Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو راهکارهای برون رفت از مشکلات صنعت خودرو را خرید ارزان، اصلاح روش های مدیریتی، اصلاح ساختار مالی و سهامداری دانست.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از ایکوپرس، فرشاد مقیمی مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو در برنامه گفت و گوی ویژه خبری گفت: با همکاری تمامی همکاران مجموعه ایران خودرو و زنجیره تامین آهنگ تولید از آبان ماه سال گذشته روند روبه رشدی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در اردیبهشت ماه و تا امروز تعداد ۴۳۲۶۹ دستگاه خودرو تولید کرده ایم، این درحالی است که در اردیبهشت سال گذشته عدد تولید ۳۴ هزار دستگاه بوده است. در مجموع از ابتدای سال تاکنون نیز ۵۸۲۷۳ دستگاه خودرو به تولید رسانده ایم، در صورتی که سال کاری امسال به دلیل کرونا با یک هته تاخیر آغاز شده است.

وی تاکید کرد: شرایط تولید خودرو در کشور را با توجه به چالش های ناشی از کرونا در کشور و در سطح جهان، در شرایط خوبی قرار دارد.

فرمول شورای رقابت

مقیمی ضمن قدراتی از ارکان و نهادهای مرتبط با قیمت گذاری که همه به دنبال برقراری آرامش در بازار هستند گفت: مبنای قیمتی فرمول شورای رقابت مبنای شرایط سال ۹۰ است در صورتی که خودروها برمبنای شرایط استانداردی، زیست محیطی و ایمنی این سال تولید نمی شود.

در سال ۹۰ الزام برای موتورهای تولیدی استانداردهای یورو ۲ بوده در صورتی که درحال حاضر موتورها براساس یورو ۴ تولید می شود و آمادگی برای تولید یورو ۵ نیز وجود دارد. استانداردهای خودرویی در این سال ۵۵ مورد بوده در صورتی که الزام فعلی اعمال استانداردهای ۸۵ گانه است.

وی تصریح کرد: باید مشکلات موجود در صنعت خودرو را از جنبه های مختلف ارزیابی کنیم. عوامل مختلف درونی و بیرونی در عملکرد خودروسازان موثر است. عوامل تاثیرگذاری در مشکلات صنعت خودرو باید مورد ارزیابی قرار گرفته و برای برون رفت از آن راهکار تعریف شود.

کاهش هزینه تولید

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو با بیان این که همه هزینه ها را نباید به گردن مردم بیندازیم گفت: ما به دنبال کاهش هزینه ها در عوامل درونی هستیم. در سال گذشته تعداد ۴۱۲ هزار دستگاه خودرو تولید و به بازار عرضه شده است، بیشترین تیراژ برای یک محصول ۱۵۰ هزار دستگاه بوده که این عدد در هیچ جای دنیا تولید اقتصادی به حساب نمی آید. خودروساز باید تیراژ را افزایش داده و محصولات مشترک تولید کند. در تمام دنیا تعداد زیاد محصول براساس تعداد محدود پلتفرم تولید می شود.

وی تصریح کرد: مسایل و مشکلات خودروسازی را باید در عوامل بیرونی و درونی جستجو کنیم.

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو مهم ترین مسیر دستیابی به موضوع خرید ارزان را افزایش تیراژ تولید دانست و گفت: نباید به زنجیره پایین دست فشار بیاوریم، وقتی تیراژ افزایش یابد قیمت تمام شده سازنده نیز کاهش می یابد. افزایش بهره وری و بالا بردن تکنولوژی در خرید ارزان موثر خواهد بود.

مقیمی ادامه داد: سرمایه گذاری ها را به سمتی هدفمند هدایت می کنیم و با استفاده از توانمندی شرکت های دانش بنیان پروژه های ساخت داخل را جلو می بریم تا خرید ارزانی داشته باشیم و خوشبختانه توفیقات بسیار خوبی را کسب کرده ایم.

پروژه های ساخت داخل

وی تعداد پروژه های ساخت داخل را ۴۵ مورد شامل ۸۵ قطعه اعلام کرد و گفت: درحال حاضر ۳۷ قطعه به تولید انبوه رسیده که این قطعات قبلا وارد می شده است و به طور متوسط ۲۰ درصد در قیمت تمام شده و قیمت خرید کاهش ایجاد کرده است. پروژه های دیگری را نیز به حوزه های دیگر از جمله صنایع دفاع که به فرمان رهبری در این میدان حضور یافته سپرده ایم که بخشی از این را برعهده داده گرفته است.

مقیمی بخش اصلی وابستگی صنعت خودرو را در حوزه الکتریکال عنوان کرد و گفت: امروز در درنیا ۴۰ درصد بهای تمام شده یک خودرو به این حوزه برمی گردد. پروژه های متعددی تعریف کرده ایم و با حمایت معاونت علمی و فن آوری ریاست جمهوری به  زودی پلتفرم الکتریکال خودرو را در گروه صنعتی ایران خودرو رونمایی خواهیم کرد که دست کم ۳۰ تا ۴۰ میلیون دلار صرفه جویی سالانه ایجاد خواهد کرد.  

خروج خودرو بدون پلاک ممنوع

وی درباره دپوی خودروهای بدون پلاک گفت: هیچ خودرویی حق خارج شدن از نمایندگی و یا خودروساز بدون پلاک را ندارد. خودروهایی که در نمایندگی تحویل مشتری می شود قطعا دارای پلاک است اما ممکن است به خواست مشتری روی آن نصب نشود. مشخصات فردی صاحب خودرو مشخص است، ممکن است مشتری مصرف کننده نباشد و ترجیح دهد خودرو پلاک نداشته باشد.

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو تصریح کرد: قطعا حق با مردم است اما هیچ اقدامی نبوده که ما بتوانیم و انجام نداده باشیم، درحال حاضر تمامی مکانیزم های فروش محصول را متوقف کرده ایم و صرفا مسیر فروش اینترنتی اجرا می شود. اگر جایی مردم احساس می کنند در نمایندگی ها فضایی باز شده و امکان سواستفاده به وجود آمده حتما آن را گزارش کنند. اگر این موضوع محرز شود با نمایندگان با قاطعیت برخورد خواهیم کرد.

وی افزود: نظارت بر شبکه نمایندگی های ایران خودرو از گذشته وجود داشته اما با تاکید سرپرست محترم وزارت صمت، با شدت بیشتری ادامه خواهد داشت.

عرضه محصولات جدید

مقیمی از عرضه محصول جدید K۱۳۲ در بهمن امسال خبر داد و گفت: کراس اووری را در خردادماه رونمایی خواهیم کرد که در اوایل سال آینده وارد بازار خواهد شد.

وی با اشاره توقف پروژه پژو ۳۰۱ تصریح کرد: هیچ محصولی از ایران خودرو بدون نام و نشان این شرکت تولید نخواهد شد. شرکت های خارجی باید بدانند که نمی توانند هر وقت که بخواهند با ترک بازار کشور صنعت خودرو را با چالش روبرو کنند.

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو در ادامه از اتمام مراحل طراحی مفهومی موتور کم مصرف خبر داد و گفت: از نمونه تولید شده آن به زودی رونمایی خواهیم کرد و ساخت آن را به بخش خصوصی خواهیم سپرد.

وی از تولید انبوه گیربکس شش سرعته خبر داد و گفت: امسال تعداد ۱۰ هزار سمند، رانا و دنا را مجهز به این گیربکس تحویل مشتریان خواهیم داد. گیربکس نیمه اتوماتیک AMT را که حاصل دسترنج مهندسان ایرانی است و بومی سازی شده نیز به زودی تولید و روی محصولات نصب خواهد شد.

مقیمی با بیان این که هر گاه به توان داخلی اعتماد کرده ایم پاسخ مناسبی هم گرفته ایم گفت: این موضوع به ویژه در صنعت خودرو نتایج مثبت و سازنده ای داشته است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ایران خودرو کرونا شورای رقابت قیمت خودرو فرشاد مقیمی مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو صنعت خودرو خرید ارزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۸۶۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر صمت: مشکل اصلی صنعتگران تحریم نیست، تنوع نرخ ارز ام الفساد است

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه مشکل اصلی صنعتگران تحریم نیست، گفت: تنوع نرخ ارز ام‌الفساد است.

به گزارش مهر، عباس علی آبادی بعدازظهر سه‌شنبه در نشست با فعالان اقتصادی و تشکل‌های صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی اظهار کرد:

تولیدکنندگان باید بتوانند کالایی تولید کنند که ارزش افزوده داشته و قابلیت صادرات داشته باشد در این صورت مزیت رقابتی خواهد داشت در غیر این صورت کالا کیفیت لازم را ندارد.

وزیر صمت گفت: زمانبندی تخصیص ارز موضوع درستی است اما یک مساله ملی و وابسته به بسیاری از مؤلفه‌ها است و به وزارت متبوع مرتبط نیست.

علی آبادی بیان کرد: رویکرد محوری دولت سیزدهم، توسعه صادرات است و در این راستا هرساله آغاز و پایان سال، نمایشگاه تخصصی توانمندی‌های صادراتی برگزار می‌کند تا اهداف مورد نظر تولید کنندگان محقق شود.

وی با اشاره به موضوع مغفول ماندن اکتشاف در معادن تاکید کرد: دولت از هر تشکیلاتی که آمادگی در اختیار گرفتن پهنه اکتشاف معادن را داشته باشد حمایت می‌کند.

علی آبادی افزود: هر ماشین آلات معدنی که در کشور تولید شود باید خریداری شود و ناترازی در کیفیت مورد قبول نیست.

وزیر صمت تاکید کرد: چنانچه ماشین آلاتی در کشور قابلیت تولید نداشته باشند و یا کیفیت لازم را نداشته باشد از سوی وزارت صمت، مجوز واردات صادر می‌شود.

وزیر صمت ضمن تاکید بر اینکه مسائل باید پیش از حل شدن اولویت بندی شود، افزود: به نظر بنده به عنوان یک صنعت گر اولویت اصلی مسائل تحریم نیست و تنوع نرخ ارز ام الفساد است.

علی آبادی تاکید کرد: تمام اختیارات وزیر در چهارچوب قانون به استان‌ها تفویض اختیار می‌شود و نیازی نیست مدیران به تهران مراجعه کنند و در این راستا رعایت قانون الزامی است.

وی تصریح کرد: مسائل و مشکلات در سطح ملی منتقل و پیگیری خواهد شد و قول مساعد داده می‌شود چنانچه مسائل به صورت مکتوب ارائه شود همان مسئله به مدیران مربوطه منتقل خواهد شد.

وزیر صمت بیان کرد: به نظر می‌رسد امسال تا ۵۰ میلیارد دلار ارز تأمین خواهد شد که نسبت به سال گذشته رشد داشته است و و چنانچه کسی ثبت سفارش انجام دهد تأمین ارز انجام می‌شود.

علی آبادی اضافه کرد: امتیاز صادراتی با بانک مرکزی توافق شده به این صورت که اگر کالایی صادر شود، ارز از تولید کننده مطالبه نخواهد شد.

وزیر صمت در خصوص انرژی و برق بیان کرد: برخی صنایع در کشور به امید برق ارزان و انرژی ارزان تأسیس شده‌اند و اگر انرژی و برق ارزان نباشد تعطیل می‌شود اما دیگر انرژی ارزان وجود ندارد.

علی آبادی با اشاره به شعار انتخابی سال از سوی مقام معظم رهبری بیان کرد: طبق این فرمایش باید در کیفیت و کمیت جهش داشته باشیم که این ظرفیت نیز وجود دارد و فعالان اقتصادی باید این ظرفیت‌ها را به نمایش بگذارند.

وی افزود: تمام تأسیسات و تشکیلات وزارتخانه و رایزنان اقتصادی در خدمت فعالان اقتصادی هستند و همکاری لازم را بدون هیچ چشمداشتی انجام خواهند داد.

وزیر صمت با اشاره به اینکه مشکل اساسی اراک آلودگی هوا است، گفت: نیروگاه نیازمند فیلتراسیون است و صنایع می‌توانند برای تأمین این مهم تعامل و همکاری لازم را داشته باشند.

علی آبادی با تاکید بر اینکه ایران باید صنعتی شود افزود: کشاورزی باید به سمت کشاورزی کم آب بر، سوق داده شود و کالای اساسی باید در جهت تولید استراتژیک و تولید صنعت استفاده شوند.

وی گفت: همچنین کیفیت در صنعت مهم است و صنایع باید به سمت دانش بنیانی و ارتقای کیفی بودن حرکت کنند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • وزیر صمت: مشکل اصلی صنعتگران تحریم نیست، تنوع نرخ ارز ام الفساد است
  • رونمایی از آیپد پرو M۴؛ باریک‌ترین محصول تاریخ اپل/ عکس
  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است
  • سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی + سایت فروش، قیمت و زمان ثبت نام اردیبهشت ۱۴۰۳
  • چتر فناوری روی محصولات بهداشتی باز شد/معرفی ۱۳ محصول نانوسلامت فناورانه
  • گوشی Moto G85 5G به زودی عرضه می‌شود
  • میوه‌های نوبرانه ارزان می‌شوند؟
  • بازگشت پرشکوه هاوال با H۶
  • ال۹۰ ایرانی چه مشخصات و ویژگی هایی دارد؟ + تصویر
  • مکمل خارجی و وارداتی نداریم | بیشترین تقلب در این مکمل‌هاست | روش‌ های تشخیص مکمل اصل از تقلبی