Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری تسنیم در گزارشی به بررسی مطالبات و توصیه های رهبر انقلاب در دیدار ۴ سال اخیر با دانشجویان پرداخته است. ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۹ سیاسی سیاست ایران نظرات - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، دیدارهای دانشجویی رهبر انقلاب همواره  فرصتی برای محک فعالیت‌های دانشجویان و طرح دستورکارهای جدید برای جنبش دانشجویی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گوش فرادادن به سخنان دانشجویان، بررسی فعالیتهای دانشجویی و  حتی اشاره به برخی از فعالیت‌های دانشجویی از سوی رهبر انقلاب در دیدار با دانشجویان، نشان از اطلاع و پیگیری مستمر ایشان نسبت به عملکرد و فعالیت دانشجویان در عرصه های مختلف علمی، سیاسی و اجتماعی است. به همین دلیل همواره بخشی از سخنان رهبر انقلاب در دیدار با دانشجویان به بیان توصیه‌ها و  نکاتی درباره فعالیت دانشجویان می گذرد.

در این گزارش به بررسی توصیه های رهبر انقلاب به دانشجویان در دیدارهای 4 سال اخیر پرداخته ایم.

دیدار دانشجویان با رهبر انقلاب فردا برگزار می‌شودفراخوان دفتر رهبر انقلاب برای جمع‌آوری نظرات دانشجویان/ چه نکته‌ای را در دیدار با امام خامنه‌ای مطرح می‌کردید؟برگزاری نشست دانشجویان با رهبر انقلاب به صورت ویدئو کنفرانسفراخوان بسیج دانشجویی دانشگاه تهران برای دیدار با رهبر انقلاب

سال 95؛ تبیین 12 وظیفه دانشجویان 

دیدار دانشجویان با رهبر انقلاب در ماه رمضان سال 1395 در روز 14 تیرماه برگزار شد. ایشان در این دیدار 12 توصیه‌ مهم را خطاب به فعالان تشکل‌های دانشجویی برای مواجهه با شرایط کشور در آن زمان مطرح کردند. 

 

حضور فکری و بیانی در مسائل مهم کشور و حضور فیزیکی در مواقع لازم

"اوّلین توصیه‌ای که ما به تشکّلها می کنیم، این است که حضور داشته باشند؛ حضور. مقصود فقط حضور جسمانی نیست؛ هم حضور فکری، هم حضور بیانی -که حالا تبیین را بعداً عرض خواهم کرد- هم احیاناً حضور جسمانی آن‌وقتی که لازم باشد در مسائل اصلی کشور؛ یعنی هم دوستان انقلاب، هم دشمنان انقلاب باید مواضع شما را در زمینه‌ی مسائل مهمّ کشور بدانند؛... منتها در این اعلام موضع چند نکته باید مورد توجّه قرار بگیرد؛ اوّلاً مستدل باشد... دوّم اینکه بهنگام باشد..."

 تبیین و قانع کردن دل‌ها

"ظیفه‌ی دوّم تبیین؛ تبیین. تبیین اساس کار ما است. ما با ذهنها مواجهیم، با دلها مواجهیم؛ باید دلها قانع بشود. اگر دلها قانع نشد، بدنها به راه نمی‌افتد، جسمها به‌کار نمی‌افتد؛ این فرقِ بین تفکّر اسلامی و تفکّرات غیر اسلامی است..."

 افزایش سطح آگاهی سیاسی و دینی

" کار سوّم: سطح آگاهی سیاسی و دینی خودتان را افزایش بدهید. نگویید ما همه چیز را بلدیم، به همه چیز مسلّطیم؛ نه، گاهی سطح آگاهی‌های سیاسی کم است، گاهی سطح آگاهی‌های دینی کم است. امروز امکانات فراوان است برای این معنا؛ هم در مورد سیاست، هم در مورد دین. 

تورهای علمی؛ خیلی از شماها از پیشرفتهای کشور واقعاً مطّلع نیستید؛ یعنی سنّتان هم اقتضا نمیکند؛ دبیرستان بودید حالا هم آمده‌اید دانشگاه، فرصت نکرده‌اید. ما دائم گفتیم نانو، شما میدانید که بله یک نانویی وجود دارد، یک کسانی هم دارند کار میکنند؛ نرفتید آزمایشگاه نانو را ببینید، نرفتید بعضی از آزمایشگاه‌های علمی را یا محصولات علمی را ببینید."

 افزایش مخاطبان در سطح دانشجویی

"یک وظیفه‌ی دیگری برای تشکّلها وجود دارد و آن توسعه‌ی مخاطبان در سطح دانشجویی است؛ مخاطبانتان را افزایش بدهید. از این پنج میلیون دانشجو، تعداد کسانی که مخاطبان شما هستند خیلی کمند، نسبتشان خیلی نسبت پایینی است؛ کاری کنید که این نسبت بالا برود؛ نمیگویم صددرصد، نمیگویم هشتاددرصد امّا بالاخره نسبت را بالا ببرید. این‌هم راه دارد؛ راهش را پیدا کنید."



 دفاع صریح و بدون تقیّه از نظام اسلامی

"مطلب پنجم -که این‌هم به‌نظر من لازم است- در دفاع از نظام اسلامی هیچ تقیّه نکنید و صریح باشید؛ 

 البتّه اینکه میگویم از نظام دفاع بکنید، بعضی‌ها عادت کرده‌اند نظام را به‌معنای رهبری میگیرند؛ مثلاً در فلان قضیّه، ضدّ نظام حرف زد، یعنی ضدّ رهبری، یا از طرف نظام دارد حمایت میشود، یعنی [از طرف] رهبری؛ بنده مقصودم این نیست. رهبری، بخشی از نظام است؛ مراد من از دفاع از نظام به‌هیچ‌وجه دفاع از رهبری نیست؛ دفاع از مجموعه‌ی نظام است که مجموعه‌ی ارزشهای درهم‌تنیده‌ای است که بحمدالله این‌جور استوار مانده."


 تداوم و توسعه‌ی اردوهای جهادی

"مطلب ششم، اردوهای جهادی را توسعه بدهید، تداوم بدهید."

 توجه به سبک زندگی ایرانی اسلامی در اندیشه و عمل

"هفتم، سبک زندگی اسلامی ایرانی را در اندیشه و عمل دنبال کنید؛ مسئله‌ی مهمّی است. بنشینید رویش فکر کنید، مصداقهایش را مشخّص کنید، بعد خودتان عمل کنید و این را به عنوان دستورالعمل [منتشر کنید]؛ "

 تقویت گفتمان‌های اصلی انقلاب

"هشت، گفتمان عدالت، اقتصاد دانش‌بنیان، پیشرفت ایرانی اسلامی، شتاب در یافته‌های علمی؛ اینها گفتمانهای اصلی است؛ این گفتمانها را تقویت کنید."

 تشکیل یک جبهه‌ی واحد ضدآمریکایی - ضدصهیونیستی در سطح دانشجویان جهان اسلام

"یکی دیگر از مسائلی که به نظرم می توانید شما انجام بدهید تشکیل یک جبهه‌ واحد ضدّآمریکایی و ضدّصهیونیستی در سطح دانشجویان جهان اسلام است؛ این کار را بکنید. بنشینید، فکر کنید، بعد یک جبهه‌ی ضدّصهیونیستی و ضدّآمریکایی [تشکیل بدهید]."

 پرهیز از اتهام بیجا‌ به افراد مبنی بر غیرانقلابی‌بودن

"دهمین مطلب به شما عزیزان تشکّلها این است که هرکسی را به صِرف اینکه با فکر شما به‌طورکامل انطباق ندارد متّهم به انقلابی نبودن نکنید. ممکن است کسی صددرصد با فکر شما منطبق نباشد، یک اختلافاتی داشته باشد، پنجاه درصد مثلاً منطبق باشد امّا انقلابی باشد"

 هم‌افزایی تشکل‌های انقلابی دانشگاه‌ها

"یازدهمین مطلب، تشکّلهای انقلابی با هم هم‌افزا باشند. گاهی شما با هم اختلافاتی دارید؛ تشکّلهای انقلابی سر یک چیزهایی با هم اختلاف دارند؛ خب داشته باشند، درعین‌حال با این اختلافات هم‌افزایی داشته باشید، نقاط مشترک را بگیرید"

 نگاه راهبردی به انقلاب و تفکر درباره‌ی آینده

"آخرین مطلب، به انقلاب نگاه راهبردی داشته باشید؛ برای بیست سال، سی سال آینده فکر کنید همچنان‌که دشمن شما فکر میکند."

دیدار سال 96 با 9 توصیه به دانشجویان

دیدار دانشجویان با رهبر انقلاب در ماه مبارک رمضان سال 96 در روز 17 خرداد برگزار شد. ایشان در این دیدار به بیان 9 توصیه خطاب به تشکل‌های دانشجویی پرداختند.
 

 توصیه های رهبری به دانشجویان در سال 961 آرمان گرایی 2واقع بینی 3داشتن نقشی فعال در رویدادها4تلاش جدّی و همه‌جانبه برای غلبه دادن گفتمان انقلاب در دانشگاه5فراموش نکردن و تبیین درست6تدیّن و تعبّد در عمل و گفتار7شجاعت در اقدام8دنبال کردن مسئله زن در غرب9تزریق امید در دانشگاه‌ها توسط تشکّلها

 

1 آرمان‌گرایی

"رسیدن به جامعه‌ی عادل، آزاد، پیشرفته، مؤمن، متعبّد، مرفّه، متّحد، قوی و مستحکم و مستقل؛ اینها آرمان است."

2 واقع‌بینی

"یعنی واقعیّات مثبت را ببینید؛ جمعیّت جوان و بااستعداد، توانایی‌های بشری فوق‌العاده، استعداد فوق‌العاده‌ی ملّت، امکانات زیرزمینی، موقعیّت جغرافیایی، پیشرفت کشور؛ اینها را ببینید، اینها واقعیّات است."

3 داشتن نقش فعّال در رویدادها

"تشکّل نباید تماشاچی باشد و بنشیند در یک حادثه‌ای که پیشرفتی هست اظهار خوشحالی کند، در یک حادثه‌ای که مثلاً پسرفتی هست احساس حزن و اندوه بکند؛ نه، باید فعّال باشد."

4 تلاش جدّی و همه‌جانبه برای غلبه دادن گفتمان انقلاب در دانشگاه

"برای این کار تخاطب واقعی لازم است، میزگرد، سخنرانی، نشریّه، بحثهای دو و سه نفره، جلسات تحلیل. این‌جور با مخاطبینتان بنشینید."

5 فراموش نکردن و تبیین درست

"چند کلیدواژه‌ی اصلی«نقش مردم در حکومت»، «استقلال»، «نفی نظام سلطه»، «آزادی»، «عدالت»"

6 تدیّن و تعبّد در عمل و گفتار

"وقتی‌ که انسان بر طبق تکلیف عمل نمی کند، تعبّد را رها می کند، خدای متعال هدایتش را از او میگیرد."

7 شجاعت در اقدام

"یعنی در انجام کارها و اقدام شجاعت داشته باشید. البتّه برای اینکه انسان یک اقدامی بکند، بایستی که جوانب کار را قشنگ بسنجد."

8 دنبال کردن مسئله زن در غرب

"ما کمتر به این مسئله میپردازیم. امّا معتقدم باید کار کرد و میدان کار در این زمینه وجود دارد."

9 تزریق امید در دانشگاه‌ها توسط تشکّلها

"دانشجویان، خودشان امیدوار بمانند و امید را هم تزریق کنند در دانشگاه‌ها. نگذارند جوّ ناامیدی به وجود بیاید."

دیدار سال 97؛ توصیه های برای پیشرفت در حرکت انقلابی کشور

دیدار رمضانی دانشجویان با رهبر انقلاب در سال 97 روز هفتم خرداد ماه برگزار شد. رهبر انقلاب در این سال ضمن تاکید دوباره بر آماده سازی جوانان و دانشجویان برای مدیریت آینده کشور، توصیه هایی را درباره حفظ انقلاب، انقلابی ماندن و پیشرفت حرکت انقلاب، عوامل و موانع موجود در این مسیر مطرح کردند.

رهبر انقلاب در این دیدار وجود حکومت و نظام انقلابی، فعال بودن قشرهای اثرگذار (دانشگاهی، حوزوی، دانشمندان، هنرمندان و ...) و حرکت نیروهای جوان را عامل پیشرفت حرکت انقلابی برشمردند و به موانع این حرکت نیز اشاره کردند.

موانع درونی پیشرفت حرکت انقلابموانع بیرونی پیشرفت حرکت انقلاب

عدم فهم درست مسائل کشور

تزریق ناامیدی

درست نشناختن محیطالقای ناتوانیبی‌ارادگیتبیین‌های دروغتنبلیتحریف حقایق تاریخیبی‌صبریایجاد موانع عملی (مثل تحریم و کارشکنی‌های گوناگون)سرگرمی به چیزهای گمراه‌کننده (مثل اختلافات و حواشی)پیروزی‌ها را شکست معرفی کردن ضعف‌های کوچک را بزرگ معرفی کردن ضعف‌های مدیریتی را منتسب به نظام کردن مردم سالاری جامع را دیکتاتوری معرفی کردن

 

 

دیدار سال 98 با  6 مطالبه از دانشجویان

دیدار دانشجویان با رهبر انقلاب در سال گذشته روز اول خرداد همزمان با شانزدهمین روز ماه مبارک رمضان برگزار شد. رهبر انقلاب در این دیدار توصیه هایی را به دانشجویان داشتند که به عنوان مطالبات ایشان از تشکل ها و دانشجویان مورد توجه قرار گرفت.

 

 توصیه های رهبر انقلاب به دانشجویان در دیدار سال 98از افراط و تفریط بپرهیزید2راه اندازی نهضت کتابخوانی3توصیه هایی برای نقش  آفرینی دانشجویان در حرکت عمومی جامعه 4تحرّکات  نباید به کار علمیِ دانشجویی لطمه بزند5ایجاد شبکه‌ای از نویسندگانِ دانشجوی فعّالِ در نشریّاتِ دانشجویی، برای تداوم فعّالیّتها در حوزه‌ نشر6خودجوش عمل کردن دانشجویان 7ناامید نشوید

 

1 از افراط و تفریط در بیان بپرهیزید

 " انتقاد را خیلی تند نکنید، یعنی دو چیز را توجّه داشته باشید: یکی اینکه در انتقادها سعی کنید که نقطه‌ضعف به طرف مقابلتان ندهید؛ یعنی جوری حرف نزنید که بتوانند شما را در مرجع قضائی محکوم کنند؛ 

دوّم اینکه از افراط و تفریط در بیان بپرهیزید."  

2 راه اندازی نهضت کتابخوانی

"مسئله‌ی کتاب‌خوانی و نهضت کتاب‌خوانی خیلی در بین مجموعه‌های دانشجویی رواج مطلوب را نداشته. من این را باز هم تأکید میکنم: شما احتیاج دارید بخوانید، احتیاج دارید بدانید. (حالا من ان‌شاءالله اگر فرصت شد عرض خواهم کرد) شما نهضت کتاب‌خوانی باید راه‌ بیندازید، واقعاً کتاب بخوانید، مطالعه کنید."

3 توصیه ها و راهکارهایی برای نقش  آفرینی دانشجویان در حرکت عمومی جامعه 

"نمونه‌هایی از کارهایی که می تواند نسل جوان را در نقش و شأنِ محور بودنِ حرکت عمومی جامعه کمک کند و ظرفیّت لازم را به آنها بدهد. نمونه‌هایی را من اینجا یادداشت کرده‌ام. یکی تشکیل کارگروه‌های فرهنگی است؛ این کاری که الان دارد انجام میگیرد؛ این الان وجود دارد. بنده با بسیاری از اینها آشنا هستم، با بعضی، ارتباط هم دارم. کارگروه‌های فرهنگی در سراسر کشور و در مساجد -که در صحبت یکی از دوستان هم اتّفاقاً همین بود- یکی از کارها است.

یک کار دیگر، تشکیل گروه‌های فعّالیت‌ سیاسی [است]؛ البتّه منظورم حزب‌بازی نیست. حزب‌بازی کاری است که بنده برکتی در آن احساس نمیکنم؛ امّا کار سیاسی فقط حزب‌بازی نیست؛ نشستن، تحلیل سیاسی کردن، حوادث سیاسی را شناختن، فهمیدن، منتقل کردن، یکی از آن کارهای بسیار اساسی است که حرکت عمومی جامعه را تسریع میکند، شکل میدهد و کمک میکند؛ یکی از کارها این است.

تشکیل میزگردها و کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاه‌ها که بنده مکرّر این را تکرار کرده‌ام و تأکید کرده‌ام و توصیه کرده‌ام؛ و خب خیلی پیشرفتی نداشته. چه کسی باید این را بکند؟ [اگر] منتظر باشید که رئیس دانشکده یا معاون فرهنگی یا مانند اینها بکنند، فایده‌ای ندارد؛ خودتان باید بکنید. در دانشگاه‌ها کرسی‌های آزاداندیشی را باید تشکیل بدهید.

 یک راهکار دیگر تشکیل گروه‌های نهضتی در ارتباط با مسائل بین‌الملل و مسائل جهان [است].

یک راهکار دیگر تشکیل گروه‌های علمی و همکاری با مراکز علمی [است]. یک راهکار دیگر همکاری با شرکتهای دانش‌بنیان و کار اقتصادی [است]. یک راهکار بسیار مهم دیگر کارهای خدماتی [است؛ یعنی] همین کارهای گروه‌های جهادی که می روند به این مناطق مختلف که یکی از بهترین کارهای دانشجویی است؛ هر چه اینها توسعه پیدا کند و تقویت بشود و جهت‌دارتر و هدف‌دارتر بشود بهتر است؛ اینها تقویت جسم و روح و ایجاد آن حرکت عمومی است."

4 تحرّکات  نباید به کار علمیِ دانشجویی لطمه بزند

" تحرّکات نباید به کار علمیِ مجموعه‌ی دانشجوی جوان لطمه بزند؛ با هم منافات هم ندارد. یعنی اینکه شما بگویید «راهبرد بلند‌مدّت نظام، پیشرفت علمی و شکستن خطوط کنونی علم و رفتن به جلو است» درست است. ما قلّه‌ی علم را بلاشک باید فتح کنیم، [امّا] این کارها باید مانع آن نشود؛ منافات هم ندارد، میتوان همین کار را کرد و میتوان حرکت علمی هم کرد؛ میتوان در رشته‌های مختلف، دانشجوی برجسته‌ی صاحب رتبه‌های بالا بود و در عین حال در گروه جهادی حضور داشت، در هیئت دانشجویی حضور داشت، در مجموعه‌های خدماتی حضور داشت، در کار نشریّاتی حضور داشت."

5 ایجاد شبکه‌ای از نویسندگانِ دانشجوی فعّالِ در نشریّاتِ دانشجویی، برای تداوم فعّالیّتها در حوزه‌ نشر

"اعتقاد من این است که این کسانی که در نشریّات دانشجویی قلم می زنند و کار می کنند، بایستی مجموعه‌هایی را تشکیل بدهند برای استمرار حرکتشان برای بعد از دوره‌ی دانشجویی. همان‌ طور که اشاره کردند درست است؛ همین  هایی که الان در نشریّات قلم میزنند یک روزی دانشجو بودند، لکن همه‌ آن کسانی که در دوره‌ دانشجویی اهل این کار بودند، وارد جریان قلم‌زنی در نشریّات و اداره‌ نشریّات و مطبوعات و مانند اینها نشدند. به نظر من میتوانند در این زمینه [هم کار کنند.] اینجا یادداشت کرده‌ام: «ایجاد شبکه‌ای از نویسندگانِ دانشجوی فعّالِ در نشریّاتِ دانشجویی، برای تداوم فعّالیّتها در حوزه‌ی نشر».

6 خودجوش عمل کردن دانشجویان

 " آنچه ما از بچّه‌های دانشجو، از شما جوانهای عزیز که من خیلی به شماها واقعاً‌ علاقه‌مندم، انتظار داریم این است که شماها باید خودجوش باشید، باید خودکار باشید، باید منتظر این نباشید که شما را به کار وادار کنند؛ بخصوص جوانهایی که مثلاً مربوط به تشکّلهای گوناگون دانشجویی هستند."

7 ناامید نشوید

 "ناامید نشوید؛ این آن توصیه‌ی قطعی و اصلی من است. ناامید نشوید! همه چیز امیدبخش است برای ما، همه چیز نویددهنده است برای ما."

انتهای پیام/

R1011173/P/S1,1412/CT7 واژه های کاربردی مرتبط دانشگاه های جمهوری اسلامی ایران تشکلهای دانشجویی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه های جمهوری اسلامی ایران تشکلهای دانشجویی دانشگاه های جمهوری اسلامی ایران تشکلهای دانشجویی دیدار دانشجویان با رهبر انقلاب دانشجویان با رهبر انقلاب پیشرفت حرکت انقلاب حرکت عمومی جامعه توصیه های رهبر دانشگاه ها داشته باشید توصیه هایی ی دانشجویی برگزار شد ی دانشجوی نهضت کتاب یک راهکار سطح آگاهی دیدار سال توصیه ها کار دیگر تشکل ها همه چیز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۷۰۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا خیزش دانشجویی آمریکا صهیونیست‌ها را به وحشت انداخت؟

عطوان تاکید کرد، آنچه که جنبش صهیونیسم به سرکردگی نتانیاهو و امثال او را نگران می‌کند انفجار این "انقلاب دانشجویی" در آمریکا و گسترش دامنه آن به سایر دانشگاه‌هاست و ممکن است به اروپا هم کشیده شود. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، «عبدالباری عطوان» سردبیر روزنامه فرامنطقه‌ای رای‌الیوم و تحلیلگر شناخته شده جهان عرب در مقاله جدید خود به موضوع اعتراضات گسترده ضد اسرائیلی در دانشگاه‌های آمریکا اشاره کرده و نوشت، من هرگز در زندگیم چهره‌ای مانند چهره وقیح «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم اشغالگر ندیده‌ام که با انتشار ویدیویی در پلتفرم توییتر (ایکس) انقلاب دانشجویی در دانشگاه‌های آمریکا را محکوم کرده و آن را به مثابه یهودی ستیزی دانست.

بزرگترین دستاورد نتانیاهو برای سیطره بر افکار عمومی نابود شد

عطوان در این مقاله خود اعلام کرد که نتانیاهو آمریکا را به خوبی می‌شناسد و به همین دلیل می‌داند که انفجار این انقلاب دانشجویی ممکن است تا سرنگونی کابینه آپارتاید اسرائیل متوقف نشود، مشابه اتفاقی که در زمان جنگ ویتنام و نظام فاشیست آپارتاید در آفریقای جنوبی رخ داد؛ یعنی زمانی که انقلاب‌های دانشجویی آمریکا شروع شد و تا زمان رسیدن به اهداف کامل خود در توقف جنگ‌های ویتنام و همچنین سقوط نظام آپارتاید در آفریقای جنوبی و نابودی قوانین نژادپرستانه علیه سیاه پوستان در آمریکا متوقف نگشت.

براساس این یادداشت، نتانیاهو بزرگترین دستاورد خود را برای سیطره بر افکار عمومی، تاسیس نهاد تبلیغاتی «هاسبارا» می‌داند که همراه با شریک خود «تونی بلر» نخست وزیر اسبق انگلیس با هزینه بیش از یک میلیارد و نیم دلار در سال با هدف گمراه کردن افکار عمومی و دروغ پراکنی تاسیس کرد تا از آن علیه مخالفان جنایات و کشتاری که رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی به راه انداخته است استفاده کند. اما امروز نتانیاهو می بیند که این دستاورد او در سرکوب آزادی بیان به شکلی شتاب زده و سریع در دانشگاه‌های آمریکا در حال نابودی است و دستاورد بزرگ وی آخرین نفس‌های خود را می‌کشد. همه این‌ها به برکت استواری و مقاومت و پایداری مردم غزه و خون شهدای آن است.این انقلاب افتخارآمیز دانشجویی در دانشگاه‌های آمریکا آرمان عادلانه فلسطین را به موضوع روز در داخل آمریکا و کانون درگیری سیاسی میان نسل‌ها و مبارزه مشروع جهت احیای ارزش‌های عدالت و آزادی و توقف جنگ‌های نسل کشی و نژادپرستی در همه اشکال آن تبدیل کرده است.

چند دلیل وحشت صهیونیست‌ها از خیزش دانشجویی آمریکا

عطوان تاکید کرد، آنچه که جنبش صهیونیسم به سرکردگی نتانیاهو و امثال او را نگران می‌کند انفجار این انقلاب دانشجویی در آمریکا و گسترش دامنه آن به سایر دانشگاه هاست و ممکن است به اروپا و خاورمیانه هم کشیده شود. در اینجا چند دلیل برای نگرانی صهیونیست‌ها از این انقلاب دانشجویی در دانشگاه های آمریکا وجود دارد که به این شکل است:

- اول اینکه این انقلاب در دانشگاه‌های ویژه آمریکا مانند کلمبیا در نیویورک که دژ لابی صهیونیسم است و همچنین دانشگاه هاروارد در بوستون آغاز شده و این بدان معناست که نسل آینده آمریکا هرگز مانند پدران و اجداد خود تحت تاثیر دروغ‌های صهیونیسم قرار نخواهند گرفت. باید توجه کنیم که این دانشجویان که در معرض سرکوبگری و بازداشت توسط دولت آمریکا قرار گرفته‌اند از قشر عادی جامعه نیستند بلکه آنها فرزندان نمایندگان کنگره و سنا بازرگانان و طبقه سیاسی حاکم در آمریکا می‌باشند و درواقع این دانشجویان رهبران جدید آمریکا خواهند بود.

5 نکته درباره اعتراضات دانشجویی در آمریکاحمایت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی از دانشجویان آمریکاییبازداشت 100 دانشجو در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی

- تحریک برای سرکوب این انقلاب دانشجویی در آمریکا علیه جنایات نئونازی‌ها در غزه توسط رژیم صهیونیستی که خود را مدعی قربانی بودن نازیسم می‌داند، خیانتی است که رهبران این انقلاب دانشجویی در آمریکا هرگز آن را فراموش نخواهند کرد.

- حضور تعداد زیادی از دانشجویان یهودی آمریکایی در این انقلاب دانشجویی و برافراشتن پرچم فلسطین و پوشیدن نماد فلسطین توسط این دانشجوها به مثابه یک سیلی محکم به صورت نتانیاهو و افشای دروغ بودن همه اتهامات وی علیه دانشجویان مبنی بر یهودی ستیزی آنهاست.

- این انقلاب دانشجویی در آمریکا سیطره صهیونیسم بر رسانه جهانی را از بین برده و مانع همسو شدن افکار عمومی با معیارهای رژیم اشغالگر گشته است و این سیطره صهیونیست‌ها بر رسانه و افکار عمومی جهان در حال نابود شدن می‌باشد.

- افزایش آگاهی و اعتقاد راسخ در میان افکار عمومی آمریکایی‌ها مبنی بر اینکه حمایت مالی و تسلیحاتی دولت این کشور از جنایات اسرائیل در غزه ، موجب به خطر افتادن آمریکا و منافع آن در سراسر جهان می‌شود و این کشور را تحت فشار لابی صهیونیسم و حامیان آن به سمت جنگ سوق داده و موجب هدررفت پول مالیات دهندگان آمریکایی می شود، از جمله دیگر دلایل نگرانی صهیونیست‌ها از این انقلاب دانشجویی در ایالات متحده است.

-تحریک برای سرکوب این انقلاب دانشجویی در آمریکا تلاشی از جانب رژیم فاشیست و دیکتاتور صهیونیستی برای سرکوب آزادی بیان است، آن هم در کجا؟ در دانشگاه‌هایی که غربی‌ها به عنوان نماد فرهنگ و نظام سیاسی خود به آن می بالیدند.

در ادامه مقاله عطوان تاکید شده است که اوج وقاحت و اهانت به آمریکا و انقلاب مسالمت‌آمیز دانشجویی آن، درخواست «ایتمار بن گویر» وزیر امنیت داخلی کابینه فاشیست رژیم صهیونیستی برای تاسیس گروه‌های شبه نظامی مسلح در ایالات متحده و دیگر کشورهای غربی جهت محافظت از موسسات یهودی است. این درخواست بن گویر به معنای تردید در توان این کشورها برای محافظت از صهیونیست‌هاست؛ کشورهایی که نقش آشکاری در شکل‌گیری و تداوم رژیم جعلی صهیونیستی ایفا کردند و این خواسته بن گویر پاداش این کشورها برای حمایت‌های بی حد و مرزی است که طی 75 سال گذشته از اسرائیل به عمل آورده‌اند.

براساس این یادداشت، باید بگوییم که نازیسم صهیونیستی امروز رسوا شده و نقاب از چهره زشت آن به دست دانشجویان آمریکایی افتاده و شمارش معکوس برای فروپاشی سریع اسرائیل آغاز گشته است. این انقلاب دانشجویی آمریکا و کل جهان را تکان داده و کشور جدیدی تاسیس می‌کند که می‌تواند حافظ امنیت و صلح و ثبات و یاری دهنده مظلومان در جهان باشد. همچنین به دنبال انقلاب دانشجویی آمریکا شاهد انقلاب‌های مشابهی در اروپا و خاورمیانه و کشورهای در حال توسعه در حمایت از عدالت و برابری به ویژه در فلسطین خواهیم بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جمعی از معلمان روز معلم با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند
  • جمعی از معلمان با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند
  • معلمان با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند
  • جمعی از معلمان سراسر کشور چهارشنبه با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند
  • جمعی از معلمان در روز معلم با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند
  • مبارزه با ظلم و دفاع از مظلوم یکی از آرمانهای اصلی انقلاب است
  • جنبش دانشجویی در آمریکا مورد حمایت دانشجویان شهرکرد قرار گرفت
  • ۴۰ نفر از معلمان زنجانی با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند
  • چرا خیزش دانشجویی آمریکا صهیونیست‌ها را به وحشت انداخت؟
  • جامعه نخبگانی غرب، مفهوم نامه سال ۹۴ رهبر انقلاب را امروز درک کرد