Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، علیرضا کمرئی، معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش در برنامه زنگ هفت شبکه آموزش، اظهار کرد: بر اساس مصوبه ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا از ساعت ۸ شنبه ۲۷ اردیبهشت، مدارس کشور بازگشایی می‌شود اما به این مفهوم است که معلمان، مدیران و کارکنان مدارس در مدرسه حاضر می‌شوند و دانش‌آموزان، برای رفع اشکال در مدرسه حضور می‌یابند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه حضور دانش‌آموزان در مدرسه، داوطلبانه و بر حسب نیاز است، گفت: در واقع بیشتر این هدف‌گذاری برای آن دسته از دانش‌آموزانی است که به هر دلیل نتوانستند از خدمات غیرحضوری و فضای مجازی بهره‌مند شوند و این فرصت برای آنها فراهم شده است تا بتوانند در مدرسه برای رفع اشکال و خدمات آموزشی بهره‌مند شوند.

کمرئی با تأکید بر اینکه کیفیت آموزش و استمرار آن دغدغه اصلی نظام آموزشی و خانواده‌هاست، افزود: تعطیلات طولانی مدتی که امسال داشتیم باعث اختلال در نظام آموزشی شد و یک وقت طولانی در نظام آموزشی ایجاد کرد و طبیعی است که بر کیفیت نظام آموزش تأثیر بگذارد و به همین دلیل دغدغه ما بازگشت به مدرسه بود اما با توجه به اینکه باید مسائل امنیت و سلامت دانش‌آموزان در اولویت است تا زمانی که مجوز ستاد ملی مدیریت کرونا صادر نشد، مدارس برای رفع اشکال هم دایر نشد.

وی با اشاره به آموزش‌های تلویزیونی، ادامه داد: حدود ۲ هزار برنامه در آموزش تلویزیونی با پوشش ۹۷ درصدی داشتیم اما اینکه چقدر دانش‌آموزان پای برنامه‌های تلویزیون بنشینند، آماری نداریم و در کنار آن هم، آموزش در فضای مجازی رایج شد و معلمان، دانش‌آموزان خود را تحت پوشش قرار دادند؛ در شبکه شاد هم حضور ۶۵ درصدی دانش‌آموزان را شاهد هستیم اما در مناطق محروم این نگاه وجود داشت که ممکن است برخی دانش‌آموزان از این خدمات استفاده نکرده باشند اگرچه برای آنها نیز جزوات آموزشی و درس‌نامه را ارسال کرده بودیم ولی این یک ماه را ایجاد کردیم تا اگر دانش‌آموزان احساس کردند که به امکانات آموزشی دسترسی نداشتند از آن بهره‌مند شوند.

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش درباره برگزاری امتحانات پایان سال دانش‌آموزان گفت: امتحانات در پایه دوازدهم به صورت نهایی و حضوری است که از ۱۷ خرداد آغاز شده و تا ۱۶ تیر نیز ادامه دارد و همچنین تا دهم خرداد می‌توانند از امکانات مدارس بهره‌مند شوند و رفع اشکال کنند چون سال سرنوشت سازی است.

وی اضافه کرد: در پایه نهم نیز با توجه به اینکه دانش‌آموزان هدایت تحصیلی دارند، امتحاناتشان به صورت حضور خواهد بود ضمن اینکه این دسته از دانش آموزان ممکن است بخواهند در امتحانات مدرسه نمونه دولتی شرکت کنند و معدل در قبولی آنها ۵۰ درصد اثر دارد.

کمرئی تصریح کرد: امتحانات پایه‌های هفتم، هشتم، دهم و یازدهم به صورت غیرحضوری است و بر اساس سوابق معلم از آموزش دانش‌آموز و ارزشیابی در طول سال، انجام می‌شود و مرجع آن نیز معلم همان کلاس است.

وی در خصوص آموزش‌های تلویزیونی گفت: در پایه متوسطه اول تمام محتوا تا تا پایان اردیبهشت به اتمام می‌رسد و در متوسطه دوم در شاخه نظری ۱۸۲ درس بوده که تا پایان اردیبهشت تمام می‌شود و در شاخه فنی و حرفه‌ای و کاردانش هم آموزش دروس شایستگی‌های غیرفنی، پایه و دروس عمومی ارائه شده است ولی در زمینه دروس مهارتی این امکان فراهم نبود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: دانش آموزان کنکور مدرسه معلم وزیر آموزش و پرورش بهره مند شوند دانش آموزان نظام آموزش رفع اشکال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۶۳۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد

ایسنا/اصفهان فرماندار اردستان گفت: برای مجموعه حاکمیت شهرستان قابل قبول نیست که اداره آموزش و پرروش اردستان هفت ماه است معاونت آموزشی و پرورشی ندارد و اداره کل استان توجهی به این مهم ندارد.

سید محمدهادی احمدی طباء، امروز(پنجشنبه،۶ اردیبهشت‌ماه) در شورای آموزش و پرورش شهرستان اردستان، اظهار کرد: علیرغم تهاجم‌ فرهنگی و جنگ نرمی که نسل نوجوان و جوان جامعه را مورد هجمه قرار داده است، دانش‌آموزان ما پای دین و دینداری ایستادند که نمونه آن حضور پرشور در آیین‌های ملی و مذهبی است.

وی با اشاره به تاکیدات رهبر انقلاب بر احیا و نگهداری از هویت ملی افزود: بخشی از هویت ملی هویت منطقه‌ای است موضوعی که در شهرستان اردستان دچار مشکل و معضل است و خیلی افرادی که از شهرستان مهاجرات می‌کنند، حتی پسوند خانوادگی خود را تغییر می‌دهند.

به گزارش ایسنا، فرماندار اردستان گفت: یکی از برنامه‌های سالانه آموزش و پرورش باید تکریم و تجلیل از بازنشستگان و فرهنگیان باشد. با توجه به نزدیک شدن به هفته گرامیداشت معلم ادارات آموزش و پرورش اردستان و زواره جوری برنامه‌ریزی کنند که مراسمی در شان و جایگاه مقام معلم باشد.

احمدی‌طباء با انتقاد از وضعیت معاونت‌های آموزش و پرورش اردستان، تصریح کرد: برای مجموعه حاکمیت شهرستان قابل قبول نیست که اداره آموزش و پرروش اردستان هفت ماه است معاونت آموزشی و پرورشی ندارد و اداره کل استان توجهی به این مهم ندارد. 

لزوم راه‌اندازی شرکت‌های تعاونی در مدارس اردستان

وی بر لزوم راه‌اندازی شرکت‌های تعاونی مدارس شهرستان توسط دانش آموزان تاکید کرد و گفت: ادارات آموزش و پرورش اردستان و زواره برای سال تحصیلی جدید برنامه‌ریزی داشته باشند تا در هر مدرسه شهرستان شرکت تعاونی دانش آموزی را در راستای درآمدزایی برای مدرسه و دانش‌آموزان راه‌اندازی کند.

فرماندار اردستان از شهرداران و اعضای شورای شهر شهرهای اردستان، زواره و مهاباد خواست به‌عنوان نمانیده مردم در امور شهری در مدارس شهرستان و بین دانش‌آموزان حضور پررنگ‌تری داشته باشند و درد دل و پیشنهادات دانش‌آموزان و اقشار فرهنگیان را بشنوند.

آموزش و پرورش نیاز به یک آسیب شناسی تربیتی دارد

همچنین امام جمعه اردستان در این جلسه گفت: به نظر می‌رسد در مجموعه آموزش و پرورش شهرستان اردستان نیاز به یک آسیب شناسی در بخش تربیت باشد زیرا با بررسی‌های انجام شده هر مقدار که دانش آموزان و فرزندان جامعه علمشان زیاد می‌شود از تربیت دینی دور می‌شوند.

حجت‌الاسلام حسن دهشیری با بیان اینکه آموزش و پرورش باید آفت‌های سیستم آموزشی و تربیتی دانش آموزان را شناسایی کند، افزود: هرگاه دانش آموزان به هر نحوی از تربیت دینی دور شوند مشخص می‌شود عملکرد مدرسه و معلم، تربیت جهت دار نبوده است، زیرا هر گاه که علم و آگاهی انسان افزوده می‌شود باید عقیده آن هم کامل‌تر شود.

وی گفت: باید نوع تدریس معلمان و بیانی که در کلاس‌های درس دارند، در طول سال مورد توجه و ارزیابی قرار گیرد و آسیب‌شناسی کرد که چه اتفاقی در مدرسه و کلاس درس می‌افتد که دانش‌آموزان ما بعد چندسال به راه‌های مختلف کشیده می‌شوند.

امام جمعه اردستان با اشاره به هفته بزرگداشت مقام معلم، تصریح کرد: باید تکریم و تجلیل معلمان را به سمتی ببریم که معلم در نگاه دانش آموز ارجمند و در نگاه خانواده بزرگ‌منش باشد آن زمان بهترین بزرگداشت را انجام دادیم، ولی اگر بخواهیم با زور و از روی چشم و هم چشمی برای معلم هدیه‌ای ناچیز تهیه کنیم بیشتر به جایگاه معلم توهین شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت
  • سؤالات امتحانات نهایی سخت بوده است؟
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • برگزاری‌ مسابقات قرآن دانش‌آموزان و فرهنگیان در یزد
  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد
  • ۵۰ حوزه امتحان نهایی در استان سمنان تجهیز شده است
  • برگزاری امتحانات نهایی در ۵۰ حوزه امتحانی در سمنان