Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@09:00:31 GMT

بیانیه اقدامات نمایندگان اقلیت‌های دینی مجلس دهم

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۹۰۷۴۹

بیانیه اقدامات نمایندگان اقلیت‌های دینی مجلس دهم

یک عضو هیات رییسه مجلس بیانیه اقدامات مشترک نمایندگان اقلیت‌های دینی مجلس دهم را قرائت کرد.

به گزارش ایسنا،متن کامل این بیانیه که در جلسه علنی امروز مجلس توسط اکبر رنجبرزاده قرائت شد به شرح زیر است:

«به نام خدا

بیانیه مشترک نمایندگان اقلیت های دینی در دوره دهم مجلس شورای اسلامی

حضور مقام معظم رهبری و ملت موحد ایران،

با سلام

اکنون که به واپسین روزهای خدمت خود به ملت بزرگ ایران در سنگر مقدس مجلس شورای اسلامی نزدیک شده ایم، لازم می دانیم بخشی از مهم‌ترین فعالیت‌های مشترک خود را به آگاهی ملت بزرگ ایران و موکلان حوزه انتخابیة خود برسانیم و امید آن داریم که این تلاش ها مورد قبول درگاه حق تعالی، مقام معظم رهبری و ملت ایران قرار گیرد:

تلاش در راه دفاع از منافع ملی و تعمیق وحدت و انسجام ملی موحدان ایران در حیطه قانون اساسی نظام مقدس جمهوری اسلامی، تحت رهبری خردمندانه مقام معظم رهبری.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حضور در محافل بین المللی در کشورهای گوناگون جهان نظیر سوئیس، روسیه، اتریش، استرالیا، بلژیک، ایتالیا، آلمان، فرانسه، ساحل عاج، کنیا، واتیکان، سوریه، عراق و لبنان با هدف افشاگری توطئه های رسانه های استکباری و صهیونیستی علیه ملت شریف ایران و نظام مقدس جمهوری اسلامی.

دفاع از حقوق کامل شهروندی پیروان ادیان توحیدی اعم از مسلمان، مسیحی، کلیمی و زرتشتی و فعالیت مستمر در راستای مساوات حقوقی موحدان ایرانی بر اساس مفاهیم زیربنایی قانون اساسی کشور.

تلاش برای دفاع از ارزش های تاریخی جوامع اقلیت های دینی و مسائلی از قبیل شناسایی و محکومیت نسل کشی ارمنیان و نسل کشی آشوریان در سال ۱۹۱۵م توسط حکومت عثمانی، نسل کشی یهودیان در خلال جنگ جهانی دوم توسط رژیم نازی، نسل کشی مسلمانان مظلوم فلسطین و میانمار، دفاع از حق موجودیت علویان، مسیحیان و ایزدیان عراق و سوریه.

محکومیت شدید و اعتراض به حرکات و رفتارهای غیر انسانی ارتش اشغالگر صهیونیستی علیه ملت مظلوم فلسطین، ارتش ویرانگر و کودک کش سعودی علیه ملل یمن و بحرین و متحدان راهبردی اسرائیل، علیه کردهای بی دفاع عراق و سوریه،

قدردانی همه جانبه از اقدامات سپاه قدس و شهید سردار سلیمانی در دفاع از مسیحیان و ایزدیان عراق و سوریه در برابر افراطی گری و تروریسم برخاسته از آن.

محکومیت سیاست های جنگ افروزانه کشورهای مرتجع در جهت تامین منافع راهبردی آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه.

تلاش در راستای رفع مشکلات و شبهات حقوقی همانند ماده ۸۸۱ مکرر قانون مدنی، قوانین مربوط به شهادت، قصاص، استخدام، تاسیس آموزشگاه ها، مهد کودک‌ها و غیره، که در مورد اغلب آنها نتایجی حاصل شده و در مواردی نیز نیازمند استمرار و پیگیری توسط نمایندگان منتخب دوره یازدهم می باشد.

ضمن تبریک و آرزوی توفیق برای نماینگان منتخب دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی، آمادگی کامل خود را برای ادامه خدمت به ملت شریف و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در هر عرصه مورد نیاز ابراز می داریم.

ژرژیک آبرامیان، نماینده مسیحیان ارمنی جنوب کشور،
یوناتن بت کلیا، نماینده مسیحیان آشوری و کلدانی کشور،
سیامک مره صدق، نماینده کلیمیان کشور،
کارن خانلری، نماینده مسیحیان ارمنی شمال کشور،
اسفندیار اختیاری، نماینده زرتشتیان کشور.»

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مجلس دهم نمایندگان اقلیت های دینی اقلیت های دینی نسل کشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۹۰۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت اقدامات عملی برای توقف ماشین کشتار رژیم صهیونیستی

به گزارش خبرگزاری مهر، «کنستانتینو چیونگا» معاون رئیس جمهور زیمباوه با امیر سرتیپ «محمدرضا آشتیانی» وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در تهران دیدار و گفت‌وگو کرد.

امیر آشتیانی در این دیدار با اشاره به سفر سال گذشته رئیس جمهور ایران به «حراره» و سفر آتی رئیس جمهور زیمباوه به تهران اظهار داشت: این تعاملات نشان‌دهنده اهمیتی است که دو کشور در سطوح عالی برای توسعه روابط فی‌مابین قائل هستند.

وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران با اشاره به سوابق تاریخی روابط ایران و زیمباوه، یادآور شد: حدود ۱۰ سال پیش وزارت دفاع ایران، میزبان جناب آقای «مانانگا گوا» رئیس جمهور بود که در آن زمان ایشان به عنوان وزیر دفاع به تهران سفر کردند.

وی با بیان اینکه بعد از انقلاب اسلامی، قاره آفریقا در سیاست خارجی کشور ما از جایگاه ویژه‌ای برخوردار شده است، گفت: این جایگاه متأثر از جوهره انقلاب اسلامی مبنی بر حمایت از کشورهای مستقل و انقلابی از یک سو و تلاش کشورهای آفریقایی جهت کسب استقلال از کشورهای استعمارگر و سلطه‌طلب بوده است.

امیر آشتیانی ادامه داد: در میان کشورهای انقلابی، کشور زیمباوه به دلیل رهبران و مردم انقلابی، حفظ روحیه استقلال‌طلبی، مبارزه با استعمار نقش مثبت و سازنده‌ای که در منطقه جنوب آفریقا ایفا می‌کند، از اهمیت بسزایی برخوردار است.

وزیر دفاع تأکید کرد: وزارت دفاع جمهوری اسلامی ایران اراده خود را جهت برقراری روابط دوستانه با تمامی کشورهای آفریقایی به‌ویژه کشورهای مستقل و انقلابی زیمباوه اعلام می‌کند.

وی با اشاره به پدیده تروریسم به عنوان یکی از مهم‌ترین تهدیدات امنیت منطقه و محیط بین‌الملل اظهار داشت: متأسفانه شاهد استانداردهای دوگانه دنیای غرب در قبال تروریسم هستیم.

امیر آشتیانی با اشاره به کشتار وحشیانه و قتل عام نزدیک به ۴۰ هزار نفر از مردم و به‌ویژه کودکان فلسطین توسط رژیم صهیونیستی به سبب حمایت آمریکا و کشورهای غربی و همچنین سکوت نهادها و مجامع بین‌المللی گفت: بر همه کشورهای آزاد و مستقل لازم است تا ضمن اعلام انزجار خود از اقدامات این رژیم، اقدامات عملی خود را درخصوص توقف ماشین کشتار رژیم صهیونیستی به کار گیرند.

معاون رئیس جمهور زیمباوه نیز در این دیدار با ابراز تسلیت بابت شهادت جمعی از مستشاران نظامی ایران در حمله به کنسولگری ایران و محکوم کردن این اقدام توسط رژیم صهیونیستی گفت: حمله اخیر اسرائیل به فلسطین نیز نشان‌دهنده سیاست‌های دو گانه و یک بام و دو هوای غرب است.

کنستانتینو چیونگا با بیان اینکه ایران و زیمباوه تحت تأثیر تحریم‌های کشورهای غربی هستند، گفت: ایران از شرکای زیمباوه است و آمادگی داریم در زمینه همکاری‌های دفاعی و اقتصادی روابط خود با ایران را توسعه دهیم.

وی با اشاره به سفر آتی رئیس جمهور زیمباوه به تهران گفت: این سفر نقطه عطفی در توسعه روابط بین ایران و زیمباوه خواهد بود.

معاون رئیس جمهور زیمباوه با اشاره به ریاست زیمباه بر اتحادیه اقتصادی جنوب غرب آفریقا (سادَک) گفت: این موضوع ظرفیت‌های زیمباوه را برای توسعه همکاری‌های اقتصادی با ایران بیشتر می‌کند.

در پایان این دیدار هر دو طرف با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی و دفاعی و امنیتی دو طرف آمادگی خود را برای تبادل هیئت در زمینه‌های مختلف اعلام کردند.

کد خبر 6092264 هادی رضایی

دیگر خبرها

  • عدم‌همراهی بیش از ۱۰۰ نماینده در حمایت از طرح «نور»
  • ۱۰۰ نماینده مجلس بیانیه حمایت از «طرح نور» را امضا نکردند؟
  • بیش از ۱۰۰ نماینده مجلس بیانیه حمایت از طرح «نور» را امضا نکردند
  • ضرورت اقدامات عملی برای توقف ماشین کشتار رژیم صهیونیستی
  • حمله شدیدالحن سایت اصولگرا به ذوالنوری | به چه حقی "شورایعالی سران قوا" که دستور رهبری است را خلاف می‌دانی!
  • بیانیه نمایندگان مجلس در حمایت از فراجا برای اجرای طرح عفاف و حجاب
  • مخالفت مجلسی‌ها با کلیات طرح افزایش تعداد نمایندگان به ۳۳۰ نفر
  • مخالفت نمایندگان با کلیات طرح اصلاح جداول حوزه های انتخابیه
  • آمریکا هزینه سنگینی برای انحراف ذهن و فکر دختران ما داده است
  • ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور