Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-07@23:45:35 GMT

حباب قیمت ها در بازار مسکن از بورس کمتر است

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۶۴۰۳۸

حباب قیمت ها در بازار مسکن از بورس کمتر است

     

سیدهادی بهادری عضو کمیسیون عمران مجلس ، با اشاره به اهمیت کنترل قیمت ها در بازار مسکن، گفت: تا وقتی که معضل نقدینگی سرگردان در اقتصاد کشور تعیین تکلیف نشود، افزایش قیمت ها در بازار مسکن یک مسئله ادامه دار خواهد بود.

 

بازار طلا و مسکن مطمئن ترین بازارهای اقتصادی کشور هستند

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در یک ماه اخیر بخش گسترده ای از نقدینگی جامعه به سمت بازار بورس هدایت شده، اما هنوز نمی توان به صورت قطعی درباره وضعیت نقدینگی در ماه های آینده صحبت کرد، از طرف دیگر با وجود سود بالای بازار بورس، مردم هنوز بازار طلا و مسکن را مطمئن ترین بازارهای اقتصادی کشور می دانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهادری گفت: به نظر من در آینده ای نزدیک بخشی از سرمایه های موجود در بازار بورس بار دیگر به بازارهای اقتصادی مانند مسکن برمی گردد، زیرا بسیاری از افراد به دلیل عدم تجربه کافی، سرمایه خود را از بازار بورس خارج خواهند کرد.

حباب بازارهایی مانند مسکن و طلا از بازارهای اقتصادی دیگر همچون بورس و دلار بسیار کمتر است

وی با بیان اینکه حباب بازارهایی مانند مسکن و طلا از بازارهای اقتصادی دیگر همچون بورس و دلار بسیار کمتر است، افزود: بازار مسکن همواره تحت تأثیر عوامل روانی اقتصادی، سیاسی و اجتماعی بوده و اگر قیمت ها به صورت نامتعارف بالا برود، تحت تأثیر این عوامل است.

عضو کمیسیون عمران مجلس ادامه داد: ریزش گسترده قیمت مسکن دور از انتظار است، زیرا معمولا قیمت ها در بازار مسکن به صورت پلکانی و تدریجی کاهش می یابد، از این رو نمی توان انتظار داشت که قیمت ها کاهش چشمگیری داشته باشد./

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۶۴۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازارهای نوظهور جهان با سریع‌ترین رشد در دوره ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۹

بازارهای نوظهور جهان به‌دنبال تغییرات جمعیتی و طبقه مصرف‌کننده در حال رشد نقش زیادی در تقویت رشد اقتصادی جهانی در آینده ایفا خواهند کرد. این بازارها با سریع‌ترین رشد همگی در آفریقا یا آسیا قرار دارند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، پیش‌بینی می‌شود که بازارهای بزرگ در حال ظهور نقش زیادی در تقویت رشد اقتصادی جهانی در آینده ایفا کنند که این امر ناشی از تغییرات جمعیتی و طبقه مصرف‌کننده در حال رشد است. در عین حال پیش‌بینی می‌شود که بسیاری از کشورهای کوچک‌تر به دلیل ذخایر غنی منابع طبیعی و سایر عوامل، شاهد رشد دو برابری میانگین جهانی اقتصاد خود در پنج سال آینده باشند. با این حال افزایش سطح بدهی خطراتی را برای فعالیت‌های اقتصادی آینده ایجاد خواهد کرد.

۱۰ بازار برتر در حال ظهور

سریع‌ترین اقتصادهای نوظهور بر اساس پیش‌بینی‌های نرخ رشد مرکب سالانه تولید ناخالص داخلی واقعی در دوره ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۹ عبارتند از:

گویان ۱۹.۸ درصد

موزامبیک ۷.۹ درصد

رواندا ۷.۲ درصد

بنگلادش ۶.۸ درصد

اتیوپی ۶.۷ درصد

نیجر ۶.۷ درصد

اوگاندا ۶.۶ درصد

هند ۶.۵ درصد

ویتنام ۶.۴ درصد

سنگال ۶.۳ درصد

پیش‌بینی می‌شود گویان به‌عنوان سومین کشور کوچک آمریکای جنوبی از نظر مساحت، پس از اکتشافات اخیر که ذخایر نفت این کشور را به ۱۱ میلیارد بشکه رساند، از هم‌اکنون تا سال ۲۰۲۹ سریع‌ترین اقتصاد در حال رشد جهان باشد. این کشف قابل‌توجه ذخایر نفتی در سال ۲۰۱۵ توسط اکسون‌موبیل انجام گرفت و رشد اقتصادی این کشور را تنها در پنج سال گذشته چهار برابر کرد. پیش‌بینی می‌شود تولید نفت این کشور از ۶۴۵ هزار بشکه در روز به ۱.۲ میلیون بشکه در روز تا سال ۲۰۲۷ افزایش پیدا کند و تا سال ۲۰۲۸، این کشور ۸۰۰ هزار نفری بالاترین تولید سرانه نفت خام را داشته باشد و برای اولین بار از کویت پیشی بگیرد.

همچنین پیش‌بینی می‌شود بنگلادش که ۸۵ درصد صادرات آن توسط صنعت نساجی هدایت می‌شود، بیشترین رشد را در آسیا داشته باشد. این کشور طی ۳۰ سال گذشته حتی یک سال رشد منفی نداشته است.

کد خبر 750576

دیگر خبرها

  • ریزش بورس تا کی ادامه خواهد داشت؟
  • افزایش ۱۵۸ درصدی میانگین قیمت یک متر خانه در تهران/ گران‌ترین و ارزان‌ترین خانه‌ها در کدام مناطق پایتخت معامله می‌شود؟
  • امارات واردات سیمان ایران را ممنوع کرد
  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • افزایش سرمایه بیش از ۴ هزار درصدی یک نماد بورسی
  • قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • بازارهای نوظهور جهان با سریع‌ترین رشد در دوره ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۹
  • بررسی تاثیر حملات حماس، اسرائیل و اتفاقات اخیر منطقه بر بازار‌های مالی
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • دو طرفه شدن بازار سرمایه مهم‌ترین عامل ایجاد قرارداد آتی تک سهم+ فیلم