Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری قزوین گفت: در استان قزوین بالغ بر ۴۰ هزار زن سرپرست خانوار داریم که تقریبا ۲۰ هزار نفر از آن‌ها تحت پوشش کمیته امداد و حدود ۲ هزار زن سرپرست خانوار هم تحت پوشش اداره کل بهزیستی استان هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ صدیقه ربیعی در گفت‌وگو با صبح قزوین؛ با اشاره به وضعیت زنان سرپرست خانوار در استان قزوین اظهار کرد: ما در استان قزوین بالغ بر 40 هزار زن سرپرست خانوار داریم که تقریبا 20 هزار نفر از آن‌ها تحت پوشش کمیته امداد و حدود 2 هزار زن سرپرست خانوار هم تحت پوشش اداره کل بهزیستی استان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مشکلی که زنان سپرست خانوار دارند این است که یا فاقد مهارت‌های لازم جهت اشتغال و ورود به عرصه کسب و کار بوده و یا اینکه فاقد تحصیلات عالی هستند.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری قزوین گفت: در بحث مهارت‌ها باید در دو حوزه تلاش جدی اتفاق افتد؛ اقداماتی صورت گرفته اما باید این کارها برنامه‌ محورتر پیش رود تا به خروجی و نتیجه‌ای که می‌خواهیم برسیم.

این مقام مسئول ابراز کرد: یک مسئله توانمندسازی در حوزه مهارت‌های فنی است که در این زمینه طبق تفاهم‌نامه‌ای که کمیته امداد و اداره کل فنی‌وحرفه‌ای استان منعقد کردند، زنانی که تحت پوشش کمیته امداد هستند را آموزش می‌‎دهند و همچنین تفاهمی با اداره کل زندان‌ها دارند تا زنانی که زندانی هستند نیز پس از آزادی از زندان، مهارت‌های لازم فنی را کسب ‌کنند.

 

اشتغال زنان سرپرست خانوار باید هدفمند باشد

ربیعی عنوان کرد: برای حل مشکل اشتغال زنان سرپرست خانوار، ما باید نگاه نوینی به این موضوع داشته باشیم؛ یعنی مهارت‌هایی که امروز لازم است تا زنان سرپرست خانوار حرفی برای گفتن در حوزه کسب و کار داشته باشند و به اشتغال پایدار برسند را باید به این قشر ارائه کرد.

وی ادامه داد: ما باید در مباحث مربوط به حوزه کارآفرینی و خوشه سازی اشتغال زنان سرپرست خانوار، هدفمند کار کنیم؛ چراکه زنان به طور منفصل در حوزه‌های مختلف کار می‌کنند و برای اینکه به یک ظرفیتی تبدیل شوند نیاز است تا به یک خوشه سازی واحدی برسند.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری قزوین تصریح کرد: مطالبه‌ای که امروز وجود دارد این است که باید در سطح ملی تفاهم‌هایی اتفاق بیفتد و حمایت‌هایی صورت گیرد که بتوانیم به صورت رایگان همه این زنان سرپرست خانوار را حمایت کنیم و در این راستا باید تخصیص اعتبار از سطح کشوری داشتیم باشیم.

انتهای پیام/ 

منبع: دانا

کلیدواژه: هزار زن سرپرست خانوار زنان سرپرست خانوار کمیته امداد اداره کل مهارت ها تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۶۵۳۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهر پره سر نیازمند تخصیص زمین برای تولید کود آلی از زباله‌ی تر است

ایسنا/گیلان شهردار پره سر با بیان اینکه اخیرا با یک شرکت فناور برای تبدیل زباله‌های تر به کود آلی قرارداد منعقد کردیم، گفت: از اداره منابع طبیعی شهرستان درخواست تخصیص زمین در حریم شهر کردیم که با توجه به جنگلی بودن اراضی منطقه، این مهم تاکنون محقق نشده است.

پژمان اکبری امروز، ۵ اردیبهشت ماه در گفت وگو با ایسنا، استان گیلان را دارای عرصه‌های ارزشمند منابع طبیعی و زمین های حاصلخیز کشاورزی دانست و اظهار کرد: شهرداری‌های استان گیلان با ابرچالش زباله و پسماند خانگی مواجه هستند.

وی با اشاره به سرانه تولید زباله در گیلان بین ۸۰۰ تا ۱۱۰۰ گرم در روز، افزود: طبق این سرانه هر روز در پره سر حدود هفت تا هشت تن زباله تولید می شود؛ این در حالی است که با ورود گردشگران به این منطقه در ایام تعطیلات شاهد افزایش تولید زباله تا ۴۰ تن هستیم؛ البته این معضل در همه شهرداری های گیلان وجود دارد، زیرا استان گیلان گردشگرپذیر است.

شهردار پره سر با اشاره به اهمیت تفکیک زباله از مبدا، تصریح کرد: برای ترویج فرهنگ تفکیک زباله از مبدا اقدام به توزیع تراکت و بروشورهای اطلاع رسانی و برگزاری دوره های آموزشی کردیم؛ همچنین کارشناسان حوزه بهداشت و محیط زیست به درب منازل مراجعه می کنند و آموزش های لازم درباره تفکیک صحیح زباله را به شهروندان ارائه می دهند.

اکبری با بیان اینکه بخشی از شهروندان با شهرداری همکاری می کنند و تفکیک زباله از مبدا را انجام می دهند، گفت: یک خودرو برای جمع آوری زباله های خشک تفکیک شده قابل بازیافت تعبیه شده که در روزهای خاصی از هفته به درب منازل مراجعه می کند و زباله های تفکیک شده را تحویل می‌گیرد.

وی با اشاره به تفکیک زباله توسط برخی از مردم و تحویل زباله های خشک به زباله گردها یا مراکز بازیافت، تاکید کرد: شهرداری مشکلی با این موضوع ندارد و هدف ما تفکیک زباله و کاهش حجم تولید زباله است.

شهردار پره سر با بیان اینکه برخی از شهروندان توجهی به تفکیک زباله ندارند، عنوان کرد: این پسماندها به صورت مخلوطی از زباله های تر و خشک و ریجکتی به جایگاه دفن می‌رود.

اکبری یکی دیگر از چالش های تفکیک زباله در شهر پره سر را مربوط به مسافران دانست و اضافه کرد: مسافران اصولا زباله ها را تفکیک نمی کنند؛ این در حالی است که با توجه به نوع مصرف مواد غذایی، از بسته های پت و شیشه های نوشابه و ظروف یکبار مصرف استفاده می کنند و عدم تفکیک این پسماندها، شهرداری را دچار مشکل کرده است.

وی آموزش را تنها راهکار مدیریت پسماند دانست و خاطرنشان کرد: زباله های شهر پره سر به دفنگاه هفت دغنان برده می شود و سه دستگاه ماشین مکانیزه حمل زباله داریم؛ یک دستگاه جدید نیز خریداری شده و به زودی مورد استفاده قرار می گیرد.

شهردار پره سر با بیان اینکه اخیرا با یک شرکت فناور برای تبدیل زباله های تر به کود آلی قرارداد منعقد کردیم، گفت: طبق بررسی ها بین ۵۰ تا ۶۰ درصد زباله های تولیدی شهر پره سر، زباله تر است، یعنی قابلیت تبدیل به کود آلی را دارد؛ شرکت مذکور با جمع آوری زباله های تر از درب منازل و حمل آن به یک جایگاه ویژه، تولید کود را آغاز می کند.

وی یکی از مشکلات این طرح را عدم تخصیص جایگاه مناسب جهت تولید کود آلی دانست و اضافه کرد: از اداره منابع طبیعی شهرستان رضوانشهر درخواست تخصیص زمین به مساحت حدود ۲۰۰۰ تا ۳۰۰۰ مترمربع را در حریم شهر کردیم که با توجه به جنگلی بودن اراضی منطقه، این مهم تاکنون محقق نشده است.

اکبری ضمن قدردانی از پیگیری فرماندار و همکاری اداره منابع طبیعی شهرستان با شهرداری پره سر، یادآور شد: جمع آوری زباله های تر و تبدیل آن به کود آلی در کنار تفکیک زباله از مبدا می تواند تا ۷۰ درصد از حجم تولید زباله این شهر بکاهد، یعنی زباله هشت تنی به حدود سه تن در روز کاهش می یابد که عمده آن ریجکتی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چالش‌های موجود در ارائه خدمات به زنان سرپرست خانوار
  • بیش از ۲ و نیم میلیون فرصت شغلی در دولت سیزدهم ایجاد شد
  • ایجاد هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی در لردگان
  • پنج هزار و ۷۸۰ خانوار تحت پوشش بهزیستی
  • ۵ هزار و ۷۸۰ زن سرپرست خانوار در کرمانشاه تحت پوشش بهزیستی است
  • چتر حمایت بهزیستی آذربایجان غربی بر سر بیش از ۹۰۰۰ زن سرپرست خانوار
  • خبر خوش به بانوان بهزیستی | فرزندان این گروه از خدمت سربازی معاف می‌شوند
  • شهر پره سر نیازمند تخصیص زمین برای تولید کود آلی از زباله‌ی تر است
  • ایجاد 13 هزار فرصت شغلی جدید در بخش‌های صنعت، خدمات و کشاورزی در استان
  • تخصیص ۲۷۰ میلیارد ریال اعتبار به شبکه‌های بهداشت چابهار