Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-01@16:45:32 GMT

افزایش ۱۲ درصدی دستگیری مواد فروشان اینترنتی

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۹۲۸۰۲

سرهنگ عبدالوهاب حسنوند در گفت‌وگو با مهر با اشاره به رصدهای پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران در فضای مجازی اظهار کرد: پلیس مواد مخدر شعبه‌ای به نام فضای مجازی دارد و با تمام افرادی که در فضای مجازی در حوزه مواد مخدر جرم یا تبلیغات سو انجام می‌دهند، برخورد می‌کند.

وی افزود: این افراد مورد رصد پلیس هستند و حتماً نسبت به دستگیری آنها بنا به دستور مقام قضائی اقدام می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ ادامه داد: تمام کلیدهایی که در فضای مجازی در زمینه تشویق افراد به استفاده از مواد مخدر یا استفاده کودکان برای تبلیغ این اقلام منتشر می‌شود، بدون استثنا مورد بررسی قرار می‌گیرد و زمانی که به سر منشأ اصلی آنها برسیم، بدون هیچ اغماضی با آنها برخورد می‌کنیم.

حسنوند افزود: با توجه به اینکه بحث آموزش، فروش و قیمت‌گذاری مواد مخدر در فضای مجازی رو به افزایش است و افراد سوءاستفاده‌گر در این فضا در حال تخریب و به ثمر رساندن اهداف پلیدشان هستند و نوعی شبیه‌خون فرهنگی از کشورهای متخاصم در این فضا علیه ایران و ایرانیان وجود دارد، توصیه ما به خانواده‌ها این است که فرزندان خود را حتماً در فضای مجازی مورد رصد قرار دهند.

به گفته وی، لازم است خانواده‌ها به محیط‌هایی که فرزندان در فضای مجازی ورود کرده‌اند، ورود کنند، کانال‌ها و شبکه‌هایی که فرزندان چک می‌کنند را مورد توجه قرار داده تا خدای ناکرده فضایی برای سوءاستفاده کردن مجرمان ایجاد نشود.

حسنوند با اشاره به اقدامات پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ در این حوزه گفت: در این رابطه اقدامات خوبی انجام شده و سرشاخه‌های اصلی تهیه و توزیع مواد در فضای مجازی در حوزه شهر تهران و جنوب کشور مورد رصد قرار گرفته البته همزمان در شرق و مرکز افرادی را که با آنها همدست بوده‌اند، مورد رصد قرار داده و در نهایت طی عملیات مشترک پلیسی، این افراد را دستگیر کرده‌ایم.

کرونا فروشندگان مواد مخدر را به سمت فضای مجازی سوق داده است

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ تأکید کرد: با توجه به بحث کرونا و فاصله‌گذاری اجتماعی و عدم حضور افراد در جامعه، مجرمان به سمت فضای مجازی رفته تا مشتریانی که خانه‌نشین شده‌اند را در این فضا جذب کنند.

وی بیان کرد: به همین دلیل قطعاً در فضای مجازی، افزایش جرم‌های مرتبط با مواد مخدر را داشته‌ایم که البته پلیس هم در این رابطه بیکار نبوده و پیگیری‌های لازم را انجام داده و خوشبختانه به نتایج خوبی رسیده‌ایم.

حسنوند در پایان گفت: نسبت به مدت مشابه سال گذشته، حدود ۱۲ درصد افزایش دستگیری افرادی که در فضای مجازی مجرم بودند و جرم مرتکب شدند را داشته‌ایم که خانواده‌ها باید در این زمینه دقت زیادی داشته باشند و توجه لازم را در فضای مجازی به خرج دهند.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران فضای مجازی مورد رصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۹۲۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت کلاهبردار اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سرهنگ گودرزی گفت: یکی از خواننده‌های مطرح در کشور به پلیس فتا مراجعه و عنوان کرد، یک صفحه جعلی با نام و تصاویر وی در شبکه‌های اجتماعی ساخته شده و اقدام به دریافت وجه و کلاهبرداری از شهروندان می‌کند. 

وی ادامه داد: کارشناسان پلیس فتا تهران بزرگ تحقیقات خود را آغاز کردند و در بررسی‌های انجام‌شده مشخص شد یک صفحه اینستاگرامی با بیش از ۴۰۰ هزار نفر دنبال کننده با سوءاستفاده از جایگاه اجتماعی و محبوبیت شاکی با جعل هویت وی با استفاده از تصاویر آرشیوی و ترفند کمک به افراد بی بضاعت از کاربران کلاهبرداری می‌کند. 

وی افزود: کارآگاهان سایبری پلیس فتا پایتخت با بهره گیری از روش‌های علمی مجرم را در فضای مجازی شناسایی و با به دست آمدن اطلاعات هویتی وی، پس از تشریفات قضایی متهم در یکی از مناطق شمال تهران بزرگ دستگیر و به پلیس فتا منتقل شد. 

سرهنگ گودرزی گفت: مجرم در تحقیقات به‌عمل‌آمده به ساخت صفحه جعلی با نام و مشخصات شاکی در شبکه اجتماعی اینستاگرام و دریافت وجه از بیش از ۳۰ نفر از شهروندان اعتراف و ابراز پشیمانی کرد، وی همچنین انگیزه خود را کسب مال نامشروع و مطرح شدن در فضای مجازی عنوان کرد. 

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد؛ به طور معمول افراد سودجو با استفاده از بستر شبکه‌های اجتماعی و هویت‌های مجازی جعلی که با جذابیت‌های ظاهری اغواکننده آراسته شده، اقدام به فریب قربانیان خود کرده و از جملات زیبا و فریبنده برای رسیدن به نیت شوم خود استفاده می‌کنند لذا هموطنان در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی می‌توانند موضوع را از طریق مرکز فوریت‌ها سایبری به شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ یا نشانی پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir گزارش کنند.

دیگر خبرها

  • دستگیری مدیر یک آرایشگاه زنانه به خاطر تبلیغ کودک‌همسری
  • کشف و ضبط ۱ کیلوگرم مواد مخدر صنعتی و سنتی در خرم‌آباد/ ۴ نفر دستگیر شدند
  • دستگیری ۱۲ نفر از باند قمار در گلستان/ تراکنش‌های غیر مجاز فراتر ۶۰۰ میلیارد تومان بود
  • دستبند پلیس بر دستان فروشندگان مواد مخدر در آبادان
  • توقیف کامیون حامل ۲۶۷ کیلو مواد مخدر شیشه در غرب تهران
  • خود مراقبتی در فضای مجازی امری ضروری است
  • بازداشت کلاهبردار اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس
  • کلاهبرداری اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس
  • کلاهبرداری اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس 
  • برخورد پلیس با عوامل خرید و فروش سلاح گرم و اراذل و اوباش در فضای مجازی و دستگیری ۳۰۰۰ نفر