Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-30@10:12:41 GMT

قیمت انواع خرما در بازار

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۸۱۳۷۱

قیمت انواع خرما در بازار



قاسمعلی حسنی دبیر اتحادیه بنکداران موادغذایی  با اشاره به اینکه قیمت خرما از ابتدای ماه رمضان تغییری نکرده است، گفت: قیمت خرمای کبکاب کیلویی ۱۲هزار و ۵۰۰ تا ۱۳هزارو۵۰۰ تومان، خرمای پیارم درجه یک کیلویی ۷۵ تا ۸۰هزارتومان و درجه ۲، ۶۸ هزارتومان، رطب مضافتی درجه یک از ۱۷ تا ۲۱ هزارتومان و درجه۲، ۱۶ تا ۱۹ هزارتومان، رطب زردعسلی ۱۶هزارو۵۰۰ تا ۱۷هزارتومان، خرمای ربی ۲۱ تا ۲۲ هزارتومان، خرمای خاصویی ریز۳۵ هزارتومان و معمولی ۲۰هزارتومان و خرمای زاهدی ۱۷ تا ۱۸ هزارتومان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد:۲۵ درصد نیز هزینه تولید توسط شرکت‌های بسته بندی که به فروشگاه‌های زنجیره‌ای ارسال می‌کنند، به این قیمت‌ها اضافه می‌شود.

دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی در پایان همچنین اضافه کرد: خرمای زاهدی نیز به دلیل خشک بودن، ماندگاری بالا و قیمت مناسب به پاکستان صادر می‌شود.


          منبع:ایسنا

منبع: پارسینه

کلیدواژه: خرما قیمت خرما پارسی خبر موادغذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۸۱۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گشایش پنجره صادراتی و حضور در بازارهای بین الملل راهکار اصلی تثبیت بازار مرغ

علی ابراهیمی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: با توجه به سیاست افزایش جوجه ریزی ها و تولید مرغ، گشایش پنجره صادراتی و حضور در بازارهای بین‌المللی راهکار اصلی تنظیم و تثبیت بازار مرغ محسوب می شود.

به گفته او، تولید محصول با کیفیت، ایفای به موقع تعهدات و پایداری حضور از عوامل حفظ بازار های صادراتی است.

ابراهیمی با بیان اینکه پتانسیل صادرات حداقل ۲۰۰ هزارتن مرغ در سال وجود دارد، افزود: بنابر برنامه ای که وزارت جهاد دنبال می کند، صادرات مرغ موثرترین راهکار برای پایداری تولید و بالانگه داشتن جوجه ریزی محسوب می شود.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی ادامه داد: علی رغم آنکه قیمت تمام شده هرکیلو مرغ زنده بالای ۶۵ هزارتومان است، اما در شرایط کنونی مرغداران در فروش هرکیلو مرغ بیش از ۱۰ هزارتومان متضرر هستند.

او با بیان اینکه خرید حمایتی توسط پشتیبانی امور دام راهکار مقطعی تنظیم بازار است، گفت: بنده معتقدم که مرغ های جمع آوری شده توسط پشتیبانی امور دام در مقطعی باید به بازار عرضه شود که براین اساس بازار دائمی صادرات با پویا ساختن تولید داخل، عاملی قطعی در توسعه زنجیره تولید و تأمین مرغ برای کشورهای همسایه خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • قیمت مصوب انواع میوه اعلام شد/ جدول قیمت
  • قیمت روز انواع خودرو در بازار آزاد +جدول
  • افزایش قیمت طلا و انواع سکه در بازار ؛ ربع سکه چند شد؟ | جدول قیمت ها را ببینید
  • قیمت پژو پارس در بازار امروز ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت پیاز کاهشی می‌شود
  • اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی+جدول
  • ثبت سفارش ۱۳۰ هزارتن برنج در ۲ ماهه ابتدای سال
  • بازار میوه‌های نوبرانه تا پایان اردیبهشت به ثبات می‌رسد
  • گشایش پنجره صادراتی و حضور در بازارهای بین الملل راهکار اصلی تثبیت بازار مرغ
  • شاسی بلند Exlantix با قیمت ۲۷ هزار دلاری وارد بازار می شود