Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر حفاظت و حمایت سازمان جنگل‌های کشور گفت: آفت «پروانه دُم قهوه‌ای» در جنگل‌های ارسباران و مناطق جنگلی شهرستان اهر واقع در روستاهای افیل، بهل و گوراوان حالت طغیانی دارد. ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۷ استانها آذربایجان شرقی نظرات - اخبار استانها -

داور نامدار در بازدید از روند مبارزه با آفت «پروانه دُم قهوه‌ای» در جنگل‌های فندقلوی شهرستان اهر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اهر اظهار داشت: از هفته‌های گذشته گزارشاتی مبنی بر این‌که آفت «پروانه دُم قهوه‌ای» در جنگل‌های ارسباران و مناطق جنگلی شهرستان اهر واقع در روستاهای افیل، بهل و گوراوان حالت ظغیانی دارد و از همکاران خواستیم تا اقدامات لازم توصیه‌ای از سوی کارشناسان گیاه پزشکی را انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از تامین اعتبارات مورد نیاز برای مبارزه با آفت «پروانه دُم قهوه‌ای» در جنگل‌های ارسباران و مناطق جنگلی شهرستان اهر خبر داد و افزود: توقف عملیات مبارزه با آفت «پروانه دُم قهوه‌ای» به خاطر نبود اعتبارات را اصلاً قابل قبول نمی‌دانیم و هرچه نیاز به اعتبار داشته باشد را تامین می‌کنیم از این‌رو پیمانکار جهت انجام عملیات مبارزه تعیین و از پیمانکار خواستیم تا برای تسریع در مراحل مبارزه با این آفت بر نیروهایش بیفزاید.

مدیرکل دفتر حفاظت و حمایت سازمان جنگل‌های کشور ادامه داد: هدف ما از بازدید از روند مبارزه با آفت «پروانه دُم قهوه‌ای» این بوده تا از نزدیک در جریان امور باشیم و در این میان پیمانکار مربوطه توانسته انتطارات را برآورده کند که می‌توان گفت روند مبارزه با آفت «پروانه دُم قهوه‌ای» قویاً و با جدیت پیگیری می‌شود.

نامدار بابیان این‌که از مدیریت اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجان شرقی خواسته‌ایم تا روند مبارزه با آفت «پروانه دُم قهوه‌ای» در این استان دنبال شود، گفت: اعتبارات مورد نیاز جهت عملیات مبارزه با آفت «پروانه دُم قهوه‌ای» تامین می‌شود.

وی تصریح کرد: جنگل‌های ارسباران با آن‌که در بین مناطق جنگلی کشور از مساحت کمی برخوردار بوده ولی اهمیت ویژه‌ای دارد چراکه جنگل‌های ارسباران و مناطق جنگلی شهرستان اهر از تنوع زیستی برخوردار است و حفظ و حراست از آن جزو اولویت‌های نخست سازمان جنگل‌های کشور است و اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجان شرقی بر این موضوع اهتمام دارند به عبارتی اجازه نمی‌دهیم درختی در جنگل‌های ارسباران قطع و یا تخریب از ناحیه سودجویان و آفات صورت گیرد.

مدیرکل دفتر حفاظت و حمایت سازمان جنگل‌های کشور بر لزوم هوشیاری مردم منطقه و دستگاه‌های ذی‌ربط در رابطه با حفظ و حراست از جنگل‌های ارسباران تاکید کرد و گفت: ما بر برخورد با متخلفان حوزه جنگلی که به هر نحوی بخواهند به جنگل‌های کشور از جمله ارسباران آسیب برسانند اهتمام داریم و این اجازه را قطعاً نخواهیم داد.

نامدار با ذکر این‌که شیوع آفات در جنگل‌ها جزو اکوسیستم محسوب می‌شود، ابراز داشت: شیوع آفات در جنگل‌های ارسباران حدی دارد و اگر طغیان کند یا بخواهد ضربه بر پیکره جنگل وارد سازد بدون اغماض ورود می‌کنیم یا اگر در مبارزه با آفات محلول پاشی دستی هم به دلیل کوتاه بودن زمان جاوبگو نباشد یقیناً گزینه‌های بعدی جهت محلول پاشی سریع را بررسی و عملیاتی می‌کنیم.

وی اضافه کرد: محلول استفاده شده در روند مبارزه با آفت «پروانه دُم قهوه‌ای» با محیط زیست سازگار بوده و مواد شیمیایی که به محیط زیست آسیب می‌رساند مورد استفاده قرار نمی‌گیرد چون ما وظیفه حفاظت از مراتع و جنگل‌ها را داریم لذا بایستی از همکاران اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجان شرقی که بر اساس پروتکل‌های زیستی سازمان جنگل‌ها در این موضوع عمل کردند.

مدیرکل دفتر حفاظت و حمایت سازمان جنگل‌های کشور با تاکید بر این‌که جنگل‌های فندقلو در مابین استان‌های آذربایجان شرقی و اردبیل واقع شده است، یادآور شد: از روند مبارزه با آفت «پروانه دُم قهوه‌ای» از مناطق جنگلی استان اردبیل نیز بازدید خواهیم داشت چراکه باید روند مبارزه با آفت به صورت هم‌زمان در استان‌های آذربایجان شرقی و اردبیل اجرا شود.

تهران| مبارزه با آفت ملخ در سطح 1000 هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان ری آغاز شدتهدید مزارع کوهدشت با آفت زنگ زرد / 70 درصد مزارع در معرض خسارت استسخنگوی سازمان حفظ نباتات خبر داد: گله‌های ملخ 7 استان را آلوده کردند/ حجم گسترده‌تری از آفت ملخ صحرایی وارد ایران می‌شود

نامدار با قدردانی از فعالان محیط زیست و افرادی که دغدغه حفظ محیط زیست و جنگل‌ها و مراتع را دارند خاطرنشان کرد: به حساسیت فعالان فضای مجازی که از ما و همکاران‌مان حفاظت از جنگل‌ها و مراتع و محیط زیست را مطالبه می‌کنند احترام می‌گذاریم و به کمک‌هایشان نیازمندیم و در عین حال که مطالبه‌گری می‌کنند به یاری همکاران‌مان بیایند چون حفظ محیط زیست نیاز به همراهی تمامی اقشار دارد.

وی در پایان تاکید کرد: اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجان شرقی هر آن میزان که از سازمان جنگل‌های کشور برای مبارزه با آفت «پروانه دُم قهوه‌ای» درخواست کرده با آن موافقت کرده و ابلاغ می‌کنیم.

انتهای پیام/126/ح

R7887/P/S6,47/CT1

منبع: تسنیم

کلیدواژه: جنگل های ارسباران روند مبارزه با آفت پروانه د م قهوه ای جنگل ها محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۷۸۱۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل در صدور پروانه شرکت های داروسازی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، دکتر علیرضا رستمی گفت؛ تلاش ما بر این است که منویات مقام معظم رهبری در امر ″جهش تولید با مشارکت مردم″ را جامه عمل بپوشانیم، لذا با تدبیر ریاست سازمان، مقررات تسهیل شده جدیدی در صدور پروانه تاسیس واحد تولیدی فرآورده‌های طبیعی سنتی مکمل ابلاغ کردیم.
وی در توضیح بیشتر بیان داشت: اگر خط تولید کارخانه‌ای توسط اداره کل داروی سازمان غذا و دارو به تایید فنی GMP رسیده باشد، نیازی به موازی کاری و طی مجدد مراحل تایید در اداره کل فراورده‌های سنتی مکمل طبیعی نخواهد داشت و این موضوعی است که پیش از این بعضا تا حدود شش ماه به طول می‌انجامید.
دکتر رستمی تصریح کرد: مباحث جهش تولید، رونق صادرات و خودکفایی در تولید مواد اولیه فراورده‌های طبیعی سنتی مکمل در دستور کار ویژه این اداره کل قرار دارند.
لازم به ذکر است حسب تاکید سرپرست اداره کل امور فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو، ایفدانا پیگیری عملیاتی شدن بخشنامه‌هایی که با عنوان جهش تولید صادر شده اند را در دست اقدام خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات مبارزه با آفات در ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های مریوان
  • تمام مدیران باید سایه سازمان بازرسی را بالای سر خود احساس کنند
  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود
  • نجات زاگرس با الگوی ۳ کشور اروپایی | مرگ یک پنجم مساحت جنگل‌های زاگرس | جنگلداری اجتماعی چگونه زاگرس را احیا می کند؟
  • هشدار سازمان حفظ نباتات کشور به کشاورزان برای مبارزه با آفت سن گندم
  • آفت ملخ در تاغزارهای چند شهرستان خراسان رضوی طغیان کرد
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور
  • صدور سه هزار و ۳۵۴ پروانه گلخانه خانگی درسیستان وبلوچستان
  • ایجاد اشتغال برای روستائیان با احداث گلخانه‌های خانگی در سیستان وبلوچستان
  • تسهیل در صدور پروانه شرکت های داروسازی