Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر شورای صنفی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تأکید براینکه در بازگشایی دانشگاه‌ها اولویت با دانشجویان تحصیلات تکمیلی است، گفت: در تأثیر بازگشایی دانشگاه‌ها بر شیوع ویروس کرونا باید مطالعه موردی صورت گیرد.

علی پزشکی، دبیر شورای صنفی دستیاران و دانشجویان Ph.D دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفتگو با خبرنگار حوزه صنفی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به افزایش تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در کشور اظهار کرد: اولویت در بازگشایی دانشگاه‌ها با دانشجویان تحصیلات تکمیلی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه دانشگاه‌ها باید به تدریج باز شوند، افزود: دانشجویان دروس عمومی که قشر عظیمی از دانشجویان را تشکیل می‌دهند از طریق آموزش مجازی می‌توانند آموزش خود را ادامه بدهند و مشخص کردن روزی برای بازگشایی دانشگاه‌ها به روی تمامی دانشجویان، درست نیست.

دبیر شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تأکید بر اینکه اولویت با دانشجویان تحصیلات تکمیلی و دانشجویانی که مجبور هستند کار خود را در آزمایشگاه ادامه بدهند، گفت: اگر به مرور زمان میزان مبتلایان به ویروس کرونا کاهش پیدا کرد؛ دیگر دانشجویان نیز می‌توانند در دانشگاه حضور یابند.

وی با اشاره به اینکه خوابگاه‌ها باید با یک بازده زمانی نسبت به دانشگاه‌ها بازشوند، عنوان کرد: با توجه به اینکه خوابگاه‌ها محیط‌های بسته‌ای هستند و دانشجویان از سراسر کشور در آن حضور دارند، امکان افزایش شیوع ویروس کرونا با بازگشایی خوابگاه‌ها وجود دارد. با حضور دانشجویان تحصیلات تکمیلی در دانشگاه‌ها می‌توان مطالعه موردی مبنی بر اینکه بازگشایی دانشگاه‌ها منجر به افزایش شیوع ویروس کرونا می‌شود یا خیر، انجام داد.

دبیر شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در خصوص چگونگی برگزاری امتحانات پایان‌ترم با بیان این پرسش که آیا زیرساخت برگزاری الکترونیکی امتحانات در دانشگاه‌ها وجود دارد؟ گفت: به نظر می‌رسد مشکلات و مصائب برگزاری امتحانات مجازی بیشتر از برگزاری امتحانات حضوری است؛ هم‌چنین اکثر دانشجویان نیز مخالف برگزاری امتحانات به‌صورت مجازی و الکترونیکی هستند.

پزشکی گفت: با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی در اواخر تابستان که انتظار می‌رود میزان شیوع ویروس کرونا کاهش یابد می‌توان امتحانات پایان‌ترم دانشگاه‌ها را به‌صورت حضوری برگزار کرد.

وی با تأکید بر اینکه برگزاری امتحانات حضوری مشروط به مدیریت دانشگاه است، بیان کرد: رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی در هر استانی فرمانده ستاد مقابله با کرونا همان استان هستند. از همین رو دانشگاه‌های علوم پزشکی به‌نوعی الگوی دیگر دانشگاه‌ها هستند.

انتهای پیام/۴۰۸۴/

منبع: آنا

کلیدواژه: ویروس کرونا علی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دانشجویان تحصیلات تکمیلی بازگشایی دانشگاه ها برگزاری امتحانات شیوع ویروس کرونا دبیر شورای صنفی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۷۱۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فوت پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد

به گزارش صدای ایران از ایرنا،دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان شامگاه چهارشنبه با اتنتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد: انتشار خبر فوت این پزشک در جاسک موجب ایجاد شایعه‌ها و نگرانی‌هایی بین رسانه‌های رسمی و غیررسمی، مردم و جامعه پزشکی شده است.

دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در این اطلاعیه ضمن تسلیت به خانواده این پزشک و جامعه پزشکی توضیح داد: مرحومه دکتر زهرا ملکی قربانی پزشک طرحی در تاریخ ۳۰ دی ماه ۱۴۰۲ به دلیل مشکلات رفت و آمد و به درخواست خود، از بیمارستان جاسک به بیمارستان پارسیان منتقل و در آن‌جا مشغول به کار شد.

آخرین شیفت وی در بیمارستان پارسیان، ۲۰ فروردین ۱۴۰۳ بود و بعد از آن به تهران و نزد خانواده خود سفر کرده و فوت در تهران اتفاق افتاده است.

این اطلاعیه‌ی افزاید: هیچ گزارشی از درگیری و ضرب و جرح توسط بیمار یا همراهان بیمار در هیچ یک از دو محل خدمت ایشان (جاسک و پارسیان) وجود ندارد. همچنین از زمان آغاز بکار این پزشک در استان هیچ مشکل کاری یا نارضایتی و شکایت یا درخواستی برای رفع مشکل از طرف نامبرده به دانشگاه منتقل نشده است و به همین دلیل فوت وی نمی‌تواند هیچ گونه ارتباطی با محل خدمت وی داشته باشد.

دانشگاه علوم پزشکی از رسانه‌ها و سایر افراد خواست اخبار را از منابع موثق و معتبر دریافت و از انتشار اخبار کذب و شایعات خودداری کنند.

طی روز‌های گذشته خبر فوت این پزشک طرحی جوان تحت عنوان مرگ خودخواسته در جاسک منتشر شده بود.

دیگر خبرها

  • نامه ۴۸ دفتر اتحادیه مستقل به دانشجویان آزادی‌خواه آمریکا
  • داستان شکستن مارپیچ سکوت را برای نوه‌هایتان تعریف خواهید کرد
  • سر دادن شعار «شرمت باد» روبروی خانه رئیس دانشگاه کلمبیا
  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • فوت پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد
  • انجام مرحله نخست واکسیناسیون فلج اطفال اتباع خارجی در کردستان
  • برگزاری اردوی جهادی در روستا‌های بخش روداب سبزوار
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد