Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از برنا، این روزها از بین کاندیداهای موجود برای ریاست مجلس نام یاران احمدی‌نژاد برای سکانداری مجلس مطرح می‌شود، علی نیکزاد که در دوره احمدی‌نژاد، وزیر مسکن بود و در میان اصولگرایان چهره‌ای با نفوذ به شمار می‌رود، از گزینه های قوی این جریان و شمس الدین حسینی وزیر اقتصاد دولت احمدی نژاد هم دیگر گزینه مطرح و جدی این میدان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازار لابی و گمانه‌زنی برای ریاست مجلس به نقطه اوج خود رسیده است.

«در صورت صلاحدید دکتر علی نیکزاد را برای ریاست یاری فرمایید» جمله ای که توسط احمد خورشیدی آزاد پدر داماد «محمود احمدی نژاد» رییس دولت‌های نهم و دهم برای ۲۷۰ نماینده منتخب در مجلس یازدهم ارسال شد و به گفته خورشیدی، نمایندگان با پاسخ «چشم سردار» موافقت خود را برای ریاست نیکزاد مطرح کردند. «پاسخ اکثر نماینده‌ها را منتشر می‌کنم. همه غیر از یک نفر موافق بودند برخی هم به پاسخ مشخصی نرسیدند. زمانیکه یک پیام را ارسال می‌کنی در بهترین شرایط ۲۰ تا ۲۵ درصد جواب می‌دهد. ۲۰ تا ۲۵ درصد کاملا از نیکزاد حمایت و تشکر کردند و برخی در جواب نوشتند "چشم سردار" . من اینها را منتشر می‌کنم با اسامی نماینده‌ها، برخی شماره تلفنهای‌شان هست و اسم‌های‌شان نیست. اینها را منتشر می‌کنم.»

وی در واکنش به این سئوال که گویا نیکزاد نسبت به این اقدام وی معترض است گفت: آقای نیکزاد نسبت به این پیامک اعتراضی نداشتند این شیطنت رسانه ای است‌، در ثانی ما مسلمانان در برابر جامعه مسوولیت داریم "کلکم راع و کلکم مسئول عن رعیته "، زمانی یک کشور توسعه پیدا می کند که ۴ عنصر انسانی یعنی رهبران، مدیران، نخبگان و مردم در صحنه حضور داشته باشند. بنده ۴۵ سال است بطور مستمر در صحنه سیاسی و خدماتی کشور حضورفعال دارم، هر کجا نیاز بوده بروفق تکایف دینی  ورود کرده ام.

خورشیدی آزاد ادامه داد: ۸ ماه است برای تشکیل دولت قوی و مشکل گشا کار می کنیم؛ سخنرانی و تحلیل راهبردی تدوین و برای پیروزی بچه‌های انقلابی و ولایی تلاش شبانه‌روزی می‌کنیم. برای آنها کارگاه آموزش مانیفست کاندیداتوری می‌گذارم تا مجلس و دولت به درد بخور تشکیل شود الان هم وظیفه انقلابی و شرعی خود می دانم تا مجلسی دارای یک رییس انقلابی، کاربلد، ‌پاکدست، ساده زیست و مردم دوست شکل گیرد، پس برای  همین به میدان آمدم و در این بین به کمک همه نیاز است و همگان مسئولند. نمی‌شود زمانی که به مردم و نخبگان نیاز داریم، بگوییم رأی دهید، بجنگید و از حیثیت خود برای پیشرفت کشور و انقلاب اسلامی هزینه کنید وقتی هم که به نفعمان نباشد بگوییم به مردم ربطی ندارد.

وی درباره دلیل حمایتش از نیکزاد گفته است: اگر بنده در این امور دخالت نکنم چه کسی می‌خواهد دخالت کند؟ من سه برادر شهید و سه جانباز دارم چه کسی از من صلاحیتش بیشتر است و می‌خواهد دخالت کند؟ او را به من معرفی کنید. برخی نمی‌دانند چه کسانی برای انتخابات پرشور زحمت می کشند تا مجلس قوی شکل گیرد. بچه‌های انقلابی طبق فرموده حضرت آقا آتش به اختیارند و باید وظیفه‌شان را انجام دهند. دقیقا براساس احادیث و روایات و تدابیر حضرت آقا اقدامات‌مان را انجام می‌دهیم. پیشنهادی به بچه های انقلاب دادیم و گفتیم اگر صلاح می دانید این کار را کنید.

خورشیدی آزاد در پاسخ به این سوال که آیا نیکزاد در جریان این پیامک بوده است، گفت: این چه ربطی به دکتر نیکزاد دارد، بنده یک کنشگر و فعال سیاسی اجتماعی هستم. روزی ۱۰ها از این نوع پیامک‌ها برای افراد و شخصیت‌های مختلف ارسال می‌کنم یا برایم می‌فرستند مثل خیلی ها.  این کارها نیاز به مشورت ندارد، من با کسی مشورت نمی‌کنم. حرف خودم است و حرف هیچ کسی نیست. اگر حرفم عملیاتی نشود به عنوان کسی که کار راهبردی و مطالعاتی می‌کند این را می‌گویم؛ خواهید دید که یک خاندان جدیدی در جمهوری اسلامی ظهور و رشد پیدا می‌کند که یک تابلوی ایثارگری بالای سر دارد و هیچ کس حریفش نیست.

وی درباره مخارج فعالیت‌های تبلیغاتی‌اش برای نیکزاد گفت: کدام تبلیغات؟ دو خط پیامک؟ چگونه است شما هیچ حرفی از شام و افطاری های پرهزینه و شاهانه‌ای که بعضی می‌دهند و هزینه‌های سنگین نمی‌زنید؟ اما یک پیامک نگرانتان کرده؟ به نظر بنده متن و فهوای این پیامک برای برخی دلهره آفریده است. کاری که برای حمایت از آقای نیکزاد کردم هیچگونه خرجی نداشت. من استاد جنگ روانی هستم و جنگ روانی را تدریس و برایش کتاب نوشتم. متاسفانه دیگران جنگ روانی و تبلیغ را بلد نیستند ولی من بلدم، با یک کانال خورشید مرجع خبرِ بسیاری از رسانه‌ها می شوم. واقعی و حقیقی می‌نویسم، از کسی هم خرده بُرده ندارم، ترس را بلد نیستم آن زمان که خدا ترس را آفرید من غایب بودم و به همین علت بیشتر از خیلی‌ها جنگیدم و جبهه رفتم. تبلیغات من بیشتر بازخورد دارد وگرنه شخصا کسی نیستم. من در دفتر یکی از دوستان در میدان کتاب هستم، حتی از خود دفتری ندارم ولی برای انقلاب اسلامی از کله سحر تا نصف شب کار می‌کنم.

خورشیدی آزاد درباره فعالیتش در دولت احمدی نژاد نیز گفت: همه می‌دانند یکی از عناصر اصلی تشکیل دولت احمدی نژاد بودم، مسئولیت‌های عزل و نصب زیادی را در آن دولت بر عهده داشتم و نقش زیادی را ایفا کردم. ۸ سال دولت آقای احمدی نژاد در اختیار من بود، بگردید اگر یک ریال از من و فرزندانم (حتی در حد شایعه) تخلف پیدا کردید.

کد خبر 511884 برچسب‌ها علی نیکزاد مجلس شورای اسلامی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: علی نیکزاد مجلس شورای اسلامی دولت احمدی نژاد خورشیدی آزاد برای ریاست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۶۱۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند؛ مجلس در زمینه چای دبش و پتروشیمی باختر کوتاهی کرد

رئیس فراکسیون مجلس یازدهم می‌گوید: دولت احساس می‌کند برای ریاست مجلس رقبایی وجود دارند و مانند مجلس قبل نیست. در حال حاضر ۵ نفر از منتخبین به صورت مستقیم برای ریاست مجلس اعلام آمادگی کردند، بنابراین شرایط مجلس دوازدهم مانند مجلس قبل نیست.

به گزارش خبرآنلاین، جلال محمودزاده که به واسطه ردصلاحیت از حضور در مجلس دوازدهم بازمانده، می‌گوید؛ «مجلس یازدهم چشم خود را بر روی اشتباهات دولت بسته بود و به دلیل نبودن نظارت فساد در دولت رسوخ کرده است.»

این نماینده مجلس شورای اسلامی در قسمتی در دیگر از گفتگوی خود به نامه اخیر سید محمد حسینی، معاون پارلمانی رئیسی به قالیباف اشاره می‌کند و می‌گوید؛ «دولت اگر برنامه‌ای برای حل مشکلات فعلی اقتصاد داشت برنامه‌ای ۳ مرحله‌ای به مجلس ارائه می‌کرد و به جای سر هم کردن آمارها در پاسخ به ضرب‌الاجل قالیباف برنامه جامعی می‌داد.»

در ادامه گفتگوی جلال محمودزاده، رئیس فراکسیون اهل سنت مجلس شورای اسلامی را می‌خوانید:

آقای محمودزاده! به نظر شما دولت با علنی کردن اختلافات با مجلس چه هدفی را دنبال می‌کند؟

در حال حاضر اقتصاد کشور در وضعیت بسیار نامطلوبی بعد از انقلاب قرار دارد، فشار اقتصادی به مردم، گرانی کالاهای اساسی و کوچک شدن سفره مردم، همگی از جمله مواردی هستند که مشاهده می‌کنیم. مردم کاملاً تحت فشار اقتصادی هستند، در این دو سال طیف خانواده‌هایی که زیر خط فقر قرار گرفتند، بسیار افزایش پیدا کرده، تا جایی که خانواده‌های حاضر در قشر متوسط حذف شدند و به سمت خط فقر رفتند.

مجلس باید به دولت اخطار دهد

شرایط به نحوی است که یک خانواده برای تامین نیازهای خود نیاز به حداقل ۳۰ میلیون تومان درآمد ماهیانه دارد، یعنی درآمد زیر ۳۰ میلیون زیر خط فقر است. در صورتی که خانواده‌هایی در جامعه حضور دارند که با ۸ و ۱۰ میلیون تومان حقوق زندگی خود را مدیریت می‌کنند، این شرایط باعث شده که فشار اقتصادی به شدت به مردم وارد شود.

از آن طرف هم مجلس وظیفه نظارتی دارد و باید اخطارهای لازم را به دولت بدهد و اگر دولت از مسیر اصلی در اداره کشور خارج شود، مجلس باید از طریق ابزارهای نظارتی که در اختیار دارد، دولت را به ریل اصلی برگرداند. وظیفه رئیس مجلس هم همین است که نظارت کند اما در حال حاضر دولت گفتار درمانی می‌کند و آمارهایی می‌دهد که کارشناسی شده نیستند و واقعیت ندارند و با واقعیت جامعه در تضاد است.

تیم اقتصادی دولت بسیار ضعیف است و توانایی مدیریت وضعیت فعلی را ندارد

بنابراین وظیفه مجلس این است که از بعد نظارتی ورود پیدا کند و از دولت بخواهد که برنامه‌های خود برای حل این مشکل در بازه زمانی کوتاه مدت، متوسط و بلند مدت، ارائه کند. اما دولت حاضر نیست این اقدام را انجام دهد چراکه تیم اقتصادی دولت برنامه‌ای برای ارائه به مجلس ندارد چراکه اگر برنامه‌ای داشت وضعیت کشور به این ترتیب نمی‌شد، بنابراین تیم اقتصادی دولت تیم بسیار ضعیفی است، توانمندی مدیریت وضعیت موجود را ندارد لذا برنامه‌ای برای اصلاح وضعیت ندارد.

در مجموع دولت به این دلیل که برنامه ندارد خطاب به رئیس مجلس نامه نوشته و حرف‌های معمولی خود را در آن نوشته و برای انتشار به رسانه‌ها داده است.

رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند

با توجه به اینکه حدود ۳ هفته به پایان عمر مجلس یازدهم باقی مانده، هدف دولت از علنی کردن اختلافاتش با مجلس چیست؟

دولت احساس می‌کند برای ریاست مجلس رقبایی وجود دارند و مانند مجلس قبل نیست. در حال حاضر ۵ نفر از منتخبین به صورت مستقیم برای ریاست مجلس اعلام آمادگی کردند، بنابراین شرایط مجلس دوازدهم مانند مجلس قبل نیست که قالیباف تنها کاندیدای ریاست مجلس باشد.

لذا دولت این نکته را دریافت کرده کما اینکه از میان داوطلبین ریاست مجلس چهره‌هایی حضور دارند که از قالیباف بیشتر به دولت نزدیک هستند. لذا یکی از دلایل علنی کردن اختلافات دولت و مجلس همین نکته است. دلیل عمده هم این است که دولت برنامه اقتصادی برای ارائه ندارد.

حتی رئیسی هم نمی‌تواند مانع فعالیت‌های مجلس یازدهم شود

بنابراین دولت احساس بی‌نیازی به مجلس کرده و آن را جدی نمی‌گیرد…

حدود ۱۱۰ نفر از نمایندگان مجلس تغییر کردند و اکثریت منتخین از جناح دولت هستند یا تجربه چندانی برای شروع حرکت جدی در مجلس ندارند. اینها مواردی است که دولت مشاهده می‌کند. لذا خود را موظف نمی‌داند که در فاصله آمدن افراد دیگر به جای قالیباف، برنامه‌ای ارائه دهد.

در صورتی که مجلس تا روز آخر یعنی تا روز ۶ خردادماه مجلس مسئولیت دارد و باید وظیفه نظارتی خود را پیگیری کند و هیچ‌کس حتی شخص رئیس جمهور، معاون‌های او و وزرایش نمی‌تواند مانع اجرای مسئولیت مجلس یازدهم تا روز آخر شوند.

دولت به رئیس مجلس آینده نیم‌نگاهی دارد

منظور شما این است که مثلا دولت به ریاست رسایی بر مجلس بیشتر روی خوش نشان می‌دهد تا ریاست قالیباف؟

اسامی که برای ریاست مجلس مطرح هستند نسبت به قالیباف، به دولت نزدیک‌تر هستند و این واقعیت است که دولت نیم‌نگاهی به این موضوع دارد اما اینکه دولت تا چه اندازه موفق شود به نظر نمایندگان مجلس دوازدهم بستگی دارد.

برای شما که عضوی از مجلس یازدهم هستید، این نکته عجیب نیست، رئیسی که همین نمایندگان از او دعوت کردند که وارد عرصه رقابت ریاست جمهوری شود، حالا با این ادبیات پاسخ نمایندگان را می‌دهد و رئیس همین مجلس را تخریب می‌کند؟

مجلس یازدهم در برخی از زمینه‌های نظارتی کوتاه آمد و رعایت حال دولت را کرد، در صورتی که اقدام اشتباهی بود. به عبارت دیگر مجلس یازدهم با هدف همکاری، از اشتباهات دولت گذشت و پیگیری نکرد، که اقدام مناسبی نبود.

برای مثال در قضیه چای دبش مجلس می‌توانست خیلی بهتر وارد شود اما متاسفانه وارد نشد و یا در مورد واگذاری پتروشیمی باختر به بخش خصوصی که تحقیق و تفحص آن انجام شده، اما هیئت رئیسه مجلس اجازه طرح موضوع در صحن علنی را ندادند، یا درباره خرید میوه شب عید وزارت جهاد و کشاورزی و شرکت آریو تجارت سهیل که تخلفات بسیار گسترده‌ای انجام داد، مجلس کوتاهی کرد، از موضوع هم گذشت و همین باعث شد مجلس در برخی مقاطع بازوی نظارتی خود را از دولت بردارد و تخلفاتی در بدنه دولت صورت بگیرد که به دلیل همین ضعف نظارتی مجلس بود.

دیگر خبرها

  • دست‌های پشت پرده در انتخابات به روایت «رشیدی کوچی»
  • تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها
  • سه رقیب جدید قالیباف در کرسی ریاست مجلس؛ وزرای احمدی نژاد به صف شدند
  • محمودزاده: رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند
  • قالیباف پدیده انتخابات شد، مفتح رکورددار شد /آراء کدام منتخبان مجلس دوازدهم باطل شد؟ /افزایش سهم وزرای احمدی نژاد در پارلمان
  • رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند؛ مجلس در زمینه چای دبش و پتروشیمی باختر کوتاهی کرد
  • ادعای علیرضابیگی از مخالفت احمدی‌نژاد با گشت ارشاد
  • مخالفت احمدی‌نژاد با گشت ارشاد / دولت به وزرا می‌گوید استیضاح نشو، استعفا بده!
  • محمود احمدی‌نژاد استعفا می‌دهد؟ جنجال بزرگ آقای سیاست‌مدار
  • ادعای علیرضا بیگی از مخالفت احمدی نژاد با گشت ارشاد