Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی گفت: خلاصه زندگی و وصیت‌نامه شهدا در کتب درسی دانشگاه‌ها برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت چاپ شود.

به گزارش خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، جشنواره ملی ایثار برای ایجاد انگیزه و بالا بردن سطح علمی، پژوهشی، فرهنگی، ورزشی و هنری دانشجویان شاهد و ایثارگر و همچنین پایش و سنجش سطح علمی دانشجویان به همت بنیاد شهید و دانشگا‌ه آزاد اسلامی به مدت چهار سال متوالی برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در چهارمین جشنواره آموزشی و تحصیلی جایزه ملی ایثار، دانشجویان از طریق ارائه مدارک و مستندات در زمینه‌های مختلف از قبیل کتب‌های تألیف شده خود در زمینه‌های علمی، پژوهشی و رتبه‌های برتری که در رشته‌های فرهنگی، قرآنی، ورزشی و نمرات برتر درسی کسب کردند، توسط کارگروهی از اساتید و اعضای هیئت علمی مورد قضاوت و داوری قرار گرفت و در سطح کشور برگزیده و معرفی شدند.

در همین راستا با فاطمه داربا فرزند گرامی شهید، رتبه اول کارشناسی ارشد مدیریت دولتی چهارمین جشنواره آموزشی و تحصیلی جایزه ملی ایثار و دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی به گفتگو نشسته‌ایم که در ادامه می‌خوانید.

دانشجو برای ترویج علم به دو بال استاد و انجمن علمی نیاز دارد

آنا: دانشگاهیان چگونه می‌توانند به تولید علم کمک کنند؟

داربا: دانشجویان برای پرواز و سیر در حوزه علم، دانش و ترویج و گسترش علم، نیاز ضروری به دوبال دارند. نخستین بال پرواز دانشجو، اساتید گرانقدری هستند که با دانش به‌روز و مکفی و با مهارت انتقال این دانش به دانشجویان و بیان کردن چالش‌ها، مشکلات موجود در جامعه و ایجاد انگیزه برای حل معضلات کمک شایانی می‌کنند.

دومین بال دانشجو برای ترویج علم و دانش، برپایی مراکز فکری و انجمن‌های علمی و حضور فعال در آن‌هاست. به این صورت که در مراکز فکری، دانشجویان به تولید ایده‌ها و برنامه‌های کاربردی در زمینه تخصصی خود می‌پردازند و مسئولان با حمایت همه‌جانبه، موجب به ثمر رسیدن این اهداف و برنامه‌ها می‌شوند. برگزاری سمینار و انجمن‌های علمی به تبادل یافته‌ها و ایده‌های اساتید و دانشجویان کمک می‌کند و دانشجو با این دو بال می‌تواند به تولید و ترویج علم دست پیدا کند.

آشنایی با جشنواره آموزشی و تحصیلی جایزه ملی ایثار از طریق پوستر تبلیغاتی

آنا: نحوه آشنایی و علاقه شما به حضور و فعالیت در چهارمین جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار چگونه بود؟

داربا: بنده با مشاهده پوسترهای تبلیغاتی با این جشنواره آشنا شدم و انگیزه‌ای شد تا در این جشنواره شرکت کنم و کسب رتبه برتر خود را عنایت خداوند متعال، داشتن اساتید خوب و حمایت آنان، دعای خیر مادرم و لطف داوران و مسئولان برگزارکننده این جشنواره می‌دانم.

آنا: برای اینکه دانشجویان به شرکت در این جشنواره‌ها ترغیب شوند، چه راهکاری را پیشنهاد می‌کنید؟

داربا: برگزاری مسابقات متنوع و مناسبتی با در نظر گرفتن همه زمینه‌ها همراه با جوایز نفیس، عامل انگیزشی بسیار خوبی برای ترغیب دانشجویان به حضور در جشنواره‌های علمی، فرهنگی و ورزشی است.

وصیت‌نامه شهدا در کتب درسی دانشگاه‌ها برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت چاپ شود

آنا: چگونه می‌توان به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در میان دانشجویان و اساتید کمک کرد؟

داربا: مهم‌ترین قشر اثرگذار در جامعه اساتید، دانشجویان، نظریه‌پردازان و فرهیختگان جامعه هستند. یکی از کارهایی که برای جلوگیری از تهاجم فرهنگی و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در دانشگاه‌ها می‌توان انجام داد این است که باید در کتاب‌فروشی دانشگاه‌ها که کتاب‌های اساتید برای تدریس در طول ترم عرضه‌ می‌شود، خلاصه زندگی و وصیت‌نامه شهیدان طراحی و چاپ شود.

همچنین باید ضربه‌های روحی، روانی، اقتصادی و تغییر سرنوشت همسران و فرزندان شهدا به دلیل نبود یک تکیه‌گاه محکم در زندگی و چشم‌انتظاری مادران و پدران شهدای گمنام از طریق زبان هنر به بهترین شکل ممکن طراحی و در کتاب‌های درسی دانشگاه‌ها گنجانده شود.

یکی دیگر از کارهای ترویج فرهنگ ایثار در دانشگاه، برپایی ایستگاه‌های صلواتی و تقدیم هدایایی با محتوای زندگی به سبک شهدا، به دانشجویان است. برای مثال هدیه کوچکی مانند خودکار به دانشجو اهدا شود که بر روی آن سؤالی از جانب شهید با مضمون «من شوق تولد فرزندم را فدای ایران کردم، اینک نوبت توست» نوشته شده باشد که همین جمله در دانشجو اثرگذاری فراوانی دارد.

امیدوارم دانشجویان با الگو گرفتن از شهدای عزیزمان بتوانند در جهت پیشرفت روزافزون ایران اسلامی و رشد پرشتاب جمهوری اسلامی در علم گام‌های مؤثری بردارند.



انتهای پیام/۴۱۱۸/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی مدیریت دولتی جایزه ملی ایثار ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تحصیلی جایزه ملی ایثار درسی دانشگاه ها جشنواره آموزشی برای ترویج وصیت نامه ترویج علم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۷۴۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورسیه شدن دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها برای آموزش و پرورش

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ رجبعلی برزویی، رئیس دانشگاه فرهنگیان افزود: امسال، ۱۰ هزار دانشجو از طریق این بورسیه جذب آموزش و پرورش خواهند شد. رئیس دانشگاه فرهنگیان گفت: طرحی قرار است از مهر امسال اجرا شود که راتبه معلمی نام دارد. رجبعلی برزویی افزود: در این طرح از ظرفیت دانشگاه‌های کشور برای جذب دانشجو معلم استفاده خواهد شد. برزویی گفت: آیین نامه راتبه معلمی تا یک ماه آینده برای تصویب به شورای عالی آموزش ارسال می‌شود که از مهر امسال پذیرش دانشجو در دانشگاه فرهنگیان صورت خواهد گرفت. رئیس دانشگاه فرهنگیان گفت: دانشجویانی که در دانشگاه‌های خوب و سطح بالا درس می‌خوانند فراخوان خواهند شد بطوریکه دانشجویانی که دو سال از درس دانشگاه را گذرانده باشند با یکسری حداقل‌های معدلی و شرایط‌های متعددی که گذاشته خواهد شد، فراخوان می‌شوند که از سال دوم تحصیلی بورسیه آموزش و پرورش می‌شوند و مثل بقیه دانشجویان دانشگاه فرهنگیان، نیروی آموزش و پرورش خواهند شد. برزویی گفت: این دانشجویان علاوه بر درس‌های که در دانشگاه مبدا می‌گذرانند درس‌های مورد نیاز دانشگاه فرهنگیان را نیز خواهند گذراند. وی گفت: حدود ۳۰ تا ۴۰ واحد درسی که شامل تربیتی و مورد نیاز دانشگاه فرهنگیان است، این دانشجویان طی خواهند کرد.
رئیس دانشگاه فرهنگیان گفت: این دانشجویان دو مدرکی خواهند بود که هم از دانشگاه اصلی مدرک خواهند گرفت و هم از دانشگاه فرهنگیان مدرک دریافت خواهند کرد و این کار مشترکی بین دو دانشگاه خواهد بود.
برزویی گفت: پیش بینی می‌شود که در سال اول اجرای این طرح ۱۰ هزار دانشجو جذب دانشگاه فرهنگیان شود. به گفته برزویی، این دانشجویان جذب و استخدام دانشگاه فرهنگیان می‌شوند و همچنین از معافیت سربازی و دیگر مزایای دانشگاه فرهنگیان بهره‌مند خواهند شد.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • معلمان سکانداران تربیت علمی و اخلاقی جامعه‌اند
  • گلستان شهدای جروکان ساماندهی شد
  • برگزاری برنامه های تبیینی اندیشه شهید مطهری در هفته معلم
  • همبستگی دانشگاه پیام‌نور شیراز با دانشگاهیان حامی فلسطین در غرب
  • دانشجویان دانشگاه پیام‌نور شیراز هم به جرگه حامیان ضدصهیونیست‌ها پیوستند
  • نشست هم اندیشی انجمن های علمی و کانون های فرهنگی دانشگاه یاسوج
  • تالیف و تدوین ۲۰۰ کتاب با موضوع ایثار و شهادت در استان
  • نهاد کتابخانه‌های عمومی زمینه‌ساز ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی
  • بورسیه شدن دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها برای آموزش و پرورش
  • اولویت رسانه ملی تولید محتوای مرتبط با فرهنگ ایثار و شهادت است