Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-26@15:35:53 GMT

دفاع از کشور را نمی‌توان از دیگران گدایی کرد

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۹۷۴۳۰

دفاع از کشور را نمی‌توان از دیگران گدایی کرد

به گزارش حوزه مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان،‌ حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنور رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در دیدار اعضای این کمیسیون با وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح و معاونان وی، گفت: در حوزه دفاعی به آمادگی جدی با چشم انداز وسیع نیاز داریم.

وی به افزایش بودجه دفاعی کشور اشاره کرد و افزود: باوجود اینکه در بودجه (امسال) در بخش‌های مختلف کاهش داشتیم، اما بودجه بحث دفاعی افزایش یافت که این افزایش به خاطر توجه نمایندگان به موضوع دفاعی کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه دفاع چیزی نیست که قابل خرید و فروش یا استقراض باشد، گفـت: دفاع از کشور را نمی‌توان از دیگران گدایی کرد ضمن اینکه تمام آموزه‌های دینی ما بر بحث دفاع تاکید می‌کند.

ذوالنور در ادامه اضافه کرد: بدنه دفاعی کشور بداند که ما در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی نقش سربازی خود را ایفا کرده ایم و خواهیم کرد.

وی به دوران پس از کرونا اشاره کرد و گفت: بعد از دوران ویروس کرونا شرایط حساس‌تر خواهد شد، اگر چه این ویروس فوایدی نیز برای ما داشته است و با این رزمایشی که به امر رهبری اتفاق افتاد؛ تمام نیرو‌های مسلح در آن خوش درخشیدند و توان مقابله ما در برابر ویروس چند برابر شد.

رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس به حمایت و پشتیبانی نیرو‌های مسلح در تامین اقلام بهداشتی از جمله ماسک و مواد ضدعفونی کننده اشاره کرد و افزود: نیرو‌های مسلح از همان روز‌های ابتدایی با حضور در میدان عمل، دولت را تمام قد یاری کردند و با این حمایت و پشتیبانی نیرو‌های مسلح موفقیت‌ها دوچندان شد و مردم نیز انگیزه پیدا کردند.

وی ادامه داد: شیوع این ویروس در شناخت کاستی‌ها نیز موثر بود و امروز در پساکرونا ما پیش بینی‌های زیادی کردیم و به ما تفهیم شد که در حوزه‌های بیوتروریسم باید آمادگی‌های لازم را داشته باشیم چرا که تهدید‌ها و فشار‌ها تکرارپذیر است.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه با این اقدامات مشخص شد که تقویت بنیه دفاعی کشور در چه سمت و سویی باید قرار گیرد، گفت: آینده پژوهی در حوزه تهدید‌ها برای ما مهم است تا تقویت بنیه دفاعی را در آن سمت و سو سوق بدهیم.

وی افزود: در واقع باید میزان آمادگی ما همیشه باید یک پله جلوتر از حد تهدید‌های دشمنان باشد چرا که رفتار دشمنان دست ما نیست و نمی‌دانیم که چه اقدامی خواهند کرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کمیسیون امنیت ملی بودجه دفاعی اقلام بهداشتی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی نیرو های مسلح دفاعی کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۹۷۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همدلی با کودکان، مهارتی که خانواده‌ها با آن غریبه‌اند

ایسنا/خراسان رضوی یک کارشناس ارشد روانشناسی بالینی گفت: اگرچه فراگیری همدلی با کودکان مهارتی بسیار مهم و ضروری است، اما بسیاری از خانواده‌ها با آن غریبه‌اند و آگاهی از آن ندارند.

سمیه سلیمانی در گفت و گو با ایسنا، مهارت‌های زندگی را لازمه بهزیستی دانست و افزود: فراگیری آشنایی با مهارتی تحت عنوان «همدلی» یا به عبارتی درک احساس دیگران ضروری است.

وی با بیان اینکه روانشناسان از سال ۱۹۵۷ تلاش داشتند تا دریابند منشاء همدلی کجاست و چگونه می‌توان فرزندان همدل‌تری تربیت کرد، اظهار کرد: بر اساس مطالعات و تحقیقات انجام شده مشخص شد در کنار عواملی چون نظم و انضباط، گرمی و عشق در رابطه، صبوری، تأیید و تشویق و تنبیه به موقع والدین، بهترین پیش‌بینی کننده همدلی در مردان و زنان ۳۰ ‌ساله رابطه‌ای بود که آن‌ها در ۵ سالگی با والدین خود داشتند.

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی بیان کرد: در این تحقیقات مشخص شد هرچه رابطه والدین و فرزندان در سنین دبستان خوب و صمیمی‌تر باشد، کودکان، همدلی (توانایی درک احساسات و عواطف دیگران و دیدن دنیا از زاویه دید آن‌ها) را بهتر یاد می‌گیرند و بزرگسالان همدل‌تری می‌شوند و هرچه رابطه والد و فرزندان در این سنین رو به سردی و فاصله و «ول کن بابا» و حوصله‌اش را ندارم پیش رود در بزرگسالی احتمال اینکه کودک به سمت خودمحوری، خودکامگی، بی‌توجهی به حال و احوال و خواسته‌های دیگران پیش رود، بیشتر است.

وی در پاسخ به اینکه چطور می‌توان مهارت همدلی خود را ارتقاء داد؟ گفت: همان‌طور که گفته شد این یک مهارت مهم برای ایجاد رابطه قوی و ارتباط مؤثر است.

سلیمانی با بیان اینکه برای فراگیری و بهبود مهارت همدلی چند راه وجود دارد که می‌توان آنها را به کار گرفت، اذعان کرد: تمرین گوش دادن فعال، خود را جای آن‌ها گذاشتن، توجه کردن به نشانه‌های غیرکلامی، تمرین کردن ذهن آگاهی، خواندن داستان و به دنبال بازخورد بودن بخشی از این راه‌ها برای بهبود مهارت همدلی است.

وی با تأکید بر اینکه باید گوش دادن فعال را تمرین کرد، افزود: وقتی فرزندتان با شما صحبت می‌کند بدون وقفه با تلاش برای ارائه راه‌حل به آنچه می‌گوید تمرکز کنید. با برقراری تماس چشمی، تکان دادن سر و پرسیدن سؤالات «شفاف» نشان دهید به او گوش می‌دهید.

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی همچنین از والدین خواست خود را جای فرزندشان بگذارند و سعی کنند مسائل را از دید طرف مقابل ببینید، مثلاً تصور کنید اگر در موفقیت‌های آن‌ها بودید چه احساسی داشتید یا سؤالاتی بپرسید تا درباره تجارب آن‌ها بیشتر بدانید.

وی با بیان اینکه باید به نشانه‌های غیرکلامی توجه کرد، تصریح کرد: مردم اغلب احساسات خود را از طریق زبان بدن، لحن صدا و حالات چهره خود بیان می‌کنند باید به این نشان‌ها توجه کرد تا درک بهتری از احساس طرف مقابل داشته باشید.

سلیمانی همچنین تمرین کردن ذهن آگاه را ضروری دانست و افزود: ذهن می‌تواند به شما کمک کند تا آگاهی بیشتری ‌نسبت به افکار و احساسات خود ایجاد کنید که به نوبه خود می‌تواند به درک بهتر و همدلی با دیگران کمک کند.

وی در خصوص خواندن داستان گفت: این کار می‌تواند به شما کمک کند تا مهارت‌های همدلی خود را توسعه دهید، زیرا به شما امکان می‌دهد جهان را از دیدگاه‌های مختلف ببینید و احساسات و انگیزه‌های شخصیت داستانی را درک کنید.

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی با تأکید بر اینکه والدین باید به دنبال بازخورد باشند، اظهار کرد: باید از دوستان و اعضای خانواده در مورد مهارت‌های همدلی خود بازخورد بخواهید. آن‌ها ممکن است بتوانند پیشنهاداتی در مورد چگونگی بهبود شما ارائه دهند.

وی خاطرنشان کرد: همدلی مهارتی است که با تمرین و تلاش می‌توان آن را توسعه داد. با تمرکز بر درک و ارتباط با دیگران، می‌توان مهارت‌های همدلی خود را بهبود ببخشید و روابط قوی‌تری ایجاد کنید.

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی در پایان گفت: اگرچه فراگیری همدلی با کودکان مهارتی بسیار مهم و ضروری است اما بسیاری از خانواده‌ها با آن غریبه‌اند و آگاهی از آن ندارند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ورود وزیر دفاع به آستانه پایتخت قزاقستان برای شرکت در اجلاس شانگهای
  • ورود وزیر دفاع آستانه پایتخت قزاقستان برای شرکت در اجلاس شانگهای
  • تشکر وزیر دفاع از مجلس برای مصوبه تشکیل سازمان سپند
  • همدلی با کودکان، مهارتی که خانواده‌ها با آن غریبه‌اند
  • تشکر وزیر دفاع از مجلس بابت تصویب تشکیل «سپند»
  • بازدید نمایندگان مجلس از بخش‌های فضایی و موشکی وزارت دفاع
  • بازدید نمایندگان کمیسیون امنیت ملی مجلس از بخش های فضایی و موشکی وزارت دفاع / رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: پیشرفت رو به جلو صنعت دفاعی قابل مشاهده و اندازه گیری هست
  • پیشرفت رو به جلو صنعت دفاعی قابل مشاهده و اندازه گیری هست
  • ایران جزو چهار کشور نخست دنیا در حوزه سدسازی است
  • اقتدار جمهوری اسلامی ایران ثمره اتحاد نیرو‌های مسلح است