Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-01@17:35:06 GMT

ضرر 9تریلیون دلاری بر اقتصاد جهان

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۶۹۳۹۳

ضرر 9تریلیون دلاری بر اقتصاد جهان

در حالی که بانک توسعه آسیایی از ضرر نزدیک به 9تریلیون دلاری کووید19 به اقتصاد جهانی خبر می‌دهد، دولت های اروپایی از کاهش شدت محدودیت ها و بازگشت مردم به کسب و کارها می‌گویند، در این بین جامعه پزشکی به ایجاد توازنی میان ازسرگیری مشاغل و رعایت اصول بهداشتی تاکید دارند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری برنا، به نقل از ایندیپندنت، بانک توسعه آسیایی روز جمعه هشدار داد کووید19 می‌تواند منجر به از بین رفتن 5.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

8  تا 8.8 تریلیون دلار از تولید ناخالص داخلی و یا 6.4 تا 9.7 درصد از بازده جهانی شود. پیش‌بینی این بانک از آسیب وارد به اقتصاد جهانی در ماه گذشته میلادی کمتر از نصف این ارقام بود. بانک توسعه آسیایی سازمانی اقتصادی است که با هدف توسعه اقتصاد کشورهای آسیایی بنا شده‌ است. این سازمان دارای 67 عضو آسیایی و غیرآسیایی است.

یاسویوکی ساوادا اقتصاددان ارشد سازمان یادشده در این باره گفت: با این حال اقدامات دولت‌های جهان برای کاهش آسیب‌های اقتصادی می‌تواند این رقم را تا 40درصد کاهش دهد.

در پی اینکه شماری از کشورها تصمیماتی مبنی بر کاهش تعطیلی‌ها و برگرداندن مردم به کار دارند، ساوادا هشدار داد که در امان ماندن از ویروس، کلید کاهش ضررهای اقتصادی است.

او افزود: انجام آزمایش‌های کافی، قرنطینه و دوری از جامعه و استفاده از تجهیزات پزشکی همگی موارد حیاتی برای رویارویی با کووید19 هستند.

او همچنین به اهمیت حمایت دولتی برای کمک به مقابله خانواده‌ها و کسب‌و‌کارها اشاره کرد.

ساوادا اضافه کرد: دولت‌ها باید نهادهای اقتصادی را به‌تدریج و نه به یکباره بازگشایی کنند تا بین خطرات موجود برای سلامت و ملاحظات اقتصادی توازنی برقرار شود. دولت‌ها همچنین باید آمادگی این را داشته باشند که اگر شیوع ویروس بار دیگر شدت گرفت، اقدامات انقباضی صورت دهند.

روزنامه آنلاین و انگلیسی ایندیپندنت در حالی این خبر را منتشر می‌کند که دولت این کشور به تازگی از سوی دانشمندان برای آسان‌گیری در اِعمال محدودیت‌ها موردانتقاد قرار گرفته است. این دولت متهم است پیام «هوشیار باشید» را جایگزین «در خانه بمانید» کرده است.

مقامات این کشور اخیرا از برنامه‌های خود برای بازگشت صنایعی چون تولید و ساخت‌و‌ساز به کار خبر داده‌اند، آنها همچنین از تصمیم به از سرگیری فعالیت بازار مسکن گفته‌اند.

شمار مرگ‌و‌میرها در انگلیس در روزهای اخیر کاهش پیدا کرده است اما کارشناسان این کشور معتقدند شمار مبتلایان هنوز بالاست و نیاز به اتخاذ سیاست‌های موثر و رعایت فاصله‌ها همچنان وجود دارد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ضرر کووید19 اقتصاد جهان دولت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۶۹۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار پایان دادن به تقاضای کاذب دلار

امتداد - تمام ارکان نظام باید به دنبال تداوم سیاست ثبات ارزی باشند؛ چرا که راهکار علاج اقتصاد بیمار ایران این مقوله بسیار مهم است.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، آلبرت بغزیان؛ اقتصاددان در گفت‌وگو با خبرنگار ایبِنا در خصوص مدیریت بانک مرکزی بر بازار ارز و تاثیراتی که سیاست ثبات اقتصادی و ارزی در جلوگیری از سفته بازی به‌جا می‌گذارد، گفت: یکی از کارکرد‌های ثبات ارزی که طی سال گذشته توسط بانک مرکزی قابلیت خود را در اقتصاد به نمایش گذاشت، اهمیت تمرکز بر مسائلی است که به ثبات اقتصادی و ارزی منتهی می‌شود، بنابراین این موضوع علاوه براینکه در دستور کار بانک مرکزی است، باید یکی از الزامات مهمی باشد که تمام ارکان دولت‌ها به آن پایبند باشند تا اقتصاد کشور دچار مخاطرات جدی نشود که بی ثباتی ایجاد می‌کند.

وی یادآور شد: هر چند تنش‌های سیاسی و نظامی طی هفته‌های اخیر در مدت محدودی وضعیت بازار ارز را دچار مخاطراتی کرد، اما عدم دستکاری بانک مرکزی به صورت تعمدی درمسائل مرتبط با نرخ ارز نشان داد این بانک خواستار تداوم سیاست ثبات ارزی و اقتصادی است؛ به همین خاطر نیز نوسانات به تدریج کمتر شدند.

بغزیان در ادامه بحث یادآور شد: به دلیل تداوم سیاست‌های بانک مرکزی در موضوع ثبات ارزی در ماه‌های گذشته شاهد این واقعیت بسیار مهم در عرصه جامعه بودیم که مردم مدتی جویای نرخ ارز نبودند چرا که ثبات ارزی در دستور کار بود.

این اقتصاددان گفت: با اینکه در اجرای سیاست ثبات ارزی توسط بانک مرکزی نرخ دلار در بازار آزاد تفاوتی با نرخ ارز رسمی و دولتی داشت، اما به دلیل ایجاد اطمینان در مردم که بازار ارز نوسان ندارد کسی به دنبال خرید ارز و تقاضای کاذب نبود.

وی با بیان اینکه وجود ثبات ارزی باعث هدایت سرمایه‌ها به سمت بانک‌ها در حساب‌های بلند مدت و سرمایه گذاری در تولید و بورس شد، تاکید کرد: بنابراین این روند نشان می‌دهد تمام ارکان نظام باید به دنبال تحقق و تداوم سیاست ثبات ارزی و اقتصادی باشند؛ چرا که راهکار و علاج اقتصاد بیمار ایران، این مقوله بسیار مهم است.

بغزیان گفت: ثبات ارزی و بازگشت آرامش به اقتصاد و بازار‌ها منوط به رسیدن دولت به این درک است که نباید در کار بانک مرکزی دخالت کند، بلکه باید اجازه داده شود تا سیاست تثبیت در بانک مرکزی دنبال شود.

این اقتصاددان در پایان تصریح کرد: از سوی دیگر دولت نباید بابت رفع کسری بودجه و تامین نقدینگی مورد نیاز خود بانک مرکزی را تحت فشار قرار دهد، بلکه باید در این مسیر برای اجرای سیاست‌های بانک مرکزی همراه آن باشد تا زمینه برای مشارکت مردم در امر جهش تولید فراهم شود و سایر سیاست‌ها در بخش‌های مختلف نیز کارساز باشند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • راهکار پایان دادن به تقاضای کاذب دلار
  • مانور عجیب روی کاهش نقدینگی
  • تجربه اخیر کاهش نرخ ارز در شرایط بحرانی بی‌سابقه بود
  • توسعه اقتصادی مبتنی بر نوآوری؛ لازمه اقتصاد چین
  • مردمی کردن اقتصاد توسعه پایدار کشور را به دنبال دارد
  • پیشنهاد ایران به بانک توسعه اسلامی برای تأمین مالی تأیید شد
  • رونمایی از برات الکترونیک بانک صادرات ایران در وزارت اقتصاد؛
  • مذاکره با بانك توسعه اسلامی برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران
  • مذاکره برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی
  • مذاكره برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی