Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-01@22:49:35 GMT

ساماندهی ۱۲۵۰ مبلغ جامعه‌الزهرا در فضای مجازی

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۸۸۹۷۵

ساماندهی ۱۲۵۰ مبلغ جامعه‌الزهرا در فضای مجازی

معاون فرهنگی تبلیغی جامعه‌الزهرا(س) گفت: در اداره امور مبلغان، دوره‌های آموزشی مهارتی به‌صورت غیرحضوری برگزار شد و بیش از یک هزار و ۲۵۰ نفر از مبلغان در فضای مجازی ساماندهی شدند.

به گزارش خبرگزاری برنا از قم، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن برزو به فعالیت‌های این معاونت در شرایط شیوع بیماری کرونا در کشور اشاره کرد و گفت: برای این تعداد مبلغ و فارغ‌التحصیل چهار مهارت رسانه، ارتباطی، کلاس‌داری و سخنرانی در بخش آموزش و مهارت‌های ۶ گانه شامل رسانه، ارتباطی، کلاس داری، سخنرانی، مدح و رثا و پاسخگویی به همراه کلاس احکام مستحدثه و بازخوانی نکات کلیدی رساله در فضای مجازی بارگذاری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که در اداره امور مبلغان، ۵۳ کلاس مهارتی به‌صورت غیرحضوری برگزار شد، اضافه کرد: دوره‌های امور مبلغان به دو بخش عمومی و تربیت مربی تقسیم می‌شود که دوره‌های عمومی از مسیر معاونت آموزشی تربیتی برگزار و دوره‌های مهارتی نیز به‌صورت تشکیل گروه در فضای مجازی و آموزش در مهارت‌های مختلف انجام شد.

وی اجرای طرح تبلیغ مجازی در ماه مبارک رمضان، ساماندهی فعالیت‌های جهادی فارغ‌التحصیلان در ۱۵ استان کشور، برگزاری ۳۸ دوره آموزشی غیرحضوری ویژه ۶۶۰ نفر از فراگیران دوره‌های آموزش‌های فرهنگی مهارتی با حضور ۲۸ استاد مجرب و متخصص از سوی اداره آموزش‌های مهارتی فرهنگی را از دیگر فعالیت‌های معاونت فرهنگی تبلیغی جامعه‌الزهرا(س) عنوان کرد.

برزو افزود: آموزش بیش از ۲۰ نفر از بانوان غسال در استان‌های مختلف کشور، حضور بانوان جهادگر در بیمارستان‌ها به‌عنوان همیار بیمار، حضور در کارگاه‌های تولید ماسک و لباس ویژه کادر درمان، فعالیت جهادی در منزل اعم از دوخت ماسک، تامین و بسته‌بندی اقلام خانواده‌های نیازمند، تامین آبمیوه و غذاهای مغذی ویژه بیماران و یا حضور در پایگاه‌های بسیج برای تامین اقلام خانواده‌های نیازمند ازجمله فعالیت‌های جهادگران در روزهای کرونایی است.

وی بیان کرد: بانوان جهادگر با حضور در بیمارستان، علاوه بر تسلی‌بخشی به بیماران، تمام فعالیت‌های مراقبتی، تغذیه، همراهی و نشاط‌بخشی را به عهده گرفته و به گفته مسئولان بیمارستان، تاثیر بسزایی در روحیه‌بخشی و انجام فعالیت‌های مراقبتی بیماران و در نتیجه تسریع بهبودی آنان داشتند.

وی گفت: برخی جهادگران در تشکل‌های مردمی و قرارگاه‌های مقابله با کرونا با محوریت مساجد حضور یافته و به آموزش نکات بهداشتی و درمانی به مردم، تهیه و توزیع مواد ضدعفونی، تاکید بر اهمیت جایگاه دعا، جذب کمک‌های خیرین برای تهیه بسته‌های غذایی ویژه نیازمندان، شناسایی افراد سالمند و ناتوان و تهیه لوازم روزمره آن‌ها و همچنین توصیه و مشاوره به مردم محله برای رعایت نکات بهداشتی و حضور معنوی در منزل و کانون گرم خانواده پرداختند.

معاون جامعه‌الزهرا(س) با اشاره به راه‌اندازی کارگاه تولید ماسک مزین به نام «پنج شهید جامعه‌الزهرا(س)»، افزود: تاکنون بیش از ۸۰ هزار ماسک و لباس‌های بیمارستانی توسط طلاب جهادگر و خانواده‌های آنان تهیه‌شده است.

حدود ۲۰ هزار طلبه در سطوح یک تا چهار و دوره عالی جامعه‌الزهرا(س) تحصیل می‌کنند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: حوزه علمیه جامعه الزهرا س فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۸۸۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلم نمونه سیستان و بلوچستان از رمز موفقیت خود می‌گوید

ایسنا/سیستان و بلوچستان تعلیم و تعلم از شئون الهی است و خداوند، این موهبت را به پیامبران و اولیای پاک خویش ارزانی کرده است تا مسیر هدایت را به بشر بیاموزند و چنین شد که تعلیم و تعلم به صورت سنت حسنه آفرینش درآمد.

انسان نیز با پذیرش این مسئولیت،‌ نام خویش را در این گروه و در قالب واژه مقدس «معلم» ثبت کرده است. معلم، ایمان را بر لوح جان و ضمیرهای پاک، حک می‌کند و ندای فطرت را به گوش همه می‌رساند. همچنین سیاهی جهل را از دل‌ها می‌زداید و زلال دانایی را در روان بشر جاری می‌سازد.

شهین پودینه معلم نمونه سیستان و بلوچستان و کارشناس ارشد روانشناسی که مدت ۱۸ سال سابقه کاری در پایه چهارم دبستان را دارد به مناسبت روز معلم، در گفت وگویی با ایسنا از عشق به کار و علاقه شدید خود به امر مقدس معلمی می‌گوید.

این معلم نمونه استان در خصوص موفقیت خود در عرصه آموزش بیان کرد: فعالیت‌های بنده در طی این سال‌ها در کارگاه ها و دوره های آموزشی که جهت پیشبرد اهداف و آموزش روش‌های نوین یاددهی و یادگیری بوده است.

وی گفت: همچنین در کنار فعالیت آموزشی و تدریس، سرگروه آموزشی استان و مدرس استانی طرح ملی شهید همت بوده ام.

آموزگار موفق استان بیان کرد: همچنین توانستم در طی این سال‌ها رتبه‌های استانی و منطقه را در طرح های درس پژوهی ،اقدام پژوهی و الگوهای برتر تدریس کسب نمایم.

پودینه در خصوص اهمیت شادابی در کلاس نیز افزود: کلاس درسم یک کلاس، پویا ،فعال و همراه با دست ورزی و فعالیت صددرصدی دانش آموزان است و استفاده از تکنولوژی آموزشی و محتوای تولیدی در کلاس درس جهت یادگیری بهتر یکی از روشهای ثابت در تدریسم می باشد.

وی ادامه داد: همه تلاشم این است تا با در نظر گرفتن استعداد و علاقه تک تک دانش آموزان و گنجاندن روش تدریس متناسب با این شاخص آموزش با ذوق به دانش آموزان ارائه دهم.

معلم نمونه سیستان و بلوچستان در خصوص شاخص های انتخاب یک معلم نمونه گفت: در بحث شناسایی معلم نمونه که شامل چند مرحله (مدرسه تا کشوری)می باشد. ملاکها و ارزیابی هایی انجام  می گیرد، از قبیل روش تدریس، مصاحبه حضوری وارائه مستندات که توانستم این مراحل را بخوبی پشت سر بگذارم.

وی ادامه داد:  با یاری خداوند و همچنین پشتکار و تلاش چند ساله توانستم از مرحله مدرسه ای به مرحله ی منطقه و سپس استانی و در پایان به مرحله ی کشوری راه یابم.

پودینه تاکید کرد: روش تدریس نوین براساس ساحت های ششگانه، فعالیتهای جذاب و استفاده از وسایل کمک آموزشی و دست ورزی با وسایل دور ریختنی و ساده، تلفیق دروس مختلف باهم (مانند هنر ، ریاضی،ورزش و ... )، ارائه تکالیف مهارت محور و درگیر کردن اولیا در فعالیت های کمک آموزشی کلاس... دلیل بر انتخاب اینجانب به عنوان معلم نمونه استان و راهیابی به مرحله کشوری می باشد.

وی خاطرنشان کرد: از کودکی علاقه زیادی به معلمی داشته و از اینکه بالاخره به این هدف در زندگی رسیدم بسیار خرسندم. معلم مانند شمعی است که خود می سوزد و راه را برای شاگردانش روشن می کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • صبا آذرپیک به ۲ سال حبس قطعی و ممنوعیت از فعالیت در فضای مجازی محکوم شد
  • مولفه‌های بومی امنیت روانی در اردبیل احصا شود
  • از معلم‌بلاگری تا عجیب‌ترین هدیه‌ برای روز معلم!
  • معلم نمونه سیستان و بلوچستان از رمز موفقیت خود می‌گوید
  • مسدودسازی بیست و هشت صفحه هنجارشکن در فضای مجازی
  • طرح پنج شنبه‌های طلایی و دوری دانش آموزان از فضای مجازی
  • پنجشنبه را تعطیل کنید که از نظر فرهنگی و تمدنی مهم است | برای فعالیت اقتصادی هم فضای مجازی و دورکاری هست!
  • البرز به ۱۱ هزار کلاس درس جدید نیاز دارد
  • آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است
  • هوشمندسازی ۴۰۰ کلاس درس در بردسکن