Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

با شروع تحریم‌های خصمانه آمریکا علیه ملت ایران، شاهد اختلال در چرخه تولید و عرضه خودرو بودیم. روندی که با سوء مدیریت مسئولان تصمیم گیر، باعث شد خودرو از کالای مصرفی به کالای سرمایه ای تبدیل شود و در نهایت رفته رفته، قیمت خودروهای داخلی به نرخ‌های نجومی و باورنکردنی میل کنند.

در این آشفته بازار خودرو، ستاد تنظیم بازار برای قیمت گذاری خودروهای کارخانه ای با فرمول قیمت گذاری توسط شورای رقابت موافقت و اعلام کرد محصولات کارخانه ای ایران خودرو و سایپا با افزایش 10 و 23 درصدی به مردم فروخته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین مقرر شده تا خودروسازان ضمن افزایش تولید و عرضه، در سه روش فروش فوق‌العاده (آستانه عید فطر)، پیش فروش و مشارکت در تولید، نیاز متقاضیان دریافت خودرو را پاسخ دهند.

از سوی دیگر، اعلام شده است که دارندگان خودروی صفر در انبارها، با ثبت نام نکردن در سامانه انبارداری، مشمول احتکار خواهند شد. همچنین تاکید شده است که مردم می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه خودروی صفر در انبارها و پارکینگ‌ها با تماس با شماره 124 موضوع را در میان بگذارند.

از دیگر تصمیمات برای مدیریت بازار خودرو می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

دارا بودن کد ملی برای ثبت سیستماتیک خرید خودرو در سامانه به تنهایی کافی نیست و برای این کار باید کدهای ملی، شماره گواهینامه، حساب بانکی و شماره سیم کارت شخصی متقاضی با هم هماهنگ باشد و در سامانه همتا تطبیق بپذیرد.

فرد متقاضی در روش فروش فوق‌العاده خودرو، نباید در 36 ماه گذشته ثبت درخواستی در سامانه خرید خودرو در کارخانه سایپا و ایران خودرو داشته باشد. ضمناً خودروهایی که در فروش فوق‌العاده عرضه می‌شوند، باید یک سال در رهن بماند و امکان خرید و فروش آن‌ها وجود ندارد. مضاف بر این اگر خودرویی سه ماه در پارکینگ بماند و برای سرویس اولیه به نمایندگی مراجعه نکنند ، فاقد گارانتی تلقی و امتیاز آن‌ها حذف خواهد شد.

همچنین گفته شده که قرار است اولویت تحویل خودرو به متقاضیان بدون پلاک فعال خودرو باشد، یعنی افرادی که تاکنون خودرویی نداشتند، تقاضای خود را دریافت کنند و سپس کسانی که چند خودرو دارند و مجدداً درخواست داده‌اند، به درخواستشان رسیدگی و تحویل داده شود.

حال با توجه به تصمیمات و شرایطی که دولت و ستاد تنظیم بازار برای حلقه کنترلی بازار خودرو گذاشته است:

به نظر شما در هفته های آتی، بازار خودرو چه واکنشی نشان خواهد داد؟

آیا حباب قیمت‌ها که بسیاری از فعالان بازار به آن باور دارند، از بین خواهد رفت؟

در این حلقه کنترلی، نقش خودروساز را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

آیا با این راهکار و محدودیت‌های مدنظر، دست دلال و واسطه گران از بازار خودرو کوتاه خواهد شد؟

آیا در نهایت خودرو با قیمت منطقی به دست مصرف کننده واقعی خواهد رسید؟

به نظر شما با واسطه‌ها و دلالان بازار خودرو که با قیمت‌های کاذب به دنبال برهم زدن ثبات بازار هستند، چه برخوردی شود تا این سازوکار ادامه نداشته باشد؟

در کنار محدودیت های خرید و فروش و ثبت نام خودرو، شما چه راهکاری را برای منطقی شدن قیمت خودرو پیشنهاد می‌دهید و چرا؟

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: ویروس کرونا شب قدر گسل های تهران رزمایش مساوات دعای روز بیست و دوم رمضان بازار خودرو قیمت خودرو ویروس کرونا شب قدر گسل های تهران رزمایش مساوات دعای روز بیست و دوم رمضان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۶۶۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از توانیر، مسعود خانی مجری طرح‌های بهینه سازی شرکت توانیر افزود: اگر مشارکت هر چه بیشتر در فروش انرژی در بازار بورس که می‌تواند به دریافت نقدی بلافاصله صورتحساب منجر شود را با بازاری که در آن شرایط فروش نقدی وجود ندارد، مقایسه کنیم قطعاً شرایط بهتر و مناسب‌تری است هرچند که این موضوع نیز قابل درک است که نمی‌توان از شرکت توزیع انتظار داشت وقتی امکان خرید در بازار عمده فروشی با نرخ مشخصی را دارد، در بازار بورس نقدی به قیمت بالاتری از قیمت بازار، برق را خریداری کند و این انتظار نمی‌تواند انتظار به جایی باشد.

وی با اشاره به درخواست نیروگاه‌ها برای افزایش قیمت‌های بازار تاکید کرد: این موضوع در اختیار توانیر نیست، بلکه باید از طریق هیأت تنظیم بازار برق پیگیری شود و مصوبات آن نیز به تأیید وزیر محترم نیرو برسد.

به گفته وی، این موضوع که فروش نیروگاه‌ها در بورس به قیمت کمتر از بازار منجر به کاهش سود حسابداری شرکت در صورت‌های مالی می‌شود و این مشکل به ویژه برای شرکت‌هایی که بورسی هستند حادث می‌شود که باید به مجمع و سهامداران خود درباره کاهش سودشان توضیحات ارائه کنند، موضوعی است که شاید درست به نظر برسد، اما می‌توان از این زاویه به موضوع نگاه کرد که شرکت‌ها با دریافت نقدینگی زودتر نسبت به حالت فروش در بازار، می‌توانند در کسب‌وکارهای موازی مشارکت کنند و با منابع حاصل از منافع ناشی از این کسب و کارها کاهش سود را به راحتی جبران کنند. در این صورت شرکت از این بابت هم نباید دغدغه‌ای داشته باشد، هر چند که به‌کارگیری منابع نقدی در کسب و کارهای دیگری نیازمند تغییر رویکرد در مدیریت نیروگاههای بورسی است.

کد خبر 6097401 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • عوامل موثر بر قیمت ورق اکسین
  • بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند
  • رد پای دلالان به طرح مسکن ملی یزد باز شد
  • در تهران دیگر به ریال و تومان خانه نمی‌فروشند | بیت‌کوین بده خانه بخر! | رونمایی از پدیده عجیب خرید و فروش مسکن در تهران + جزئیات
  • نرخ‌گذاری دلار کانال‌های تلگرامی در روز تعطیل/ خرید و فروشی نیست
  • نرخ خرید در بازار مسکن؛ قطب سرمایه گذاری ملک در منطقه ۲۰ تهران
  • معمای بنزین در ایران
  • پیش بینی جالب یک کارشناس از قیمت خودرو/ قیمت کارخانه تغییر می‌کند؟
  • مبارزه با فرار مالیاتی به دلالان پتروشیمی رسید
  • بازار خودرو به کمای عمیق رفت/ آخرین قیمت پژو، سمند، تارا، شاهین و کوئیک + جدول