Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-30@14:53:29 GMT

تولید کنسانتره مس سرچشمه افزایش یافت

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۷۹۲۵۶

تولید کنسانتره مس سرچشمه افزایش یافت

با گذشت کمتر از ۲ ماه از آغاز سال جدید، افزون بر ۱۰۹ هزار تن کنسانتره مس در معادن مس سرچشمه تولید شد که رشدی معادل ۶ درصد فراتر از برنامه پیش بینی شده را نشان می‌دهد.

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا معاون عملیات امور تغلیظ مجتمع مس سرچشمه در گفت و گو با خبرنگاران اعلام کرد: با وجود خطر شیوع بیماری کرونا که منجر به حضور حداقلی کارکنان در محل کار شد و ضمن اینکه با کمبود ۳۰ درصدی نیروی انسانی در امور تغلیظ مواجهیم اما با مسئولیت‌ پذیری کارکنان سختکوش امور تغلیظ مجتمع سرچشمه و کار جهادی، تولید کنسانتره در کارخانه تغلیظ مجتمع مس سرچشمه به میزان ۶ درصد فراتر از برنامه افزایش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی‌ قاسم‌ پور افزود: با توجه به نام ‌گذاری سال جدید از سوی رهبر معظم انقلاب با عنوان " جهش تولید " پرسنل امور تغلیظ در جهت تحقق شعار امسال تمام همت خود را برای تولید به‌ کار بستند.

وی با تصریح اینکه آن ها با مدنظر قرار دادن نقشه راه سال که در رأس آن کرامت انسانی، تفکر و برنامه‌ ریزی برای رسیدن به اهداف بود کار را آغاز کردند اظهار کرد: با همت، تلاش، همدلی و مسئولیت ‌پذیری کارکنان سختکوش امور تغلیظ  مجتمع سرچشمه در ۲ ماه نخست سال‌ جاری، علاوه بر تحقق برنامه، در تولید کنسانتره حدود  ۶ درصد فراتر از برنامه پیش ‌بینی‌ شده تولید داشتیم.

قاسم‌ پور گفت: پیش ‌بینی کرده بودیم که تا پایان ۲۲ اردیبهشت ‌ماه به میزان بیش از ۴ میلیون و ۵۰۴ هزار و ۱۰۸ تن سنگ معدن در ورودی امور تغلیظ  فرآوری شود در حالی که در این مدت ۴ میلیون و ۵۷۰هزار و ۳۴ تن سنگ معدن فرآوری شد.

وی افزود: میزان فرآوری ۶۶ هزار تن سنگ معدن معادل ۲ درصد فراتر از برنامه پیش ‌بینی تولید بوده است.

معاون عملیات امور تغلیظ مجتمع مس سرچشمه تصریح کرد: همچنین پیش بینی کرده بودیم که ۱۰۳هزار و ۸۰ تن کنسانتره مس در این مدت تولید شود که ۱۰۹هزار و ۲۰۱ تن کنسانتره تولید شده و ۶ هزار و ۱۲۰  تن معادل ۶ درصد فراتر از برنامه پیش ‌بینی تولید بوده است.

وی خاطرنشان کرد: ۲ هزار و ۴۰۰ تن کنسانتره مس معادل ۲.۵ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش تولید داشتیم.

قاسم‌ پور همچنین با بیان اینکه در تولید مس محتوا هم در این مدت پیش بینی کرده بودیم ۲۴هزار و ۲۲۳ تن مس محتوا تولید شد اظهار کرد: تا کنون ۲۴هزار و ۷۰۸ تن مس محتوا تولید شده که ۴۸۴ تن معادل ۲ درصد فراتر از برنامه پیش ‌بینی تولید بوده است.

وی با اشاره به اینکه تحقق این تولیدات در گرو آماده به‌کاری تجهیزات اصلی شامل سنگ‌ شکن‌ها، آسیاها و تجهیزات آبگیری کنسانتره و باطله است گفت: هدف ما در این رابطه ۹۰درصد آماده‌ به‌کاری تجهیزات اصلی است که از ابتدای سال ۹۹ تا ۲۲ اردیبهشت ‌ماه متوسط آماده‌ به‌کاری تجهیزات اصلی ۹۶درصد بوده است.

قاسم‌ پور تصریح کرد: دستیابی به این مهم در گرو پایش مستمر نیروی انسانی و تجهیزات است و همین امر باعث پایداری و جهش تولید امور تغلیظ در این دوماهه بوده است.

وی گفت: تلاش کارکنان امور تغلیظ  که جهادی در تحقق تولید فراتر از برنامه در دوماهه اول سال عمل کردند قابل ستایش است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تولید کنسانتره مس سرچشمه ۶ درصد فراتر از برنامه کنسانتره مس تغلیظ مجتمع تن کنسانتره امور تغلیظ مس سرچشمه تولید شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۷۹۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات ۴۱۲ نقطه حادثه خیز پرتصادف مرتفع شد/ پیش‌بینی ۴ میلیون زائر برای اربعین امسال

سردار هادی هادیانفر معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی در برنامه صف اول حاضر شد و به سوالاتی پاسخ داد.

هادیانفر گفت: در ۵ مولفه‌ای که برای سوانح وجود دارد، هر کدام نقش خود را دارند، اما گزارشات سازمان بهداشت جهانی بر روی عامل انسانی بیشتر تاکید می‌کند. در بعضی از گزارشات ۵۴ درصد و در برخی مطالعات ۹۲ درصد عامل انسانی را عامل جلوگیری از وقوع حوادث می‌دانند.

او افزود: آنچه که در قانون ما وجود دارد، ۳۲ دستگاه در حوزه پیشگیری و کاهش سوانح نقش دارند. آنچه که می‌تواند در رأس آنها این کار را مدیریت کند، شورای عالی مدیریت حمل و نقل است که از دستگاه‌ها وظایفشان را مطالبه کند. در برنامه ششم کاهش ۳۶ درصدی تصادفات را تدوین کردند. در برنامه هفتم کاهش ۵۰ درصدی در طول برنامه تدوین شده و دولت مکلف است در ۶ ماهه اول برنامه، کاهش ده درصدی را تدوین کند.

هادیانفر ادامه داد: فرهنگ سازی نیز در این زمینه مهم است. به عنوان مثال طرح همیار پلیس که در گذشته اجرا شد، بر اساس مطالعات ۱۸ درصد در کاهش سوانح اثر گذاشت. نهادینه شدن کمربند ایمنی و موارد ایمنی دیگر در نتیجه همین پویش است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه در نقاط شهری و برون شهری ۵۲۰۰ نقطه حادثه خیر در کشور داریم، گفت: ۳۲۰۰ مورد از این تعداد مربوط به جاده‌های کشور، ۵۳۰ هزار کیلومتر طول راه‌های کشور و ۲۹۰ هزار کیلومتر راه‌های اصلی است. میزان تردد نیز به ۴۰ میلیون وسیله می‌رسد و رابطه تردد و تصادف نیز متقابل است.

او افزود: ۸۸۷ نقطه پرتصادف از بین کل نقاط حادثه خیز پرتصادف شناسایی شدند و تاکنون ۴۱۲ مورد آنها تاکنون مرتفع شده و ۴۷۵ مورد آن باقی مانده که از اولویت‌های امسال ما است. یکی از عواملی که در دهه ۸۰ باعث شد میزان تصادفات و مرگ‌های ناشی از سوانح کاهش پیدا کند، واردات خودرو‌های باکیفیت بود که باعث شد خودروسازان داخلی هم به سمت افزایش کیفیت بروند.

این مقام مسئول در وزارت راه و شهرسازی درخصوص عدم تحقق پیش‌بینی‌های برنامه ششم در توسعه ترانزیت گفت: در دولت‌های گذشته به این بخش خیلی توجه نشد. کشور‌هایی که مسیر اصلی آنها کشور ما بود، اکنون از مسیر‌های جایگزین استفاده می‌کنند. در حال حاضر به آن پیش‌بینی پذیری که برای گیرنده خدمات مورد نیاز است نرسیدیم و حتما باید این اتفاق میسر شود تا صاحب بار با این اطمینان و تخمین هزینه از مسیر کشور ما عبور کند.

او در خصوص تدابیر برای جابه‌جایی‌های مربوط به راهپیمایی اربعین گفت: یکی از مهمترین مسائل ما ناترازی ناوگان نسبت به زائرینی است که در اربعین داریم. پیش‌بینی می‌کنیم امسال به مرز ۴ میلیون زائر برسیم. از این تعداد بخش زیادی از خودروی شخصی و برخی از ناوگان عمومی استفاده می‌کنند. یکی از مواردی که از طرف عراقی نیز خواسته شد این بود که خودرو‌های ما بتوانند با تمهیداتی که در نظر گرفته شده وارد خاک عراق شوند. همچنین ۱۵۰ میلیون یورو به واردات خودرو اختصاص داده شد که ۲ هزار دستگاه زیر ۵ سال کارکرد را وارد کشور کنند که امیدواریم به اربعین برسد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • مشارکت عشایر برای افزایش تولید/ پیش بینی تولید ۷ هزار تن گوشت قرمز در خراسان شمالی
  • پیش بینی کشت ۶۰ هکتار از مزارع گوجه فرنگی استان قزوین با روش سایبان 
  • خسروی‌وفا: توان ورزش ما بسیار فراتر از اینهاست
  • باید برای افزایش تولید نگاه‌ها ‌به خلیج فارس جذب شو‌د + فیلم
  • دریا باید محور توسعه و برنامه ریزی استان بوشهر قرار گیرد
  • پیش‌بینی تولید ۱.۵ میلیون تن آبزیان پرورشی در ایران + فیلم
  • پیش‌بینی تازه درباره قیمت ارز، طلا، مسکن و خودرو
  • مشکلات ۴۱۲ نقطه حادثه خیز پرتصادف مرتفع شد/ پیش‌بینی ۴ میلیون زائر برای اربعین امسال
  • برنامه‌های وزارت صمت در حوزه صنایع خلاق موجب جهش تولید می شود
  • پیش‌بینی قیمت طلا/ نگاه سرمایه‌گذاران به فلز زرد