Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-02@02:52:56 GMT

اجرای قطعی طرح ترافیک بعد از عید فطر

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۹۲۶۶۹

اجرای قطعی طرح ترافیک بعد از عید فطر

ایران اکونومیست-معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار تهران ضمن توضیح درباره چرایی عدم اجرای طرح‌های ترافیکی که قرار بود از امروز مجددا برقرار شود، گفت: به دنبال آخرین تصمیم‌گیری‌های اتخاذ شده، اجرای طرح‌های ترافیکی از روز بعد از عید فطر قطعی شد.

سید مناف هاشمی صبح امروز در واکنش به چرایی عدم اجرای طرح ترافیک از امروز صبح در حالیکه تا شب گذشته قرار بود اجرایی شود، گفت: ستاد کرونا تصمیم گرفت که طرح ترافیک تهران در راستای عدم استفاده شهروندان از حمل و نقل عمومی اجرا نشود، اما این مسئله بار ترافیک در پایتخت به خصوص محدوده مرکزی شهر را افزایش داد؛ به گونه‌ای که در برخی روزها تا ۴۲ درصد و حتی تا ۱۶۷ درصد نیز بار ترافیکی افزایش یافت که این مسئله در شیوع ویروس کرونا در حوزه مرکزی شهر موثر بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه درست است که با عدم اجرای طرح‌های ترافیکی تعداد مسافران در مترو و اتوبوس به یک چهارم تقلیل یافت، اما باعث شلوغی مراکز محدوده مرکزی تهران شد، گفت: تعداد سفری که با مترو و اتوبوس انجام می‌شد حدود چهار میلیون سفر بود، اما حالا تعداد سفرها به یک میلیون کاهش یافته است که می‌توانیم با کاهش تعداد مسافران، طرح فاصله گذاری اجتماعی را در مترو و اتوبوس اجرایی کنیم که قطعا این اتفاق از آثار مثبت عدم اجرای طرح ترافیک در تهران است.

وی با بیان اینکه ستاد کرونا پس از اعلام عدم اجرای طرح‌های ترافیکی اعلام کرده بود که بعد از گذشت سه هفته می‌توان بحث‌های کارشناسی انجام داد، گفت: وزیر کشور نیز اختیار تصمیم‌گیری در مورد اجرای طرح ترافیک را به شورای ترافیک تهران داد که در جلساتی که از ۱۷ اردیبهشت ماه آغاز شد با حضور شهردار تهران، نماینده وزیر کشور، رئیس شورای شهر و اعضای کمیسیون حمل و نقل و حتی رئیس ستاد کرونای تهران موضوع اجرای طرح ترافیک را بررسی کردیم که نهایتا تصمیم جمعی بر این بود که اجرای طرح‌های ترافیکی به نفع شهر تهران است؛ چرا که جلوی سفرهای کاذب در محدوده مرکزی شهر گرفته می‌شود.

وی با بیان اینکه عدم اجرای طرح‌های ترافیکی در پایتخت سبب شده بود که پاساژها و مراکز خرید محدوده مرکزی شهر شلوغ‌تر شود، گفت: در این مدت شاهد پارک دوبله خودروها و کم شدن عرض معابر و افزایش ترافیک نیز بودیم.

مناف هاشمی با بیان اینکه در شورای ترافیک تصمیم گرفته شد که از ۲۹ اردیبهشت ماه طرح‌های ترافیکی با اعمال برخی تغییرات در تهران اجرایی شود، گفت: با این حال شائبه‌هایی در حوزه کارشناسی وجود داشت و بهتر دیده شد تا اجرای طرح ترافیک چند روزی اجرا نشود که با شهردار تهران، استاندار و معاونین وزارت کشور صحبت شد، اما از آنجایی که به تعطیلات عید فطر نزدیک بودیم و عملا پنجشنبه و جمعه‌ها نیز طرح‌های ترافیکی اجرا نمی‌شود، تصمیم بر این شد که از اولین روز بعد از عید فطر طرح ترافیکی با تغییراتی اجرایی شود.
اجرای قطعی طرح ترافیک بعد از عید فطر
اجرای طرح ترافیک از ۸ صبح تا ۱۶ بعدازظهر

وی با بیان اینکه در حال حاضر اجرای طرح‌های ترافیکی از روز بعد از عید فطر قطعی شده است، گفت: طرح ترافیک از ساعت ۸ صبح تا ۱۶ خواهد بود و کارمندان می‌توانند با استفاده از خودروی شخصی تا قبل از ساعت ۸ صبح به محل کار خود بروند و در نوبت عصر نیز همزمان با تعطیلی ادارات، طرح ترافیک نیز اجرا نمی‌شود، اما از ساعت ۱۴ افراد می‌توانند از طرح ترافیک خارج شده و مشمول جریمه نشوند. هر چند که ما از شب گذشته دوربین‌های ثبت تخلف را آماده کرده بودیم، اما بنا به تصمیم طرح‌های ترافیکی از بعد از عید فطر اجرایی می‌شود.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران که در یک برنامه تلویزیونی صحبت می کرد، در پاسخ به این سوال که آیا هماهنگی لازم با وزارت بهداشت صورت گرفته گفت: دکتر زالی در جلسه شورای ترافیک حضور داشتند و همه مصوبه را امضا کردند و حتی شب گذشته با معاون وی صحبت کردم و با اینکه تاکید بر اجرای طرح ترافیک داشتند، اما مخالفتی هم برای به عقب انداختن اجرای طرح نداشتند.

وی افزود: تمام تلاش ما، وزارت بهداشت، کشور و ... این است که بتوانیم جمعیت در اتوبوس و مترو را کنترل کرده و طرح فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنیم. هر چند که احتمال می‌دهیم در حد پنج درصد تعداد مسافران افزایش یابد، اما قطعا اجرای طرح ترافیک وضعیت مرکز شهر را بهتر می‌کند.

ایسنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: عدم اجرای طرح های ترافیکی اجرای طرح ترافیک بعد از عید فطر محدوده مرکزی مرکزی شهر حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۹۲۶۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای فاز نخست خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی(ره) اراک

رئیس سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری اراک از اجرای فاز نخست خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی(ره) خبر داد.

محمدحسین ساده‌وند در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در مرکزی، اظهار کرد: اجرای خط ویژه مسیر اتوبوس یک گام اساسی در کاهش آلودگی هوای شهر اراک مبتنی بر توسعه حمل‌ونقل همگانی و کاهش تردد خودروهای شخصی خواهد بود.

وی افزود: در حال حاضر کاهش آلودگی هوای شهر اراک از دغدغه‌های مدیریت شهری، اعضای شورای شهر و شورای ترافیک است؛ بنابراین اقداماتی همچون برقی‌سازی ناوگان اتوبوس و ویژه‌سازی معابر به طور جدی در دستور کار قرار دارد.

رئیس سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری اراک خاطرنشان کرد: با مصوبه شورای ترافیک استان، فاز نخست خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی (ره)، حد فاصل چهارراه دکتر حسابی تا ابتدای خیابان محسنی اجرایی و تکمیل شده است و امتداد آن ظرف دو روز آینده تا چهارراه ولی عصر (عج) اجرا می‌شود.

ساده‌وند اضافه کرد: خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی (ره) بر اساس مصوبه شورای ترافیک استان، پس از جمع‌آوری خط ویژه خیابان شهید رجایی و یک‌طرفه شدن این خیابان تا ابتدای ۱۲ متری، جایگزین خط ویژه خیابان شهید رجایی شد.

وی ادامه داد: خط ویژه خیابان حضرت امام خمینی (ره) حدفاصل چهار راه ولی عصر (عج) تا ابتدای محسنی، به خطوطی که از شمال شرقی و شرق شهر به هسته مرکزی تردد می‌کنند، از جمله کوی صنعتی، فاز یک و دو شهید بهشتی، هپکو، الهیه، امیریه، مسکن، شهرک حضرت ولی عصر (عج) خدمات خواهد داد.

رئیس سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری اراک تاکید کرد: در حال حاضر، ۳۰ دستگاه اتوبوس با وضعیت فعلی از مسیر خط ویژه خیابان حضرت امام خمینی (ره) استفاده می‌کنند که به ازای هر سفر درون شهری، در زمان پیک ترافیک، بین هفت تا ۱۰ دقیقه کاهش زمان سفر را به دنبال خواهد داشت.

ساده‌وند اضافه کرد: خط ویژه مسیر اتوبوس حدفاصل چهار راه ولی عصر (عج) تا گردش به راست خیابان محسنی، فاز نخست خط ویژه خیابان حضرت امام خمینی (ره) است که بر اساس مصوبه شورای ترافیک استان اجرایی و عملیاتی شده است و در صورتی که با موفقیت همراه باشد، سایر معابری که خط ویژه مصوب دارند همچون خیابان شهید بهشتی، خیابان حضرت امام (ره) از مسجد سیدها تا میدان شورا نیز با نصب جداکننده‌های ترافیکی، احیا و اجرا خواهد شد تا اتوبوس در سریع‌ترین زمان ممکن در شهر تردد داشته باشد.

وی گفت: ایجاد مسیر ویژه خطوط اتوبوس و فراهم شدن زمینه تسریع آمد و شد اتوبوس‌ها بدون گرفتار شدن در ترافیک، موجب پیشگیری از اتلاف وقت مسافران و اقبال آن‌ها به استفاده از اتوبوس به جای خودروی شخصی می‌شود.

کد خبر 749064

دیگر خبرها

  • تسهیل در روند اجرای بزرگراه شهید شوشتری ظرف ۱۰ روز آینده
  • آموزش ایمنی ترافیک به ۴ هزار و ۶۰۰ دانش‌آموز مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان‌غربی
  • اعمال محدودیت ترافیکی در تقاطع محور باغیک_تفرش
  • اعلام محدودیت ترافیکی تعطیلات پیش رو در جاده‌ها
  • اعلام ممنوعیت‌های ترافیکی جاده‌ها در تعطیلات ۳ روزه آتی/ چالوس در کدام روزها یکطرفه است؟
  • ضرورت اصلاح نقاط حادثه خیز شهر مراغه
  • وضعیت ترافیکی شهر تهران/ توقف درحاشیه معابر بزرگراهی ممنوع  
  • آخرین وضعیت ترافیکی معابر و بزرگراه‌های تهران
  • اجرای فاز نخست خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی(ره) اراک
  • سامانه ثبت تخلفات پارک خودروها در قرچک راه اندازی شد