Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-29@06:36:33 GMT

واکنش هاشمی به ضرر میلیاردی شهرداری از لغو طرح ترافیک

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۷۸۵۶۴

به گزارش خبرنگار ایلنا، محسن هاشمی در پایان دویست و چهاردهمین جلسه شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران گفت: امروز چند تذکر و بحث مهم درباره توسعه تاسیسات و تجهیزات آبرسانی شهر تهران مورد بررسی قرار گرفت. در سال گذشته طی مصوبه‌ای تامین منابع مالی برای شرکت آب و فاضلاب تهران داشتیم تا بتواند پروژه‌های خود را با سرعت بیشتری انجام دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

او ادامه داد: براساس آن مصوبه چند تکلیف برای شرکت آب و فاضلاب تعیین شد و آنها در اواخر سال گذشته طی نامه‌ای تکالیف را برای ما ارسال کردند که آنها را به صورت اتوماسیون به کمیسیون‌های مربوطه ارجاع داده بودم  اما همین باعث سوتفاهم شد که درست ارجاع نشده است. 

هاشمی افزود: درصورتی که این تکلیفی بود که انجام دادیم و آب و فاضلاب نیز به صورت نامه برای ما ارسال کرد و از نظر من درست اجرا شده بود و در کمیسیون مربوطه بررسی شد. 

رئیس شورای شهر تهران با اشاره به دو مصوبه مربوط به پروژه‌های آب و فاضلاب از جمله تامین آب اضطراری زلزله پایتخت گفت: خوشبختانه اعضا با دقت نظرات خود را مطرح کردند و اعتراضاتی نیز به نحوه مدیریت جلسه داشتند که باعث تنش‌هایی شد و خوشبختانه به خیر گذشت. 

رئیس شورای شهر تهران با بیان اینکه با تصویب این دو مصوبه شرکت آب و فاضلاب با سرعت بیشتری می‌تواند به پروژه‌های خود ادامه دهد و تامین مالی کند، اظهار داشت: امیدواریم این نقدینگی که در اختیار آنها قرار می‌گیرد حتما در پروژه‌هایی که مطرح شده مورد استفاده قرار گیرد. 

او درخصوص مبلغی که به این مصوبات اختصاص داده شده گفت: عدد آن را نمی‌توانم بگویم اما قابل احصا است. 

هاشمی در پاسخ به این سوال که شورای حل اختلاف دو مصوبه شورای شهر را تایید نکرده است گفت: همیشه این مساله پیش می‌آید و تمام مصوبات ما باید به هیات تطبیق فرمانداری برود و بعضا پیش می‌آید که تایید نمی‌شود و در صحن مورد بررسی قرار می‌گیرد. 

او ادامه داد: هیات تطبیق ۷ بند از قانون بودجه را تایید نکرد  و ما اصرار کردیم که اینها لازم است و به هیات حل اختلاف رفت. در آن جلسه که با اداره خانم جنیدی معاون حقوقی ریاست جمهوری برگزار شد شرکت کردم،‌ و بعد از اینکه به صحبت‌های ما گوش دادند گفتند که می‌توانید به تفاهم برسید.

هاشمی گفت: بنده، آقای میرلوحی و آقای فراهانی به عنوان نمایندگان شورا در جلسه‌ای با فرمانداری توافق کردیم و از ۷ بند، سه بند را ما کوتاه آمدیم و ۴ بند را آنها کوتاه آمدند و در نهایت تصویب شد. بعد از آن هیات تطبیق یک بند دیگر را نیز مراعا کرد. 

او در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه با توجه به  اجرای مجدد طرح ترافیک و تخفیفاتی که شهرداری در بسته ترافیکی جدید درنظر گرفته است آیا شهرداری لایحه‌ای ارسال می‌کند یا خیر گفت: شورای ترافیک شهر تهران جلسه‌ای تشکیل داد و قرار شد مصوبات به ستاد کرونا برود. ما در شورای ترافیک و یا شورای شهر هیچوقت تصمیم نگرفتیم که طرح ترافیک را ملغی کنیم، تنها آقای نمکی در مصاحبه‌ای گفتند طرح ترافیک براساس مصوبه ستادملی کرونا اجرا نمی‌شود. البته من هنوز آن مصوبه را ندیدم و از آن به بعد مردم آزادانه تردد کردند و دیدید که اعضا نسبت به آن تذکر دادند. 

او ادامه داد: مصوبه جدید نیز باید به ستاد ملی مبارزه با کرونا برود و من از آن خبر ندارم چرا که معمولا متنی برای ما نمی‌آید و اگر هم می‌آید برای شهرداری است و به دست من چیزی نرسیده است.  نمی‌دانم چه بخش از مواردی که صحبت شده  تصویب شده  و قرار است اجرا شود و درباره آن صحبت نمی‌کنم تا سوءتفاهمی پیش نیاید. 

هاشمی در پاسخ به سوال دیگری درخصوص ضرر میلیاردی شهرداری از لغو طرح ترافیک گفت: ما این را ضرر فرض نمی‌کنیم. هدف ما از طرح ترافیک کاهش آلودگی هوا است و اگر پولی از این جهت به دست نیاوریم ناراحت نمی‌شویم چرا که برای پول این کار را نمی‌کنیم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: محسن هاشمی طرح ترافیک آب و فاضلاب طرح ترافیک شهر تهران شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۷۸۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحلیل اندیشکده آمریکایی از توان پهپادی و موشکی ایران

اندیشکده شورای آتلانتیک معتقد است حمله بی‌سابقه ۱۴ آوریل ایران به خاک اسرائیل یک تیر هشدار بود و نشان می‌دهد که تهران به رغم نداشتن نیروی هوایی مدرن توانایی ضربه زدن به اسرائیل را دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، اندیشکده شورای آتلانتیک در یکی از تازه‌ترین تحلیل‌های خود در مورد واکنش نظامی هفته گذشته تهران با بیان اینکه روزگاری ایران در عرصه صنعت نظامی هوایی ضعیف بود اما اکنون پیشرفت چشمگیری داشته و در اوج به سر می‌برد نوشت: حمله بی‌سابقه ۱۴ آوریل ایران به اسرائیل یک تیر اخطار بود. این واکنش نشان می‌دهد که تهران به‌رغم نداشتن نیروی هوایی مدرن ظرفیت بالقوه‌ای برای ضربه زدن به اسرائیل و مقابله با برتری هوایی آن را دارد.

این اتاق فکر آمریکایی در ادامه آورده است حمله مستقیم هوایی ایران به خاک اسرائیل نقطه عطفی در شرایط امنیتی رو به وخامت منطقه بود. اگرچه حمله اخیر نکته جدیدی را در مورد توانایی‌های نظامی ایران فاش نکرد اما ظرفیت‌های خطرناک ایران در بهره برداری از فقدان عمق استراتژیک اسرائیل را نشان داد.

این گزارش با بیان اینکه حمله ایران، اسرائیل را به تجدیدنظر در محاسباتش در مورد ایران وادار می‌کند، افزود: برخی تحلیلگران سیاست خارجی، نوع واکنش ایران در پاسخ دادن به حمله اسرائیل به کنسولگری در دمشق را دارای بازخوردهای منفی برای تهران توصیف می‌کردند اما جمهوری اسلامی و رهبر آن آیت الله علی خامنه‌ای این امر را از دیدگاهی متفاوت مشاهده و ارزیابی می‌کردند.

نویسنده گزارش با تکرار ادعاهای رسانه‌های صهیونیست در مورد مقابله و همکاری غرب در کنار اسرائیل با موشک‌ها و پهپادهای ایرانی مدعی شد که حمله ایران آسیب زیرساختی قابل توجهی را به دنبال نداشت. با این حال شورای آتلانتیک با بیان اینکه ممکن است همه این اقدامات از روی برنامه‌ریزی انجام شده باشد، اذعان کرد اگر سه هزار یا ۳۰ هزار موشک و پهپاد بدون اخطار قبلی به سمت اسرائیل پرتاب شوند، مقابله با آن‌ها بسیار سخت خواهد بود.

این در حالی است که بر اساس برخی اطلاعات، گفته می‌شود حزب الله لبنان که اصلی‌ترین متحد ایران است، زرادخانه‌ای متشکل از ۱۵۰ هزار راکت و موشک در اختیار دارد.

این مرکز پژوهشی آمریکا، نیروی هوایی را پاشنه آشیل امنیتی ایران از زمان جنگ هشت ساله ایران و عراق (۱۹۸۰-۱۹۸۸) دانست و اعلام کرد که پس از آن جنگ، ایران برای تقویت توان هوایی خود تلاش کرد و در کنار آن بخش عمده‌ای از منابع خود را در زمینه توسعه برنامه موشکی بالستیک و پهپاد رزمی سرمایه گذاری کرد. ایران به دلیل آنکه سال‌ها با محدودیت‌های تسلیحاتی سازمان ملل درگیر بود، پیوسته سعی کرد تا برد و دقت موشک و پهپادهای خود را افزایش دهد و در این مسیر موفق شد قابلیت موشکی و پهپادی خود را به این سطح بالا ارتقا دهد.

کد خبر 748161

دیگر خبرها

  • قراردادهای شهرداری تهران با چین به شورای شهر ارسال شود
  • تیغ جراحی بر طرح ترافیک تهران/ پلیس و شهرداری به توافق می‌رسند؟
  • کم‌کاری‌ شهرداری موجب خسارت ۲۰۰ میلیاردی در پروژه شهربازی شد
  • پایان حفاری خطوط مترو مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴
  • جزئیات اتوبان 5 هزار میلیاردی برای باز کردن گره ترافیک تهران
  • طرح ترافیک جدید تهران امسال اجرایی نمی شود
  • برنامه‌های شهرداری تهران برای کاهش ترافیک بزرگراه آزادگان
  • افتتاح فاز اول پروژه دوگاز تا پایان سال/ حل معضل بزرگ ترافیکی در غرب تهران
  • تحلیل اندیشکده آمریکایی از توان پهپادی و موشکی ایران
  • توانایی پهپادی و موشکی ایران در اوج