Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر اجرایی و دبیر شورای هماهنگی طرح احیا، فعال سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس، از تشکیل کمیته تخصصی با محوریت خانه معدن ایران، اتاق بازرگانی ایران و مسئولان بورس برای بررسی تامین مالی معادن کوچک از طریق بورس خبر داد.

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا به نقل از روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، سیدرضا عظیمی با بیان این مطلب اظهار داشت: حال بررسی راهکارهای مناسب استفاده از ابزار بورس برای تامین مالی طرح احیا، نوسازی و توسعه معادن کوچک مقیاس معادن هستیم و امیدواریم با استفاده از منابع موجود و قدرت بازار بورس بتوان محدوده های معدنی غیرفعال و راکد را تامین مالی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در صورت فراهم شدن شرایط تامین مالی این طرح از طریق بورس، در عین ایجاد یک تابلوی اطلاع رسانی در بازار بورس به طور شفاف، زمینه اشتغال و تولید در مناطق کمتر توسعه یافته و نیز ثروت آفرینی، رشد اقتصادی و عدالت اجتماعی در کشور فراهم خواهد شد.

انعقاد تفاهم نامه با شرکت های بزرگ معدنی

مدیر اجرایی و دبیر شورای هماهنگی طرح احیا، فعال سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس با اشاره به راهکارهای دیگر تامین مالی این طرح گفت: از جمله این راهکارها، انعقاد تفاهمنامههای سهجانبه با شرکتهای بزرگ معدنی مصرف کننده مواد معدنی (معدنی و صنعتی گل گهر، معدنی و صنعتی چادرملو، صنایع ملی مس ایران، فولاد خوزستان) و صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی است.

وی ادامه داد: این اقدام، ابتکاری جدید برای استفاده از اعتبار آن شرکت ها برای تامین مالی و تضمین آن توسط صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی است. از نقاط قوت آن، اتصال معدن دار و مصرف کننده ماده معدنی با اتکای ۱۰۰ درصدی بخش خصوصی بدون نیاز به تامین اعتبار دولتی است.

عظیمی با اشاره به شناسایی صنایع مصرف کننده مواد معدنی به عنوان یکی از روش های تامین مالی این طرح، تصریح کرد: در طرح مذکور، صنایعی که مصرف‌کننده خوراک عمده معادن خاص هستند شناسایی شده و از این طریق، مشارکت و تامین مالی صورت می‌گیرد.

وی افزود: تاکنون بیش از ۱۰۰ مجموعه درخواست خود در طرح ثبت و اعلام آمادگی کرده اند.

مشارکت معدن‌داران با شرکت‌های فعال صنایع معدنی و شرکت‌های تامین مالی

مدیر اجرایی و دبیر شورای هماهنگی طرح احیا، فعال سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس با اشاره به مشارکت معدن داران با شرکت‌های فعال صنایع معدنی و شرکت های تامین مالی گفت: این روش، ساده‌ترین راهکار تامین مالی در بخش معدن است و در آن، برنامه هایی در نظر گرفته شده تا افراد حقیقی و حقوقی، منابع مالی خود را در این بخش سرمایه‌گذاری کرده و امنیت سرمایه‌گذاران نیز حفظ شود.

وی افزود: در این روش، فرآیندهای پیچیده و محدودیت های اداری و سازمانی کاهش یافته و تامین مالی در همه بخش های فرآیند معدنکاری از جمله سرمایه در گردش، در زمان کوتاه تری میسر خواهد شد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بورس معدن کوچک مقیاس توسعه معادن کوچک مقیاس مصرف کننده تامین مالی طرح احیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۶۸۱۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأکید استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌ فروشی سنگ‌های معدنی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، استاندار لرستان روز سه شنبه در بازدید از معدن سنگ گوهره نرگسه چگنی با قدردانی ازکارگران معادن استان گفت: سنگ گوهره یکی از سنگ‌های باارزش کشور است که از معادن لرستان تولید و استخراج می‌شود و در بازار سنگ کشور به فروش می‌رسد.
ابوطالب شفقت با بیان اینکه دولت سیزدهم دولت خدمتگزار و دولت کار و تلاش است افزود: باید در راستای جهش تولید و افزایش کیفیت محصول وفرآوری سنگ وجلوگیری ازخام فروشی این سرمایه عظیم تلاش بیشتری کنیم.
شفقت با لزوم توجه به مشکلات کارگران در لرستان، یادآور شد: سنگ‌های معدنی باید توسط صنعتگران بومی در داخل این استان فرآوری شود و از خام‌فروشی سنگ‌های معدنی باید جلوگیری کنیم.
میزان ذخایر سنگ لرستان ۶۸.۵ میلیون تن و میزان استخراج سالیانه هم یک میلیون ۲۶۹ هزار تن است.

دیگر خبرها

  • مسابقات امداد و نجات معادن و صنایع معدنی کشور
  • اعلام آمادگی آفریقای مرکزی برای توسعه همکاری‌های معدنی با ایران
  • وزیر آفریقای مرکزی: ما به دنبال دانش ایرانی در حوزه معدن هستیم
  • تأکید استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌ فروشی سنگ‌های معدنی
  • تأکید استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌فروشی معادن
  • فعالیت‌های معدنی، یکی از اصلی‌ترین تهدیدات محیط زیست
  • مذاکره با بانك توسعه اسلامی برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران
  • ۱۰ معدن راکد استان اردبیل احیا می‌شود
  • ذوب آهن اصفهان در دوره جدید موفقیت های معدنی خوبی کسب کرد
  • تشکیل کمیته تخصصی «سبز و آبی» در راستای اهمیت امنیت غذایی در کشور