Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-07@02:53:23 GMT

توصیه‌هایی برای مدیریت مصرف آب در شرایط کرونا

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۷۲۹۱۰

توصیه‌هایی برای مدیریت مصرف آب در شرایط کرونا

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از میزان، شهربانو امانی به تشریح افزایش سرانه مصرفی آب مردم با شیوع کرونا و نگرانی نسبت به کمبود آب در تابستان گفت: مشکل آب در تهران و در کشور یک مشکل واقعی است و میزان مصرف مردم پایتخت بیش از حد استاندارد است.
 
وی ادامه داد: میزان مصرفی آب مردم نسبت به حجم منابع آبی کشور نگران‌کننده است چرا که مصرف بسیار بیشتر از ذخیره آبی کشور است، در نتیجه مردم باید این مساله را رعایت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
رییس کمیته ایمنی و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به شرایط کرونایی و افزایش نیاز مردم به آب برای امر ضدعفونی تصریح کرد: ما اکنون شاهد هستیم که برخی افرادی که در منزل هستند و جایی هم نمی‌روند، مرتبا در حال شستشوی دست‌هایشان هستند در حالی که وقتی با بیرون ارتباطی نداریم و با موارد مشکوکی هم برخورد نکرده‌ایم، نیاز به شستشوهای چندباره دست‌ها نیست و این مساله می‌تواند هم منابع آبی را هدر بدهد و هم اینکه به پوست دست این افراد آسیب بزند.
 
امانی خاطرنشان کرد: در شستشوها باید هم به این مساله توجه کرد که وقتی در حال ضدعفونی دست‌هایمان هستیم، همینطور شیر آب را باز نگه نداریم و در مصرف آب صرفه‌جویی کنیم با توجه به اینکه این کار را می‌توانیم با یک دستمال مرطوب هم انجام دهیم.

این عضو شورای شهر تهران تصریح کرد: متاسفانه برخی شیر آب را به طور مستمر باز نگه می‌دارند تا کار ضدعفونی را انجام دهند در حالی که احتیاجی به این کار نیست و باید از منابع آبی کشور حفاظت شود.
 
امانی با اشاره به آخرین تمهیدات شهرداری در صورت کمبود آب در فصل تابستان با شیوع کرونا خاطرنشان کرد: یکی از اقدامات خوبی که شهرداری تهران با اداره آب و فاضلاب انجام داده، تهیه منابع ذخیره‌ای در حوزه کمبود آب است تا در شرایط بحران بتوانند از این منابع آبی استفاده کرد تا اگر با بحرانی روبه‌رو شدیم از این منابع استفاده شود.
 
وی ادامه داد: این مساله دلیلی بر این مساله نیست که چون این مخازن پیش‌بینی شده است، ما مدیریت مصرف آب نداشته باشیم و منابع ذخیره‌ای آب خودمان را بی‌رویه مثل ذخایر باغات و فضای سبزمون استفاده کنیم.
 
این عضو شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: باید همه برای این منابع خدادادی شهرمان احترام قائل باشیم و برای حفظ و ارتقای آن‌ها تلاش کنیم چرا که در برابر نسل آینده هم باید پاسخگو باشیم و مصرف بی‌رویه‌ای در هر حوزه‌ای می‌تواند ما را شرمسار نسل‌های آینده کند.

کد خبر 512179 برچسب‌ها آب

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: آب منابع آبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۷۲۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اثربخشی مراتع در تولید گوشت قرمز

به گزارش خبرگزاری مهر، عباسعلی نوبخت، رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور و معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: برای مشارکت موفق مردم در بهره‌برداری و حفاظت از منابع طبیعی، توجه توأمان به سه مؤلفه طبیعت، اقتصاد و امور اجتماعی ضروری است.

وی به وسعت نزدیک به ۸۳ میلیون هکتاری مراتع کشور و ظرفیت‌های آشکار و نهان آن اشاره و اظهار کرد: به طور دقیق باید مشخص شود که مراتع چه توانمندی‌هایی در زمینه حفظ ذخایر ژنتیکی، تولید علوفه و تولید گوشت قرمز و دیگر اثربخشی‌ها دارند.

وی ادامه داد: با تشکیل و توسعه تعاونی‌های مرتعداری، امر مدیریت و بهره‌برداری مراتع در قالب طرح‌های مرتعداری به ذی‌نفعان حقیقی (دامداران، ساکنان و بومیان) احاله می‌شود و در این صورت است که خود مردم با انجام بذرکاری، اقدامات بیومکانیکی و به ویژه بیولوژیک، شروع به غنی‌سازی و تقویت ظرفیت مراتع می‌کنند.

نوبخت خاطرنشان کرد: دفتر آموزش و ترویج باید با برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای مرتع داران و روستاییان فعالیت خود را از جنبه تسهیلگری افزایش دهد.

رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، مدیریت درست عرصه‌های منابع طبیعی را مدیریت از پایین به بالا در هرم مدیریت برشمرد و با تاکید بر اجرای منطقه‌ای شیوه‌نامه‌ها و شرح خدمات طرح‌های منابع طبیعی بخصوص مرتعداری افزود: برای مردمی‌سازی درست، ما ناگزیریم برای شیوه‌نامه‌ها و شرح خدمات طرح‌ها به صورت منطقه‌ای عمل کنیم یعنی این انتظار نیست که مثلاً در کل سطوح مرتع کشور به یکباره اجرا شود.

‌بنا بر این گزارش، تا انتهای سال ۱۴۰۲ و در راستای مردمی‌سازی طرح‌های منابع طبیعی در سطح کشور، ۲۰ صندوق ملی منابع طبیعی، ۱۲۰ اتحادیه استانی و ۴۲۵ تعاونی فراگیر در ۴۰۰ سامانه عرفی تشکیل شده که حدود ۱۰۰ هزار خانوار بهره‌بردار را تحت پوشش قرار می‌دهند.

کد خبر 6098031

دیگر خبرها

  • هشدار مدیریت بحران درخصوص بازگشت آلودگی هوا به پایتخت
  • افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد
  • جهاد میدانی محققان برای جهش تولید با مشارکت مردم در بوشهر اجرا شد
  • قبرستان دهخدا تبدیل به پارک می‌شود
  • قبرستان متروکه منطقه دهخدای زنجان تعیین تکلیف می‌شود
  • اثربخشی مراتع در تولید گوشت قرمز
  • مردمی‌سازی منابع طبیعی با توجه به طبیعت، اقتصاد و امور اجتماعی
  • عقب نشینی ذخیره سد زاینده‌رود؛ ۳۹۶ میلیون مترمکعب آب آخرین موجودی
  • ذخیره سد زاینده‌رود به ۳۹۶ میلیون مترمکعب رسید
  • شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه