Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، مدارس کشور از اوایل اسفند به دلیل شیوع ویروس کرونا تعطیل شد و علاوه بر دانش‌آموزان، معلمان را خانه نشین کرد، برخی معلمان به صورت خودجوش و برخی دیگر بر اساس دستور مدرسه یا اداره آموزش و پرورش منطقه،آموزش‌های مجازی را آغاز کردند که دانش‌آموزان از مباحث علمی خود عقب نمانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معلمان در ابتدا ازطریق اپلیکیشن‌هایی مانند تلگرام و واتس‌آپ مفاهیم کتاب‌های درسی را به دانش‌آموزان انتقال دادند، به امید آنکه پس از تعطیلات عید و پایان اپیدمی ویروس کرونا، بار دیگر پای تخته بایستند و به دانش‌آموزان درس زندگی دهند؛ اما پس از اینکه تعطیلات به پایان رسید، این ویروس متوقف نشد و تعطیلی مدارس ادامه‌دار شد، با این حال آموزش‌های آنلاین از اول اردیبهشت‌ماه در بستر‌ جدیدی تحت عنوان شبکه اجتماعی‌ دانش‌آموزان یا همان شاد پیش‌رفت.

در این میان تکلیف برگزاری امتحانات روشن نشده بود‌، البته زمزمه‌هایی‌ که در زمینه برگزاری‌حضوری امتحانات از گوشه و کنار شنیده می‌شد، بسیاری از دانش‌آموزان و خانواده‌ها را نگران بود. محسن حاجی میرزایی در ۱۲ اردیبهشت‌ماه اعلام کرد که پایه ابتدایی به دلیل ارزیابی توصیفی امتحانی برگزار نخواهد شد. همچنین مقرر شد امتحانات دانش‌آموزان پایه دوازدهم نیز به دلیل تاثیر معدل در کنکور و‌پایه نهم به دلیل انتخاب رشته به صورت حضوری و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار‌ شود.

برخی مسئولان آموزش و پرورش‌ مدارس در گفت‌وگوهای خود از بازگشایی‌ مدارس در مناطقی که به لحاظ شیوع ویروس کرونا سفید اعلام شده‌ خبر داده و زمان بازگشایی را روز گذشته یعنی‌ ۲۷ اردیبهشت ماه اعلام کردند، اما پس از مدتی خبر آمد که مدارس در تمامی مناطق کشور از ۲۷ اردیبهشت‌ماه برای‌ رفع اشکال بازگشایی خواهند‌ شد و معلمان موظف هستند برای‌ رفع اشکال دانش‌آموزان در مدرسه حاضر شوند. وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به نگرانی‌های والدین از ابلاغ دستورالعمل‌های بهداشتی وزارت بهداشت به همه مدارس خبر داد و از دانش‌آموزان، کارکنان، معلمان خواست که حتما با ماسک و دستکش و رعایت‌ تمامی نکات بهداشتی وارد مدرسه شوند.

با تمامی این نگرانی‌ها ۲۷‌‌ اردیبهشت فرا رسید، در ساعات پایانی روز اخباری در زمینه حضور کمرنگ دانش‌آموزان برای رفع اشکال در مدارس از قول مدیران آموزش‌و ‌پرورش برخی شهرها و استان‌ها در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد، این اخبار از عدم استقبال دانش‌آموزان و والدین برای رفع اشکال حکایت‌ داشت.

بهتراست اشکالات درسی پسرم حل نشود تا اینکه کرونا بگیرد!

در شبکه‌های مجازی نظرسنجی‌های مختلفی منتشر شده بود که خانواده‌ها فرزندانشان را برای‌رفع اشکال‌ به مدارس می‌فرستند یا خیر. بسیاری از خانواده‌ها تمایل چندانی برای رفع اشکال فرزندانشان به صورت حضوری‌ نداشتند و حتی همانند پدر آرمین ترجیح می‌دهند فرزندشان با نمره کمتری به مقطع بالاتر برود اما خطری درزمینه ابتلا به ویروس کرونا او را تهدید نکند.

خانواده آرمین از آن خانواده‌هایی هستند که قرنطینه را کاملا جدی گرفته‌اند، حتی با وجود دلتنگی به دیدن پدربزرگ و مادر بزرگشان هم نرفته‌اند، آرمین تنها برای اینکه کمی آب و هوایش عوض شود تا پشت بام‌ خانه رفته بود. علی ترجیح می‌دهد که پسرش آرمین نمره کمتری بگیرد، اما برای رفع اشکال به مدرسه مراجعه نکند. او در این‌باره می‌گوید: هر چه‌قدرهم که پروتکل‌های بهداشتی رعایت شود، من از فرستادن پسرم به مدرسه پرهیز می‌کنم، کودکان بازیگوش هستند، چگونه می‌توانم مطمئن باشم فرزندم وقتی همکلاسی خود را پس از ما‌ه‌ها ببیند، او را در آغوش نمی‌کشد؟ شاید‌ تحمل ماسک‌ و دستکش برای یک پسر بچه ۷ یا ۸ ساله و بازیگوش دشوار باشد. از کجا بدانم که ناخودآگاه با دستکش به چشمانش‌ دست نمی‌زند؟

با اینکه ارزشیابی دوره دبستان توصیفی بوده و معلم معیار تعیین سطح دانش‌آموز‌ تلقی می‌شود، اما علی ترجیح می‌دهد فرزندنش‌حتی اگر در درسی مانند ریاضی اشکال دارد،‌ با همان اشکال‌به مقطع بالاتر برود اما خطری تک فرزندش‌را تهدید نکند.

ساعات حضور معلمان و دانش‌آموزان در مدارس مدیریت شود

دانش‌آموزان و خانواده‌ها در‌مسئله بازگشایی مدارس ۲ ضلع مثلث هستند و ضلع سوم را معلمان تشکیل می‌دهند. برخی از این فرهنگیان گلایه‌هایی را در زمینه حضور کم‌رنگ دانش‌آموزان در مدارس برای رفع اشکال عنوان کرده بودند.‌ زهرا معلم ریاضی پایه هفتم است، در روز گذشته هیچ دانش‌آموزی برای رفع اشکال به او مراجعه نکرده، می‌گوید: آموزش و پرورش‌ ما معلمان را‌ موظف‌کرده که برای رفع اشکالات احتمالی دانش‌آموزان در مدرسه حضور داشته باشیم، با اینکه درس ریاضی یکی از دروس دشوار‌به نظر می‌رسد و امکان ابهام در یادگیری دانش‌آموزان در این درس وجود دارد، باز هم در‌روز گذشته برای رفع اشکال به مدرسه نیامدند.

زهرا نگران است که در آینده اگر چندین دانش‌آموز به صورت هم زمان برای رفع اشکال به کلاس درس‌بیایند و‌یکی از آن‌ها به رعایت نکات‌ بهداشتی اعتقادی‌نداشته باشد، چه اتفاقی رخ خواهد‌ داد؟

ای کاش آموزش و پرورش یا مدارس‌برنامه‌ای را برای اطمینان از حضور دانش‌آموزان برای‌رفع اشکال را به صورت روزانه یا هفتگی را تدوین کنند تا از حضور هم زمان چندین دانش‌آموز جلوگیری شود. همچنین معلمان نیز ممکن است تمام‌ساعات را در مدرسه حضور داشته باشند اما دانش‌آموزی به آن‌‌ها مراجعه نکند، با چنین شرایطی رفت‌و آمد این معلم در سطح شهر‌ منجر به افزایش ترافیک، کاهش فاصله‌ اجتماعی‌شده و خطر شیوع بیشتر ویروس کزونا‌را افزایش می‌دهد. ای کاش آموزش و پرورش‌یا مدارس‌ تمهیداتی‌در این زمینه در نظر بگیرد.

انتهای‌ پیام/

31 / 320 حضور و غایب دانش‌آموزان بازگشایی مدارس معلمان کرونا آموزش و پرورش

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: حضور و غایب دانش آموزان بازگشایی مدارس معلمان کرونا آموزش و پرورش برای رفع اشکال دانش آموزان آموزش و پرورش اردیبهشت ماه ویروس کرونا خانواده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۷۴۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم

حجت الله الماسی با بیان اینکه مدارس خاص اوتیسم جزو گروه مدارس آموزش و پرورش استثنایی هستند گفت: گروه‌های مختلف در سازمان استثنایی شامل کم توان ذهنی، ناشنوا، نابینا، معلول جسمی حرکتی هستند که اوتیسم جز یکی از این گروه‌هاست.

وی با بیان اینکه در مدارس اوتیسم دانش‌آموزان با اختلالات طیف اوتیسم تحصیل می کنند افزود: پایه‌های تحصیلی آن ها از پیش دبستانی تا متوسطه دوم و کار و دانش ویژه است؛ الگوی آموزشی در این مدارس از پیش دبستانی تا پایان دوره ابتدایی معمولاً آموزش انفرادی که در دنیا رایج است صورت می‌گیرد و کمتر کار گروهی و فعالیت گروهی انجام می‌شود.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی حداکثر تراکم کلاس در مدارس اوتیسم را پنج نفر عنوان کرد و ادامه داد: در متوسطه اول و یا به عبارتی پیش حرفه‌ای و کار و دانش خاص با توجه به ویژگی‌های هر کدام از گروه‌های دانش آموزان با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم، در گروه‌های کوچک آموزش‌های کلاسی ارائه می‌شود.

الماسی تفاوت این مدارس را با مدارس عادی اینگونه توضیح داد: در این مدارس سعی می‌کنیم متناسب با نیاز دانش‌آموزان طیف اوتیسم که عموما به ارتباط نداشتن و تعامل با محیط و عدم توجه دچار هستند، مناسب سازی‌ لازم انجام شود به عنوان مثال نور در چنین مدارسی باید خاص باشد.

وی با بیان اینکه طیف اوتیسم در سه سطح خیلی شدید، شدید و خفیف تعریف می‌شود گفت: میزان آموزش‌ها با توجه به شدت معلولیت انجام می‌شود. در آموزش با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم بیشتر تمرکز بر ارائه محتوای دیداری و تصاویر است و کمتر متن و سایر رسانه‌های دیگر اهمیت دارند.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی تعداد دانش آموزان با اختلالات اوتیسم در کشور که در مدارس استثنایی تحصیل می‌کنند را حدود ۳۵۰۰ نفر عنوان کرد و افزود: حدود ۳۵۰ نفر طیف اوتیسم با شدت کم یا خفیف در مدارس عادی مشغول به تحصیل هستند.

الماسی با بیان اینکه در کشور ما ۳۵ مدرسه خاص اوتیسم وجود دارد اظهار کرد: در استان‌های مختلف گاه بیشتر از یک مدرسه وجود دارد و بعضی استان‌ها مدرسه ندارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • ۲ هزار مشاور در آموزش و پرورش جذب می شوند
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت ادامه خواهد داشت
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت
  • نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان کردستان برپا شد
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم