Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله ناصری یزدی با تاکید بر ضرورت تشکیل سازمان امر به معروف و نهی از منکر در کشور گفت: پیشگیری از آسیب های اجتماعی نیازمند احیای امر به معروف و نهی از منکر است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شسبتان از یزد، به نقل از روابط عمومی دفتر امام جمعه یزد « آیت الله محمدرضا ناصری یزدی» در دیدار با جانشین فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: هدف انقلاب اسلامی ایران خدمت به بندگان خدا و تحقق حکومت اسلامی است و همین رویکرد سبب شده که امروز رویکردها هم رویکردهایی برای رضای خدا و با هدف باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه امام خمینی(ره) همه کارهای خود را برای رضای خدا انجام می داد، تصریح کرد: امروز به خوبی دیده می شود که اقدامات و فعالیت ها به صورت جهادی و برای رفع مشکلات و نیاز محرومان انجام می شود.

نماینده ولی فقیه در استان یزد با تقدیر از نیروی انتظامی و اقدامات بسیار زیاد و گسترده ای که در راستای تامین امنیت ایران اسلامی انجام داده اظهار داشت: یقین داریم که با وجود این اخلاص ها و اقدامات خالصانه، هیچ زمانی دشمن نمی تواند به اهداف خود دست پیدا کند.

ناصری یزدی به فتنه ها و توطئه های دشمنان اشاره کرد و افزود: دشمن با تمام توان و با استفاده از همه ابزارهای رسانه ای و شبکه های اجتماعی خود به دنبال بی اعتماد کردن مردم نسبت به نظام هستند و تمام مشکلات را با وجودی که نسبت به کشورهای خودشان بسیار کمتر است، بزرگ نمایی می کنند.

امام جمعه یزد با اشاره به اینکه نیروی انتظامی در استان یزد بسیار خوب عمل کرد ادامه داد: خوشبختانه هماهنگی خوبی بین نیروی انتظامی و دیگر نهادهای امنیتی از جمله سپاه در استان وجود دارد و همین موضوع سبب شده که امروز امنیت استان یزد در شرایط خوبی باشد.

وی با تاکید بر ضرورت توجه به احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر خاطرنشان کرد: لازم است در تهران نسبت به احیا و تقویت این دو فریضه در کشور اقدامات لازم صورت پذیرد.

نماینده ولی فقیه در استان یزد تصریح کرد: احیای این دو فریضه بیشترین تاثیر در پیشگیری از وقوع جرم و آسیب های اجتماعی را به دنبال دارد و همین تشکیلات در صورتی که به درستی فعالیت کند، می تواند قوانین مدون و قابل اجرایی در این حوزه تدوین کند.

پایان پیام/449

منبع: شبستان

کلیدواژه: شبستان یزد امام جمعه یزد امر به معروف و نهی از منکر امر به معروف و نهی از منکر استان یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۸۸۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیرساخت، فرهنگ، قانون؛ عوامل کاهش تصادفات



معاون قضایی اجتماعی وپیشگیری ازوقوع جرم دادگستری کل استان کرمان گفت: توجه به زیرساخت‌های راه و جاده‌ها و همچنین دو موضوع مهم فرهنگ رانندگی و اِعمال قانون نیز باید به جد در اولویت کاری قرار گیرد چراکه نقش بزرگی در پیشگیری از تصادفات حادثه‌ای ایفا می‌کنند.

سید مهدی قویدل معاون قضایی اجتماعی وپیشگیری ازوقوع جرم دادگستری کرمان در برنامه تلویزیونی گفتگو ویژه خبری با بیان اینکه همزمان با توسعه و پیشرفت تکنولوژی قطعا با آسیب‌هایی مواجه هستیم، اظهار کرد: امروزه در کشور و سطح دنیا موضوع تصادفات یک مقوله‌ای است که با پیشرفت تکنولوژی و ماشینی شدن زندگی افراد، یکسری صدمات و تلفاتی در پی داشته است.

وی تصریح کرد: قطعا تصادفات علل و عوامل متفاوتی دارند که معمولا سه عامل مهم انسان، خودرو و جاده در بروز و یا کاهش تصادفات موثر هستند.
قویدل افزود: استان پهناور کرمان با توجه به داشتن گستردگی راه‌ها وجاده‌های مواصلاتی، با مشکلات زیرساختی بسیاری مواجه است کما اینکه بحث دو بانده شدن جاده ها، نصب سیستم پایش تصویری، هوشمندسازی، راه اندازی جایگاه‌های استراحتی و مجتمع‌های رفاهی بین راهی و... که در قانون برنامه ششم و هفتم توسعه نیز دولت را مکلف به انجام و رفع نواقص کرده است.
وی اضافه کرد: در کنار این زیر ساخت ها، دو موضوع مهم فرهنگ استفاده از خودرو و صحیح رانندگی کردن و دیگری بحث اِعمال و اجرای قانون نیز باید به جد در دستورکار قرارگیرد چراکه این موارد نقش پررنگی در پیشگیری از تصادفات ایفا می‌کنند.
این مقام قضایی با اشاره به اینکه در شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان نیز ۱۰ اتهام اول استان را مطالبه گر هستیم، گفت: یکی از این اولویت ها، بحث تصادفات جاده‌ای است که بسیار مهم و حائز اهمیت است. 
معاون قضایی دادگستری استان کرمان بیان کرد: در کمیسیون ایمنی استانداری و همچنین در شورای پیشگیری از وقوع جرم نیز کارگروه‌های تخصصی تشکیل شده که در یکی از این کارگروه‌های تخصصی در خصوص معادن و بیمه است که به مواردی از جمله صدور بارنامه ها، نظارت بر حمل بار معادن و مسئولیت اجتماعی معادن و بیمه‌ها پرداخته می‌شود و معاونت اجتماعی وپیشگیری ازوقوع جرم نیز مطالبه گر این موضوع است.
وی با تاکید بر اینکه سامانه‌های صدور بارنامه باید هوشمندسازی شوند، اضافه کرد: این سامانه و سایر سامانه‌های جاده‌ای باید مستقیما در اختیار پلیس قرارگیرد و باتوجه به اینکه اخیرا خودرو‌هایی توسط پلیس راه توقیف شده مبنی بر داشتن بیش از ۱۰ تن اضافه بار، این نیز معضلی است که باعث وارد آمدن آسیب به راه‌ها می‌شودو همچینین حوادث جاده‌ای را در پی خواهند داشت و همین مشکلات باعث شده که یکی از اولویت‌های کاری ما در سال ۱۴۰۳ مطالبه رسیدگی به مشکلات راه و جاده‌های مواصلاتی استان باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌های مرکز مشاوره پلیس ایلام
  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌ها در مراکز مشاوره پلیس ایلام
  • تعامل دستگاه‌ها لازمه تبیین و ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر است
  • زیرآب زنی با نهی از منکر فرق دارد ‍!
  • ارزیابی نامحسوس وضعیت حجاب در ادارات و مراکز آموزشی کردستان
  • معلمان در کنترل آسیب‌های اجتماعی جامعه نقش کلیدی دارند
  • زیرساخت، فرهنگ، قانون؛ عوامل کاهش تصادفات
  • احیای تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان
  • آیا امر به معروف ونهی از منکر به یک چالش سیاسی تبدیل شده است؟ + فیلم
  • آرامش اجتماعی؛ طرحی برای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی در مناطق محروم