Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-01@23:17:12 GMT

زمان اجرای قطعی طرح ترافیک مشخص شد/ شروع طرح از ساعت ۸ تا ۱۶

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۹۲۰۵۶

زمان اجرای قطعی طرح ترافیک مشخص شد/ شروع طرح از ساعت ۸ تا ۱۶

به گزارش ایسنا، سید مناف هاشمی صبح امروز در واکنش به چرایی عدم اجرای طرح ترافیک از امروز صبح در حالیکه تا شب گذشته قرار بود اجرایی شود، گفت: ستاد کرونا تصمیم گرفت که طرح ترافیک تهران در راستای عدم استفاده شهروندان از حمل و نقل عمومی اجرا نشود، اما این مسئله بار ترافیک در پایتخت به خصوص محدوده مرکزی شهر را افزایش داد؛ به گونه‌ای که در برخی روزها تا ۴۲ درصد و حتی تا ۱۶۷ درصد نیز بار ترافیکی افزایش یافت که این مسئله در شیوع ویروس کرونا در حوزه مرکزی شهر موثر بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه درست است که با عدم اجرای طرح‌های ترافیکی تعداد مسافران در مترو و اتوبوس به یک چهارم تقلیل یافت، اما باعث شلوغی مراکز محدوده مرکزی تهران شد، گفت: تعداد سفری که با مترو و اتوبوس انجام می‌شد حدود چهار میلیون سفر بود، اما حالا تعداد سفرها به یک میلیون کاهش یافته است که می‌توانیم با کاهش تعداد مسافران، طرح فاصله گذاری اجتماعی را در مترو و اتوبوس اجرایی کنیم که قطعا این اتفاق از آثار مثبت عدم اجرای طرح ترافیک در تهران است.

وی با بیان اینکه ستاد کرونا پس از اعلام عدم اجرای طرح‌های ترافیکی اعلام کرده بود که بعد از گذشت سه هفته می‌توان بحث‌های کارشناسی انجام داد، گفت: وزیر کشور نیز اختیار تصمیم‌گیری در مورد اجرای طرح ترافیک را به شورای ترافیک تهران داد که در جلساتی که از ۱۷ اردیبهشت ماه آغاز شد با حضور شهردار تهران، نماینده وزیر کشور، رئیس شورای شهر و اعضای کمیسیون حمل و نقل و حتی رئیس ستاد کرونای تهران موضوع اجرای طرح ترافیک را بررسی کردیم که نهایتا تصمیم جمعی بر این بود که اجرای طرح‌های ترافیکی به نفع شهر تهران است؛ چرا که جلوی سفرهای کاذب در محدوده مرکزی شهر گرفته می‌شود.

وی با بیان اینکه عدم اجرای طرح‌های ترافیکی در پایتخت سبب شده بود که پاساژها و مراکز خرید محدوده مرکزی شهر شلوغ‌تر شود، گفت: در این مدت شاهد پارک دوبله خودروها و کم شدن عرض معابر و افزایش ترافیک نیز بودیم.

مناف هاشمی با بیان اینکه در شورای ترافیک تصمیم گرفته شد که از ۲۹ اردیبهشت ماه طرح‌های ترافیکی با اعمال برخی تغییرات در تهران اجرایی شود، گفت: با این حال شائبه‌هایی در حوزه کارشناسی وجود داشت و بهتر دیده شد تا اجرای طرح ترافیک چند روزی اجرا نشود که با شهردار تهران، استاندار و معاونین وزارت کشور صحبت شد، اما از آنجایی که به تعطیلات عید فطر نزدیک بودیم و عملا پنجشنبه و جمعه‌ها نیز طرح‌های ترافیکی اجرا نمی‌شود، تصمیم بر این شد که از اولین روز بعد از عید فطر طرح ترافیکی با تغییراتی اجرایی شود.

اجرای قطعی طرح ترافیک بعد از عید فطر
اجرای طرح ترافیک از ۸ صبح تا ۱۶ بعدازظهر

وی با بیان اینکه در حال حاضر اجرای طرح‌های ترافیکی از روز بعد از عید فطر قطعی شده است، گفت: طرح ترافیک از ساعت ۸ صبح تا ۱۶ خواهد بود و کارمندان می‌توانند با استفاده از خودروی شخصی تا قبل از ساعت ۸ صبح به محل کار خود بروند و در نوبت عصر نیز همزمان با تعطیلی ادارات، طرح ترافیک نیز اجرا نمی‌شود، اما از ساعت ۱۴ افراد می‌توانند از طرح ترافیک خارج شده و مشمول جریمه نشوند. هر چند که ما از شب گذشته دوربین‌های ثبت تخلف را آماده کرده بودیم، اما بنا به تصمیم طرح‌های ترافیکی از بعد از عید فطر اجرایی می‌شود.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران که در یک برنامه تلویزیونی صحبت می کرد،  در پاسخ به این سوال که آیا هماهنگی لازم با وزارت بهداشت صورت گرفته گفت: دکتر زالی در جلسه شورای ترافیک حضور داشتند و همه مصوبه را امضا کردند و حتی شب گذشته با معاون وی صحبت کردم و با اینکه تاکید بر اجرای طرح ترافیک داشتند، اما مخالفتی هم برای به عقب انداختن اجرای طرح نداشتند.

وی افزود: تمام تلاش ما، وزارت بهداشت، کشور و ... این است که بتوانیم جمعیت در اتوبوس و مترو را کنترل کرده و طرح فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنیم. هر چند که احتمال می‌دهیم در حد پنج درصد تعداد مسافران افزایش یابد، اما قطعا اجرای طرح ترافیک وضعیت مرکز شهر را بهتر می‌کند.

منبع: الف

کلیدواژه: اجرای طرح ترافیک بعد از عید فطر محدوده مرکزی مرکزی شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۹۲۰۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقراریان، عضو شورای شهر تهران: خروج 7 عضو شورا از صحن به معنای قهر کردن نبود/ تعدادی از اعضای شورا معتقد بودند که مذاکرات درباره مسائل مربوط به قرارداد چین که باید همه ابهامات مربوط به آن شفاف شود، بهتر است در جلسه جداگانه‌ای ادامه پیدا کند

به گزارش جماران؛ ایلنا نوشت: رقم بی‌سابقه قرارداد ۲.۷ میلیارد یورویی شهرداری تهران با طرف‌های چینی برای خرید اتوبوس، تاکسی و دیگر وسایل نقلیه برقی به همراه برخی تجهیزات حوزه هوشمندسازی و… و البته ابهامات موجود درباره این قرارداد، به وقوع اتفاق بی‌سابقه‌ای در جلسه دیروز (یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) شورای شهر تهران دامن زد؛ به نحوی که وقتی برخی اعضای منتقد شهردار تهران ایراداتی را نسبت به قرارداد چین وارد دانستند و نسبت به این که قراداد مذکور پیش از این که به دست اعضای شورا برسد، به بیرون درز پیدا کرده و در فضای مجازی منتشر شده است، اعتراض کردند، بعضی دیگر از اعضای شورا، صحبت‌هایی را علیه همکاران خود مطرح کردند که باعث ناراحتی آن‌ها شد.

این مساله باعث شد که پس از ارائه گزارش آخرین اقدامات انجام‌شده در حوزه حمل‌ونقل عمومی توسط محسن هرمزی، معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران، صحن شورا به صحنه اعتراض برخی اعضا به ابهامات مطرح‌شده درباره قرارداد چین و البته جدال لفظی بعضی اعضای شورای شهر با یکدیگر تبدیل شود. ظهر دیروز در حالی که جلسه شورا برخلاف روال معمول که ساعت ۱۲ به پایان می‌رسد، تا ساعت ۱۲:۳۰ طول کشیده بود، دیالوگ‌های پینگ‌پنگی برخی اعضای شورای شهر با یکدیگر، کار را به جایی رساند که مهدی چمران، رئیس شورای شهر از تمام اعضای شورا درخواست کرد که پاسخ همدیگر را ندهند و تاکید کرد که «اعضا می‌توانند جواب یکدیگر را در اتاق خودشان بدهند و نباید وقت مردم را بگیرند، چون صحن شورا محل جواب دادن اعضا به صحبت‌های یکدیگر نیست.»

در چنین شرایطی بود که تعدادی از اعضای شورای شهر از ارائه تذکرات خود به صحبت‌های معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری و ابهاماتی که نسبت به قراداد کلان شهرداری تهران با یک شرکت خصوصی چینی داشتند، منصرف شدند و سپس علیرضا زاکانی پشت تریبون شورا حاضر شد تا پاسخ ابهامات و انتقادات مطرح‌شده توسط را بدهد. در این زمان، چون رای‌گیری اولیه برای تمدید زمان قانونی برگزاری جلسه شورا نیم ساعت بود و ساعت به ۱۲:۳۰ رسیده بود، مهدی چمران از اعضای شورا خواست که با تمدید مجدد زمان جلسه به مدت ۳۰ دقیقه دیگر موافقت کنند، اما هفت نفر از اعضای شورای شهر تهران شامل مهدی اقراریان، سید جعفر شربیانی، سید جعفر تشکری هاشمی، مهدی عباسی، ناصر امانی، علی اصغر قائمی و سوده نجفی، نه‌تنها با تمدید زمان جلسه موافقت نکردند، بلکه در حین شروع صحبت‌های شهردار تهران، جلسه شورا را ترک کردند.

در همین راستا از «مهدی اقراریان»، رئیس کمیته نظارت شورای اسلامی شهر تهران درباره علت ترک صحن شورا توسط هفت نفر از اعضا در جلسه دیروز سوال کردیم و او نیز در پاسخ به خبرنگار ایلنا توضیح داد: جلسه شورای شهر تهران در شرایط عادی تا ساعت ۱۲ طول می‌کشد و در برخی مواقع که مذاکرات طولانی می‌شود، رئیس جلسه از اعضای شورا درخواست می‌کند که برای تمدید زمان جلسه به مدت ۱۵ یا ۳۰ دقیقه دیگر رای بدهند. همین اتفاق در جلسه دیروز نیز رخ داد و با رای اعضای شورا، جلسه تا ساعت ۱۲:۳۰ تمدید شد. وقتی هم که ساعت به ۱۲:۳۰ رسید، زمان قانونی برگزاری جلسه صحن به پایان رسیده بود و باید برای ادامه برگزاری جلسه از اعضای حاضر رای‌گیری می‌شد.

عضو شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: در زمانی که آقای چمران می‌خواست برای تمدید مجدد زمان جلسه رای‌گیری کند، بخشی از نمایندگان شورا با این کار مخالف بودند و اعتقاد داشتند که با توجه به حساسیت موضوع حمل‌ونقل عمومی و مباحث مطرح‌شده درباره قرارداد شهرداری با طرف‌های چینی، می‌توان صحبت‌ها را در جلسه دیگری به صورت مفصل ادامه داد تا دوباره شهردار محترم و معاون شهردار در صحن شورا حضور پیدا کنند و درباره موضوعات و ایرادات مطرح‌شده توضیح بدهند و اعضای شورا نیز بتوانند سوالات بیشتری را مطرح کنند تا درباره تمام مسائل مربوط به قراداد مذکور که برای جمعی از اعضای شورای شهر و البته شهروندان تهرانی ابهاماتی را ایجاد کرده است، رفع ابهام شود.

رئیس کمیته نظارت شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: خروج هفت نفر از اعضای شورا از صحن جلسه به معنای قهر کردن نبود، بلکه این تعداد از نمایندگان پارلمان شهری با تمدید زمان جلسه موافق نبودند. البته قبل از ساعت ۱۲:۳۰ نیز تعدادی از دوستان با اجازه رئیس شورا از جلسه خارج شده بودند و با خروج هفت نفر از جلسه، صحن از حد نصاب قانونی تشکیل جلسه خارج شد و عملا نباید که برگزاری جلسه ادامه پیدا می‌کرد، زیرا بخش مهمی از اعضا با تمدید دوباره زمان جلسه دیروز موافق نبودند. علت این مخالفت نیز آن بود که تعدادی از اعضای شورا معتقد بودند که مذاکرات درباره مسائل مربوط به قرارداد چین که باید همه ابهامات مربوط به آن شفاف شود، بهتر است در جلسه جداگانه‌ای ادامه پیدا کند.

وی در پایان تصریح کرد: متاسفانه در جلسه دیروز شورای شهر، چه قبل از این که تعدادی از اعضا جلسه را ترک کنند و چه بعد از آن، بعضی دیگر از اعضای شورا ادبیات خاصی را علیه برخی دیگر از اعضا استفاده کردند. در واقع در جلسه دیروز که اتفاقا با «روز ملی شوراها» مصادف بود، شاهد وقوع حادثه تلخی در زمینه شکل نامناسب پاسخ‌دهی برخی اعضای شورا به بعضی دیگر که به انجام وظیفه قانونی خودشان در حوزه نظارت بر عملکرد شهرداری می‌پردازند، بودیم.

دیگر خبرها

  • زمان و مدت تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس مشخص شد
  • تسهیل در روند اجرای بزرگراه شهید شوشتری ظرف ۱۰ روز آینده
  • آموزش ایمنی ترافیک به ۴ هزار و ۶۰۰ دانش‌آموز مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان‌غربی
  • اعلام محدودیت ترافیکی تعطیلات پیش رو در جاده‌ها
  • اعلام ممنوعیت‌های ترافیکی جاده‌ها در تعطیلات ۳ روزه آتی/ چالوس در کدام روزها یکطرفه است؟
  • ضرورت اصلاح نقاط حادثه خیز شهر مراغه
  • وضعیت ترافیکی شهر تهران/ توقف درحاشیه معابر بزرگراهی ممنوع  
  • آخرین وضعیت ترافیکی معابر و بزرگراه‌های تهران
  • اقراریان، عضو شورای شهر تهران: خروج 7 عضو شورا از صحن به معنای قهر کردن نبود/ تعدادی از اعضای شورا معتقد بودند که مذاکرات درباره مسائل مربوط به قرارداد چین که باید همه ابهامات مربوط به آن شفاف شود، بهتر است در جلسه جداگانه‌ای ادامه پیدا کند
  • سامانه ثبت تخلفات پارک خودروها در قرچک راه اندازی شد