Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@08:49:22 GMT

طرح انتقال آب سد طالقان به قزوین چشم انتظار بخش خصوصی

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۶۴۲۹۷

طرح انتقال آب سد طالقان به قزوین چشم انتظار بخش خصوصی

ایسنا/قزوین مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای قزوین در اشاره به اجرای پروژه انتقال آب سد طالقان به قزوین گفت: اجرای این پروژه با اعتبارات عمرانی دولتی طولانی خواهد شد و به هدف پروژه نخواهیم رسید؛ اگر بخش خصوصی وارد شود ظرف ۲ سال این پروژه به سرانجام خواهد رسید.

یدالله ملکی، مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای قزوین در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در پروژه انتقال آب سد طالقان باتوجه به رشد جمعیتی و اعلام نیاز آب و فاضلاب نیازهای ۱۴ شهر و ۱۹۴ روستای استان قزوین تا سال ۱۴۲۵ لحاظ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: پروژه انتقال آب سد طالقان سال ۹۶ آغاز شد و قرار بود سه ساله به اتمام برسد ولی متأسفانه با توجه به شرایط اقتصادی کشور اعتبارات مورد نیاز آن تأمین نشد و پروژه تا به امروز تنها ۹ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای قزوین خاطرنشان کرد: پروژه انتقال آب سد طالقان به طول ۳۲۰ کیلومتر و شامل ۲ بخش تصفیه‌خانه و خط انتقال است که از زیاران شروع شده و به ضیاءآباد ختم می‌شود؛ احداث تصفیه‌خانه به‌دلیل عدم تأمین اعتبار در سال ۹۸ متوقف شده بود که به روش BOT تأمین اعتبار و مشکلات مالی آن حل شد و اجرای آن ادامه دارد.

وی عنوان کرد: به جهت خرید لوله، اجرای خط انتقال اعتبار زیادی می‌طلبد که این بخش از پروژه پیشرفت فیزیکی زیادی ندارد به همین دلیل پروژه فازبندی و مقرر شد در فاز نخست آب‌رسانی به آبیک در دستور کار قرار گیرد؛ در تلاش هستیم با اعتبارات پروژه و دریافت موافقت وزارتخانه برای اختصاص بخشی از اعتبارات طرح انشعابی به این طرح آب‌رسانی به آبیک محقق شود.

ملکی بیان کرد: ما کار را شروع کردیم و خط انتقال آبیک در حال انجام است ولی اعتبارات پیش‌بینی شده محقق نشده است بیش از ۲۰ درصد اعتبارات پروژه تا به امروز محقق نشده است ولی ما کار را رها نکرده‌ایم و پروژه در حال اجراست؛ اگر اعتبارات پیش‌بینی شده سال‌جاری محقق شود تلاش خواهیم کرد امسال آب سد طالقان به آبیک برسد البته همه اینها به اعتبارات بستگی دارد.

وی اشاره کرد: اجرای این پروژه با اعتبارات عمرانی دولتی طولانی خواهد شد و به هدف پروژه نخواهیم رسید؛ اگر بخش خصوصی وارد شود ظرف ۲ سال این پروژه به سرانجام خواهد رسید.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای قزوین اضافه کرد: در تلاش هستیم برای اجرای پروژه از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی کمک بگیریم؛ این کار در استان شروع شده است و در حال مذاکره با سرمایه‌گذاران هستیم تا بتوانیم با اعتبارات این بخش، پروژه را به سرانجام برسانیم.

وی تصریح کرد: مشوق‌هایی را برای سرمایه‌گذاران در نظر گرفتیم ولی این امر نیازمند تدوین برخی شاخصه‌ها توسط مسئولین است که در حال حاضر هفته‌ای چند جلسه در استانداری برگزار می‌شود تا انتظارات سرمایه‌گذاران را تأمین کنیم.

ملکی یادآور شد: با توجه به قیمت تمام شده آب و آورده دولت در این پژوه در حال تدوین مدل‌‎های مالی پروژه انتقال آب سد طالقان به قزوین هستیم و در صورت نهایی شدن فراخوان خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی آبرساني آب سد طالقان مدیرعامل شرکت آب منطقه ای قزوین پروژه انتقال آب سد طالقان انتقال آب سد طالقان سرمایه گذاران بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۶۴۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتمام پروژه کمربندی دوم شهر، نیازمند تخصیص اعتبارات ملی است

عضو شورای اسلامی شهر ارومیه در دیدار با استاندار آذربایجان‌غربی گفت: اتمام پروژه کمربندی دوم شهر ارومیه نیاز به تخصیص اعتبارات ملی دارد و امیدوارم این اعتبار با سفر رئیس‌جمهور به استان آذربایجان‌غربی اختصاص پیدا کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، حجت‌الاسلام محمد خلیل‌پور در دیدار با استاندار آذربایجان‌غربی که به مناسبت روز شوراها ترتیب پیدا کرده بود، اظهار کرد: امیدوارم در سایه دولت سیزدهم بتوانیم مشکلاتی را که در استان آذربایجان‌غربی و به ویژه شهر ارومیه وجود دارد با دستان توانمند استاندار آذربایجان‌غربی برطرف کنیم تا به عنوان یادگاری ماندگار برای استان باقی بماند.

وی با اشاره به مشکلات موجود در حوزه ترافیک شهر ارومیه افزود: امروز موضوع ترافیک شهر ارومیه متأسفانه به یک معضل بزرگ شهری تبدیل شده است و برنامه‌ریزی درستی هم تا به حال برای آن پیش‌بینی نشده و نه تنها شهر بلکه شهروندان را دچار مشکل کرده است.

عضو شورای اسلامی شهر ارومیه در ادامه با بیان اینکه مشکل ترافیک شهر ارومیه با مدیریت و تدابیر معاونت عمرانی استانداری تا حدودی حل شده است، گفت: با اجرای پروژه کمربندی دوم شهر مشکل و گره ترافیکی ارومیه تا حدودی رفع خواهد شد اما امروز با توجه به موضوع آزادسازی املاک در محدوده آن پروژه دوباره با توقف عملیات روبه‌رو شده‌ایم و امیدواریم به زودی شاهد رفع این مشکلات باشیم.

خلیل‌پور در ادامه سخنانش با اشاره به تخصیص اعتبار ۱,۰۰۰ میلیارد تومان برای اتمام پروژه کمربندی دوم شهر ارومیه در زمان اجرای آن یادآور شد: آن زمانی که شورای اسلامی شهر ارومیه تصمیم به اجرای پروژه کمربندی دوم شهر ارومیه گرفت، ۱,۰۰۰ میلیارد تومان برای اتمام آن پروژه کافی بود اما امروز حتی با تخصیص اعتباری بالغ بر ۵,۰۰۰ میلیارد تومان نیز نمی‌توان این پروژه را به اتمام رساند.

وی تصریح کرد: برای اتمام پروژه کمربندی دوم شهر ارومیه نیاز به تخصیص اعتبار ملی است و امیدوارم این اعتبار با سفر رئیس‌جمهور به استان آذربایجان‌غربی اختصاص پیدا کند.

خلیل‌پور در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اجرای بیش از ۲۵۰ کیلومتر فیبر نوری در داخل محدوده شهر ارومیه عنوان کرد: مدیریت شهری با اجرای بیش از ۲۵۰ کیلومتر فیبر نوری در داخل محدوده شهر ارومیه موجب ایجاد یک پتانسیل بزرگ سرمایه‌گذاری شده و می‌توان گفت که یک سرمایه‌گذاری بزرگ صورت گرفته است و از این ظرفیت ایجاد شده برای کنترل ترافیک با راه‌اندازی رادیو ترافیک در شهر ارومیه باید استفاده کرد.

وی با اشاره به یادمان شهید باکری گفت: متأسفانه یادمان شهید باکری سال‌هاست که به اتمام نرسیده است و از لحاظ بودجه‌ای به کمک‌های ملی و استانی نیاز دارد و امیدواریم با تدابیر شخص استاندار و با تخصیص اعتبارات ملی شاهد اتمام این پروژه باشیم.

عضو شورای اسلامی شهر ارومیه در ادامه با بیان اجرا نشدن پروژه سرمایه‌گذاری میدان امام (ره) خاطرنشان کرد: پروژه مشارکتی و سرمایه‌گذاری میدان امام خمینی (ره) در مرکز شهر ارومیه بیش از ۱۰ سال است که اجرایی نمی‌شود و نیمه‌تمام ماندن این پروژه هم شهروندان را دچار مشکل کرده و هم از لحاظ اقتصادی و اشتغال‌زایی برای شهر ارومیه ضروری است و نیاز به توجه ویژه از سوی مسئولان استانی و کشوری دارد.

خلیل‌پور با بیان اینکه شهر ارومیه نیاز به اماکن تفریحی برای خانواده‌ها دارد، افزود: شهر ارومیه نیاز به اماکن تفریحی برای خانواده‌ها در داخل شهر و با امکانات کافی برای استفاده آنها نیاز دارد و برای تأمین آن می‌توان از فضای هفتاد هکتار زمین موجود در پارک جنگلی که متعلق به شهرداری و اداره کل منابع طبیعی استان است استفاده کرد.

وی گفت: فضای موجود محدوده پارک جنگلی ارومیه پتانسیل بسیار خوبی برای تأمین اماکن تفریحی و رفاهی و فرهنگی برای شهر و شهروندان می‌باشد و باید برنامه‌ریزی های لازم انجام شود.

کد خبر 748651

دیگر خبرها

  • موافقت مجلس با جدول اعتبارات طرح‌های عمرانی در بودجه ۱۴۰۳
  • تصویب جدول اعتبارات طرح‌های عمرانی
  • سد ورود بخش خصوصی به صنعت نفت و گاز شکسته شد/ آغاز ۵۰ پروژه به ارزش ۲۵ میلیارد دلار
  • سد ورود بخش خصوصی به صنعت نفت و گاز شکسته شد
  • شهر یزد به اعتبارات ملی نیاز دارد/ پروژه‌های نیمه‌تمام دفع آب‌های سطحی تکمیل می‌شود
  • اتمام پروژه کمربندی دوم شهر، نیازمند تخصیص اعتبارات ملی است
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • صخره‌نوردی بی‌نظیر بز‌های کوهی در طالقان (فیلم)
  • تامین زمین از مولفه‌های مهم در اجرای طرح نهضت ملی مسکن
  • واگذاری ۲ هزار میلیارد تومان پروژه نیمه‌تمام ایلام به بخش خصوصی