Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-07@22:45:19 GMT

طرح ضربتی یونان برای احیای صنعت گردشگری

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۸۸۲۷۵

طرح ضربتی یونان برای احیای صنعت گردشگری

ساعت 24 - با ورود به فاز دوم رفع ممنوعیت های حاصل از قرنطینه در یونان از دوشنبه 22 اردیبهشت 99 وزیر گردشگری یونان طرح ضربتی از سرگیری فعالیت های صنعت گردشگری این کشور را اعلام کرد.

این طرح که مشترکا توسط وزارت گردشگری و سازمان ملی بهداشت عمومی یونان تهیه شده معطوف به شروع فعالیت های مرتبط با گردشگری همراه با حفظ فاصله اجتماعی گردشگران از تاریخ یک ژوئیه 2020 (11 تیر 99) خواهد بود و مقرراتی برای هتل ها، اقامتگاه‌ها، گردشگران، رستوران‌ها، سواحل و وسایل حمل و نقل گردشگر تعیین کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محدودیت سفرهای بین استانی در یونان از 18 می 2020 (29 اردیبهشت 1399) لغو می‌گردد و پروازها به جزایر یونان به احتمال زیاد از یک ژوئن 2020 (11 تیر 99) از سر گرفته می‌شود و  همزمان رستوران‌ها و کافه‌ها و برخی از هتل ها باز خواهند شد.

به گزارش معاونت دیپلماسی وزارت خارجه ایران هاریس تئوخاریس وزیر گردشگری یونان طی سخنانی در پارلمان گفت این طرح شامل سه محور بهداشتی (پروتکل بهداشتی فعالیت شرکت های هواپیمایی، کشتی‌های مسافربری، اتوبوس ها و...)، اقتصادی (پشتیبانی از شرکت های گردشگری و کارکنان آنها) و رایزنی‌های دیپلماتیک (تدارک توافق نامه‌های دوجانبه و چندجانبه با برخی کشورها) است. وی افزود هدف یونان آن است که مرزها با رعایت شرایط جدید هر چه زودتر باز شوند.

جزئیات این طرح به شرح ذیل است:

محور بهداشتی:

مسافرانی که قصد سفر به یونان را دارند می‌بایست گواهی پزشکی که حداکثر 72 ساعت قبل از پرواز صادر شده را به همراه داشته باشند و در هنگام ورود مورد معاینه (بررسی دمای بدن) قرار می‌گیرند. همچنین در صورت تصویب، این احتمال نیز وجود دارد که آزمایش سریع کرونا از مسافران در مبدا نیز انجام شود تا آنها با اطمینان خاطر سوار هواپیما شوند. هواپیماها می‌توانند از تمامی صندلی‌های خود استفاده کنند. در پروازهای زیر چهار ساعت، غذا ارائه نخواهد شد. گردشگران خارجی در مسیر بازگشت به کشور خود بدون کنترل و انجام تست کرونا از یونان خارج خواهند شد.وزارت گردشگری یونان در هر منطقه توریستی یک هتل را به عنوان "هتل قرنطینه" برای بستری احتمالی گردشگران مبتلا به کرونا کرایه خواهد کرد. تمامی هتل ها موظفند یک پزشک در هتل مستقر نمایند تا از گردشگرانی که عوارض کرونا دارند تست کرونا بگیرند و نتیجه این تست می‌بایست ظرف مدت شش ساعت مشخص شود. در صورت مثبت بودن نتیجه، آن گردشگر به "هتل قرنطینه" منتقل می‌شود.

استفاده از ماسک در وسایل حمل و نقل توسط گردشگران و خدمه تا اطلاع ثانوی (حداقل تا 15 ژوئن) الزامی است.کارمندان هتل ها و محل های اقامتی می‌بایست هر روز دمای بدن خود را ثبت کنند. آنها همچنین آموزش هایی را در خصوص حفظ فاصله اجتماعی و نحوه برخورد با موارد مشکوک به ابتلا به کرونا دریافت خواهند کرد. هتل ها و اقامتگاه‌ها نیز می‌بایست به صورت روزانه ضدعفونی شوند و در رستوران‌ها و استخر هتل فاصله اجتماعی رعایت شود.

محور اقتصادی:

بر اساس ارزشیابی وزیر گردشگری یونان، حداکثر درآمد گردشگری این کشور در سال 2020 از هشت میلیارد یورو تجاوز نخواهد کرد. این در حالی است که درآمد توریستی یونان در سال گذشته 18 میلیارد یورو بود. به نقل از آمار رسمی فرودگاه بین المللی آتن، تعداد مسافران این فرودگاه در آوریل 2020 نسبت به آوریل 2019 به میزان 98.9  درصد کاهش یافته است به طوریکه در آوریل سال گذشته حدود دو میلیون مسافر در این فرودگاه جابه جا شدند که این رقم در آوریل سال جاری به حدود بیست هزار نفر کاهش یافت. شرکت Fraport که مدیریت 14 فرودگاه شهرستان و جزایر یونان را بر عهده دارد نیز اعلام نمود تعداد مسافرانش نسبت به آوریل گذشته به میزان 99.3 درصد کاهش یافته است. این شرکت اعلام کرد در آوریل 2019 تعداد یک میلیون و چهارصدهزار مسافر در 14 فرودگاه شهرستانی کشور جا به جا شدند که این رقم در آوریل سال جاری به حدود ده هزار مسافر رسید و این شرکت در سه ماهه اول سال جاری 35.7  میلیون یورو ضرر داشته درحالیکه در سه ماهه اول سال گذشته 28 میلیون یورو سود کرده بود.انجمن شرکت های مسافرتی یونان خواستار حمایت دولت از اعضای خود جهت مقابله با تبعات سنگین ویروس کرونا در بخش گردشگری کشور شده است. این شرکت ارزیابی می‌کند در بهترین سناریو وضعیت گردشگری یونان در سال 2022 به حالت عادی باز خواهد گشت.

به نظر میرسد اجرای موفقیت آمیز هرگونه طرح و ابتکار برای احیای صنعت گردشگری یونان بیش از هر اقدام دیگری به توانایی کشورها از جمله یونان در حفظ وضعیت موجود (یعنی کنترل کرونا و جلوگیری از شیوع بیشتر) و تصمیم سایر کشورها (و بویژه کشورهای غیراروپایی) برای اعزام گردشگر به یونان بستگی دارد به طوریکه اگر امریکا، آلمان، انگلیس یا روسیه تصمیم بگیرند شهروندانی که از یونان به این کشورها باز می‌گردند را در قرنطینه اجباری قرار دهند، بدیهی است که تمایل گردشگران به سفر به یونان به شدت کاهش می یابد.

وزرای گردشگری کمیسیون اروپا قرار است به زودی جلسه ای در خصوص ازسرگیری فعالیت های گردشگری در اتحادیه برگزار کنند. البته یونان چندان به نتیجه این جلسه امیدوار نیست و به همین منظور فعالیت های خود را به صورت چندجانبه آغاز کرده است. طی روزهای گذشته رسانه‌های متمایل به ائتلاف چپ (سیریزا) به رهبری آقای چیپراس انتقادات خود نسبت به عملکرد دولت نیو دموکراسی در حوزه گردشگری را افزایش داده اند و به نظر می رسد در حال سوءاستفاده از این موقعیت (بحران پساکرونا) به نفع خود هستند. روز دوشنبه شاخه جوانان این ائتلاف تظاهراتی در مقابل برخی وزارت خانه‌های یونان در اعتراض به عملکرد دولت برای مقابله با بحران پساکرونا برگزار کرد. همچنین آقای چیپراس در سخنانی هشدار داده که در اثر سیاست های دولت کنونی، یونان در سال جاری میلادی بالاترین انقباض اقتصادی در حوزه یورو را خواهد داشت و در بحران بزرگ اقتصادی که در پیش است دولت نیو دموکراسی مشروعیت لازم برای اجرای سیاست های خود را نخواهد داشت و بنابراین برگزاری انتخابات زودرس گزینه ای اجتناب ناپذیر خواهد بود.

منبع: ساعت24

کلیدواژه: گردشگری یونان سال جاری هتل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۸۸۲۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرارگاه توسعه صنعت پتروشیمی تشکیل می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد مخبر، معاون اول رییس جمهور در نشست با فعالان صنعت پتروشیمی روز سه شنبه برگزار و مقرر شد قرارگاه حل و پیگیری مسائل و مشکلات صنعت پتروشیمی و همچنین قرارگاه توسعه این صنعت تشکیل شود.

مخبر در نشست فعالان صنعت پتروشیمی با اشاره به تعامل و رابطه خوب و سازنده دولت سیزدهم و فعالین صنعت پتروشیمی تاکید کرد: باید انتظارات دو طرفه دولت و پتروشیمی برآورده شود که در این راستا قرارگاه پیگیری مسائل و مشکلات صنعت پتروشیمی در حوزه معاون اول رییس جمهور ایجاد خواهد شد.

معاون اول رییس جمهور تصریح کرد: علاوه بر تشکیل قرارگاه رفع مسائل و مشکلات پتروشیمی یک قرارگاه توسعه این صنعت با سه برنامه کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت برای جهش تولید در بخش پتروشیمی برنامه ریزی و ایجاد شود.

وی ادامه داد: باید طرح‌های کوتاه مدت ظرف یک ماه آینده جمع آوری شود و برنامه ریزی و اقدام لازم برای بهره برداری از طرح‌ها و پروژه‌های بزرگ پتروشیمی در سال جاری نهایی شود و همچنین در جلسات منظم قرارگاه توسعه برنامه ریزی میان مدت سه ساله با جمع بندی دستگاه‌های مربوطه در راستای تسهیل امور و رفع موانع به صورت مستمر دنبال خواهد شد و اقدامات بلند مدت نیز با توجه به مزیت‌های کشور در این قرارگاه تدوین شود.

معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه نفت، گاز و پتروشیمی جزو مزیت‌های جدی کشور است، خاطرنشان کرد: تاکنون سرمایه گذاری لازم در زمینه گاز و پتروشیمی انجام نشده است و نتوانسته‌ایم در صادرات گاز در جهان پیشرو باشیم و انتظار می‌رود در سال جاری با راهبرد جهش تولید و راه حل مشارکت مردمی و همچنین اعتماد بازار سرمایه، فعالان اقتصادی و مردم به صنعت بزرگ پتروشیمی در راستای جهش تولید، شاهد عملکرد بیش از گذشته این بخش در اقتصاد کشور باشیم.

مخبر بر ضرورت تامین انرژی، برق و آب مورد نیاز پتروشیمی‌ها با تکیه بر انرژی‌های تجدید پذیر و همچنین طرح‌های شیرین سازی آب توسط شرکت‌های پتروشیمی تاکید کرد.

معاون اول رییس جمهور تعاملات و دیپلماسی بین المللی دولت سیزدهم را فرصتی بسیار مناسب برای جذب سرمایه گذاری خارجی عنوان و تاکید کرد: جذب سرمایه خارجی و بازار سرمایه باید در اولویت شرکت‌های پتروشیمی قرار گیرد و با توجه به اینکه توسعه زنجیره پایین دستی یکی از مهمترین ظرفیت‌های مشارکت بخش خصوصی است، ضرورت دارد در دستور کار شرکت‌های پتروشیمی قرار گیرد تا زمینه‌های حضور و فعالیت مردم در این بخش از اقتصاد کشور با کمک دولت، تسهیلات بانکی و شرکت‌های پتروشیمی فراهم شود.

وی در پایان با اشاره به لزوم جلوگیری از خام فروشی در صنایع پتروشیمی بر راه اندازی طرح‌های تبدیل متانول به بنزین در پتروشیمی‌ها تاکید کرد.

همچنین در ابتدای این جلسه احمد مهدوی ابهری دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی گزارشی در خصوص نقش شرکت‌های پتروشیمی در شاخص‌های کلان اقتصاد ملی ارائه کرد که تولید قابل فروش ۵۲,۶ میلیون تنی محصولات پتروشیمی در سال ۱۴۰۲، اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری و یک میلیون نفری در صنایع تکمیلی، رشد تولید محصولات صنعت پتروشیمی از ۲۸.۵ درصد برنامه سوم به ۴۰.۶ درصد در برنامه ششم و افزایش صادرات محصولات پتروشیمی از ۶۷ میلیون تن بین سال‌های ۹۷ تا ۹۹ به ۸۲ میلیون تن در دولت سیزدهم ارائه کرد.

همچنین طبق این گزارش ۵۶ طرح در دست اجرا در برنامه هفتم توسعه با میانگین وزنی پیشرفت فیزیکی ۴۴ درصد و ظرفیت اسمی ۳۵ میلیون تنی عملیاتی خواهد شد که ۱۰ طرح بزرگ پتروشیمی در سال جاری به بهره برداری خواهد رسید.

در این جلسه همچنین مدیران عامل شرکت‌ها و هلدینگ های پتروشیمی درباره راه حل های رفع مشکلات و مسائل این صنعت در تداوم توسعه صنایع و رشد تولید به بحث و تبادل نظر پرداختند.

کد خبر 6099781 محمد مهاجرانی

دیگر خبرها

  • وزیر نفت با وزیر تعاون، کار و رفاه‌ اجتماعی دیدار کرد
  • قرارگاه توسعه صنعت پتروشیمی تشکیل می‌شود
  • ضرورت مراقبت پیوسته از زیرساخت‌های صنعت گاز
  • کشف ۲۵۰ میلیارد کالای قاچاق و سوخت در طرح ضربتی پلیس هرمزگان
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • «شاهین مبارز» چند نبرد موفق داشته است؟(+عکس)
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • «شاهین مبارز» چند نبرد موفق داشته است؟
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • کشف ۱۸۵ کیلو مواد افیونی در دو عملیات ضربتی پلیس هرمزگان