Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید یزدان‌پناه روز شنبه به ایرنا گفت: امروز حدود ۲۰ درصد دانش‌آموزان مناطق روستایی و کمتر از ۱۰ درصد دانش‌آموزان مناطق ابتدایی شهری و همین میزان نیز دانش‌آموزان متوسطه اول، دوم و سوم در مدارس حضور داشتند.

وی با اعلام اینکه مدارس از امروز در سراسر کشور برای رفع اشکال دانش‌آموزان بازگشایی شده است، گفت: حضور برای دانش‌آموزان در مدرسه اجباری نیست و مدارس استان آمادگی حضور دانش‌آموزان را برای رفع اشکال با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و هماهنگی با استاندار و دانشگاه علوم پزشکی را دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


یزدان پناه همچنین با اشاره به فعالیت شبکه شاد، خاطرنشان کرد: دانش‌آموزان در منزل از طریق شبکه‌های آموزشی تلویزیونی و شبکه شاد ارتباط خود را با معلم حفظ کنند و چنانچه نیاز به رفع اشکال دارند همکاران هر روز در مدرسه حاضر بوده و آماده رفع اشکال هستند.

مدیرکل آموزش و پرورش کرمانشاه در خصوص آخرین دستورالعمل مربوط به چگونگی برگزاری امتحانات دانش‌آموزان نیز گفت: فعلا دستورالعمل اعلام شده برای دانش‌آموزان پایه اول تا ششم ابتدایی، هفتم، هشتم و همچنین دهم و یازدهم براساس حضور در مدرسه (قبل از کرونا)، شبکه شاد و ارتباط معلم با دانش‌آموز و در نهایت نظر نهایی معلم به عنوان ناظر اصلی جریان کار دانش‌آموز است.

وی اضافه کرد: امتحانات پایه نهم منطقه‌ای، استانی و حتی مدرسه‌ای نیز نیست، در داخل مدرسه با هماهنگی خود معلم و دانش‌آموز برگزار می‌شود، تنها آزمون نهایی اصلی ما پایه‌ دوازدهم است که ۱۷ خرداماه آغاز می شود و تا ۱۵ تیرماه ادامه دارد.

یزدان پناه در پایان و با بیان اینکه تمام شرایط را برای بیش از ۱۴۰ حوزه امتحانی برای دانش‌آموزان پایه دوازدهم استان آماده کرده‌ایم، گفت: همه عوامل و امکانات برای برگزاری آزمون سالم آماده است و در طول امتحانات کار ضدعفونی کردن محل آزمون به ضصورت روزانه و مرتب انجام می شود.

تاکنون در کشور ۱۱۸ هزار و ۳۹۲ نفر به بیماری کرونا مبتلا شده اند که ۶ هزار و ۹۳۷ نفر آنها جان خود را از دست داده و ۹۳ هزار و ۱۴۷ نفر نیز بهبود پیدا کرده اند. 

برچسب‌ها مدارس ویروس کرونا کرمانشاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس ویروس کرونا کرمانشاه مدارس ویروس کرونا کرمانشاه دانش آموزان رفع اشکال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۷۰۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرسه، جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش‌آموزان

دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان گفت: جنگ امروز جنگ روایت‌ها است و آنقدر این جنگ خانمان سوز است که دشمن در تلاش است ذهن و فکر تمامی جوانان ما را از بین ببرد.

به گزارش ایسنا، حسین تاریخی در مراسم اختتامیه رویداد روایت دختران ایران گفت: رسانه‌های دشمن همواره به دنبال ایجاد یاس، ناامیدی و ترس در دل مردم ایران هستند؛  شاید برای برخی از افراد عجیب باشد اما در حوادث یک ماه اخیر و به دنبال شرارت‌های رژیم صهیونیستی در منطقه، برخی از دانش آموزان اعلام کردند که در مدرسه با فضای ترس مواجه بودیم؛ آنها به شدت ترسیده بودند که نکند اسرائیل حمله کند و جنگ بشود؛ حتی تعدادی از دانش‌آموزان هم به مدرسه نیامده بودند.

دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان گفت: جنگ امروز جنگ روایت‌ها است و آنقدر این جنگ خانمان سوز است که دشمن در تلاش است ذهن و فکر تمامی جوانان ما را از بین ببرد و هر کس که در ایران زندگی می کند را مایوس و ناامید کند. 

وی با اشاره به حوادث تلخ سال ۱۴۰۱ و تلاش‌های دشمن در تشویش و گمراهی اذهان عمومی گفت: آینده نوجوانان و جوانان ما به شدت مورد حمله ناجوانمردانه قرار گرفته است؛ اگر لطف الهی نبود؛ ممکن بود ما هم مورد حمله رسانه‌های دشمن قرار بگیریم؛ فکر ما آشفته شود؛ برای جلوگیری از این حوادث ما نیازمند تبیین اهداف و برنامه برای مردم هستیم؛  تبیین هم نیاز به کمک و روایت کردن دارد.

دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان گفت: ما باید در جایی که امکان رو در رو شدن با دانش‌آموزان را داشته باشیم روایتگری کنیم. جایی که می‌توانیم با او به تبادل نظر و گفتگو بپردازیم؛ حتما این کار را بکنیم  و این فرصت را غنیمت بشماریم. شاید نتوانیم در فضای مجازی به خوبی دشمن عمل کنیم اما مدرسه جایی است که در دست ماست. جایی که می‌توانیم به صورت هنرمندانه با مخاطبان نوجوان خود ارتباط برقرار کنیم. مدرسه یکی از جدی‌ترین فرصت‌های ماست که می‌تواند تعیین کننده باشد.

به گزارش روابط عمومی اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان، وی با اشاره به اینکه  گاهی خود ما هم باورمان نمی‌شود که به چه دستاوردهایی رسیدیم؛ افزود: اسرائیل از ابتدای طوفان الاقصی تاکید می کند همه کاره ایران است؛ آمریکا و اروپا دائما بر قدرت ایران تاکید کردند؛ اما باز هم کسانی هستند که قدرت دفاعی و نظامی ایران را دست کم می گیرند؛ این ندیدن قدرت داخلی آفتی بوده که صدها سال است در ایران وجود داشته است. دشمن هم بر این نقطه ضعف تمرکز دارد.

دبیر کل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان خاطر نشان کرد: دشمن دائماً به فکر این است که از تفرقه‌های بین ما استفاده کند و ما باید هشیار باشیم و بهانه‌های واهی برای تفرقه افکنی را به دشمن ندهیم. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • کلاس‌های مدارس ابتدایی استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت‌ماه دایر است
  • (ویدئو) دانش آموزان با سوخت‌بر‌ها به مدرسه می‌روند!
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت ادامه خواهد داشت
  • استخدام بیش از هزار و ۵۰۰ معلم در چهارمحال و بختیاری
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت
  • مدرسه، جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش‌آموزان
  • ۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم