Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارآزمایی بالینی برای بررسی اینکه آیا داروی سرطان نادر مولتیپل میلوما موفق به بهبود بیماران مبتلا به کرونا که به دستگاه تنفس مصنوعی متصل هستند می‌شود یا خیر، به زودی آغاز می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ به نقل از دیلی‌میل نوشت: در تازه‌ترین تلاش‌ها برای مقابله با ویروس کرونا و یافتن راهی برای درمان آن، محققان تصمیم دارند از یک نوع داروی درمان سرطان استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارآزمایی بالینی برای بررسی اینکه آیا داروی سرطان نادر مولتیپل میلوما موفق به بهبود بیماران مبتلا به کرونا که به دستگاه تنفس مصنوعی متصل هستند می‌شود یا خیر، به زودی آغاز می‌شود.

مولتیپل میلوما، یک نوع سرطان خون است و معمولا در مغز استخوان وجود دارد. در این بیماری، نوع خاصی از سلول‌های سفید خونی به نام پلاسما، دچار سرطان شده و شروع به تکثیر غیرطبیعی در مغز استخوان می‌کنند.

داروی مذکور Selinexor نام دارد و در حال حاضر مورد تأیید درمان مولتیپل میلوما است. محققان می‌گویند: این دارو پروتئینی را مسدود می‌کند که منجر به تکثیر ویروس در بدن می‌شود؛ هدف از آزمایش این دارو بررسی بهبود بیماران مبتلا به کروناست که در شرایط وخیمی قرار دارند.

بیش از ۲۳۰ بیمار از آمریکا و اروپا برای بررسی تأثیر این دارو ثبت نام کرده‌اند؛ سلینکسور که با نام تجاری Xpovio شناخته می‌شود، توسط شرکت Karyopharm Therapeutics Inc مستقر در ماساچوست ساخته شده و در حال حاضر توسط سازمان غذا و داروی آمریکا برای معالجه مولتیپل میلوما تأیید شده است.

به گفته یکی از محققان این پژوهش، هدف از آزمایش این است که بررسی شود آیا دوز کم این دارو می‌تواند بیماران مبتلا به کرونا را از ونتیلاتور جدا کند یا خیر.

سلینکسور پروتئین XPO۱ را مسدود می‌کند که در تکثیر ویروس در بدن و پاسخ التهابی بدن نقش دارد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سرطان کرونا بیماران مبتلا به کرونا مولتیپل میلوما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۹۷۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف ۴ میلیارد تومان داروی غیرمجاز و تاریخ گذشته در پردیس

رئیس اداره بازرسی فرمانداری پردیس از کشف انبار داروی غیرمجاز و تاریخ مصرف گذشته در پردیس خبر داد و گفت: ارزش اقلام دارویی کشف‌شده بیش از ۴ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان برآورد شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از پردیس، محمد خندان اردلانی ظهر امروز در حاشیه بررسی و تعیین قیمت اقلام کشف‌شده از انبار داروی غیر مجاز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در بازدیدی که به محوریت اداره بازرسی فرمانداری و با حضور نمایندگانی از شبکه بهداشت و درمان، تعزیرات حکومتی و پلیس آگاهی، انبار نگهداری داروی غیرمجاز در فاز 4 پردیس شناسایی و کشف شد.

وی افزود: با دستور قضایی انبار غیرمجاز دارو کشف‌شده تا تعیین تکلیف اقلام و بررسی‌های بیشتر پلمب شد.

727 هزار قرص و داروی خارج از شبکه توزیع در زابل کشف شد

رئیس اداره بازرسی فرمانداری پردیس در ادامه گفت: در بررسی‌های انجام گرفته از سوی کارشناسان غذا و دارو، قیمت اقلام دارویی مکشوفه بالغ‌بر 4 میلیارد و 300 میلیون تومان برآورد شده که بیش از 2 میلیارد و 600 میلیون تومان آن تاریخ مصرف گذشته و نزدیک به 1 میلیارد و 600 میلیون تومان آن قابل مصرف اعلام شده است.

خندان اردلانی در پایان خاطرنشان کرد: پرونده این انبار کشف‌شده از سوی دستگاه‌های مرتبط تشکیل و برای طی روند قانونی به مراجع ذی‌صلاح ارجاع شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کشف ۴ میلیارد تومان داروی غیرمجاز و تاریخ گذشته در پردیس
  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • (ویدئو) این ربات سرطان ریه را تشخیص می‌دهد
  • این ربات سرطان ریه را تشخیص می دهد/ دقت بیشتر، آسیب کمتر (فیلم)
  • این ربات سرطان ریه را تشخیص می دهد/ دقت بیشتر، آسیب کمتر
  • داروی ایرانی بهتر است یا داروی خارجی؟
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • کشف محموله دارو در زابل