Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت "ایرباس" و "آژانس فضایی اروپا" قصد دارند برای کاهش زباله‌های فضایی، فضاپیماهای جدیدی طراحی و ابداع کنند.

به گزارش ایسنا، تقریبا یک بار در هفته، یک فضاپیما به پایان عمر خود می‌رسد، انرژی خود را از دست می‌دهد، به طرف زمین سقوط می‌کند و تا رسیدن به جو زمین، در راه می‌سوزد اما گاهی اوقات همه قسمت‌های فضاپیما به طور کامل از بین نمی‌روند و باقی می‌مانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این قسمت‌های باقیمانده می‌توانند برخورد شدیدی با زمین داشته باشند.

با گردش فضاپیماهای بیشتر در مدار زمین، تعداد این برخوردها نیز بیشتر خواهد شد؛ به همین دلیل "آژانس فضایی اروپا" (ESA) اخیرا تصمیم به حمایت از پژوهشی گرفته است که با هدف کنترل ورود دوباره فضاپیماها به جو زمین و حفظ جان ساکنان زمین از خطر انجام می‌شود.

از آنجا که بیشتر سطح زمین از آب پوشیده شده است، بیشتر زباله‌های فضایی پس از سقوط، به درون اقیانوس‌ها می‌افتند. اگرچه زباله‌های فضایی تاکنون با زمین برخورد نداشته‌اند اما افزایش تعداد ماهواره‌هایی که در اطراف زمین می‌چرخند، نیاز به اقدام فوری را نشان می‌دهد. این پژوهش جدید که با همکاری شرکت "ایرباس" (Airbus) انجام می‌شود، نحوه طراحی فضاپیما را برای ورود ایمن به جو زمین بررسی می‌کند تا میزان خطر را برای جان و مال ساکنان زمین کاهش دهد.

طراحی یک فضاپیما برای ورود دوباره به جو زمین می‌تواند مشکلاتی به همراه داشته باشد زیرا این کار، محدودیت‌های بسیاری به همراه دارد و می‌تواند میزان سازگاری فضاپیما با محیط زیست را کاهش دهد.

این بررسی به طور کلی نشان می‌دهد که ورود نیمه کنترل شده فضاپیما به جو زمین، در بسیاری موارد می‌تواند موثرترین راه کاهش خطرات ناشی از سقوط زباله‌های فضایی باشد. از سوی دیگر، ورود نیمه کنترل شده می‌تواند از نظر فنی و با توجه به فناوری‌های کنونی، واقع‌بینانه‌تر باشد.

لینک کوتاه: asriran.com/0033dt

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: ایرباس زباله های فضایی جو زمین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۸۲۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست دوباره زلنسکی برای دریافت تسلیحات

ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین که قرار است کمک‌هایی هنگفت از ایالات متحده آمریکا دریافت کند، خواستار دریافت تسلیحات بیشتر شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، زلنسکی امروز یکشنبه دوباره از جامعه جهانی خواست تا سلاح‌های دفاع هوایی بیشتری را در اختیار این کشور قرار دهند درحالیکه به تازگی یک کمک 61 میلیارد دلاری در آمریکا برای اوکراین در نظر گرفته شده است.

زلنسکی همچنین درخواست کرد که مذاکرات رسمی برای ورود اوکراین به اتحادیه اروپا و دعوت از کی‌یف برای پیوستن به ناتو آغاز شود.

رئیس‌جمهور اوکراین گفت که کی‌یف در حال مذاکره با واشنگتن درباره حجم حمایت‌های نظامی، مالی و سایر موارد برای ده سال آینده است.

وضعیت برای نیروهای اوکراینی در شرق رو به وخامت گذاشته است و آنها منتظر دریافت تسلیحات آمریکایی هستند. زلنسکی بارها درخواست سامانه‌های دفاع هوایی به ویژه سامانه‌های پاتریوت کرده است.

اظهارات زلنسکی در مورد ورود به اتحادیه اروپا نیز در حالی است که کی‌یف نامزد پیوستن به این بلوک 27 کشوری است اما روند الحاق سال‌ها طول می‌کشد.

همچنین آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا در مورد ورود اوکراین به ناتو گفته است که این کشور در نهایت به ائتلاف نظامی خواهد پیوست. زلنسکی در اینباره بیان کرد که هر کشوری که ارزش‌های مشترک دارد و آماده دفاع از آنها است شایسته دعوت شدن به ناتو است. 

ناتو: برنامه‌ای برای گسترش استقرار تسلیحات هسته‌ای نداریم

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چین خاک سرخ مریخ را به زمین می‌آورد!
  • ناسا یک پیام از فاصله ۲۲۵ میلیون کیلومتری زمین دریافت کرد
  • آخرین اقدامات برای جلوگیری از ورود تروریست ها به ایران از پاکستان
  • «کامیون زباله فضایی» به یک موشک پیر نزدیک شد
  • برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت پسماند به مناسبت گرامیداشت هفته زمین پاک
  • درخواست دوباره زلنسکی برای دریافت تسلیحات
  • چین اولین کشوری خواهد بود که خاک مریخ را به زمین می‌آورد
  • رصد عنکبوت در سیاره سرخ
  • زباله فضایی در دام دوربین ماهواره ژاپنی افتاد
  • شرنگ شیرابه در کام خزر