Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-03@04:41:02 GMT

کرونا بار دیگر به جان ناو آمریکایی افتاد

تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۶۰۸۱۸

موج احتمالی دوم شیوع ویروس کرونا در ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» با مثبت اعلام شدن تست ابتلا به کرونای 5 ملوان در این ناو، موج نگرانی مقامات آمریکایی شده است. این ملوانان در حال حاضر از این ناوهواپیمابر خارج شده‌اند.

موج دوم شیوع ویروس کرونا در ناو تئودور روزولت زمانی آغاز شد که فردی که پیش از ورود مجدد به ناو تست کرونای وی منفی بوده،‌ یه یکباره با علایم مربوط به کرونا مشاهده می‌شود و با انجام تست مشخص می‌شود که به کرونا مبتلا شده و 4 نفر که با وی در ارتباط بودند نیز از ناو خارج می‌شوند و پس از تست از آنها، مشخص می‌شود که به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخبار موج دوم احتمالی شیوع ویروس کرونا در ناو هواپیمابر تئودور روزولت در حالی منتشر می‌شود که دو ماه پیش حدود یک هزار و 100 نفر از پرسنل این ناو به ویروس کرونا مبتلا شدند.

پس از موج اول شیوع کرونا در این ناو، 4 هزار نفر خدمه این ناو در جزیره گوام مستقر شدند. مدتی بعد 2 هزار نفر از خدمه آن به ناو بازگشتند اما 1000 نفر از آنها که همچنان ویروس کرونا داشتند در جزیره گوام باقی ماندند.

روند بازگشت خدمه ناو تئودور روزولت به آهستگی و با دقت انجام شد. خدمه در حالی که دستکش و ماسک داشتند و پس از آنکه دو بار تست ابتلا به کرونای آنها منفی اعلام شده بود در اتوبوس‌های ضد عفونی شده به ناو بازگردانده شدند.

اولین شیوع ویروس کرونا در ناو تئودور روزولت به اخراج «برت کروزیر» فرمانده این ناو منجر شد. وی طی نامه‌ای به مقامات آمریکا درباره شرایط حاد شیوع ویروس کرونا در این ناو هشدار داده و از آنها خواسته بود که اقدام سریعی در این باره انجام دهند. درز این نامه به رسانه‌ها در اواخر ماه مارس (اوایل فروردین) منجر به اخراج این فرمانده شد که وی نیز به ویروس کرونا مبتلا شده بود.

* فارس

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: شیوع ویروس کرونا در ناو تئودور روزولت کرونا مبتلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۶۰۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور

یکی از شرکت‌های فناور موفق به تولید کیت‌های استخراج DNA و RNA با یک بیستم قیمت نمونه‌های اروپایی شد.

به گزارش ایسنا، امیر شیرعلی‌زاده دزفولی، مدیرعامل این شرکت در این باره گفت: کیت‌های استخراج DNA و RNA ما یک بیستم کیت‌های اروپایی قیمت داشته و یک پنجم نمونه‌های چینی و تایوانی قیمت دارد. در واقع این کیت‌ها در عین حال که کیفیت بسیار بالایی دارند، از تمام نمونه‌های وارداتی ارزان‌تر هستند. این فناوری برای جداسازی انواع اسیدهای نوکلئیک ویروس‌های بیماری‌زا نظیر ایدز و آنفلوآنزا قابل استفاده است.

شیرعلی‌زاده افزود: تا پیش از این فقط کیت‌های استخراج RNA را تولید می‌کردیم، اما به تازگی فناوری استخراج DNA را نیز توسعه داده‌ایم و در نتیجه DNA و RNA را می‌توانیم استخراج کنیم. این کیت‌ها هم برای تشخیص در بیمارستان‌ها و هم آزمایشگاه‌های تشخیصی قابل استفاده هستند. از سوی دیگر در دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی نیز از این کیت‌ها برای مقاصد تحقیق و توسعه می‌توان استفاده کرد. ما براساس نیاز بازار تولید انجام می‌دهیم و تقریبا  ۵۰۰ واکنش در روز تولید داریم که این رقم در دوره کرونا تا ۵۰۰۰ واکنش نیز می‌رسید.

به نقل از ستاد نانو، وی با بیان اینکه در حال توسعه فناوری جداسازی سلول‌ها با ذرات مغناطیسی هستیم که این فناوری برای تشخیص و درمان سرطان بسیار کاربردی است، ادامه داد: کیت‌های آموزشی نانویی تولیدی ما عرضه شده است. این کیت‌ها هم در محیط‌های آموزشی نظیر مدرسه و هم خانه قابل استفاده هستند. این کیت‌ها برای دو گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال و همچنین بالای ۱۸ سال تولید می‌شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • شیوع بیماری‌های موجود در فضای سبز/ مقابله با هجوم مگس‌های سفید
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید!
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نقش تغییرات آب و هوایی در گسترش ویروس ها
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور