Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فنی سازمان نوسازی مدارس کشور با بیان اینکه هیچ پروژه‌ نیمه‌تمام نوسازی مدارس بلاتکلیف نماند گفت: جمع‌‌آوری مدارس خشتی و گلی از مهمترین سیاست‌های سازمان در سال گذشته بود.

به گزارش خبرگزاری فارس از  همدان، داریوش ورناصری ظهر امروز در آئین تودیع و معارفه مدیرکل نوسازی مدارس استان همدان اظهار کرد: ۴۵ سال از تاسیس سازمان نوسازی مدارس کشور می‌گذرد و در این مدت فعالیت‌ها و خدمات ارزشمندی در سطح کشور انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه آقای تیموری از مدیران لایق سازمان نوسازی کشور بود و در مدت ۶ سال فعالیت چشمگیری داشت که حتی بیشتر از بقیه مدیران نسبت به خواسته‌های استانش پافشاری می‌کرد گفت: ایشان چند مرحله تقاضای کناره‌گیری داشت اما سازمان تمایل نداشت که با اصرارهای ایشان به این جمع‌بندی رسیدیم که تقاضای ایشان را انجام دهیم.

معاون فنی سازمان نوسازی مدارس کشور با بیان اینکه در مدت فعالیت آقای تیموری، همدان از استان‌های کمتر مسئله‌دار در کشور بود افزود: آقای مرادی نیز از نیروهای توانمند و با تجربه در حوزه راه‌ و شهرسازی است و سازمان نوسازی مدارس کشور همواره به دنبال جذب نیروهای توانمند بوده است.

وی با تاکید به اینکه سازمان نوسازی مدارس کشور کار شبانه‌روزی انجام می‌دهد و در آن تعطیلی مفهومی ندارد گفت: تمام مدیران و نیروهای ما در سطح کشور کار شبانه‌روزی انجام می‌دهند که قدردان هستیم.

ورناصری با بیان اینکه طی دو سال اخیر اقدامات خوبی در سازمان صورت گرفته که تکمیل پروژه‌های نیمه تمام خصوصا پروژه‌های نیمه‌تمام خیرین با توجه به اعتباراتی که سازمان سال گذشته و امسال در نظر گرفته مورد توجه بوده است خاطرنشان کرد: نباید هیچ پروژه‌ای نیمه‌تمام به خصوص پروژه‌های نیمه تمام خیرین بلاتکلیف باشد.

وی با اشاره به اینکه به دنبال بستن پرونده مجتمع‌های آموزشی طی امسال هستیم گفت:‌ مکان یابی از شاخص‌های اصلی است اما این حساسیت کمتر در استان همدان دیده می‌شود که امیدوارم مورد توجه باشد.

بسته تحولی وزارت آموزش و پرورش: مکان‌یابی و مشارکت خیرین مدرسه‌ساز 

معاون فنی سازمان نوسازی مدارس کشور با بیان اینکه دو بسته تحولی وزارت آموزش و پرورش موضوع مکان‌یابی و مشارکت خیرین مدرسه‌ساز است، خواستار توجه به این موضوع شد.

وی با اشاره به اینکه «مدیریت سبز» یکی دیگر از سیاست‌های اصلی و کلان سازمان است که به طور جدی دنبال می‌شود گفت:‌ عملکرد استان همدان در این زمینه خوب بوده و امیدوارم تداوم داشته باشد.

ورناصری توجه به صنعتی‌سازی را از دیگر موارد مهم عنوان کرد و افزود: ظرفیت این اقدام در استان همدان وجود دارد و امیدوارم نیروهای دفتر فنی و نیروهای سازه و معماری به این امر توجه کنند.

وی با اشاره به اینکه برون‌سپاری نیز بسیار حائز اهمیت است خاطرنشان کرد: با توجه به محدودیت بکارگیری نیروها تصمیم گرفته‌ایم برخی از فعالیت‌ها را از قبیل آزمایشگاه به صورت برون‌سپاری انجام دهیم.

معاون فنی سازمان نوسازی مدارس کشور با بیان اینکه جمع‌آوری بخاری نفتی از مدارس یکی از اقدامات مهم بوده که همدان اولین استان کشور بود که  آن را اجرا کرد تصریح کرد: این ایده را سال گذشته در کشور نیز اجرا کردیم و امسال فاز دوم آن اجرایی می‌شود و بخاری‌های نفتی که علمک گاز ندارند را جایگزین سیستم‌های گرمایشی دیگری می‌کنیم.

وی با اشاره به اینکه جمع‌آوری مدارس خشتی و گلی جزو اصلی‌ترین سیاست‌های سازمان بوده و از سال گذشته آغاز شده است گفت: پایان سال گذشته تمام مدارس خشتی و گلی را جمع‌آوری کردیم، البته همدان مدارس خشتی و گلی نداشت.

ورناصری از تلاش‌های بی‌وقفه پیمانکاران با وجود مشکلات مالی در کشور تقدیر کرد و افزود:‌ نقدینگی به حداقل رسیده بود و تبدیل اسناد خزانه‌ اسلامی به نقدینگی سخت بود و احداث پروژه سخت‌تر اما باید از تلاش پیمانکاران قدردانی کرد چر که دوشادوش مدیران سازمان نوسازی مدارس و خیرین حرکت کردند.

انتهای پیام/۸۹۰۲۶/

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس همدان نوسازی مدارس کشور مدارس خشتی و گلی بخاری نفتی مدارس خشتی و گلی استان همدان سال گذشته نیمه تمام جمع آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۹۴۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۰ مدرسه هشترود نیازمند نوسازی هستند

 قشلاقی در آیین زنگ سپاس معلم اظهار کرد:از ۱۴۶ مدرسه شهرستان هشترود ۲۵ مدرسه قدمت بیش از ۴۰ سال دارند و در حال تخریب هستند و به صورت فوری به تجدید بنا نیاز دارند.

وی گفت: مدارس فاطمیه (س) و شهید رجایی در مرکز شهر هشترود از شرایط بد فیزیکی برخوردار هستند و اولیای دانش آموزان حاضر به ثبت‌نام فرزندان خود در این مدارس نیستند.

وی با بیان اینکه ۷۰ مدرسه هشترود نیازمند نوسازی هستند گفت:تحقق این مهم از الزامات توسعه شاخص‌های آموزشی در این شهرستان است.

قشلاقی گفت: ۱۰ مدرسه کانکسی هم در این شهرستان وجود دارد که نیاز به تخریب و بازسازی دارند.

وی از خیرین خواست در احداث مدرسه شبانه روزی و فنی و حرفه‌ای در این شهرستان اهتمام داشته باشند.

در این مراسم از تعدادی از معلمان نمونه شهرستان تجلیل شد.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد
  • ارتقا وضعیت نگهداشت شهر یزد با تکمیل پروژه‌های نیمه تمام در سال پایانی شورای شهر یزد
  • ۷۰ مدرسه هشترود نیازمند نوسازی هستند
  • پیاده‌راه‌های همدان از زیباترین پیاده‌راه‌های کشور است
  • تاکید رئیس جمهور بر فعال شدن پروژه منوریل قم
  • به روز رسانی نقشه شهر همدان
  • «قبرستان نو» با حفظ حرمت تمام قبور بهسازی می‌شود / هیچ تخریبی در کار نیست
  • نقشه شهر همدان به‌روزرسانی می‌شود
  • ۳۰۰ مدرسه در یزد فرسوده هستند
  • پروژه‌های آموزشی نیمه تمام تا مهرماه در تربت حیدریه تکمیل می‌شود