Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمانشاه مدیر تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هزینه روزانه تامین تجهیزات مصرفی مقابله با "کرونا" در سطح مراکز درمانی استان را 140 میلیون تومان اعلام کرد.

تورج شیرزادیان در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به افزایش مصرف تجهیزات محافظتی در استان همزمان با شیوع بیماری کرونا گفت: در حال حاضر مصرف ماسک، دستکش و لباس حفاظتی در مراکز درمانی استان افزایش چشمگیری یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به صرف هزینه بسیار جهت تامین این تجهیزات مصرفی گفت: در حال حاضر روزانه 140 میلیون تومان در مراکز درمانی استان صرف خرید تجهیزات مصرفی مقابله با کرونا می‌شود.

صرف اعتبار 32 میلیارد تومانی برای خرید تجهیزات سرمایه‌ای مقابله با "کرونا"

مدیر تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: در کنار هزینه ای که بابت این اقلام و تجهیزات پزشکی بصورت روزانه صرف می شود، 25 تخت ICU هم طی این مدت در سطح بیمارستانهای استان راه اندازی شده که هزینه خرید هر تخت و تجهیز آن حدود 800 میلیون تومان شده است.

وی تصریح کرد: همچنین دو دستگاه سی تی اسکن جهت تسهیل در تشخیص کرونا برای شهرستانهای صحنه و هرسین خریداری شده که ارزش هرکدام حدود چهار میلیارد تومان است.

شیرزادیان افزود: علاوه بر اینها چهار میلیارد تومان دیگر نیز طی این مدت صرف خرید سایر تجهیزات تخصصی در حوزه مقابله با کرونا شده است.

این مسئول خاطرنشان کرد: با این احتساب تاکنون 32 میلیارد تومان اعتبار صرف خرید تجهیزات تخصصی سرمایه ای در حوزه مقابله با کرونا شده است.

خودکفایی کرمانشاه در تولید "لباس حفاظتی"

مدیر تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه به بهبود تولید تجهیزات پزشکی مقابله با کرونا در استان اشاره کرد و افزود: در حال حاضر وضعیت قابل قبولی در بحث تولید ماسک داریم و تولید سایر اقلام مصرفی مقابله با کرونا هم با جدیت دنبال می‌شود.

شیرزادیان از خودکفایی استان در بحث تولید لباس حفاظتی(کاورال) گفت: با راه اندازی یک واحد تولیدی در استان از همان روزهای ابتدایی شیوع کرونا در تولید این تجهیزات در استان خودکفا شدیم.

وی افزود: این شرکت روزانه هزار عدد "کاورال" تولید می کند که این لباس‌ها میان مراکز درمانی استان توزیع می‌شود.

شیرزادیان تصریح کرد: دو شرکت دیگر نیز از یک هفته پیش کار تولید این لباس‌ها را در استان آغاز کرده‌اند که ظرفیت هرکدام تولید حدود هزار عدد لباس در روز است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی كرمانشاه منطقه کرمانشاه کروناویروس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه مراکز درمانی استان مصرفی مقابله مقابله با کرونا میلیارد تومان تجهیزات پزشکی تجهیزات مصرفی میلیون تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۷۵۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدام عجیب فوتبال فرانسه برای مقابله با نمادهای اسلامی

به گزارش حوزه‌ بین‌الملل خبرگزاری تقریب، فدراسیون فوتبال فرانسه در نامه‌ای که به تازگی در فضای مجازی منتشر شده، از رؤسای برگزارکننده لیگ و مسابقات مناطق مختلف خواسته است استفاده از "ساق‌بند و جوراب‌های بلند" را ممنوع کنند، چرا که این نگرانی وجود دارد که این پوشش به یک نماد اسلامی تبدیل شود. 
  براساس گزارش روزنامه‌ فرامنطقه‌ای القدس العربی،  در این نامه که توسط یکی از مسئولان فوتبال فرانسه امضا شده، پوشیدن ساق‌بند و جوراب بلند فقط در صورت داشتن دلایل قطعی پزشکی امکان‌پذیر است، و برای موافقت با استفاده از چنین جوراب‌هایی فقط به نسخه ساده پزشکی اکتفا نشود، بلکه با کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال فرانسه مشورت شود تا به‌عنوان تنها طرف تصمیم گیرنده در خصوص این مسئله تصمیم خود را اعلام کند.
  براساس این نامه، در صورت مخالفت افراد و استفاده از این گونه جوراب‌ها بدون مجوز، فرد خاطی باید از بازی منع شود.
  به نوشته روزنامه "لوپاریزین" مخالفت با استفاده از ساق‌بند و جوراب‌های بلند می‌تواند به 2 دلیل باشد؛ یکی این که از اینگونه جوراب‌ها به‌عنوان حجاب استفاده شود که طبق فدراسیون فوتبال فرانسه و دولت در سال 2023 ممنوع شده است، و مورد دوم این است که این جوراب‌ها همسو با توصیه‌های اسلامگرایان، علاوه بر زانوها رانها را نیز می‌پوشاند.
انتشار این نامه عجیب با موجی از تمسخر و انتقاد در فضای مجازی همراه شده است، به‌صورتی که برخی کاربران با انتشار عکس‌هایی از "مسی" و "نیمار" با جوراب‌های بلند، نوشته‌اند: "طبق معیارهای فدراسیون فوتبال فرانسه، مسی و نیمار مسلمان هستند".    فدراسیون فوتبال همچنین در این نامه تأکید کرده است که برای اطمینان از درستی درخواست معافیت از این قانون باید پرونده کامل پزشکی افراد ارائه شود. همچنین برخی رسانه‌های فرانسوی گزارش داده‌اند، زنانی‌ که ازنوعی بیماری پوستی رنج می‌برند امکان پوشاندن سر خود را دارند. 
  این نخستین بارنیست که فدراسیون فوتبال فرانسه اقداماتی را برای مقابله با مسائل دینی انجام می‌دهد. در سال 2023 نیز این فدراسیون بر ممنوعیت استراحت بازیکنان برای خوردن غذا و یا آب هنگام افطاری ماه رمضان  تأکید کرد. این اقدامات تبعیض‌آمیز فدراسیون فوتبال فرانسه علیه مسلمانان درحالی است که دیگر فدراسیون‌ها مانند انگلیس به بازیکنان مسلمان برای افطاری اجازه استراحت می‌دهند.

دیگر خبرها

  • اعلام آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات پزشکی به آفریقا
  • آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات و ملزومات پزشکی به آفریقا
  • آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات پزشکی به آفریقا
  • اقدام عجیب فوتبال فرانسه برای مقابله با نمادهای اسلامی
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • پیش بینی قیمت الکترود در سال ۱۴۰۳
  • ایران به‌دنبال همکاری و کمک به سوریه در تولید دارو است
  • حل بحران سالمندی جمعیت، عزم ملی را می‌طلبد
  • مراجعه روزانه ۴۰۰ بیمار چشمی به بیمارستان امام (ره) اهواز
  • نصب یک دستگاه رادیوگرافی دیجیتال پرتابل در بیمارستان حضرت رسول (ص) جوانرود