Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در جمع خبرنگاران گفت: ما در اوایل بروز بیماری کرونا به دلیل اعمال تحریم‌های ناجوانمردانه دچار مشکلاتی در زمینه تامین تجهیزات بودیم، اما خوشبختانه بعد از گذشت ۵۰ روز لوازم را تولید کردیم و در زمینه ماسک، ونتیلاتور و لباس تبدیل به صادرکننده شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در آینده صادرات دارو‌های موثر ساخت شرکت‌های دانش بنیان را خواهیم داشت و امیدوار به ساخت و صادرات واکسن هستیم، ادامه داد: اگر در زمینه سفر‌های بعد از ماه رمضان مردم ما را همراهی و مسائل بهداشتی را رعایت کنند می‌توانم بگوییم که تیرماه راحت‌تری خواهیم داشت.

وزیر بهداشت بیان کرد: در حال حاضر وضعیت ما مطلوب است، اما باید مراقب باشیم؛ تصمیم‌گیری برای بازگشایی اماکن متبرکه را برای بعد از عید فطر گذاشتیم تا شهر‌هایی مثل مشهد در معرض خطر شیوع کرونا قرار نگیرند.

نمکی با بیان اینکه در شهر‌هایی که وضعیتشان سفید است نماز جمعه برپا می‌شود، تصریح کرد: انزجار از رژیم اشغالگر قدس با برپایی نماز جمعه و بدون راهپیمایی انجام می‌شود و در شهر‌هایی مثل تهران با همکاری سپاه و بسیج راهپبمایی با ماشین و موتورسیکلت به صورت نمادین انجام می‌شود تا انزجارمان را از رژیم اشغالگر قدس نشان دهیم.

وی ادامه داد: در برخی مناطق مثل استان خوزستان ما شاهد افزایش میزان ابتلا هستیم که استان‌هایی مانند کهگلویه و بویر احمد و چهار محال و بختیاری به دلیل مجاورت و تردد‌ها در معرض خطر شیوع کرونا قرار دارند. 

وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: مردم در شب دوم قدر مسائل بهداشتی را رعایت و مساجد نیز فاصله گذاری اجتماعی را به طور دقیق رعایت کردند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: وزیر بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۷۲۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغذیه بد خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیکال نیوز، یک مطالعه جدید کشف کرده است که متیل گلیوکسال، که هنگام تجزیه گلوکز در سلول‌ها تولید می‌شود، ممکن است به توضیح ارتباط بین رژیم غذایی نامناسب و سرطان کمک کند.

تغذیه نامناسب با بسیاری از بیماری‌ها، از جمله چاقی، بیماری قلبی، دیابت نوع ۲ و سرطان‌ها از جمله سرطان سینه، رحم و روده بزرگ مرتبط است. مصرف زیاد سدیم، چربی‌های اشباع شده و قندها می‌تواند خطر ابتلاء به بیماری‌های مزمن مانند بیماری قلبی و دیابت نوع ۲ را افزایش دهد، اما آنچه که رژیم غذایی و سرطان را به هم مرتبط می‌کند چندان مشخص نیست.

اکنون، محققان دانشگاه ملی سنگاپور مکانیسمی را کشف کرده اند که ممکن است به توضیح اینکه چرا رژیم غذایی نامناسب خطر ابتلاء به سرطان را افزایش می‌دهد کمک کند.

در مطالعات سلولی، محققان دریافتند که متیل گلیوکسال، که زمانی تولید می‌شود که سلول‌ها گلوکز را برای آزاد کردن انرژی تجزیه می‌کنند، می‌تواند ژن‌هایی را که از سرطان محافظت می‌کنند، مهار کند. آنها عنوان می‌کنند که رژیم غذایی نامناسب منجر به سطوح بالاتر متیل گلیوکسال و افزایش احتمال ابتلا به سرطان می‌شود.

به گفته محققان، این مطالعه ارتباط بالقوه ای را بین سطوح بالای متیل گلیوکسال، یک محصول جانبی متابولیک، و الگوی جهش ژنتیکی که در برخی سرطان‌ها مشاهده می‌شود، نشان می‌دهد. این یک منطقه جالب برای بررسی بیشتر است، اما به تحقیقات آزمایشگاهی و آزمایش‌های بالینی بیشتری نیاز است تا به طور قطعی مشخص شود که آیا سطوح متیل گلیوکسال مستقیماً با خطر سرطان مرتبط است یا خیر.

کد خبر 6086941

دیگر خبرها

  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • ۷ دلیل که باید انار بخورید
  • ایران در غرب آسیا کشوری تصمیم‌ساز است
  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است
  • علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟
  • بازگشایی چند مطب در تویسرکان پس از رعایت قوانین و استاندارد‌ها
  • مردم پروژه‌های نهضت ملی مسکن را کامل می‌کنند؟
  • افزایش ۷۸ درصدی ساخت بزرگراه در سیستان و بلوچستان
  • استفاده از ظرفیت‌های مردمی زمینه ساز اتمام پروژ‌های نهضت ملی مسکن
  • تغذیه بد خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد