Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از ایسنا، ارسلان ذاکری افشار یکشنبه ۲۸ اردیبهشت در مراسم رونمایی از تونل ضدعفونی‌کننده فجر یک که در یک شرکت تولیدکننده پروفیل درب و پنجره یو. پی. وی. سی در محل فرودگاه بین‌المللی و منطقه ویژه اقتصادی پیام، استان البرز به بهره‌برداری رسید در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امروز اتفاقی دانش‌بنیان آغازشده و امید است بعد از اخذ استانداردها و مجوزهای لازم بتوانیم این دستگاه را به تولید انبوه برسانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: تمامی قطعات این تونل ضدعفونی‌کننده ساخت و تولید داخل کشور است، این دستگاه به‌عنوان نمونه ساخته‌شده اما طبق اظهارات مدیرعامل شرکت ظرفیت تولید ۱۰۰ دستگاه از این تونل‌های ضدعفونی‌کننده در روز وجود دارد.

عضو هیات مدیره فرودگاه بین‌المللی و منطقه ویژه اقتصادی پیام در خصوص بحث صادرات این تونل ضدعفونی‌کننده توضیح داد: چون در منطقه ویژه اقتصادی پیام مباحثی مانند اخذ عوارض گمرکی وجود ندارد می‌توانیم باقیمت ۳۰ تا ۴۰درصد کمتر از قیمت نهایی این دستگاه را به دیگر کشورها صادر کنیم.

وی تأکید کرد: بر اساس پیش‌بینی‌های مدیرعامل شرکت تولیدکننده این تونل ضدعفونی‌کننده، صادرات ۱۰هزار دستگاه از آن حدود پنج تا ۱۰ میلیون دلار ارزآوری برای کشور به همراه خواهد داشت.

ذاکری افشار در ادامه با اشاره به اینکه امسال در راستای دستیابی به اهداف سال جهش تولید عملیاتی شدن فاز ۴ و ۵ در منطقه ویژه اقتصادی پیام‌ آغازشده است، عنوان کرد: قرار است در عرصه ۱۶۵ هکتاری و در هشت بخش فعالیت صنایع جدید در منطقه ویژه اقتصادی دنبال شود.

وی گفت: در قالب این فعالیت‌ها و با استقرار صنایع جدید طی برنامه‌ای سه‌ساله بالغ‌بر ۱۰ هزار شغل ایجاد در منطقه اقتصادی پیام ایجاد خواهد شد.

عضو هیات مدیره فرودگاه بین‌المللی و منطقه ویژه اقتصادی پیام ادامه داد: با پیاده‌سازی اهداف فازهای ۴ و ۶ اقتصادی در منطقه پیام در مرحله نخست، امسال ایجاد بالغ‌بر ۲۰۰۰ شغل با استقرار شرکت‌های جدید فراهم می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر تأمین خدمات زیرساختی ازجمله آب، گاز و برق به فاز ۴ در منطقه ویژه اقتصادی پیام در حال انجام است، افزود: در این فاز از کار، شرکت‌های مختلف در حوزه‌هایی ازجمله صنایع هوشمند، ‌ای تی سی، ‌هایتک، ‌ای تی مستقر خواهند شد.

ذاکری افشار در ادامه با اشاره به اجرایی شدن فاز سلامت در قالب فعالیت اقتصادی جدید در منطقه ویژه اقتصادی نیز گفت: در این قالب شرکت‌هایی که درزمینهٔ تجهیزات پزشکی و دارویی کار می‌کنند در این منطقه مستقر خواهند شد.

وی عنوان کرد: در حال حاضر ۷ تا ۱۰ برند مطرح برای فعالیت در این عرصه اقتصادی وارد فاز کارشده‌اند، ازجمله شاخه‌های فعالیتی آن‌ها در دو حوزه دیتاسنتر و موبایل است.

کد خبر 512598 برچسب‌ها اشتغال استان البرز دانش بنیان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: اشتغال استان البرز دانش بنیان منطقه ویژه اقتصادی پیام منطقه ویژه اقتصادی تونل ضدعفونی کننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۸۲۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند

شهرام ملایی هزاروندی گفت: آموزش‌های مهارتی در قالب ۹۲۸ هزار و ۲۵۹ نفرساعت در واحدهای پذیرنده پادگان، بنگاه‌های اقتصادی و زندان ارایه شده که این آموزش‌ها در محیط کار واقعی برای ۲ هزارو ۷۰۷ نفردر پادگان، ۲ هزار و ۵۱۶ نفر در بنگاه‌های اقتصادی و ۲۶۶ نفر در زندان اجرا شد.

او با اشاره به اینکه آموزش‌های محیط کار واقعی بیشتر در حوزه صنعت است، افزود: آشنایی مهارت جو با محیط کسب و کار، آماده‌سازی و ایجاد خودباوری در مهارت‌آموز برای ورود به عرصه اشتغال و کارآفرینی، حفظ و پایداری مشاغل سنتی و بومی به ویژه در صنایع دستی و همچنین استفاده از ظرفیت آموزشی و عملی بنگاه‌های اقتصادی از جمله اهداف این طرح است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان با بیان اینکه توسعه مراکز آموزش در محیط کارواقعی با همکاری اصناف کشور یکی از برنامه‌های مهم سازمان در راستای ایجاد اشتغال پایدار است گفت: در این دوره‌ها دانش، مهارت و شایستگی لازم از استادکار به مهارت آموز، هم زمان با فرآیند تولید محصول و ارائه خدمات منتقل می‌شود.

این مقام مسئول ادامه داد: سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای از ابتدای دولت سیزدهم در راستای اجرایی کردن بند ۲ سیاست‌های کلی اشتغال و بند پنج سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی، طرح "مهارت‌آموزی در محیط کارواقعی " را با رویکرد ایجاد بسترهای لازم برای اشتغال مولد و پایدار در اولویت خود قرار داده است.

۵۵ مرکز دولتی و یک‌هزار و ۵۵۰ آموزشگاه آزاد فنی وحرفه‌ای با مجوز رسمی از اداره کل آموزش فنی وحرفه ای در خوزستان فعال است.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • پایه‌گذاری بیش از ۱۰۰۰۰۰ شغل توسط بنیاد علوی در سال جاری
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • اجرای بیش از ۴ کیلومتر حفاری تونل خط چهار مترو مشهد
  • انجام ۴ کیلومتر حفاری تونل خط ۴ متروی مشهد
  • بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند
  • شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک
  • بریتانیا بر لبه پرتگاه اقتصادی
  • عکس| پیام ویژه قلعه نویی برای حمید مطهری
  • ضرورت همکاری دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • صدور هشدار نارنجی در سمنان/ احتمال سیلاب نقطه‌ای در منطقه