Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمال رحمتی معتقد است هنرمندان تجسمی در قرنطینه برای خلق آثارشان فرصت خوبی به دست آوردند اما از نظر بحث کسب درآمد مطمئناً به مشکلات عدیده‌ای برخوردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جمال رحمتی هنرمند کاریکاتوریست و فیلمساز درباره شرایطی که قرنطینه و کرونا برای هنرمندان تجسمی ایجاد کرده است،گفت: هنرمندان حوزه‌های مختلف هنرهای تجسمی معمولاً برای اجرای کارهای خود به خلوت نیاز دارند و از این نظر، شرایط قرنطینه خانگی سبب شد تا بسیاری از هنرمندان برای اجرای کارهای جدید خود وقت بگذارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از طرف دیگر برخی هنرمندان که باید کارهای خود را به شکل گروهی و تیمی اجرا می‌کردند یا به مباحث آموزش هنر می‌پرداختند، با مشکل و اختلال در کارهایشان مواجه شدند.

وی افزود: به عنوان کسی که در دانشگاه نیز تدریس می‌کنم به جرأت می‌توانم بگویم که تدریس غیرحضوری درس‌های عملی اصلاً معادل کار در کلاس نیست و مشکلات بسیاری برای هنرجو و استاد در پی دارد.

رحمتی به فرصت‌های مجازی که در شرایط قرنطینه برای هنرمندان ایجاد شد، اشاره کرد و توضیح داد: فضای مجازی برای من نوعی فرصت بود، چراکه یکی از حوزه‌های کاری من یعنی انیمیشن، در انتشار، وابستگی زیادی به فضای مجازی دارد. از طرف دیگر من از صفر تا صد خیلی از کارهایم را خودم انجام می‌دهم به همین دلیل کار من دچار اختلال نشد.

وی که در ایام تعطیلات نوروزی و قرنطینه، مجموعه انیمیشن «هفت‌خوان کرونایی» را تهیه و تولید کرد، بیان کرد: چالش کرونا و قرنطینه از نظر من، برای بخشی از هنرمندان تجسمی که کارشان فرم و شکلی کلاسیک داشت و با همان مناسبات قدیمی اجرا می‌شد، هم اختلالاتی را به‌وجود آورد.

این هنرمند کاریکاتوریست با تاکید بر اینکه «کرونا» برای هنرمندان بیشتر فرصت بود تا تهدید، در عین حال گفت: درست است که بسیاری از هنرمندان هنرهای تجسمی از جمله نقاش‌ها، طراح‌ها، کاریکاتوریست‌ها و … برای خلق آثارشان فرصت خوبی در قرنطینه به دست آوردند اما از نظر بحث کسب درآمد مطمئناً به مشکلات عدیده‌ای برخوردند.

رحمتی در پایان درباره فعالیت جدید خود نیز گفت: در حال حاضر، در حال برگزاری کارگاه‌ها و ورک‌شاپ‌های مجازی کاریکاتور هستم که با یک موضوع مشترک انجام می‌شود.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۶۲۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعهد ۱۷ هزار و ۶۶۹ نفری اشتغال استان همدان در سال ۱۴۰۳

یوسف شعبانی افزود: تعداد بیمه‌شدگان اجباری سطح استان همدان در ابتدای سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۴۱ هزار نفر بود که در پایان سال گذشته این تعداد به ۱۴۹ هزار و ۷۰۰ نفر افزایش پیدا کرد.

وی در ادامه با اشاره به ثبت آمار در سامانه رصد تصریح کرد: ۹۱۷ طرح در استان در سامانه رصد قابل بررسی است. ضمن اینکه تمام طرح‌های قابل بررسی، باید با تعیین ضرب‌العجل تعیین تکلیف شود تا در راستی‌آزمایی دچار مشکل نشویم.

شعبانی همچنین بیان کرد: با توجه به وضعیت شهرستان بهار در حوزه کسب‌وکار، تزریق تسهیلات در بخش ایجاد توسعه و سرمایه در گردش به شهرستان ضرورت دارد و باید رفت و برگشت تسهیلات در حوزه شهرستان بهار متمرکز باشد تا ظرفیت‌های بالقوه به فعلیت برسد.

وی بیان کرد: شهرستان بهار در جذب اعتبار مشاغل خانگی با پرداخت ۱۰ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، رتبه دوم استان را در سال گذشته به دست آورد. 

شعبانی ادامه داد: اعتبار تسهیلات مشاغل خانگی استان همدان در سال گذشته افزون بر ۱۶۲ میلیارد تومان بود که از این میزان اعتبار افزون بر ۱۱۴ میلیارد تومان آن پرداخت شد.

وی همچنین با اشاره به سیاست‌گذاری سال جدید گفت: امسال ۲۵ درصد تمام تسهیلات اشتغال در اختیار شهرستان‌ها، باید مختص به فارغ‌التحصیلان دانشگاهی باشد و ۴۲ درصد پیشرفت اشتغالزایی ما در فضای کسب‌وکار، با حضور فارغ‌التحصیلان دانشگاهی انجام شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان اضافه کرد: ایجاد کارگاه‌های جدید در قالب طرح‌های کارفرمایی در راستای اشتغال پایدار و بیمه‌های اجباری و جهش در فضای کسب‌وکار در سال‌جاری در اولویت خواهد بود.

وی ادامه داد: طبق سیاست‌ها، ۲۵ درصد کل تسهیلات باید به حوزه تعاون، تشکیل و توسعه تعاونی و رونق کسب‌وکار در تعاونی‌ها اختصاص یابد و در این رابطه به روستا‌های کانونی در این حوزه توجه ویژه شود ضمن اینکه طبق برنامه هفتم توسعه، در هر سال از برنامه، لحاظ دو درصد پیشرفت تعاونی‌ها ضروری است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • (ویدئو) قرنطینه مطلق برای طراحان سوالات کنکور
  • راه‌های دسترسی شهرستان خوسف به روستاها مختل شد
  • نسل Z از نگاه اکونومیست/ چرا نباید نگران این جوانان بود؟
  • برگزاری جشن تولد برای خالو قنبر راستگو هنرمند محبوب هرمزگانی
  • تعهد ۱۷ هزار و ۶۶۹ نفری اشتغال استان همدان در سال ۱۴۰۳
  • نمایشگاه آثار هنرمندان تجسمی دربهشهر
  • میزبانی آذربایجان‌غربی از نخستین دوره المپیاد ملی آموزش هنر
  • کلنگ زنی احداث پست قرنطینه دامپزشکی در خانمیرزا
  • رضاییان: به رحمتی پیش قرارداد داده بودیم
  • سایت غرفه رسمی ایران در ونیز راه‌اندازی شد/عبدالحسینی: دوسالانه هنر ونیز، المپیک هنر‌های تجسمی جهان است