Web Analytics Made Easy - Statcounter

امید رجبی مدیر عامل شرکت داروسازی دکتر رجبی عضو هیئت علمی دانشکده داروسازی و عضو انجمن داروسازان ایران، در گفت و با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد،گفت: شرکت دانش بنیان داروسازی ما با عنوان دکتر رجبی از سال ۹۲ فعالیت خود را در زمینه آموزش، تحقیق و توسعه صنعتی و تولیدی در زمینه‌های دارویی، آرایشی و بهداشتی با منشاء مواد مصنوعی و طبیعی، بیوتکنولوژی و نانوتکنولوژی آغاز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او افزود: عمده فعالیت‌های ما در زمینه تولید محصولات دارویی از قبیل دارو‌های پیشرفته، نانودارو در اشکال مختلف از قبیل شربت، آمپول، ژل وکرم و لوسیون، قرص و کپسول و کپسول نرم می‌باشد.

عضو هیئت علمی دانشکده داروسازی مشهد ادامه داد: از دیگر فعالیت‌های ما در زمینه محصولات پیشرفته و نانو است که می‌توان به تولید انواع ضدعفونی کننده‌های نانو و همچنین نانو صابون‌ها اشاره کرد و یکی از این محصولات شاخص، محصول تولیدی این شرکت در قالب محصولات بهداشتی است و برای اولین بار در کشور تولید می‌شود.

رجبی بیان کرد: این ژل پاک کننده و مرطوب کننده مخصوص مشاغل صنعتی است که از ویژگی‌های خاصی از قبیل پاک کننده گی پرقدرت آلودگی‌های نفتی و روغنی و محافظت کننده پوست دست در مشاغل صنعتی و ساختمانی، برخوردار است.

او درباره عملکرد شرکت دانش‌بنیان تحت مدیریت خود برای مبارزه با بحران کرونا تصریح کرد: فعالیت اصلی شرکت، تولید دارو است، اما پس از شیوع کرونا در ایران و کمبود مواد ضد عفونی کننده در خراسان رضوی اقدام به تولید ژ‌ل‌های ضدعفونی کننده کردیم، هر چند که این کار را قبل از این به صورت مشارکتی با چند شرکت دیگر در این زمینه انجام می‌دادیم، اما در حال حاضر برای تامین نیاز داخل استان و کشور به صورت مستقل اقدام به تولید مواد ضد عفونی کننده می‌کنیم.

عضو انجمن داروسازی ایران تاکید کرد: پس از راه اندازی خط تولید مواد ضد عفونی کننده از چهارم فروردین با تولید ٣ هزار ژل ضدعفونی کننده آغاز به کار کردیم و در حال حاضر تولیدمان را به ۱۲ هزار عدد رسانده ایم.

رجبی در مورد دیگر اقدامات در حوزه مقابله و درمان کرونا اظهار کرد: ما فعالیت خود را محدود به پیشگیری از شیوع کرونا نکردیم و در حوزه کمک به درمان بیماری نیز اقداماتی را انجام می‌دهیم و هم اکنون در حال تحقیق در مورد دو نوع دارو به صورت آمپول وریدی برای اکسیژن رسانی بیشتر به بافت‌ها و جبران کم کاری ریه در تامین اکسیژن بافت‌های بدن، هستیم که این پروژه در مرحله تحقیقاتی به سر می‌برد.

او افزود: به دلیل اینکه کار اصلی شرکت ما تولید دارو بوده و در زمینه تولید ژل ضدعفونی کننده کمتر فعالیت کمتری داشتیم، نیاز به نقدینگی بالایی برای تولید این مواد پیدا کردیم که بخشی از این نقدینگی از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی تامین شد و بسیار کارساز و مطلوب بود.

مدیرعامل شرکت داروسازی دکتر رجبی ادامه داد: ما چهار سال است تولید کننده الکل ۷۰ درصد هستیم، اما با بوجود آمدن نیاز شدید به الکل در روز‌های ابتدایی شیوع کرونا در خراسان رضوی برای تولید ژل‌های ضد عفونی کننده دچار کمبود الکل شدیم.

رجبی بیان کرد: امروز شرکت‌هایی وارد تولید الکل شده‌اند که کارشان تولید دارو نبوده و قطعا محصولاتشان باعث خسارت می‌شود که امید است با نظارت بر محصولات تولیدی آنها، الکل در کشور به شکل استانداردی تولید شود.

او تصریح کرد: مردم خراسان رضوی و کل کشور بدانند که در هیچ شرایطی چه زمان جنگ چه تحریم‌های سخت و همه جانبه و چه شرایط کنونی و شیوع بیماری کرونا، اجازه نخواهیم داد که مردم دچار کمبود دارو شوند و همه تلاش خود را به کار بسته ایم تا کشور و استان را از واردات هر گونه محصولات دارویی بی نیاز کنیم.

انتهای پیام//م. ب

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شرکت دانش بنیان ویروس کرونا محصولات دانش بنیان تولیدکننده ضد عفونی کننده ضدعفونی کننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۸۶۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمزه کازرونی مدیرعامل شرکت دانش بنیان فعال درزمینه تولید مواد نانو ساختار و  مستقر در پارک فناوری پردیس در خصوص فعالیت‌های این شرکت توضیح داد: حوزه فعالیت این شرکت در تولید کاتالیست‌ها و مواد نانوساختار است که از سال ۱۳۸۹ فعالیت خود را آغاز کرده است. مأموریت شرکت، ورود در فناوری‌های سطح بالا در نانوفناوری است.

وی افزود: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در این شرکت دانش‌بنیان در اختیار چند شرکت محدود در جهان بوده که توسط متخصصان این شرکت بومی سازی شده است.

کازرونی نمونه‌هایی آورد و گفت: به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست‌های ریفرمینگ نفتا فعالیت داشته است که در تولید بنزین کاربرد دارد.

کازرونی ادامه داد: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت می‌باشد و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان، در پایان از تولید لیسانس بر اساس فناوری ODH خبر داد و گفت: این لیسانس برای اولین بار در دنیا توسط این شرکت ایجاد شده و برنامه ریزی جهت توسعه فناوری آن در مقیاس صنعتی در حال اجرا است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود
  • جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود