Web Analytics Made Easy - Statcounter

منتخب مردم اصفهان در مجلس یازدهم از برگزاری گردهمایی نامزدهای ریاست مجلس یازدهم در یکم خرداد خبر داد.

عباس مقتدایی در گفتگو با خبرنگار حوزه احزاب گروه سیاسی خبرگزاری آنا، درباره توضيح و تبيين كاركرد فراكسيون اکثریت مجلس آینده اظهار کرد: به جهتی که مردم در دوره یازدهم افراد هم‌سو را برای حضور در مجلس انتخاب کرده‌اند، بیش از 240 نفر از منتخبان به لحاظ سیاسی به هم نزدیک هستند؛ بنابراین فراکسیون اکثریت مجلس شورای اسلامی برای نخستین بار با بالاترین حجم اعضا شکل می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ما در هفته‌های گذشته تعاملات قابل توجهی داشته‌ایم، برای نخستین بار برخی کارها در جهت شکل‌گیری فراکسیون اکثریت مجلس انجام پذیرفت. در مجموع برای اینکه بتوانیم بیش از 240 نفر را در قالب یک فراکسیون سازماندهی کنیم، در گام اول مقرر شد به ازای هر پنج نماینده از هر استان به انتخاب نمایندگان همان استان یک نفر در ساختاری تحت عنوان شورای موقت فراکسیون سازماندهی شود و استان‌های مختلف نمایندگان منتخب خود را معرفی کردند و در گام اول چند روز قبل نخستین جلسه شورای موقت فراکسیون با حضور 57 نماینده که از سوی منتخبان استان ها معرفی شده بودند برگزار شد.

منتخب مردم اصفهان در مجلس یازدهم یادآور شد: در جلسه شورای موقت بر همدلی، همراهی و همگامی حداکثری با هدف حل مشکلات کشور تأکید شد و در نهایت کمیته‌های مختلف شکل گرفت. مهمترین کمیته «هیئت اجرایی با 11 عضو» بود. این 11 نفر مأموریت یافتند تا سازوکارهای شکل‌گیری فراکسیون و تدوین اساسنامه را انجام دهند.

مقتدایی افزود: البته اعضای هیئت اجرایی متعهد شدند بی‌طرفی را کاملاً رعایت کنند و حتی پذیرفته‌اند که برای انجام هرچه بهتر امور خودشان از عضویت و یا کاندیداتوری برای هیئت رئیسه مجلس خودداری کنند. بر همین اساس جلسات متعددی شکل گرفته و در روز پنجشنبه یکم خرداد ماه نیز مقرر شد تا با دعوت از شورای 57 نفره موضوعات جدید مورد بحث و بررسی و تصویب قرار گیرد و به احتمال زیاد کاندیداهای ریاست و کاندیداهای نایب رئیسی مجلس یازدهم در این شورای موقت جهت ارائه توضیحات و طرح دیدگاه‌های خود دعوت خواهند شد.

وی تأکید کرد: اطلاع‌رسانی‌های مربوط به نحوه کار انجام شده و نتایج آن در موقع مناسب در اختیار افکارعمومی قرار خواهد گرفت.

 عضو شورای موقت فراکسیون نیروهای انقلاب اسلامی مجلس یازدهم درباره برگزاری جلسات موازی با فراکسیون برای انتخاب هیئت رئیسه مجلس گفت: تا آنجا که اطلاع دارم با وفاقی که صورت گرفته، هیچ روند منتهی به موازی کاری انجام نمی‌شود. سازوکارهای تعریف شده و مصوبه‌ها همه براساس عقل جمعی و فضای کاملاً دموکراتیک انجام گرفته؛ بنابراین منتخبان مجلس یازدهم به دور از هرگونه تنش، خودخواهی یا کارهایی که به وحدت لطمه بزند در حال پیگیری امور هستند.

مقتدایی تأکید کرد: کسانی که سلایق متفاوتی داشته باشند برای اینکه بتوانند دیدگاه‌های خود را مطرح کنند به جلسات دعوت شدند؛ بنابراین القای این نکته که وحدت وجود ندارد یا موازی‌کاری صورت می‌گیرد عمدتاً ناشی از یک تمایل است یا واقعیت موجود. واقعیت موجود این است که نظم امور و همراهی و همگامی بین اعضای فراکسیون نیروهای انقلاب (ما) وجود دارد و همه در حال انجام مستمر و نتیجه‌بخش برای تشکیل فراکسیون اکثریت هستند.

وی درباره هم‌داستانی پایداری و احمدی‌نژادی‌ها افزود: این اسامی و یا حرف‌هایی که زده می‌شود بیش از آنکه در واقعیت موجود ریشه داشته باشد در زمینه‌های فکری بیرون مجلس مطرح می‌شود. آنچه واقعیت مجلس است، آن است که فراکسیونی با 240 نفر شکل گرفته و براساس آیین‌نامه‌هایی که به تصویب فراکسیون می‌رسد، اداره خواهد شد؛ بنابراین اسامی و یا جریان‌های فکری که پیش از شکل‌گیری مجلس یازدهم وجود داشته است در مورد مجلس یازدهم معنی ندارد و روند عمومی سیاسی کشور دوران جدیدی را تجربه خواهد کرد و این دوران جدید مبتنی بر یک جریان فکری سیاسی تحت عنوان نیروهای انقلاب اسلامی است.

منتخب مردم اصفهان در مجلس یازدهم گفت: وحدتی که در روزهای گذشته با توجه به شمار زیاد نیروهای عضو، کاملاً مشهود و حتی مثال‌زدنی است ساختار هیئت اجرایی 11 نفره نشان می‌دهد که این فراکسیون از بلوغ کامل سیاسی برای دست‌یابی به اهداف برخوردار است.

انتهای پیام/4079/

منبع: آنا

کلیدواژه: مجلس یازدهم فراکسیون نیروهای انقلاب اسلامی مجلس یازدهم شورای موقت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۸۰۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت جدی ۷ نفر برای کرسی ریاست مجلس به روایت نوری قزلجه /اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، غلامرضا نوری قزلجه، با اشاره به آرایش سیاسی مجلس دوازدهم، اظهار کرد: در مجلس آینده حتماً فراکسیونی تحت عنوان فراکسیون «مستقلین» خواهیم داشت؛ البته مستقلین نام پیش‌فرض و آن چیزی است که طی چند سال اخیر در ادبیات سیاسی ما مطرح شده، اما اعضا هر اسم دیگری را برای این فراکسیون انتخاب کنند، همان خواهد شد.

بنابر گزارش مهر، وی ادامه داد: رایزنی‌های اولیه بین منتخبان مجلس دوازدهم اعم از نمایندگان ادوار، نمایندگان فعلی و نمایندگان جدید انجام و قرار بر این شده است که افرادی با مشی اصلاح‌طلبی، میان‌رو و همچنین اصولگرایان معتدل و مستقل همگی در یک فراکسیون سیاسی تحت عنوان «مستقلین» یا هر نام دیگری که اعضا درباره آن به توافق برسند، باشیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس تصریح کرد: بدون احتساب افرادی که در دور دوم انتخابات به مجلس دوازدهم راه می‌یابند، فعلاً حدود ۸۰ نفر از افرادی که به مجلس دوازدهم راه یافته‌اند، مشی سیاسی مستقل یا میانه‌رو دارند. امیدوارم نتایج در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم به گونه‌ای باشد که تعداد نمایندگان مستقل مجلس دوازدهم به ۱۰۰ نفر برسد.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس دوازدهم درباره آرایش سیاسی احتمالی اصولگرایان در مجلس آینده، گفت: در مجلس یازدهم یک فراکسیون تحت عنوان فراکسیون «اکثریت» یا فراکسیون «انقلاب اسلامی» داشتیم که در نیمه دوم مجلس یازدهم تا حدودی به اختلاف برخوردند.

نوری قزلجه تصریح کرد: آنطور که زمزمه آن به گوش می‌رسد و بر اساس کاندیداهایی که برای ریاست مجلس آینده مطرح هستند، به احتمال بسیار زیاد اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت و پیش‌بینی می‌کنم دو یا حتی ۳ فراکسیون سیاسی داشته باشند.

منتخب مجلس دوازدهم درباره رئیس احتمالی مجلس دوازدهم، گفت: افراد میانه‌رو و مستقل مجلس آینده، این موضوع را منوط به شکل‌گیری فراکسیون کرده‌اند و در اولین مجمع فراکسیون به دنبال آن هستیم که این موضوع را مطرح کنیم. البته برای پست‌ها و ارکان دیگر مجلس و اعضای هیأت‌رییسه هم بحث و تبادل نظر خواهیم داشت.

وی ادامه داد: گزینه ما برای ریاست مجلس به این موضوع بستگی دارد که ببینیم تعامل فراکسیون‌های روبرو چگونه خواهد بود و آیا آنان با هم متحد می‌شوند یا آنکه اصولگرایان تعدد فراکسیونی پیدا می‌کنند. به هر صورت در اولین مجمعی که قبل از انتخابات هیأت‌رییسه برگزار خواهیم کرد، حتماً بنا داریم این موضوعات را مطرح کنیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس درباره گزینه‌های که برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح هستند، گفت: افراد زیادی مطرح هستند و بنده نمی‌خواهم اسم ببرم؛ در واقع افرادی برای ریاست مجلس مطرح هستند که یا خودشان با ما صحبت کردند یا از طرف آنان کسانی با ما صحبت کردند یا در رسانه‌ها شنیدیم؛ حدود ۶ یا ۷ نفر برای ریاست مجلس دوازدهم فعال هستند.

نوری قزلجه تاکید کرد: قطعاً هیچیک از این گزینه‌ها الان نمی‌توانند به طور قطع خود را رئیس مجلس آینده بدانند؛ در واقع هیچیک نمی‌توانند با ضریب اطمینان و احتمال بالا بگویند که رئیس مجلس دوازدهم می‌شوند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا گزینه‌های ریاست مجلس دوازدهم برای کسب این کرسی شانس برابر دارند، گفت: خیر؛ شانس این افراد متفاوت است اما اینکه بگوییم یکی از این افراد، شانس قطعی یا احتمال بیشتری برای ریاست مجلس دارد، این‌گونه هم نیست؛ این موضوع یک مقدار پیچیده است.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نمایندگان مردم در انتخاب رئیس مجلس حتماً بازخوردهایی را که از انتخابات گرفتند، باید لحاظ کنند و باید علی‌القاعده نظرات افکار عمومی و وضعیت آرای انتخابات در این موضوع دخیل باشد و مجلس نباید بدون توجه به این موارد تصمیم بگیرد.

نوری قزلجه تصریح کرد: بر این اساس، بحث هیأت‌رییسه به خصوص رئیس مجلس یک موضوع پیچیده و چالشی خواهد بود و رقابت‌ها برای آن هم جدی خواهد بود.

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901989

دیگر خبرها

  • محمودزاده: رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند
  • قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟
  • قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟ /متفکرآزاد: دعوا بر سر صندلی را دوست ندارم/یوسفی: تصمیمات باید در درون مجلس گرفته شود
  • لیست نهایی جبهه انقلاب برای مرحله دوم انتخابات مجلس اعلام شد
  • لیست نهایی جبهه انقلاب جهت مرحله دوم انتخابات مجلس اعلام شد
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم
  • رقابت جدی ۷ نفر برای کرسی ریاست مجلس به روایت نوری قزلجه /اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم
  • یکدست یا تضارب آرا/ ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس دوازدهم چگونه خواهد بود؟