Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست اداره کل شیلات هرمزگان، از تولید بالغ بر 600 تن ماهیان گرمابی وخاویاری در هرمزگان با ایجاد اشتغال برای بالغ بر 165 نفر طی سال 98 خبر داد.

به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان،عبدالرسول دریایی با اشاره به اهمیت توسعه آبزیان در خشکی و پیشگامی هرمزگان در این مهم نیز گفت: در سال 98 با زیر کشت رفتن 45 هکتار از مزارع دو منظوره بالغ بر 145 تن ماهی گرمابی  با اشتغال بالغ بر 100 نفر در 105 مزرعه فعال تولید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود در آببندها وسدهای بازسازی شده نیز با اشتغال بالغ بر 30 نفر در 18 مزرعه فعال و با زیر کشت بردن 350 هکتار توانسته ایم حدود 350 تن تولید ماهیان گرمابی داشته باشم.

دریایی با اشاره به گام های خوب شیلات هرمزگان برای پرورش ماهی خاویاری گفت: استان هرمزگان با ذخیره سازی بالغ بر 12هزار قطعه ماهی خاویاری و ایجاد اشتغال برای 30 نفر در قالب 15 مزرعه فعال و سطح زیر کشت یک و نیم هکتار توانسته بالغ بر 15 تن ماهی خاویاری در سال 98 تولید داشته باشد.

این مقام مسئول تولید بالغ بر 151هزار قطعه ماهیان زینتی آب شور وشیرین، تولید هزار و 390 کیلو گرم جلبک و تولید بالغ بر 100سر  کرکودیل معادل حدودا" 10تن را از اهم اقدامات شیلات هرمزگان طی سال 98 برای تولید آبزیان در خشکی به غیر از ماهی و میگو خواند.

سرپرست اداره کل شیلات هرمزگان با بیان اینکه امید است در سال 99 با پیگیری ها و تلاش های در دست انجام جهش خوبی در تولید داشته باشیم تصریح کرد : پیش بینی می شود تولید ماهیان گرمابی  در مزارع دو منظوره در سال جاری به حدود 160 تن با زیرکشت بردن بالغ بر 48 هکتار در قالب 110 مزرعه فعال وایجاد  اشتغال برای  110 نفر برسد.

دریایی افزود : در سال جهش تولید همچنین پیش بینی می گردد تعداد مزارع در آببندها و سدها به حدود 20مزرعه با سطح زیر کشت 367 هکتار و اشتغال 40 نفر برسد که شاهد تولید بالغ بر480 تن ماهی در این سازه ها باشیم.

وی گفت: در سال 99 امید است با همت های صورت گرفته شاهد تولید 17 تن ماهی خاویاری در 17 مزرعه فعال استان با ایجاد اشتغال برای بالغ بر 32 نفر باشیم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تولید ماهی شیلات هرمزگان ماهیان گرمابی تولید بالغ ماهی خاویاری مزرعه فعال تن ماهی زیر کشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۹۱۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از پایاب های کشاورزی در حوزه آبزی پروری

به گزارش خبرنگار مهر، سید حسین حسینی بعدازظهر سه شنبه در گفت وگو با خبرنگاران بر ضرورت توسعه زنجیره ارزش صادرات فرهنگ مصرف آبزیان از مازندران به سایر استان های کشور در راستای افزایش سرانه مصرف این محصول تاکید کرد.

وی با اشاره به اینکه زنجیره تولید آبزیان در مازندران یکی از زنجیره های مهم تولیدات این استان به شمار می رود که باید مورد توجه قرار گیرد، بیان کرد: مازندران در حوزه آبزیان مستعد است و از معدود استان های ساحلی به شمار می رود که متمرکز به صید نشده و در حوزه آبزی پروری رتبه اول را دارد و این به معنای توجه به ظرفیت های خدادادی درکنار بسترسازی برای افزایش تولید محصول است.

وی با تاکید بر اینکه ظرفیت های شیلات در استان های شمالی که علاوه بر تولید در دریا، در زنجیره ارزش پایانه صادراتی و مصرف خانوار نیز برنامه ریزی های لازم را صورت داده اند، باید مورد توجه قرار گیرد، بیان کرد: در تحقق برنامه های کلان مانند سند امنیت غذایی و برنامه هفتم توسعه یکی از ماموریت های اصلی توسعه دریامحور مورد تاکید مقام معظم رهبری و در کنار آن نقش آفرینی مستقل از فعالیت از دریا بر پایه تولید در مزیت دریایی است.

حسینی با اشاره به اینکه جهش تولید با مشارکت مردمی ماموریت اصلی شیلات به شمار می رود، یادآور شد: استفاده از پایاب های کشاورزی در حوزه آبزی پروری مورد توجه است و از آنجایی که اکثر مردم کشور، ماهی را ماهی شمال می دانند باید آموزش مصرف ماهی از مازندران توسعه یابد.

وی اذعان کرد: مصرف یک محصول به نوعی مصرف یک فرهنگ به شمار می رود، از این رو در مازندران تاکید داریم که در زنجیره ارزش صادرات فرهنگ مصرف ماهی و به همراه تربیت نیروی انسانی لازم در این حوزه برای سراسر کشور برنامه ریزی شود.

کد خبر 6093261

دیگر خبرها

  • ۸۳ درصد اشتغال صنعتی در نیشابور مربوط به ۱۰ واحد بزرگ است
  • استفاده از پایاب های کشاورزی در حوزه آبزی پروری
  • سیلاب عامل اصلی مرگ و میر ماهیان سد ۱۵ خرداد
  • سیلاب عامل اصلی مرگ و میر ماهیان سد ۱۵ خرداد دلیجان است
  • سازمان اوقاف خود را مخاطب در جبهه پیشران انقلاب اسلامی می‌داند
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران
  • استخر‌های ذخیره آب کشاورزی در چهارمحال و بختیاری مهیای پرورش ماهی
  • آغاز پرورش ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی چهارمحال و بختیاری
  • ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود