Web Analytics Made Easy - Statcounter

به اندازه یک چشم برهم زدن بود؛ زمان زیادی به پایان ماه مبارک رمضان باقی نمانده است، با اینکه بیماری کرونا دست و بال‌مان را بسته بود اما کمک و همدلی راه خودش را پیدا کرد و ادامه داشت. ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۱ استانها اصفهان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، در حال سپری کردن ماهی هستیم که مشتاقانه منتظر آغازش بودیم؛ آغازی متفاوت که شاید تصور نمی‌کردیم اینگونه سرشار از مهربانی و همدلی رقم بخورد؛ دلیل تصورمان هم واضح بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیماری کرونا دست و بالمان را بسته بود و اجازه نمی‌داد آزادانه عمل کنیم و رسم و رسوم هر ساله را به جا بیاوریم، اما خیلی زود دیدیم تنها چیزی که جایگزین ندارد همین همدلی و مهربانی است.

همه دست به دست هم دادند و هر آنچه لازم بود انجام دادند تا دیگران نیز سهمی از این ماه داشته باشند. هر کس هر کاری در توانش بود انجام داد و نتیجه کمک‌ها یاری رساندن به نیازمندان بود، با توجه به اینکه امسال به دلیل بیماری کرونا بسیاری از مردم در کسب و کارشان با مشکل مواجه شدند و همان‌ها نیز به نیازمندان افزوده شدند.

توزیع 110 هزار سبد کالا در ماه مبارک رمضان

کمیته امداد استان اصفهان که بر پایه کمک و همدلی مردم به نیازمندان خدمت رسانی می‌کند در این ماه همچون سالهای گذشته به دستگیری از نیازمندان پرداخته است، به طوری که بر اساس برنامه‌ریزی‌ها قرار بر این شد که تا پایان این ماه 500 هزار پرس غذای گرم و 110 هزار سبد کالای اساسی بین نیازمندان توزیع شود.

سرپرست کمیته امداد امام خمینی (ره) استان اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در این زمینه اظهار داشت: از ابتدای ماه مبارک رمضان تاکنون بیش از 370 هزار وعده غذای گرم و بیش از 70 هزار سبد کالا با همراهی و همکاری مردم بین مددجویان و نیازمندان تحت حمایت در سراسر استان توزیع شده است.

هزینه 21 میلیارد تومانی برای مقابله با ویروس کرونا

کریم زارع با بیان اینکه همه گیری ویروس کرونا و متعاقب آن فرمان رهبر معظم انقلاب برای برپایی رزمایش همدلی، مواسات و کمک مومنانه، عزم این نهاد برای یاری رسانی به مددجویان را محکم‌تر از همیشه کرده است، گفت: فقط در این زمینه تاکنون بیش از 21 میلیارد تومان به شکل نقد و کالا در قالب سبدهای بهداشتی و معیشتی به جامعه تحت حمایت کمیته امداد استان اصفهان برای مقابله با تبعات بهداشتی و اقتصادی شیوع کرونا توزیع شده است.

زارع با اشاره به نقش موثر مراکز نیکوکاری در جذب و توزیع کمک‌های مردمی به نیازمندان در زمان شیوع ویروس کرونا، خاطرنشان کرد: در این مراکز که ساختاری مردمی دارند و در دل محلات سراسر استان شکل گرفته‌اند علاوه بر کمک‌های معیشتی، به سایر نیازمندی‌های مددجویان و اقشار آسیب پذیر نیز توجه می‌شود.

کارکنان بانک سینا 2000 بسته معیشتی به نیازمندان و ایتام اهدا کردندتوزیع 10 هزار پُرس غذای گرم و 3 هزار بسته معیشتی توسط سپاه ایلام در بین مددجویان کمیته امدادمراکز نیکوکاری استان البرز 24 میلیارد ریال به نیازمندان کمک کردند

جذب حامی در 192 پایگاه؛ فرزندانی که چشم به راه حمایت هستند

وی با اشاره به دیگر برنامه‌های کمیته امداد در ماه رمضان و با بیان اینکه جذب حامی در طرح اکرام ایتام و فرزندان محسنین از دیگر برنامه‌های این نهاد است، گفت: شیوع ویروس کرونا شیوه جذب حامی در این طرح که متکی به برپایی پایگاه در سطح اماکن مذهبی و سطح شهر بود را با تغییراتی همراه و ترویج و تبلیغ روش‌های غیرحضوری مشارکت در این طرح را به مرکز توجه وارد کرد.

سرپرست کمیته امداد استان اصفهان با اعلام اینکه کماکان 5 هزار فرزند نیازمند در این طرح فاقد حامی هستند، افزود: وبگاه طرح اکرام ایتام و فرزندان محسنین به آدرس ekram.emdad.ir  و همچنین ارسال عدد یک به سامانه پیامکی 30003333 در حال حاضر در دسترس ترین روش‌های غیرحضوری مشارکت در این طرح است.

وی تصریح کرد: با این وجود 192 پایگاه جذب حامی در ایام شهادت امام علی (ع) در دفاتر و مراکز نیکوکاری کمیته امداد و همچنین در محل‌های برگزاری مراسمات لیالی قدر با هماهنگی لازم و رعایت کلیه پروتکل‌ها و اصول بهداشتی و الزامات طرح فاصله گذاری اجتماعی برپا شد.

به روزهای پایانی ماه مبارک رمضان نزدیک می‌شویم؛ فراموش نمی‌کنیم که این ماه ما را به مهربانی و همدلی نزدیک‌تر کرده است و می‌توانیم با ادامه این مسیر علاوه بر رضایت خدای سبحان آرامش قلبی را برای خودمان فراهم کنیم.

فراموش نمی‌کنیم که هر کار نیکی در همین دنیا پاداش دارد، شاید پاداش یک مهربانی کوچک تولد فرزندی باشد که منتظرش هستیم، شاید سلامتی مادربزرگی که بی او لحظه‌هایم تلخ می‌شود، لبخند مادری که دلواپس آینده‌مان است، شنیدن صدای عزیزی که سال‌ها از او بی خبر هستیم و یا حتی رفع شدن مشکلی که از یاد برده بودیم و یا هر لحظه قشنگی که تصور نمی‌کنیم پاداش مهری است که قبلا انجام داده‌ایم.

انتهای پیام/164/ ع

R41346/P/S6,51/CT7

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ماه مبارک رمضان استان اصفهان کمیته امداد ویروس کرونا جذب حامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۹۲۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود

ایتنا - دبیرکل سازمان جهانی بهداشت از کشورها خواست تا با امضای تفاهم‌نامه‌ای برای کمک به مبارزه با همه‌گیری‌های آینده موافقت کنند.
تفاهم‌نامه جدید و مجموعه‌ای از به‌روزرسانی‌های قوانین موجود در مقابله با همه‌گیری‌ها، به منظور تقویت دفاع جهانی در برابر عوامل بیماری‌زای جدید پس از همه‌گیری کووید-۱۹ که جان میلیون‌ها تن را گرفت، تدوین شده است.

کشورهای عضو این سازمان قرار است در روز ۲۱ اردیبهشت مذاکرات بر سر این توافق را نهایی کنند تا بتوانند آن را در نشست سالانه سازمان بهداشت جهانی در اواخر ماه به تصویب برسانند، ولی اختلافات بزرگی بر سر متن این تفاهم‌نامه وجود دارد.

تدروس آدهانوم، دبیر‌کل سازمان جهانی بهداشت، در نشست ژنو با اشاره به اهمیت این توافق به کشورهای جهان گفت: «به مردم دنیا، مردم کشورهای تان، و مردمی که نماینده آنها هستید، آینده امنی بدهید.»

یکی از اصلی‌ترین اختلافات میان کشورهای ثروتمند و کشورهای در حال توسعه، موضوع به اشتراک‌گذاری عادلانه داروها و واکسن‌ها برای جلوگیری از تکرار معضلات دوران کرونا است.

دسترسی به پاتوژن‌های شناسایی شده در داخل کشورها، دسترسی به محصولات مبارزه با بیماری همه‌گیر مانند واکسن‌های تولید شده؛ و توزیع عادلانه نه تنها آزمایش‌ها، درمان‌ها و واکسیناسیون‌های ضد همه‌گیر، بلکه ابزار تولید آنها از موضوعات مورد بحث میان کشورها است.

شماری از سیاستمداران در کشورهایی مانند آمریکا و استرالیا استدلال می‌کنند که این توافق که الزام قانونی دارد، قدرت زیادی را به سازمان بهداشت جهانی می‌دهد.

دبیرکل سازمان بهداشت جهانی این استدلال را رد می‌کند و می‌گوید تفاهم‌نامه به کشورها کمک می‌کند تا در برابر شیوع همه‌گیری بهتر از شهروندانشان محافظت کنند.

سازمان بهداشت جهانی در هفته‌های اخیر در مورد رشد تصاعدی آنفولانزای مرغی با نگرانی در مورد اینکه در صورت شروع انتقال آن بین انسان‌ها چه اتفاقی خواهد افتاد، زنگ‌های خطر را به صدا درآورد و این موضوع، فوریت رسیدن به این توافق را برجسته‌تر کرد.

در تاریخ ۷۵ ساله این نهاد وابسته به سازمان ملل متحد، تنها باری که کشورهای عضو توانستند با یک معاهده قانونی الزام‌آور موافقت کنند، معاهده کنترل دخانیات در سال ۲۰۰۳ میلادی بود.

سازمان بهداشت جهانی پس از همه‌گیری کووید-۱۹ به دلیل رویکرد خود در پیدا کردن منشاء ویروس آماج انتقادهای فراوان قرار گرفت.

در این ارتباط، این سازمان، یک بازدید به شدت کنترل شده از چین داشت و به این نتیجه رسید که «بسیار بعید» است که ویروس کرونا از آزمایشگاهی در شهر ووهان به انسان منتقل شده باشد.

با این حال سازمان بهداشت جهانی در پی فشارها، گزارش تحقیقی دیگری منتشر کرد و در آن، گروه متخصصان این سازمان گفتند که داده‌های لازم برای توضیح چگونگی شروع همه‌گیری وجود ندارد.

گروه متخصصان سازمان بهداشت جهانی همچنین گفت که نمی توان نظریه «حادثه آزمایشگاهی» را نادیده گرفت اما تأکید کرد که چین اطلاعاتی به این نهاد بین‌المللی ارائه نکرده است که در آن احتمال ابتلا به ویروس کرونا ناشی از نشت آزمایشگاهی ارزیابی شده باشد.

دیگر خبرها

  • برای عمق بخشی به مسائل باید از همدلی استفاده کرد
  • توزیع ۶ میلیارد تومان زکات فطریه میان نیازمندان استان ایلام
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • کمک بیش از ۳۱ میلیارد تومانی به نیازمندان پارسیانی
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • ۳۰۰ پرس غذای گرم در پارس‌آباد بین نیازمندان توزیع شد
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • به دنبال انتقال میدان میوه و تره بار و خشکبار قزوین هستیم
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • همدلی مدیران سرمایه بزرگی برای قزوین است