Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-07@11:35:48 GMT

علائم کرونا در کودکان چیست؟/کاوازاکی، بیماری جدید کودکان

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۷۷۴۶۹

علائم کرونا در کودکان چیست؟/کاوازاکی، بیماری جدید کودکان

محققان معتقد هستند که کودکان مبتلا به کووید-۱۹، معمولا بدون علامت بوده و در صورت علامت‌دار شدن نیز نشانه‌هایی مانند تب و سرفه را از خود بروز می‌دهند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، نتایج بسیاری از مطالعات در زمینه ویروس کووید -۱۹ نشان می‌دهد که سن آغاز این بیماری در میان کودکان از ۱.۵ ماه تا ۱۷ سال است و بیشتر کودکان مبتلا، ارتباط فیزیکی نزدیک با افراد آلوده به ویروس داشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی کودکان مبتلا به کرونا علائمی از خود نشان نمی‌دهند، اما برخی دیگر علائم خفیف‌تری نسبت به بزرگسالان را تجربه می‌کنند. این علائم می‌تواند شامل تب، سرفه‌های خشک و خستگی باشد. تعدادی از این کودکان نیز ممکن است به گرفتگی و آبریزش بینی که جزو علائم تنفس فوقانی است، مبتلا شوند.

طبق گفته گروهی از محققان، علائم گوارشی از جمله حالت تهوع، استفراغ، دل درد و اسهال نیز در برخی کودکان آلوده به این ویروس گزارش شده است. بررسی افراد مبتلا به ویروس کرونا، نشان شده است که ۸۰ درصد کودکان مبتلا به این بیماری، سابقه تماس با افراد بیمار را داشته‌اند یا به مناطق پر خطر مسافرت کرده‌اند. شایع‌ترین علائم در میان این افراد نیز تب (۸۰ درصد)، سرفه خشک (۶۰ درصد)، گلودرد (۴۰ درصد)، گرفتگی بینی (۳۰ درصد)، آبریزش بینی و عطسه (۲۰ درصد) گزارش شده است.

اخیراً مسئولان رسمی شهر نیویورک از شیوع یک بیماری جدید به نام "کاوازاکی" (Kawasaki) میان نوزادان، کودکان و نوجوانان این کشور خبر داده اند. متخصصان باور دارند که این بیماری از عوارض بیماری کرونا است. همه کودکان مبتلا به بیماری کاوازاکی یا به ویروس کووید -۱۹ مبتلا بوده یا پادتن آن را در بدن خود داشته‌اند. این بیماری کشنده روی رگ‌های خونی تأثیر می‌گذارد و باعث تورم دست و پا، قرمزی چشم‌ها و لب‌ها و تب در میان کودکان می‌شود. علاوه بر این، بیماری کاوازاکی با افزایش احتمال لختگی خون ممکن است به قلب این افراد نیز آسیب وارد شود.

متخصصان معتقد هستند که با توجه به سرعت شیوع این بیماری در میان کودکان، می‌توان گفت که این بیماری از عوارض ویروس کرونا است. به نظر می‌رسد که بیماری کاوازاکی در کشورهایی مانند ایتالیا، فرانسه، اسپانیا و انگلستان نیز شیوع پیدا کرده است. این کشورها اعلام کرده‌اند که بیشتر کودکان مبتلا، علائم مشترکی از جمله درد شکم، علائم گوارشی و التهابات رگ‌های قلبی دارند.

به گفته محققان لازم است کودکانی که به بیماری کاوازاکی مبتلا می‌شوند، بیشتر و با دقت بالاتری مورد بررسی قرار بگیرند تا مشخص شود آیا این بیماری جزو عوارض ویروس کرونا است. پزشکان و متخصصان در این مورد تردید دارند که آیا عارضه جدید یک واکنش التهابی پس از عفونت است که سیستم ایمنی را وارد فعالیت بیش از حد می‌کند؟ بنابراین لازم است مطالعات بیشتری در این زمینه انجام شود.

کد خبر 424101

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ویروس کرونا علائم کرونا کودکان کرونا در جهان آخرین اخبار ویروس کرونا بیماری کرونا در کودکان کاوازاکی چيست بيماري کاوازاکی علائم کاوازاکی علائم کرونا در کودکان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق بیماری کاوازاکی کودکان مبتلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۷۷۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سیمین دخت بیات رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: در مرحله اول این عملیات ضمن مراجعه به ۲۷ هزار و ۲۹۸ خانوار، تعداد ۳۷ هزار و ۶۹۲ کودک زیر ۵ سال واکسینه شدند.

وی افزود: نوبت اول اجرای این طرح از دوم تا چهارم اردیبهشت به شکل مراجعه خانه به خانه منازل و جستجوی کودکان زیر ۵ سال در مناطق پرخطر اجرا شد.

بیات، هدف این برنامه را توقف گردش ویروس فلج اطفال در مناطق پرخطر (نقاط کانونی و وارده) عنوان کرد و گفت: با توجه به انتقال ویروس وحشی فلج اطفال در دو قاره آسیا و آفریقا و بومی بودن بیماری در کشورهای همسایه شرقی ایران (افغانستان و پاکستان) عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سالانه، برای حفظ موقعیت عاری از ویروس فلج اطفال در کشورمان الزامی است.

به گفته وی، این مرحله به عنوان مرحله نهایی قبل از ریشه کنی جهانی ویروس اطفال محسوب می‌شود.

بیات یادآور شد: گروه هدف این طرح، کودکان ۵ سال (صفر تا ۵۹) ماهه بودند که بدون توجه به سابقه ایمن‌سازی قبلی دو قطره واکسن خوراکی فلج اطفال دریافت کردند.

به گفته وی، تمامی کودکان زیر ۵ سال که در محل‌های تجمع مهاجران خارجی سکونت داشتند، کودکان ساکن مناطقی با احتمال پوشش واکسیناسیون کمتر از ۹۵ درصد، کودکان ساکن مناطق تحت پوشش تیم‌های سیار و کودکان اتباع ساکن در مناطق تابعه دانشگاه تحت پوشش این طرح قرار گرفتند.

رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح از ۳۰ اردیبهشت تا یکم خرداد ۱۴۰۳ اجرا خواهد شد.

کد خبر 6096509 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • از پیشگیری آسان تا درمان مشکل
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟
  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد