Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-01@11:54:33 GMT

برگزاری کارگاه مجازی قصه‌گویی در شیراز

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۹۱۷۰۷

برگزاری کارگاه مجازی قصه‌گویی در شیراز

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، زهرا افتخاری مدیرکل پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان فارس در نخستین کارگاه مجازی قصه‌گویی با موضوع مبانی قصه‌گویی با  تقدیر از مربیان که با تولید محتوا در پیک امید مجازی فعال بوده اند گفت: کارگاه‌های مجازی با هدف یادگیری بیشتر، تمرین قصه‌گویی مربیان و اعضا در شرایط بحرانی کرونا و توانمندسازی مربیان برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او، بیان کرد: می‌توان از قصه‌گویی به عنوان یک سرمایه فرهنگی در ترویج آداب و رسوم و سنت‌ها بهره برد و استفاده از آثار فاخر و متون کهن فارسی و به ویژه کتاب قرآن از ابزارهای مهمی است که بر غنای آن می‌افزاید و قصه‌گو می‌تواند از آن به عنوان محتوا استفاده کند.

افتخاری تصریح کرد: انتظار می رود که مربیان با استفاده از دوره‌های آموزشی و مطالعه پی‌گیر و آشنایی با اصول قصه‌گویی بتوانند تجربه‌ها، عقاید و گفتارهای خود را در ذهن شنونده قصه بیافرینند.

مدیرکل کانون فارس قصه را یکی از مفیدترین راه‌های ارائه پیام‌های مفید به کودکان و نوجوانان دانست که با تشکیل انجمن‌ها و کارگاه‌ها می‌توان مخاطب قصه را افزایش داد، به قصه‌های بومی رنگ و بویی خاص بخشید و با بیانی دلپذیر برای مخاطبان با فرهنگ‌های مختلف بازگو کرد.

او، ادامه داد: باید سطح کتابخوانی کودکان و نوجوانان و حوزه مطالعه آثار را گسترش داد و به بالا بردن درک و فهم آنان کمک کرد.

این کارگاه مجازی که با هدف یادگیری بیشتر و تمرین قصه‌گویی مربیان و اعضای انجمن قصه‌گویی کانون در شرایط بحرانی کرونا و توانمندسازی آنان، برنامه‌ریزی شده بود، روز دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ساعت ۹ تا ۱۱ برگزار شد.

راهبری کارگاه مجازی قصه‌گویی را الهام دارابی، قصه‌گو، مسئول دبیرخانه بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور و رئیس گروه پژوهش و ترویج قصه‌های ایرانی بر عهده داشت.

این کارگاه مجازی با حضور رحیم هودی، هنرمند شیرازی و مربیان و کارشناسان کانون فارس و جمعی از علاقه‌مندان از نهاد کتابخانه‌های عمومی فارس همراه بود.

انتهای پیام/ت

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کارگاه مجازی قصه گویی تولید محتوا کودکان و نوجوانان کارگاه مجازی قصه گویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۹۱۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیراز میزبان برگزاری اولین جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور می‌شود

ایسنا/فارس  مدیرکل صدا وسیمای فارس از برگزاری اولین جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور در شیراز خبر داد.

احمد پهلوانیان امروز، ۱۰ اردیبهشت‌ماه در جلسه شورای عشایری استان با اعلام این خبر گفت: تنوع در  موسیقی، زبان و گویش‌های مختلف، فرهنگ و آداب و رسوم بسیار متنوع، پوشش‌های زیبای زنان و مردان، غذا های سنتی  و... در جای جای استان، گویای اقوام مختلف در آن سرزمین است و فارس با این ویژگی، به حق ایرانی کوچک و سرزمین رنگین کمان اقوام است.

وی با تأکید بر وحدت اقوام ایرانی بیان کرد: مؤلفه ایران قوی در سایه «وحدت اقوام ایرانی» شکل گرفته است و توسعه وحدت بین اقوام و ترویج این فرهنگ وظیفه همگانی است.

پهلوانیان با تأکید بر ظرفیت‌های اقوام و عشایر در استان یادآور شد: می‌طلبد مدیران ارشد استان و رسانه با هدف ایجاد وحدت، نمایش جذابیت‌ها، فرهنگ، تمدن و هویت اقوام، عشایر و ایلات ساکن در استان و با تکیه بر دو اصل هویت‌محوری و عدالت‌گستری، عملیات رسانه‌ای ویژه‌ای را طراحی کنند.

مدیرکل صدا و سیمای فارس از برگزاری اولین  جشنواره تولیدات رسانه ای اقوام و عشایر کشور در سطح ملی و با محوریت استان فارس  در بهمن‌ماه خبر داد و گفت: برگزاری این جشنواره می‌تواند یک رویداد ارزشمند فرهنگی در پاسداشت اقوام و عشایر و معرفی فرهنگ و هویت این بخش و پررنگ‌تر شدن جایگاه اقوام و عشایر کشور باشد.

وی، معرفی ظرفیت‌های فرهنگی، تاریخی، اقتصادی، اجتماعی اقوام و عشایر، بسترسازی تقویت وحدت و افزایش تعامل بین اقوام کشور، توجه به اشتراکات فرهنگی، مذهبی و آئینی اقوام ایرانی، توجه به عشایر به عنوان قطب مولد کشور و توجه به نقش تاثیرگذار زنان عشایر در عرصه‌های مختلف و نقش مدیریتی آنان در تحکیم بنیان خانواده را بخشی از  اهداف این جشنواره عنوان کرد.

مدیرکل صدا و سیمای فارس افزود: این جشنواره  در دو بخش تولیدات مراکز استان‌ها و بخش مردمی مدنظر است که شامل تولیدات رادیویی، تلویزیونی، و مجازی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاه های کتابخوانی تمدید شد
  • برگزاری جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه
  • برگزاری جام باشگاه های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه
  • برگزاری کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان
  • کانون ایلام جزء کانون‌های پیشرو کشور است
  • راه‌اندازی شورای فضای مجازی در استان بوشهر
  • تماشاخانه سیار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان همدان
  • نوجوانان بوشهری حفظ محیط زیست دریایی را تمرین کردند
  • « از خزر تا خلیج فارس»، ویژه برنامه کانون پرورش فکری بندرگز
  • شیراز میزبان برگزاری اولین جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور می‌شود