Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@17:04:39 GMT

انجام ۱۴۰ هزار آزمایش کرونا در اندونزی

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۹۴۲۵۶

انجام ۱۴۰ هزار آزمایش کرونا در اندونزی

به گزارش خبرنگار مهر، پروفسور دریانو هادی جاهجانو، امروز در هفتمین نشست برنامه تبادل تجربیات علم و فناوری در کشورهای اسلامی (استپ)، در مورد مجموع اقدامات کشور اندونزی در رویارویی با چالش کرونا گفت: با آغاز همه‌گیری آژانس مدیریت بحران اندونزی، اطلاعات و آمار را هر روز ارائه می‌دهد؛ همچنین تدابیر و قوانین مربوط به فاصله‌گذاری اجتماعی را تعیین می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشکده داروسازی موسسه فناوری بندانگ اندونزی افزود: بر اساس آمار این آژانس تاکنون ۱۴۰ هزار آزمایش انجام شده است.

وی به همکاری بخش‌های مختلف در حل چالش کرونا اشاره کرد و گفت: بسیاری از دانشگاه‌ها ابتکارات و اقدامات زیادی در تولید دستگاه ها و تجهیزات پزشکی داشتند؛ ساخت دستگاه ونتیلاتور، ربات‌های کمک‌کننده به نیروهای درمان و وسایل حفاظت شخصی از جمله این ابتکارات بود.

جاهجانو افزود: همچنین دانشگاه‌ها با برگزاری وبینارها و توصیه‌های برخط در آموزش مردم برای حفاظت از خود و مسئولیت اجتماعی مراقبت از دیگران به جلوگیری از شیوع این بیماری کمک کردند.

به گفته پروفسور دریانو هادی جاهجانو شرکتهای درمانی و تولید دارو نیز با اهدای داروهای لازم به نظام بهداشت و درمان در بهبود بیماران مبتلا به کرونا کمک کردند.

وی با اشاره به دیگر اقدامات در اندونزی گفت: سازمان های مردم نهاد اجتماعی نیز با آموزش مردم برای جلوگیری از شیوع کرونا همچنین مراقبت از بیماران و افراد خانواده آنها به میدان آمدند. این سازمان ها همچنین به افرادی که بیکار شدند کمک کردند، بخش های مسئولیت اجتماعی شرکت ها نیز به کارمندان و کارگران خود حمایت‌های لازم را ارائه دادند.

وی گفت: همه بخشها شامل دانشگاه‌ها، سازمان‌های مردم‌نهاد، شرکت‌های داروسازی و افراد حقیقی و حقوقی و شرکت‌های مختلف و نظام بهداشت و درمان در آموزش مردم، درمان بیماران و حمایت از آسیب‌دیدگان کرونا کمک کردند.

به گزارش مهر، این دوره از نشست استپ با توجه به شیوع بیماری کرونا از ماه دسامبر (آذر ۱۳۹۸) در چین و ابتلای بیش از چهار میلیون نفر در جهان و مرگ بیش از سیصد هزار نفر به دلیل ابتلا به آن در اولین جلسه به نام تبادل تجربیات و مشاهدات نیروی درمان در کشورهای اسلامی روز ۲۹ اردیبهشت میزبان مقالات و سخنرانی‌های علمی شماری از پژوهشگران و پزشکان است.

کد خبر 4928564 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: اندونزی چین ویروس کرونا داروسازی ویروس کرونا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان تحقیقات علمی فناوری نانو تولید اینترنت فناوری فضایی نوآوری امنیت اطلاعات گوشی هوشمند کووید 19 محمد جواد آذری جهرمی زلزله کمک کردند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۹۴۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمه هنرمندان صنایع دستی ابلاغ شد

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور از ابلاغ بیمه هنرمندان صنایع دستی خبر داد و گفت: امیدواریم این مراحل کنترل و نظارتی تا اوایل خردادماه انجام شود که بتوانیم در این ماه شاهد عقد قرارداد بیمه این افراد باشیم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مریم جلالی با بیان اینکه از شهریور 1401 بحث بیمه هنرمندان با وجود فراز و نشیب‌های زیاد پیگیری شد، تصریح کرد: این مهم با مکاتبات وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با رئیس جمهوری محقق شد و نهایتا در بهمن 1402 با دستور اکید رئیس جمهوری بیمه 10 هزار نفر از فعالان حوزه گردشگری و صنایع دستی که از این تعداد 8 هزار نفر هنرمند صنایع دستی و 2 هزار نفر راهنمایان گردشگری را شامل می‌شود، در دستور کار قرار گرفت.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور با بیان اینکه بحث تأمین اعتبار منجر به طولانی شدن این بحث شد به طوری که تا انتهای سال گذشته طول کشید، گفت: از بهمن سال 1402 به دنبال ابلاغیه از سازمان تامین اجتماعی، لیست اسامی افراد واجد شرایط را جمع‌آوری کردیم. اسامی توسط استان ها ارسال و در چند مرحله پایش شد.

او با بیان اینکه اولویت ما گروه سنی بوده است، اظهار کرد: باتوجه به اینکه اگر سن افراد از 50 سال عبور کند امکان تحت پوشش قرار گرفتن بیمه آنها نیست، لذا مقرر شد در این مرحله اولویت سنی ما 40 تا 50 سال باشد و افرادی که سابقه و تاثیرگذاری بیشتری در صنایع دستی دارند مشمول شوند.

جلالی با اشاره به اهمیت و توجه به بحث معیشتی هنرمندان گفت: افراد برای بیمه شدن علاوه بر مجوز میراث فرهنگی باید کارت فنی حرفه ای نیز داشته باشند.

بازدید 2 میلیون نفر از کارگاه‌های صنایع دستی در ایام نوروز

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور با اشاره به اینکه قبل از تحت پوشش قرار گرفتن بیمه، فرایند کنترل و بازرسی تامین اجتماعی نیز انجام می‌شود، اظهار کرد: افراد باید حتما در رشته خود کار کنند، معاینات پزشکی هم انجام دهند و سپس فرایند لازم در سامانه طی می شود.

او با بیان اینکه یک شغل زمانی پایدار است که فرد بتواند بعد از بازنشستگی مستمری دریافت کند، گفت: در صورت درگذشت هنرمند صنایع دستی، خانواده او می‌تواند از مستمری آن استفاده کنند و حتی اگر فرد از کار افتاده شود نیز می‌تواند از این بیمه استفاده کند. همچنین این افراد توسط سازمان تامین اجتماعی و بازرسان ادارات میراث فرهنگی استان ها پایش می‌شوند.

جلالی در پایان خاطرنشان کرد : امیدواریم مراحل کنترل و نظارت تا اوایل خرداد ماه سال جاری انجام شود تا بتوانیم در این ماه شاهد عقد قرارداد بیمه این افراد باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیمه هنرمندان صنایع دستی ابلاغ شد
  • بهره‌برداری یک هزار تخت بیمارستانی جدید در هرمزگان
  • ۴۰مبتلا به تب مالت در دیشموک/سه روستا دچار اپیدمی هستند
  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین
  • از ایمپلنت دندان چه می‌دانید؟ افرادی که دندان کشیده شده دارند بخوانند!
  • اختلال اوتیسم؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • برگه‌های آزمایش الکی!
  • تولید زباله مسافران، نمکی روی زخم بی‌درمان گیلان!/ اقداماتی که گردشگران باید برای بحران پسماند انجام دهند + عکس