Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@20:50:34 GMT

پروژه هتل صخره‌ای در بن‌بست/ دستور استاندار روی زمین ماند!

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۹۴۱۲۹

پروژه هتل صخره‌ای در بن‌بست/ دستور استاندار روی زمین ماند!

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: هتل صخره‌ای خرم آباد نزدیک به ۲۳ سال است عملیات اجرایی آن نیمه کاره مانده و تاکنون بارها از سوی مسئولان از روند اجرای این پروژه انتقاد شده است.

سرمایه‌گذاری که غایب است!

این در حالیست که طی سال‌های اخیر با توقف عملیات اجرایی این پروژه انتقادات از آن دوچندان شده به گونه‌ای که مردم لرستان از این پروژه به عنوان پروژه‌ای تاریخی یاد می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آخرین بار مشکلات مربوط به این هتل نیمه کاره، در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی لرستان و در تاریخ ۶ بهمن ماه سال گذشته مورد بررسی قرار گرفت، جلسه‌ای که در آن «سید موسی خادمی» استاندار لرستان دستور تعیین تکلیف این پروژه را داد، دستوری که گویا با گذشت ماه‌ها هنوز روی زمین مانده است و نه سرمایه گذار و نه مدیران مربوطه اهمیتی برای آن تا کنون قائل نبوده‌اند.

در این جلسه سید امین قاسمی مدیرکل میراث فرهنگی لرستان، گفت: سرمایه گذار این پروژه اهتمامی برای اجرا و حل مشکل آن ندارد.

وی با بیان اینکه از نظر ما سرمایه گذار این پروژه «غایب» است، عنوان کرد: طی دو سال گذشته سرمایه گذار این پروژه از «نظرها غایب است» و هنوز ایشان را به چشم ندیده‌ایم.

مدیرکل میراث فرهنگی لرستان، تاکید کرد: تا کنون سرمایه گذار اصلی این هتل در جلسات حضور پیدا نکرده است.

دستور استاندار روی زمین ماند

این سخنان سید امین قاسمی، موجب واکنش استاندار لرستان شد تا وی در سخنانی بگوید: سرمایه گذار باید دنبال طرح خود باشد، نمایندگان پیگیری این پروژه نیز هر چند وقت یک بار عوض می‌شوند.

وی با بیان اینکه من نمی دانم صاحب اصلی این هتل چه کسی است، افزود: اگر مالک اصلی این پروژه با اداره کل راه و شهرسازی در رابطه با کارشناسی مجدد قیمت زمین توافق کرد، انجام گیرد تا دولت چیزی برای همکاری کم نگذاشته باشد، اما ما نمی‌توانیم کسی را به زور بیاوریم که اینجا سرمایه گذاری کند.

استاندار لرستان، گفت: اگر سرمایه گذار با کارشناسی مجدد مایل نبود حقوق دولت احیا شود.

خادمی، افزود: اگر سرمایه گذار پای کار آمد ما همکاری لازم را خواهیم داشت، اما اگر قرار باشد که سرمایه گذاری صورت نگیرد باید حقوق دولت رعایت شود و در این راستا یک مدت زمان تعیین شود اگر سرمایه گذار پای کار نیامد، اقدامات قانونی در دستور کار قرار گیرد.

هتل نیمه کاره‌ای با عمر بیش از ۲۰ سال

از این انتقاد و دستور سید موسی خادمی ماه‌ها گذشته است، برای پیگیری این امر به سراغ سید امین قاسمی مدیرکل میراث فرهنگی لرستان رفتیم تا آخرین اقدامات صورت گرفته را جویا شویم.

وی با بیان اینکه هتل صخره‌ای، بیش از ۲۰ سال پیش کلنگ زنی شده است، عنوان کرد: این هتل متولیان متعددی داشته که عوض شده‌اند، از روز اول انتخاب این مکان بدون راه دسترسی و تعیین تکلیف راه دسترسی و بدون مطالعه و بی منطق بوده است.

مدیرکل میراث فرهنگی لرستان با تاکید بر اینکه از روز اول راه دسترسی قانونی برای این هتل که بر روی تپه بنا شده، در نظر گرفته نشده است، گفت: راه دسترسی به این هتل از وسط پارک رد شده، اراضی پارک در اختیار شهرداری خرم آباد است، بخشی از اراضی بالا هم در تملک سرمایه گذار اولیه بوده و مابقی آن متعلق به دولت است.

پروژه نیمه کاره و مسکوت مانده است

قاسمی، بیان داشت: باید سرمایه گذار این تمهیدات را پیش بینی و پیگیری می‌کرد تا بتواند راه دسترسی و فضایی که برای محوطه یک هتل پنج ستاره با این عظمت نیاز دارد را تأمین کند، افزود: این امر صورت نگرفت، از دو سال پیش با پیگیری‌های ما و استاندار، یک سری تمهیدات و کمک‌هایی صورت گرفت، دستگاه‌ها پای کار آمدند، اداره راه و شهرسازی حاضر شد بخشی از فضا را که به عنوان فضای سبز و مورد نیاز هتل را با نرخ کارشناسی واگذار کند.

وی، گفت: حتی قرار شد که راه دسترسی به هتل را با یک نرخ نازل و کارشناسی مورد تأیید دستگاه‌های نظارتی به سرمایه گذار واگذار شود.

مدیرکل میراث فرهنگی لرستان با بیان اینکه منتها سرمایه گذار در طول بیش از یک سال گذشته که این پیگیری‌ها صورت گرفت، متأسفانه پیگیری نکرد و با نرخ‌های کارشناسی راضی به خرید این اراضی برای راه دسترسی و محوطه سازی و پارکینگ نشده است، گفت: تا کنون این امر مسکوت مانده است.

هتل صخره‌ای در بن بست!

قاسمی، افزود: فکر می‌کنم این پروژه به عنوان یکی از پروژه‌های پیش ران و تأثیر گذار در بحث توسعه است انتخاب شده، الان بن بستی وجود دارد که خود سرمایه گذار تمایل به پیگیری و تکمیل نداشته باشد.

وی با تاکید بر اینکه اگر سرمایه گذار تمایل داشته باشد، رقمی را که اداره کل راه و شهرسازی از طریق کارشناسان رسمی دادگستری به عنوان نرخ کارشناسی روی زمین گذاشته، نرخ خوبی است، گفت: این هتل می‌تواند به عنوان نگینی در بحث تأسیسات اقامتی، پذیرایی و گردشگری در خدمت رسانی به گردشگران باشد.

مدیرکل میراث فرهنگی لرستان، تاکید کرد: دولت این آمادگی را دارد که اراضی مورد نیاز سرمایه گذار را بر اساس نرخ کارشناسی به سرمایه گذار واگذار کند، به سرمایه گذار این امر اعلام شده است، سرمایه گذار هم باید ورود پیدا کند و زمین را تملک و ادامه کار را انجام دهد.

کد خبر 4928678

منبع: مهر

کلیدواژه: ساخت هتل خرم آباد اداره کل میراث فرهنگی لرستان امین قاسمی استاندار لرستان سید موسی خادمی ویروس کرونا شیراز بوشهر شهرکرد شب قدر گرگان قزوین شیوع کرونا زلزله ایلام کمک به نیازمندان بیرجند مواسات ماه مبارك رمضان مدیرکل میراث فرهنگی لرستان سرمایه گذار اگر سرمایه گذار راه دسترسی هتل صخره ای نیمه کاره روی زمین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۹۴۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند

استاندار کرمان گفت: چینی ها سرمایه گذاری زیادی در استان کرمان انجام داده اند به طوری که در بخش خودروسازی و قطعه سازی برای ۱۲ هزار نفر در مناطق محروم این استان اشتغالزایی کرده‌اند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم محمدمهدی فداکار، استاندار کرمان در نشست خبری دومین دوره رویداد بین‌المللی سرمایه‌گذاری و توسعه کشور (کرمان آیدکس 2024 ) در اتاق بازرگانی ایران  اظهار  داشت: صادرات 40 کالا با ارزش 10 میلیارد دلار  به 50 بازار  از استان کرمان  برنامه ریزی شده است که هدفی قابل دستیابی است.

وی در پاسخ به خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: چینی ها سرمایه گذاری زیادی در استان کرمان انجام داده اند به طوری که در بخش خودرو سازی و قطعه سازی برای 12 هزار نفر در مناطق محروم این استان اشتغالزایی کرده‌اند.

وی در پاسخ به سوال دیگر خبرگزاری تسنیم  در ارتباط با آب گرفتی برخی از صنایع استان کرمان از جمله خودروسازی‌ها بعد از سیل اخیر گفت: در منطقه بم در سطحی بالغ بر 20کیلومتر بارندگی و سیل وجود داشت  تا وارد دشت شود اما با توجه به اینکه شدت جریان آب کند بود خسارتی آنچنانی وارد نکرده است.

وی افزود: آب در حال حرکت به مدت حدود 2 ساعت وارد پارکینگ های خودروسازان که در شیب قرار داشتند، شد اما آسیبی وارد نکرد وارد سالن ها و خط تولید نشد.

استاندار کرمان گفت: ظرفیت‌های زیادی در استان کرمان در بخش های مختلف از جمله انرژی های تجدیدپذیر، گردشگردی،محصولات کشاورزی،ذخایر معدنی وجود دارد؛ از طرفی سرمایه‌گذاری‌هایی انجام شده تا شاهد تولید کل زنجیره فولاد و بخشی از زنجیره مس در استان باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • تشکیل شرکتهای واسطه برای جذب سرمایه خارجی قانونی شد
  • ضرب‌الاجل یک‌هفته‌ای استاندار برای پیگیری بیکاری لرستان
  • سرمایه‌گذار معروف: هوش مصنوعی راهی برای کلاهبرداری است
  • تعیین تکلیف سایت جدید پسماندهای بیمارستانی کرمانشاه در گام‌ نهایی
  • قول وزیر نیرو برای رها کردن بخش دیگری از حق آبه قزوین از سد طالقان
  • بازدیدهای سرزده و شهرستانی ادامه دارد؛مدیران آماده و به گوش باشند
  • تالار افلاک خرم‌آباد به دلیل تیراندازی‌های غیرمجاز در عروسی‌ها پلمپ شد
  • یکپارچه‌سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی به سرمایه‌گذار چینی واگذار شد