Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: وضعیت شیوع بیماری کرونا مشکلات اقتصادی عدیده‌ای را برای همه اقشار جامعه رقم زد که این چالش‌ها برای زنان سرپرست خانوار بیش از دیگر اقشار بود.

فریده روشن در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، در خصوص مشکلات زنان سرپرست خانوار در بحران کرونا، اظهار کرد: وضعیت شیوع بیماری کرونا مشکلات اقتصادی عدیده‌ای را برای همه اقشار جامعه رقم زد که این چالش‌ها برای زنان سرپرست خانوار بیش از دیگر اقشار بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه کرونا اتفاقی غیرقابل پیش‌بینی بود، افزود: فعالیت بسیاری از این زنان خارج از منزل است و مجبور بودند بیرون برای اشتغال خود از منزل خارج شوند که به دلیل این اجبار در خروج از منزل در ایام شیوع کرونا به شدت در معرض خطر بوده و هستند.

عضو شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: تعدادی از این زنان در مشاغل خانگی مشغول بودند و تولیداتی داشتند اما متأسفانه بازاری برای فروش محصولات آنها نبود که از خیران درخواست کردیم برای خرید محصولات مورد نیاز خود از تولیدات این افراد استفاده و آن‌ها را خریداری کنند.

وی اضافه کرد: خط تولید محصولات این زنان به تولید وسایل بهداشتی تغییر یافت و به محصول ماسک و گان و دیگر اقلام مورد نیاز مردم اقدام کردند و بسیاری از این زنان در این زمینه فعالیت کردند هرچند نسبت به تمام زنان سرپرست خانوار نمی‌توان گفت عدد قابل توجهی بوده است.

روشن با اشاره به اینکه مکاتباتی برای بهبود روند معیشت این زنان انجام شد، تصریح کرد: مکاتباتی انجام شد تا اگر این عده اجاره ساختمان سکونت یا محل کار را برعهده دارند تسویه این اجاره به تعویق بیفتد و یا این مبالغ بخشیده شود اما نکته حائز اهمیت این است که بخش خصوصی در این میان ذی‌نفع بوده و ما هیچ اجباری برای بخش خصوصی نمی‌توانیم داشته باشیم.

وی در ادامه افزود: همه نهادهای بخش دولتی موظف شدند اجاره این سه ماه درگیری مردم با کرونا برای همه اقشار اعم از زنان یا مردان سرپرست خانوار بخشیده شود اما متأسفانه طرف مقابل زنان سرپرست خانوار بیشتر بخش خصوصی بوده است.

عضو شورای اسلامی شهر اصفهان افزود: تنها کاری که می‌توانستیم برای این قشر انجام دهیم فرهنگ سازی مباحث خیرخواهانه در بین مردم بوده است و این حس را بیشتر تقویت کنیم که در برنامه‌های فرهنگسرای مجازی به این موضوع بیشتر پرداخته شد تا در این شرایط سخت همراهی بیشتری با آنها صورت بگیرد.

وی با اشاره به اینکه با سازمان میادین و تره‌بار شهرداری اصفهان مذاکراتی صورت گرفت، خاطرنشان کرد: پیرو این مذاکرات مقرر شد برای زنان سرپرست خانوار در فروشگاه‌های کوثر غرفه‌هایی در نظر گرفته شود تا بتوانند محصولات خود را در این مکان‌ها عرضه و به فروش برسانند و این شامل آن دسته از زنانی می‌شد که در مشاغل خانگی تولید کننده بودند.

روشن با اشاره به اینکه بیشترین دغدغه برای زنان سرپرست خانوار شاغل در بخش خصوصی بوده است، گفت: برای این دسته از زنان باید برنامه‌ای از طرف دولت ایجاد شود زیرا لازم است از بخش خصوصی تعطیل شده به عنوان یک سرمایه‌گذار آسیب دیده حمایت‌هایی صورت بگیرد تا این تولیدکنندگان بتوانند در قبال این حمایت از نیروهای خود و زنان سرپرست خانوار به کار گرفته شده در این کارگاه‌ها حمایت کنند که امیدواریم تصمیم‌گیران ملی در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهند.

کد خبر 423917

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شیوع ویروس کرونا زنان سرپرست خانوار اشتغال اشتغال زنان شورای شهر اصفهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق برای زنان سرپرست خانوار بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۸۶۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمار مرگ و میر؛ سال ۱۴۰۲ زنان بیشتر فوت کردند یا مردان؟

ثبت فوت مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان در سال ۱۴۰۲ بوده است.

از تعداد فوت های ثبت شده در سال ۱۴۰۲، ۵۵/۶ درصد مرد و۴۴/۴ درصد زن بوده‌اند.

تسنیم در خبری نوشت: در سال ۱۴۰۲ مردان ۵۵/۶ درصد و زنان ۴۴/۴ درصد از ثبت فوت‌ها را به خود اختصاص داده‌اند که این میزان در مدت مشابه سال قبل برابر ۵۶/۶ درصد برای مردان و ۴۳/۴ درصد برای زنان بوده است.

همچنین آمارهای ثبت شده در سازمان ثبت احوال کشور نشان می‌دهد در مقابل هر ۱۳۰ مرد فوت شده، ۱۰۰ زن فوت شده‌اند.

بر اساس این گزارش در سال ۱۴۰۲ تعداد ۴۴۲ هزار و ۲۱۳ رویداد فوت به ثبت رسیده است که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل با تعداد ۴۱۸ هزار و ۷۴۱ رویداد فوت ثبت شده، ۵/۶ درصد افزایش داشته است.

دیگر خبرها

  • پرداخت حق بیمه تأمین اجتماعی برای ۲۰۱۰ مددجوی گلستانی در سال ۱۴۰۲
  • اعلام آمار مرگ و میر؛ سال ۱۴۰۲ زنان بیشتر فوت کردند یا مردان؟
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار
  • زمین به ۱۷۷ خانوار ایثارگر آذربایجان شرقی واگذار شد
  • چالش‌های موجود در ارائه خدمات به زنان سرپرست خانوار
  • پنج هزار و ۷۸۰ خانوار تحت پوشش بهزیستی
  • ۵ هزار و ۷۸۰ زن سرپرست خانوار در کرمانشاه تحت پوشش بهزیستی است
  • ضرورت بسیج همه دستگاه‌ها و اقشار برای تجلیل و تکریم معلمان
  • چتر حمایت بهزیستی آذربایجان غربی بر سر بیش از ۹۰۰۰ زن سرپرست خانوار