Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-29@19:35:14 GMT

تاثیر کرونا بر انگشتان پا

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۰۱۳۳۰

انگشت کووید، نشانه عجیب پوستی عفونت با ویروس کرونا می باشد که به تازگی در بیماران مشاهده شده است. ناطقان:  متخصصان پوست به ناگهان با عکس های بسیار از انگشتان پا رو به رو شده اند که بیماران برای شان ارسال می کنند- نگرانی این بیماران در مورد نشانه ای از بیماری کووید- ۱۹ است که در جای غیرمعمولی بروز می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به نقل از آسوشیتدپرس، انواع گوناگون دانه های پوستی یک علامت شایع در بسیار از بیماری های ویروسی هستند، ولی یک علامت پوستی در میانه شیوع ویروس کرونا عامل بیماری کووید- ۱۹ جلب توجه کرده است که «انگشت کووید» نام گرفته است: تورم انگشتان پا که با قرمزی، دردناکی و گاهی خارش پوست همراه است و شبیه به سرما زدگی (Frostbite) پوست که در دست ها و پاهای افرادی است که مدت طولانی در هوای سرد در بیرون از منزل هستند.

ویروس کرونا چه بلایی بر سر انگشتان پا می‌آورد؟

البته انجمن متخصصان پوست آمریکا می گوید درصورتی که تنها مشکل بیماران این عارضه پوستی در انگشتان باشد، نیازی به مراجعه به بخش اورژانس نیست.

این انجمن توصیه می کند افرادی که فکر می کنند دچار انگشت کووید هستند و علتی دیگری برای مراجعه اضطراری ندارند، موضوع را از راه دور با پزشکشان در میان بگذارند. بعد پزشکان باید تصمیم بگیرند که آیا مریض باید در منزل بماند یا به بیمارستان مراجعه کند و آزمایش کرونا بدهد.

گرچه رایج ترین علائم کرونا تب، سرفه خشک و تنگی نفس است- ولی بعضی از اشخاص بدون این که این علایم را بروز دهند دچار عفونت با ویروس میشوند و آنرا به دیگران هم سرایت می دهند.

ولی با انتشار بیشتر این ویروس شگفتی ساز علایم کم تر شایع هم گزارش میشوند، من جمله از دست رفتن بویایی، استفراغ و بیماری اسهال و بطور فزاینده ای انواعی از مشکلات پوستی.

متخصصان پوست در یک پژوهش ۸۸ بیمار کووید- ۱۹ را در بیمارستان در ایتالیا بررسی کردند و متوجه شدند از هر پنج نفر یک نفر علایم پوستی دارد که اغلب بصورت دانه های پوستی روی تنه بود. پزشکان اسپانیایی در یک بررسی دیگر رشته ای از ۳۷۵ مریض با عفونت ثابت شده کرونا را گزارش کردند که انواعی از شکایات پوستی را داشتند از کهیر گرفته تا ضایعات پوستی شبیه آبله مرغان و تورم انگشتان پا.

عکس های انگشتان قرمز پا و انواع دانه های پوستی از اشخاص مبتلا به کووید- ۱۹ در رسانه های اجتماعی در حال گردش است و گروه‌های گپ اینترنتی پزشکان امکان تشخیص سریع این نشانه های پوستی به وسیله متخصصان پوست را فراهم کرده است.

یک رجیستری بین المللی برای گزارش علایم پوستی احتمالی مرتبط با ویروس کرونا هم به وجود آمده است و از حدود ۵۰۰ گزارشی که برای آن فرستاده شده است، حدود نیمی از آن ها بصورت نقاط شبیه به سرمازدگی روی انگشتان پا بوده است.

این ضایعات پوستی شبیه سرمازدگی در واقع واکنشی التهابی هستند. ولی این که چرا این ضایعات پوستی در بیماران مبتلا به ویروس کرونا به وجود می آید، هنوز روشن نیست.

این علایم پوستی برای برخی از بیماران نخستین یا حتی تنها علامتی است که از بیماری بروز می کند. در بیماران دیگر این عوارض پوستی روی انگشتان پا امکان دارد هم زمان یا حتی چند هفته بعد از دچار شدن به علایم شایع تر و وخیم تر کووید- ۱۹ رخ می دهد.

این علایم پوستی در کودکان هم بروز می کند و متخصصان کودکان نیز یک رجیستری برای گردآوری تصاویر انگشتان پای کودکان مبتلا به کرونا ایجاد کرده اند.

هنوز دقیقا مشخص نیست که این ضایعات پوستی صرفا نتیجه واکنش التهابی هستند یا ویروس با تکثیر در پوشش درونی عروق پوست آن ها را ایجاد می کند یا لخته های خونی میکروسکوپی عامل ایجاد آن ها هستند.
منبع: تابناک برچسب ها: انگشت ، کرونا ، ناطقان ، تاثیر

منبع: ناطقان

کلیدواژه: انگشت کرونا ناطقان تاثیر متخصصان پوست ضایعات پوستی ویروس کرونا علایم پوستی انگشتان پا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۰۱۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟

آیا این امکان وجود دارد که نانوذرات از دستگاه گوارش عبور کرده و دارو را مستقیم به بافت مغز برسانند؟ محققان دانشگاه ایالتی میشیگان می‌گویند بله و انتظار می‌رود آخرین یافته‌های آنها برای بیماران مبتلا به اختلالات نورودژنراتیو مانند مولتیپل اسکلروزیس یا ام‌اس، اسکلروز جانبی آمیوتروفیک یا ALS و بیماری پارکینسون یا PD مفید باشد. این کار با همکاری شرکت کلین نانومدیسین انجام شده است.

به گزارش ایسنا، مرتضی محمودی، دانشیار گروه رادیولوژی در کالج‌های پزشکی استئوپاتی و پزشکی انسانی و سلامت دقیق دانشگاه ایالتی میشیگان می‌گوید: ما بر روی شناسایی هویت بیولوژیکی نانوذرات از جمله نوعی از پروتئین‌ها که به سطح می‌آیند، متمرکز هستیم. این موضوع مهم است زیرا نوع پروتئین‌هایی که به سطح می‌آیند، الگوی منحصربه‌فردی را ارائه می‌دهند که می‌تواند ما را برای عبور از سد خونی مغز و کار مستقیم در بافت‌های مغز یاری کند.

محمودی و تیم تحقیقاتی او دو مقاله در مورد هویت بیولوژیکی نانوذرات منتشر کرده‌اند. اولین مورد با عنوان «Measurements of heterogeneity in proteomics analysis of the nanoparticle protein corona across core facilities » در سال ۲۰۲۲ در نشریه Nature Communications منتشر شد.

دومین مقاله این گروه با عنوان « A uniform data processing pipeline enables harmonized nanoparticle protein corona analysis across proteomics core facilities » در ماه ژانویه ۲۰۲۴ در Nature Communications منتشر شد.

محمودی می‌گوید: نانوذرات یکسان با پروتئین کرونا را تهیه و به ۱۷ مرکز ارزیابی مختلف ارسال کردیم. ما تنوع داده‌های قابل‌توجهی را از پروتئین‌های ارسالی دریافت کردیم، بنابراین روشی برای تجزیه و تحلیل برای کمک به آزمایشگاه‌ها در بازتولید دقیق‌تر داده‌ها از هویت بیولوژیکی نانوذرات ایجاد کردیم. این ابزار به جامعه علمی کمک می‌کند تا در تحلیل نتایج هماهنگ‌تر شوند.

محمودی می‌گوید: از آنجایی که ما بیش از ۱۵ سال تجربه تجزیه و تحلیل قوی کرونا پروتئین را داریم، توانستیم با شرکت کلین نانومدیسین (Clene Nanomedicine) برای روشن کردن هویت بیولوژیکی نانوذرات آنها همکاری کنیم.

CNM-Au۸ سوسپانسیونی از نانوبلورهای طلا است که بیماران می‌توانند به صورت خوراکی مصرف کنند. نانوکریستال‌ها از طریق دستگاه گوارش عبور کرده و وارد سیستم گردش خون بدن می‌شوند، جایی که با پروتئین‌های خون و سایر مولکول‌های زیستی برهم‌کنش می‌کنند و توسط آنها پوشانده می‌شوند.

به نقل از ستاد نانو، محمودی توضیح داد که این ترکیب توانایی نانوبلورها را برای عبور از سد خونی مغزی افزایش می‌دهد. تحقیقات ما نشان می‌دهد که این نانوبلورهای طلا که با استفاده از روشی جدید برای تشکیل ساختارهای خاص و بدون سورفکتانت‌ها ساخته شده‌اند، می‌توانند یک کرونا پروتئین متمایز تشکیل دهند که دسترسی به بافت مغز را تسهیل ‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • همه چیز درباره روغن جادویی سی بی دی
  • انواع روغن‌های گیاهی؛ گنجینه ای از خواص و کاربردها
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شیوه صحیح استفاده از محصولات مراقبت پوستی برای تاثیرگذاری بیشتر