Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- ​​​​​​​سندیکای بیمه گران ایران ریسک‌ها و فرصت‌های ایجاد شده برای رشته بیمه اتومبیل بعد از شیوع ویروس کرونا را برشمرده و نوشته است: کاهش قدرت خرید باعث کاهش تقاضای برای بیمه بدنه اتومبیل خواهد شد.

 سندیکای بیمه‌گران ایران در گزارشی مفصل آثار و پیامدهای شیوع بیماری کرونا بر صنعت بیمه را بررسی کرده و نوشته است: بدیهی است آثار اقتصادی، اجتماعی و حتی فرهنگی هرگونه رخداد فاجعه‏ باری اعم از طبیعی و غیرطبیعی پس از انتشار و ظهور، در بلندمدت قابل بررسی و اعلان نظر است اما در همین مدت کوتاه پس از شیوع بیماری کرونا نیز با توجه به اتفاقات رخ داده در دنیا و خصوصا کشورمان، شدت و اثر آن بر حوزه‏های مختلف اقتصادی و اجتماعی و مشخصا صنعت بیمه تا حدودی قابل پیش بینی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این گزارش درباره تاثیر شیوع کرونا بر بیمه‌های اتومبیل آمده است: کاهش تقاضای بیمه‌نامه‌های بدنه اتومبیل به علت اختیاری بودن این رشته بیمه‌ای، کاهش قدرت اقتصادی جامعه و کاهش تعداد سفرهای درون و برون شهری اولین ریسک آثار و پیامدهای شیوع کرونا بر بیمه‌های اتومبیل است.

در این گزارش از «افزایش مطالبات شرکت‌های بیمه از ناحیه حق بیمه‌های صادره بیمه‌های اتومبیل به دلیل توقف یا افت فعالیت‌های اقتصادی و به تبع آن ناتوانی بیمه‌گذاران در پرداخت اقساط حق بیمه‌ها» و «کاهش فروش غیرمستقیم بیمه‌های اتومبیل به دلیل کاهش بهره‌وری شبکه فروش بالاخص نمایندگان بیمه» به عنوان دومین و سومین تاثیر کرونا بر رشته بیمه‌های اتومبیل یاد شده است.

این گزارش افزوده: با عنایت به تعطیلی صنایع در زمان شیوع ویروس کرونا و به تبع تعطیلی کارگاه‌های قطعه ساز خودروها و کمبود قطعه و فشار روانی ناشی از کمبود بیشتر قطعه در آینده، به نظر این موضوع اسباب افزایش لجام گسیخته قیمت در بازار شد. این افزایش منجر به افزایش میانگین پرداختی هر پرونده خسارتی ثالث مالی و بدنه می‌شود.

سندیکای بیمه‌گران ایران خاطرنشان کرده که با توجه به محدودیت تردد و ماموریت کارشناسان صنعت بیمه جهت رسیدگی به پرونده‌های خسارتی مازاد بر اختیارات استان‌ها در سطح کشور، روند رسیدگی به پرونده‌ها به شدت کُند شده که این موضوع باعث عدم رضایت ارباب رجوع و اعتراضات شده است.

این سندیکا ششمین پیامد کرونا بر رشته اتومبیل را «افزایش ۲۲ درصدی مبالغ پرونده‌های خسارات بدنی در سال ۹۹» عنوان کرده و ۵ مورد را برای آن برشمرده است. از جمله این دلایل تعویق «اطاله دادرسی در محاکم کیفری که عملا موجبات تأخیر در صدور و ابلاغ آرای قضایی را فراهم خواهد آورد» و «عدم حضور زیان‌دیدگانی که در راستای ماده ۳۴ و ۳۶ قانون بیمه شخص ثالث، تقاضای دریافت دیه به صورت علی الحساب یا دریافت دیه فوت بدون رای دادگاه را کرده‌اند؛ برای تکمیل مدارک در پرونده‌های خسارت جانی در پی شیوع بیماری کرونا» عنوان شده است.

نکته مهم در این خصوص نیز ایجاد انحراف در ذخیره‌گیری فنی بابت خسارت معوق برای سال ۹۹ ذکر شده که می‌تواند صورت‌های مالی شرکت‌های بیمه را تحت تاثیر قرار دهد.

فرصت‌های کرونا برای رشته اتوموبیل

سندیکای بیمه‌گران همچنین ۵ فرصتی را که شیوع کرونا برای رشته اتومبیل ایجاد کرده برشمرده است.

در این گزارش آمده است: این ویروس باعث «کاهش ریسک تصادفات اتوموبیل به علت کاهش تعداد سفرهای درون و برون شهری»، «کاهش خسارات مالی بیمه‌های بدنه و شخص ثالث»، کاهش خسارات جانی»، «کاهش خسارات ناشی از فروش بیمه کارت سبز به دلیل وجود محدودیت‌های اعمال شده در مسیر تردد بین کشورها که البته این موضوع در عین حال بر فروش(صدور) این محصول نیز تا حد زیادی اثرگذار است» و «تقویت زیرساخت‌های لازم در مسیر الکترونیکی کردن الزامات عملیات بیمه‌گری از قبیل ایجاد بانک اطلاعاتی جامع، پردازش هوشمند داده‌های مربوط به ارزیابی موارد اعلام شده دریافت خسارت مالی و جانی و بروز رسانی سامانه سنهاب در جهت ایجاد لینک‌های تعریف شده مابین شرکت‌ها به جهت سهولت در اخذ استعاملات و سوابق خسارتی و در نهایت ارائه خدمات برخط و غیرحضوری» شده است.

 

 ایبِنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سندیکای بیمه گران شیوع بیماری کرونا بیمه های اتومبیل پرونده ها بیمه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۷۶۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبله مرغان تا چند روز واگیر دارد ؟ | برای آبله مرغان چی بخوریم ؟ ؛ درمان سریع آبله مرغان در خانه

به گزارش همشهری آنلاین، مسعود مردانی متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی، با اشاره به اینکه احتمال ابتلا به آبله مرغان در فصل بهار افزایش می‌یابد، گفت: عامل ابتلاء به آبله مرغان یک بیماری ویروسی حاد است که منجر به بروز تب و بثورات جلدی (جوش‌های پوستی) در فرد مبتلا خواهد شد.

به گزارش مهر، وی افزود: در گذشته این بیماری مخصوص کودکان بود اما با افزایش سطح بهداشت در جامعه کودکان در مراحل ابتدایی زندگی به این بیماری مبتلا نمی‌شوند و در بزرگسالی با آبله مرغان درگیر می‌شوند.

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تاکید بر اینکه نشانه‌های ابتلا به آبله‌مرغان در بزرگسالان به مراتب شدیدتر از کودکان است، خاطرنشان کرد: این بیماری ارتباط مستقیم با سن دارد، هر چه سن ابتلا افزایش یابد علامت‌های بیماری نیز شدیدتر است.

مردانی یادآور شد: جوش‌های پوستی آبله مرغان در قسمت‌های مختلف بدن مانند سر، صورت، اندام و در برخی موارد در تمام بدن ظاهر می‌شود.

وی با بیان اینکه دوره حاد این بیماری هفت روز است، تاکید کرد: در برخی افراد، بهبود بین دو تا سه هفته نیز ادامه دار است.

این متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری با بیان اینکه به افراد توصیه می‌شود برای پیشگیری از ابتلاء به این بیماری از دست دادن و دیده بوسی با مبتلایان خودداری کنند، خاطرنشان کرد: این بیماری واگیردار است به شکلی که با کوچک‌ترین تماس با فرد آلوده، بیماری انتقال می‌یابد.

آبله‌مرغان سراغ چه کسانی می‌رود؟

باشگاه خبرنگاران نوشت: آبله مرغان بیماری ویروسی شناخته شده ای است که عامل انتقال آن ویروس "واریسلا زوستر" بوده و به راحتی و به سرعت از فردی به فرد دیگر منتقل می شود.

چطور آبله مرغان می گیریم؟

این بیماری می تواند از طریق هوا منتقل یا تماس با بزاق، مخاط، یا مایع تاول فرد آلوده به فرد دیگر منتقل می شود و اغلب ویروس عامل این بیماری از یک یا دو روز قبل از ظاهر شدن بثورات جلدی تا زمانی که تمام تاولها خشک شوند، قابل انتقال به دیگران است.

علائم آبله مرغان چیست؟

علائم شایع بیماری آبله مرغان، بثورات قرمز خارش دار یا تاول هایی در سراسر بدن است. حدود ۱۰ تا ۲۱ روز طول می کشد تا علائم این بیماری ظاهر شوند.

البته این بیمار علائم دیگری مانند تب، خستگی، از دست دادن اشتها و درد عضلات نیز دارد.

از آنجا که اکثر مردم نسبت به آبله مرغان واکسینه می شوند، شیوع این بیماری در میان نوزادان، کودکان، زنان باردار و افراد با سیستم ایمنی ضعیف بیشتر است.

معمولا، بدترین علایم آبله مرغان بعد از دو هفته فروکش می کند. شما می توانید برخی از درمان های طبیعی را برای کاهش برخی از علائم و رهایی از خارش امتحان کنید.

چطور از انتشار آبله‌مرغان جلوگیری کنیم؟ بایدها و نبایدهای آبله مرغان ؛ آبله مرغان تا چند روز واگیر دارد ؟

درمان های خانگی برای آبله مرغان

۱. جوش شیرین: جوش شیرین می تواند به کنترل خارش و سوزش ناشی از آبله مرغان کمک کند.

یک و نیم قاشق غذاخوری جوش شیرین را در یک لیوان آب ریخته وهم بزنید. با استفاده از یک لیف حمام نرم محلول را روی بثورات و نواحی خارشناک مالیده و اجازه دهید خشک شود.

یکی دیگر از روش ها ترکیب نصف یا یک فنجان جوش شیرین در آب وان حمام برای استحمام و کاهش خارش ها.

۲. هویج و گشنیز: سوپ تهیه شده از هویج و گشنیز در درمان آبله مرغان بسیار مفید است. این میوه ها سرشار از آنتی اکسیدان بوده که در فرایند درمان کمک می کنند.

سوپ خانگی برای آبله مرغان: ۱۰۰ گرم هویج (حدود یک فنجان هویچ خرد شده) را با یک و نیم فنجان برگ گشنیز تازه را در دو و یک چهارم فنجان آب جوشانده تا نیمی از آن تبخیر شود. این سوپ را یک بار در روز به مدت یک ماه مصرف کنید. شما همچنین می توانید هویج آب پز و برگ گشنیز بخارپز نیز مورد استفاده قرار دهید.

۳. بلغور جو دوسر: حمام بلغور جو دوسر یک درمان خانگی محبوب برای کاهش خارش ناشی از آبله مرغان است.

دو فنجان بلغور جو دوسر را پودر کرده و بلغور جو دوسر پودر شده را در دو لیتر آب ولرم بریزید، سپس آن را در آب وان حمام ریخته و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در آن استحمام کنید.

۴. سرکه قهوه ای: یکی از راه حل های موثر برای درمان آبله مرغان سرکه قهوه ای است، این سرکه تحریک پوست را از بین برده و به التیام زخم و جلوگیری از ایجاد آن کمک می کند.

کافی است تا یک دوم فنجان سرکه قهوه ای به را به آب ولرم وان حمام اضافه کرد و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در آن حمام کنید.

۵. عسل: عسل به کاهش خارش و التیام تاول های ناشی از آبله مرغان کمک می کند. عسل خالص را بر روی تاول ها قرار داده تا خارش و التهاب کاهش پیدا کند. نکته: این روش را دو تا سه بار در روز می توانید انجام دهید.

۶. جوشانده گیاهی: جوشانده های گیاهی به عنوان آرام بخش های و تسکین دهنده برای لین بیماری استفاده می شوند، برخی گیاهان مفید مانند بابونه، ریحان ، گل همیشه بهار و بادرنجبویه را برای تسکین متحان کنید.

کافی است تا یک قاشق غذاخوری از هر یک از این گیاهان را در یک فنجان آب جوش ریخته و اجازه دهید چند دقیقه با حرارت زیاد بجوشد، می توانیز به آن دارچین، عسل و آب لیمو اضافه کرده و آن را بنوشید.

نوشیدن این چای گیاهی چند بار در روز نتایج شگفت آوری دارد.

٧. اسانس و روغن اسطوخودوس: اسطو خودوس یکی دیگر از درمان های موثر برای کاهش تحریک پوست و خارش ناشی از آبله مرغان است.

کمی روغن اسطوخودوس را با روغن نارگیل یا روغن بادام ترکیب کرده و آن را روی تاول ها بمالید و اجازه دهید تا خشک شود، می توانید این روش را دو بار در روز تکرار کنید.

یکی دیگر از این روش ها اضافه کردن چند قطره اسانس اسطوخودوس و بابونه به آب ولرم و وان حمام و استحمام به مدت ۱۰ دقیقه در آن است.

کد خبر 848312 برچسب‌ها سلامت خبر مهم قلب

دیگر خبرها

  • شیوع بیماری‌های موجود در فضای سبز/ مقابله با هجوم مگس‌های سفید
  • 56 راز سلامت مردان که حتما باید بدانید
  • ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • آبله مرغان تا چند روز واگیر دارد ؟ | برای آبله مرغان چی بخوریم ؟ ؛ درمان سریع آبله مرغان در خانه
  • با سریع‌ترین روش‌های کاهش وزن آشنا شوید
  • ۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت
  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • کاهش کانون‌های بیماری آبله در استان ایلام
  • (عکس) اولین قربانی تصادف در ایران چه کسی بود؟
  • ۴ نشانه که خبر از نابودی کبد می‌دهد