Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-05-01@05:44:02 GMT

بلایی که کرونا بر سر انگشتان پا می‌آورد+تصویر

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۰۱۴۱۱

بلایی که کرونا بر سر انگشتان پا می‌آورد+تصویر

به گزارش صدای ایران به نقل از همشهری آنلاین، متخصصان پوست به ناگهان با عکس های بسیار از انگشتان پا رو به رو شده اند که بیماران برای شان ارسال می کنند- نگرانی این بیماران در مورد نشانه ای از بیماری کووید- ۱۹ است که در جای غیرمعمولی بروز می کند.
به نقل از آسوشیتدپرس، انواع گوناگون دانه های پوستی یک علامت شایع در بسیار از بیماری های ویروسی هستند، ولی یک علامت پوستی در میانه شیوع ویروس کرونا عامل بیماری کووید- ۱۹ جلب توجه کرده است که «انگشت کووید» نام گرفته است: تورم انگشتان پا که با قرمزی، دردناکی و گاهی خارش پوست همراه است و شبیه به سرما زدگی (Frostbite) پوست که در دست ها و پاهای افرادی است که مدت طولانی در هوای سرد در بیرون از منزل هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


البته انجمن متخصصان پوست آمریکا می گوید درصورتی که تنها مشکل بیماران این عارضه پوستی در انگشتان باشد، نیازی به مراجعه به بخش اورژانس نیست.
این انجمن توصیه می کند افرادی که فکر می کنند دچار انگشت کووید هستند و علتی دیگری برای مراجعه اضطراری ندارند، موضوع را از راه دور با پزشکشان در میان بگذارند. بعد پزشکان باید تصمیم بگیرند که آیا مریض باید در منزل بماند یا به بیمارستان مراجعه کند و آزمایش کرونا بدهد.
گرچه رایج ترین علائم کرونا تب، سرفه خشک و تنگی نفس است- ولی بعضی از اشخاص بدون این که این علایم را بروز دهند دچار عفونت با ویروس میشوند و آنرا به دیگران هم سرایت می دهند.
ولی با انتشار بیشتر این ویروس شگفتی ساز علایم کم تر شایع هم گزارش میشوند، من جمله از دست رفتن بویایی، استفراغ و بیماری اسهال و بطور فزاینده ای انواعی از مشکلات پوستی.
متخصصان پوست در یک پژوهش ۸۸ بیمار کووید- ۱۹ را در بیمارستان در ایتالیا بررسی کردند و متوجه شدند از هر پنج نفر یک نفر علایم پوستی دارد که اغلب بصورت دانه های پوستی روی تنه بود. پزشکان اسپانیایی در یک بررسی دیگر رشته ای از ۳۷۵ مریض با عفونت ثابت شده کرونا را گزارش کردند که انواعی از شکایات پوستی را داشتند از کهیر گرفته تا ضایعات پوستی شبیه آبله مرغان و تورم انگشتان پا.
عکس های انگشتان قرمز پا و انواع دانه های پوستی از اشخاص مبتلا به کووید- ۱۹ در رسانه های اجتماعی در حال گردش است و گروه‌های گپ اینترنتی پزشکان امکان تشخیص سریع این نشانه های پوستی به وسیله متخصصان پوست را فراهم کرده است.
یک رجیستری بین المللی برای گزارش علایم پوستی احتمالی مرتبط با ویروس کرونا هم به وجود آمده است و از حدود ۵۰۰ گزارشی که برای آن فرستاده شده است، حدود نیمی از آن ها بصورت نقاط شبیه به سرمازدگی روی انگشتان پا بوده است.
این ضایعات پوستی شبیه سرمازدگی در واقع واکنشی التهابی هستند. ولی این که چرا این ضایعات پوستی در بیماران مبتلا به ویروس کرونا به وجود می آید، هنوز روشن نیست.
این علایم پوستی برای برخی از بیماران نخستین یا حتی تنها علامتی است که از بیماری بروز می کند. در بیماران دیگر این عوارض پوستی روی انگشتان پا امکان دارد هم زمان یا حتی چند هفته بعد از دچار شدن به علایم شایع تر و وخیم تر کووید- ۱۹ رخ می دهد.
این علایم پوستی در کودکان هم بروز می کند و متخصصان کودکان نیز یک رجیستری برای گردآوری تصاویر انگشتان پای کودکان مبتلا به کرونا ایجاد کرده اند.
هنوز دقیقا مشخص نیست که این ضایعات پوستی صرفا نتیجه واکنش التهابی هستند یا ویروس با تکثیر در پوشش درونی عروق پوست آن ها را ایجاد می کند یا لخته های خونی میکروسکوپی عامل ایجاد آن ها هستند.

پ/

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: انگشتان پا کرونا متخصصان پوست ضایعات پوستی علایم پوستی انگشتان پا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۰۱۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟

به گزارش هلث دی نیوز، محققان گزارش می دهند که به نظر می رسد افزایش سطح دی اکسید کربن در جو و فضاهای داخلی عامل اصلی افزایش طول عمر انواع کووید موجود در قطرات ریز معلق در هوا باشد.

«آلن هادرل»، محقق ارشد و دانشیار ارشد علوم آئروسل در دانشگاه بریستول بریتانیا، گفت: «ما می‌دانستیم که کروناویروس مانند دیگر ویروس‌ها از طریق هوایی که تنفس می‌کنیم پخش می‌شود. اما این مطالعه نشان‌دهنده یک پیشرفت بزرگ در درک ما از اینکه دقیقاً چگونه و چرا این اتفاق می‌افتد، و مهم‌تر از همه، چه کاری می‌توان برای متوقف کردن آن انجام داد، است.»

در مطالعات آزمایشگاهی، محققان دریافتند که افزایش غلظت دی اکسید کربن در هوا می تواند مدت زمان عفونی ماندن ویروس های موجود در هوا را افزایش دهد.

به گفته محققان، هوای معمولی در فضای باز دارای ۴۰۰ ppm دی اکسیدکربن است.

بر اساس نتایج منتشر شده، افزایش غلظت CO۲ به تنها ۸۰۰ ppm، بقای ویروس های معلق در هوا را افزایش می دهد.

محققان دریافتند وقتی هوای داخل خانه به غلظت CO۲ ۳۰۰۰ ppm می رسد- مشابه غلظت یک اتاق شلوغ- حدود ۱۰ برابر بیشتر ویروس بعد از ۴۰ دقیقه مسری تر باقی بماند.

هادرل گفت: «ویروس ها به دلیل اسیدیته کمتر قطرات بازدمی، عفونی شدن خود را از دست می دهند. اما CO۲ هنگام تعامل با قطرات مانند یک اسید عمل می کند و به ویروس ها اجازه می دهد در هوای بیشتری زندگی کنند.»

هادرل گفت: «این نشان می‌دهد که باز کردن یک پنجره ممکن است قوی‌تر از آن چیزی باشد که در ابتدا تصور می‌شد، به ویژه در اتاق‌های شلوغ و با تهویه ضعیف، زیرا هوای تازه غلظت کمتری از CO۲ دارد و باعث می‌شود ویروس خیلی سریع‌تر غیرفعال شود.»

هادرل افزود: «نتایج همچنین نشان می دهد که چگونه اهداف تغییر آب و هوا که به دنبال محدود کردن سطح CO۲ در جو زمین هستند می تواند به کاهش انتشار ویروس های موجود در هوا کمک کند.»

محققان خاطرنشان کردند که علوم هواشناسی اخیر پیش بینی کرده است که غلظت CO۲ در جو تا پایان قرن به بیش از ۷۰۰ ppm برسد.

هادرل در پایان می‌گوید: «داده‌های مطالعه ما نشان می‌دهد که افزایش سطح CO۲ در جو ممکن است با افزایش قابلیت انتقال سایر ویروس‌های تنفسی از طریق افزایش مدت زمانی که آن ها در هوا عفونی می‌مانند، همزمان باشد.»

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • علایم هشداردهنده‌ «آرتریت پسوریاتیک»
  • علایم هشداردهنده «آرتریت پسوریاتیک»
  • بلایی که انفجار مهیب چاه فاضلاب بر سر شهروندان تبریزی آورد | فیلم
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • همه چیز درباره روغن جادویی سی بی دی
  • انواع روغن‌های گیاهی؛ گنجینه ای از خواص و کاربردها