Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدمهدی جعفری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا اظهار داشت: در کشور دستاوردهای قابل توجهی در زمینه کرونا داشتیم و دانشگاه ها و پژوهشگاه ها مانند رویان فعالیت های بسیار خوبی در این زمینه داشته است.

وی ادامه داد: علاوه بر ارائه تجربیات خود به کشورهای اسلامی می توانیم از دستاوردها و تجهیزات این کشورها در زمینه مقابله با کرونا بهره برداری کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جعفری ادامه داد: به رغم تبلیغات منفی که گاها در برخی رسانه ها شنیده می شود، دانشمندان مسلمان دستاوردهای خوب و قابل توجهی در زمینه این آوردگاه بین المللی دارند.

وی، ساخت سریع کیت تشخیصی کرونا و حضور یکی از دانشمندان مسلمان در جمع پنج کاندیدای اول دنیا در تولید واکسن کرونا را از جمله دستاوردهای مناسب دانشمندان کشورهای اسلامی اعلام کرد.

جعفری با اشاره به اینکه تولید واکسن عزم جهانی را می طلبد، گفت: در تلاش هستیم تا دانشمندان جهان اسلام بتوانند ظرفیت های خود را به اشتراک بگذارند و از تجربیات یکدیگر استفاده کنند.

وی ادامه داد: بنیاد علم و فناوری مصطفی با هدف ایجاد بستر به اشتراک گذاری ظرفیت ها در جهان اسلام در حوزه علم و فناوری برنامه ویدیویی را با عنوان "استپ" طراحی کرده است.

جعفری با اشاره به اینکه این برنامه در تلاش برای تبادل تجربیات علم و فناوری در کشورهای اسلامی است، گفت: این برنامه به صورت نشست های دوره ای در کشورهای مختلف برگزاری می شود.

وی ادامه داد: این برنامه تاکنون شش دوره در کشورهای مختلف برگزار شده است، سه دوره در ایران، یک دوره در مالزی، عمان و پاکستان برپا شده و هفتمین دوره آن در حال برگزاری است.

جعفری با اشاره به اینکه با توجه به بروز بیماری کرونا در کل جهان، نشست هفتم به موضوع بیماری کرونا اختصاص یافته است، اظهار داشت: معرفی و برجسته کردن دستاوردهای دانشمندان مسلمان، انتقال تجربیات و به اشتراک گذاشتن ظرفیت ها و پتانسیل های زیرساختی در جهان اسلام از مهمترین اهداف این نشست است.

وی افزود: برای دستیابی به این سه هدف، برنامه دو روزه ای پیش بینی شده است که امروز (یکشنبه) به انتقال تجربیات کادر درمانی در مدیریت بیماری کرونا و روز دوم (اوایل خرداد ماه) به ارایه آخرین دستاوردهای کشورهای اسلامی پرداخته می شود.

برچسب‌ها کرونا پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا کرونا کشورهای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۰۰۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اندرویدی ها از وجود این فایل مخرب بی خبر هستند

 

به گزارش تابناک به نقل از سان، محققان مایکروسافت اخیراً کشف کرده‌اند که بسیاری از برنامه‌های اندرویدی به دلیل یک ضعف امنیتی رایج ممکن است در برابر حملات از راه دور، سرقت داده‌ها و سایر مسائل آسیب‌پذیر باشند. حداقل چهار مورد از این برنامه های تحت تأثیر، هر کدام بیش از ۵۰۰ میلیون نصب دارند. یکی از آنها به نام فایل منجیر شیائومی، حداقل یک میلیارد بار از سوی کاربران اندروید نصب شده است.

مشکلی که مایکروسافت کشف کرد بر برنامه های اندرویدی که فایل ها را با سایر برنامه ها به اشتراک می گذارند تأثیر می گذارد. این برنامه که با نام «جریان کثیف» شناخته می‌شود، به برنامه‌های مخرب اجازه می‌دهد تا فایلی را با نام فایل یا مسیر دستکاری شده به برنامه دیگری ارسال کنند.

این روش به مهاجمان فرصتی برای ایجاد یک برنامه نفوذی می دهد که می تواند یک فایل با نام فایل مخرب را مستقیماً بدون اطلاع یا تأیید کاربر به یک برنامه دریافت کننده ارسال کند. به گفته مایکروسافت، زمانی که یک هدف اشتراک‌گذاری نام فایل مخربی را دریافت می‌کند، از نام فایل برای راه‌اندازی فرآیندی استفاده می‌کند که ممکن است با در معرض خطر قرار گرفتن برنامه به پایان برسد.

در نتیجه برنامه هدف گمراه می شود و به نام یا مسیر فایل اعتماد می کند و فایل را در یک دایرکتوری حیاتی اجرا یا ذخیره می کند.

دیگر خبرها

  • ثبات بازار ارز یکی از دستاوردهای عملیات وعده صادق بود
  • اندرویدی ها از وجود این فایل مخرب بی خبر هستند
  • اسلامی: برای مبارزه با سلطه کشورهای استکباری آماده هستیم
  • نمایشگاه آخرین دستاوردهای صنعت هسته‌ای در اصفهان برپا می‌شود
  • اسلامی از نمایشگاه دستاوردهای هسته‌ای ایران بازدید کرد
  • ایران تئوری بازدارندگی اسرائیل را درهم کوبید
  • انتقال تجربیات اعضای ادوار شورا برای بالندگی شهر/ لزوم صرفه‌جویی در هزینه‌کرد اعتبارات
  • دستاوردهای ایران، همرده با کشورهای پیشگام در حوزه‌ جنگ‌افزارسازی است
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • ۶ پیشنهاد ایران به سران کشورهای اسلامی در خصوص رژیم اشغالگر