Web Analytics Made Easy - Statcounter

اتحادیه جهانی کشتی از الکساندر کارلین، بروس بومگارتنر، ماخاربک خادراتسف، حمزه یرلی‌کایا و جام اسمیت را به عنوان ۵ اسطوره برتر کشتی جهان در دهه ۱۹۹۰ میلادی نام برد.

به گزارش ایسنا، کشتی جهان در دهه ۹۰ میلادی سال‌هایی فراموش نشدنی را پشت سر گذاشت. در دهه ۹۰ اتحاد جماهیر شوروی موفق‌ترین کشور در جهان بود تا جایی که توانست  در ۲۰ وزن بازی‌های المپیک ۱۹۹۲ بارسلونا به ۱۶ مدال برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیش از ۴۰۰ کشتی گیر از ۷۵ کشور در بازی‌های المپیک ۱۹۹۶ آتلانتا به رقابت پرداختند. برگزاری رقابت‌های کشتی در ۲۰ وزن برای آخرین بار در المپیک آتلانتا اجرا شد و پس از آن اوزان کشتی در المپیک کاهش یافت.

در دهه ۹۰ میلادی افسانه‌هایی همچون الکساندر کارلین و بروس بومگارتنر موفقیت‌های خود را تحکیم بخشیدند و نابغه‌ای به نام بوایسار سایتیف نیز بزرگی خود در کشتی جهان را آغاز کرد.

* الکساندر کارلین (روسیه)

تقریبا غلبه بر الکساندر کارلین غیرممکن است."خرس روس" دوره‌ای بی‌نظیر ۱۳ ساله را در کشتی فرنگی پشت سر گذاشت و شش سال در تمامی رقابت‌ها هیچ امتیازی از دست نداد. او هیچگاه در رقابت‌های قهرمانی جهان شکست نخورد. کارلین ۸ طلا از ۹مجموع ۹ طلای قهرمانی رقابت‌های جهانی، ۲ طلا از ۳ طلای المپیک و ۹ طلا از ۱۲ طلای قهرمانی اروپا را در دهه ۹۰ از آن خود کرد. اتحادیه جهانی کشتی وی را به عنوان بزرگترین فرنگی کار قرن بیستم معرفی کرده است.

* بروس بومگارتنر (آمریکا)

اسطوره سنگین وزن کشتی آزاد جهان و بهترین کشتی‌گیر آمریکا تاکنون. او ۱۳ مدال جهانی و المپیک گرفت. بومگارتنر اولین کشتی‌گیر آمریکا بود که موفق به کسب ۴ مدال المپیک شد. اوتوانست در ۲ المپیک ۱۹۸۴ و ۱۹۹۲ به ۲ مدال طلای با ارزش برسد، در المپیک ۱۹۸۸ نقره گرفت و در المپیک ۱۹۹۶ نیز به مدال برنز رسید. نام او در تالار مشاهیر ورزش آمریکا و اتحادیه جهانی کشتی نیز به ثبت رسیده است.

* ماخاربک خادراتسف (روسیه)

خادراتسف یکی از بهترین‌ کشتی‌گیران اوزان بالا در دهه ۹۰ میلادی بود. او در فاصله سال‌های ۱۹۸۶ تا ۱۹۹۲ با نمایشی باورنکردنی به ۷ مدال طلای جهان و المپیک در وزن ۹۰ کیلوگرم رسید. پس از کسب اولین مدال طلای المپیک در سال ۱۹۸۸، او در المپیک ۱۹۹۲ نیز به دومین مدال طلای خود رسید. او در المپیک ۱۹۹۶ نیز برای سومین مرتبه حاضر شد و به مدال نقره رسید و پیش از آن نیز ۲ نقره و یک برنز جهان را در فاصله سال‌های ۱۹۹۲ تا ۱۹۹۶ از آن خود کرد. خادراتسف همچنین ۳ مدال طلای کشتی آزاد اروپا را در دهه ۹۰ میلادی از آن خود کرد.

* حمزه یرلی‌کایا (ترکیه)

حمزه یرلی‌کایا از ترکیه یکی از فرنگی‌کاران پرقدرت جهان اولین مدال طلای خود در رقابت‌های جهانی بزرگسالان را در حالی که تنها ۱۷ ساله بود در سال ۱۹۹۳ در سوئد گرفت. دو سال بعد او دومین طلای جهان را در پراگ جمهوری چک تکرار کرد. یرلی‌کایا وقتی ۲۰ ساله بود برای نخستین بار در رقابت‌های المپیک درخشید و در بازی‌های المپیک ۱۹۹۶ آتلانتا به مدال طلا در وزن ۸۲ کیلوگرم کشتی فرنگی رسید.

او ۴ سال بعد در المپیک ۲۰۰۰ سیدنی پرچمدار کاروان ورزشی ترکیه در مراسم افتتاحیه بود و برای دومین مرتبه مدال طلای المپیک را از آن خود کرد. او در مجموع ۷ مدال جهانی و المپیک ( ۵ طلا، یک نقره و یک برنز) و ۸ طلای اروپا را در کارنامه خود دارد.

* جان اسمیت (آمریکا)

چهره شاخص کشتی آزاد آمریکا در ۶ سال حضورش در میادین طی سال‌های ۱۹۸۷ تا ۱۹۹۲ به ۴ طلای جهان و ۲ طلای المپیک رسید. او پس از کسب ۲ طلای جهان و یک طلای المپیک در دهه ۸۰ میلادی، موفقیت‌های خود را در دهه ۹۰ نیز ادامه داد. اسمیت پیش از تکرار دومین مدال طلای خود در المپیک ۱۹۹۲ بارسلونا موفق شد ۲ مرتبه دیگر مدال طلای جهان را نیز از آن خود کند.    

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: الکساندر کارلین دهه ۹۰ میلادی الکساندر کارلین آن خود طلای المپیک طلای جهان مدال طلای کشتی جهان مدال طلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۶۳۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برزگر: مردم در المپیک از کشتی مدال می‌خواهند/ به‌راحتی می‌شد تیلور را شکست داد 

پیشکسوت کشتی ایران گفت: مردم ایران از کشتی در المپیک پاریس توقع مدال دارند و امیدواریم که بتواند دو طلا بگیرد. 

به گزارش ایسنا، منصور برزگر در حاشیه مراسم انتخاب برترین‌های ورزش ایران در جمع خبرنگاران در مورد وضعیت کشتی آزاد ایران در المپیک پاریس بیان کرد: من در تمرینات کشتی نیستم اما بر اساس آنچه که از طریق تلویزیون مشاهده می‌کنم باید مقداری روی نفس‌ها و استقامتشان کار کنند. امیدواریم که در المپیک انتظارات مردم را برآورده کنند چون ملت ایران از کشتی توقع مدال دارند. اینکه بگویند پایم درد می‌کند، دستم درد می‌کند، آماده نیستم، مردم کاری ندارند و آنها مدال می‌خواهند. 

برزگر در مورد حذف تیلور از حضور در المپیک پاریس گفت: به هر حال تیلور سن به هر حال سن تیلور بالا رفته بود این فردی هم که توانسته او را شکست داده ما هیچ اطلاعاتی از او نداریم. خوشحالیم که تیلور در آمریکا حذف شد البته نباید فکر کنیم که در این وضع خالی شده است چون فردی که اکنون به جای تیلور به المپیک می‌آید همه را شکست داده و حتی تیلور را هم شکست داده است. باید فیلم‌های کشتی این کشتی‌گیر جدید را آنالیز کنند. نمی‌دانم تصمیم کمیته فنی چگونه است و قرار است چه کسی در این وضع به المپیک برود اما اگر قرار است حسن یزدانی به المپیک برود امیدوارم که مدال طلا بگیرد و کشتی ایران صاحب دو طلا شود. 

او در پاسخ به این پرسش که حذف تیلور به حسن یزدانی کمکی هم می‌کند؟ تصریح کرد: صد در صد از لحاظ روحی تاثیر زیادی دارد چون تیلور برای حسن یزدانی تبدیل به لولو شده بود. و با توجه به مسائل مطرح شده در رسانه‌ها نیز از لحاظ روحی روی او تاثیر می‌گذاشت. 

برزگر در مورد اینکه به نظر می‌رسید کادر فنی ایران خیلی خوب تیلور را آنالیز نکرده بودند چون الان یک کشتی گیر آمریکایی اومد او را به راحتی شکست داد، تاکید کرد: من باید یه انتقاد کلی داشته باشم کشورهایی مانند ژاپن، روسیه و آمریکا بسیار خوب کار می‌کنند زمانی که کشتی ها برگزار می‌شود یک تیم از آنها در بالای سالن حضور دارند و فقط فیلم می‌گیرند. من هم موافقم که ما می‌توانستیم تیلور را راحت شکست دهیم به شرطی که روی آن کار می‌کردیم و آنالیز انجام می‌دادیم. الان آنالیزور ما چه کسی است و چه زمانی دیدید که کشتی به مسابقات برود و یک تیم آنالیزور نیز همراه آنها حضور داشته باشد. آیا افرادی که اثرگذار هستند همراه تیم کشتی به مسابقات می‌روند؟ 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • احتمال حضور ۵ کشتی‌گیر خوزستانی در مسابقات المپیک
  • لیگ کشتی از شهریور آغاز می‌شود / یاری: امیدوارم امسال کشتی طلای بیشتری در المپیک بگیرد
  • میرزازاده: مسئولان به آرامش کشتی در المپیک کمک کنند
  • کشتی فرنگی در چه اوزانی در المپیک شانس مدال دارد؟
  • ملاک اصلی جام تختی انتخاب تیم ملی امید است/ شانس کسب ۲ مدال طلا در المپیک
  • کشتی فرنگی ایران برای دومین بار در تاریخ با سهمیه کامل در المپیک
  • رنگرز: نباید برای مدال المپیک فشاری روی کشتی باشد
  • رنگرز: نباید برای مدال المپیک فشاری روی کشتی باشد/ کسب یک طلا نتیجه خوبی است
  • رنگرز: توقع کسب یک مدال طلا از کشتی گیران در المپیک را داشته باشیم
  • برزگر: مردم در المپیک از کشتی مدال می‌خواهند/ به‌راحتی می‌شد تیلور را شکست داد