Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- مدیرعامل فرابورس ایران به تشریح اقدامات صورت گرفته برای واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس پرداخت و عنوان کرد: تنها یک سری فرآیندها از جمله ثبت نزد سازمان بورس و افزایش سرمایه از محل دارایی های این دو باشگاه باقی مانده که با توجه به زمان بر نبودن آنها به زودی شاهد عرضه سهام سرخابی ها خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 امیر هامونی مدیرعامل فرابورس ایران با اشاره به اینکه فرابورس از ورود و پذیرش تمام شرکت ها در بازار سهام استقبال می کند، گفت: سیاست های اصل 44 قانون اساسی و همچنین قانون بودجه سال 98 بر خصوصی سازی دو باشگاه استقلال و پرسولیس تاکید داشته است. همچنین پرونده واگذاری این دو باشگاه در هیات عالی واگذاری و مجموعه بازار سرمایه مطرح است. در همین راستا جلسات متعددی نیز در وزارت ورزش، مجلس شورای اسلامی، سازمان خصوصی سازی و وزارت ورزش در این رابطه برگزار شده است.

وی در ادامه گفتگو با رادیو ایران افزود: در حال حاضر نیز جلسات هفتگی و منظمی در سازمان خصوصی سازی برای بررسی این موضوع به ویژه نحوه واگذاری و مدل های واگذاری برگزار می شود. امیدواریم که به زودی شاهد اتمام این موضوع و میزبانی بازار سرمایه از ورود این دو باشگاه باشیم.

هامونی در ادامه با اشاره به اینکه در فرآیند خصوصی سازی معمولا یک مقاومتی از سوی خود مدیران دولتی آن شرکت ها برای عرضه سهام و خصوصی شدن وجود دارد، گفت: این مقاومت در تمام مدیران صنایع دولتی مشاهده می شود. اما از سوی سهامدار عمده که همان دولت یا وزارت متبوعه است، چنین مواردی وجود ندارد و برعکس تمایل بیشتری از سوی این سهامداران عمده برای واگذاری و خصوصی سازی شدن است.

مدیرعامل فرابورس در ادامه با اشاره به اینکه خصوصی سازی شداز ن این دو باشگاه به اراده و همت تمامی مسئولان مربوطه در این امر بستگی دارد، گفت: به عبارت دقیق تر دست اندرکاران خصوصی سازی شدن سرخابی ها از جمله وزارت ورزش، سازمان خصوصی سازی و خود مدیران باشگاه باید عزم کافی برای واگذاری داشته باشند. در شرایط خاص کنونی اقتصاد کشور شاهد عرضه اولیه و خصوصی شدن شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا) با حجم بسیار بزرگ بود. استقبال بسیار بزرگی هم از این عرضه صورت گرفت. این در حالی است که شستا نیز دغدغه و مسائل زیادی داشت و راه پیچیده ای برای عرضه پیمود که این امر تنها به همت مسئولان مرتبط با چنین واگذاری اختصاص داشت.

به گفته هامونی، قطعا مسائل و مشکلات دو باشگاه استقلال و پرسپولیس بزرگتر از مسائل شستا نیست و قابل حل است. در واقع این امر تنها به اراده مسئولان وابستگی دارد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا درآمد این دو باشگاه را می توان با شستا مقایسه کرد، گفت: تجربه های گذشته نشان داده که برخی دیگر از صنایع نیز چنین مشکلات درآمدی را تا قبل از عرضه سهام در بازار سرمایه داشتند. قبل از عرضه سهام پالایشی ها نیز سود آنها با توجه به دولتی بودن با چنین مشکلاتی مواجه بود. این در حالی است که پس از ورود این شرکت ها به بازار سهام، به مرور یک حاشیه سود امن و باثبات برای آنها ایجاد شد.

حل مشکلات باشگاه ها با خصوصی شدن

هامونی ادامه داد: ما تا زمانی که شرکتها را وارد بازار سرمایه نکنیم، مسائل و مشکلات آنها حل نخواهد شد. مدیرعامل فرابورس ایران در ادامه به مباحث مهم درآمدزایی برای باشگاه های ورزشی اشاره کرد و گفت: طبق مطالعات و بررسی های صورت گرفته در خصوص حوزه درآمدی باشگاه های ورزشی فعال در دنیا، حق پخش تلویزیونی یکی از مهمترین و پردرآمدترین موارد درآمدزایی برای باشگاه هاست. مادامی که این باشگاه ها دولتی باشند، قطعا این موضوع حل نخواهد شد. قطعا وقتی که خصوصی سازی شده و از شکل دولتی خارج شوند، می توانند به این بخش از درآمد دست یابند.

باشگاه ها به بازار پایه فرابورس می آیند

وی در ادامه با اشاره به اینکه تلاش می کنیم تا این دو باشگاه را به همین شکل کنونی و وضعیت مالی پذیرش کنیم ، گفت: قرار است این دو باشگاه تنها در بازار پایه فرابورس ایران درج شوند. به عبارت دقیق تر در فرابورس ایران پذیرش نخواهند شد و تنها درج نماد و قابل معامله شدن سهام آنها صورت خواهد گرفت.

هامونی در ادامه افزود: ضمن اینکه مدل بسیار مناسبی برای واگذاری این دو باشگاه در شورای نظارت بر اصل 44 پیشنهاد شده است. به طوریکه 10درصد از سهام برای کشف قیمت درنظر گرفته شود ، 50درصد دیگر به شرکت های سهامی عامی که بالای 10هزار نفر سهامدار دارند، اختصاص می یابد. همچنین 40درصد مابقی نیز می تواند به تعاونی های سهامی عام و فراگیر کل کشور واگذار شود.

هامونی در ادامه با اشاره به اینکه ما آمادگی لازم برای این واگذاری را داریم، گفت: هماهنگی های لازم در خصوص ابهامات به ویژه موارد مربوط به دریافتنی و پرداختنی ها نیز در حال رفع است. به نظر می رسد با توجه به همت و اراده بالا و بی نظیر مسئولان وزارت ورزش و سازمان خصوصی سازی شاهد نهایی شدن واگذاری این دو باشگاه در آینده نزدیک باشیم.

به گفته هامونی، البته یک سری فرآیندها نیز از جمله ثبت نزد سازمان بورس و افزایش سرمایه از محل دارایی ها نیز باید طی شود که زمان زیادی نیز برای این موارد صرف نخواهد شد.

 

سنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ادامه با اشاره سازمان خصوصی سازی مدیرعامل فرابورس فرابورس ایران دو باشگاه بازار سرمایه برای واگذاری وزارت ورزش باشگاه ها عرضه سهام شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۰۱۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهبری ۵ مرکز معاینه فنی تهران به بخش خصوصی واگذار می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، سید محمد مهدی میرزایی قمی، در توضیح جزئیات خبر واگذاری راهبری پنج مرکز معاینه فنی تهران به بخش خصوصی گفت: امسال برای نخستین بار در راستای منویات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) و تحقق شعار سال مبنی بر «جهش تولید با مشارکت مردم» جهت حمایت و بهره‌مندی از ظرفیت و همکاری شهروندان نسبت به افزایش واگذاری راهبری مراکز تحت تملک شهرداری تهران به بخش خصوصی اقدام گردیده است.

وی با اشاره به واگذاری راهبری چهار مرکز معاینه فنی در سال گذشته افزود: امسال تعداد واگذاری مراکز تحت تملک شهرداری تهران افزایش یافته و بزودی پس از طی مراحل قانونی تعداد پنج مرکز معاینه فنی شهید آبشناسان، شقایق، سراج، دماوند و شهید چمران به بخش خصوصی واگذار می‌شود. بدون تردید با توجه به توانایی بخش خصوصی در جذب نیرو و تکمیل نفرات در خطوط معاینه فنی این برنامه‌ریزی می‌تواند در افزایش ظرفیت پذیرش و رضایت‌مندی مشتریان مؤثر باشد.

میرزایی قمی در خصوص اهداف افزایش واگذاری راهبری مراکز معاینه فنی توضیح داد: در سنوات گذشته راهبری تعدادی از مراکز توسط بخش خصوصی انجام می‌گردید که پس از بررسی توزیع مراجعات و نیازسنجی مشتریان تصمیم سازی شد با هدف افزایش بهره‌وری، چابک سازی، ایجاد اشتغال و خدمت رسانی بهتر به شهروندان راهبری مراکز بیشتری به بخش خصوصی واگذار شود.

سرپرست ستاد معاینه فنی در خصوص اقدامات انجام شده در راستای اجرای احکام برنامه چهارم تحول و پیشرفت شهر تهران بر مبنای تحقق عدالت شهری سال ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۴ گفت: بر اساس تکالیف و احکام مقرر در این برنامه ستاد معاینه فنی بایستی نسبت به برون سپاری بهره برداری حداقل ۵۰ درصد از مراکز معاینه فنی تحت تملک شهرداری تهران به بخش خصوصی در سال ۱۴۰۳ اقدام شود که در همین راستا با هدف افزایش ظرفیت و ارتقا سطح خدمت رسانی به شهروندان واگذاری راهبری پنج مرکز معاینه فنی در دستور کار قرار گرفته است.

گفتنی است آگهی مزایده عمومی واگذاری راهبری پنج مرکز معاینه فنی از روز چهارشنبه مورخ پنجم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ از طریق روزنامه همشهری انتشار یافته و متقاضیان فرصت دارند نسبت به تهیه اسناد و اعلام پیشنهاد حداکثر ظرف مدت ۱۰ روز از تاریخ انتشار آگهی اقدام کنند.

کد خبر 6091830

دیگر خبرها

  • اعلام نحوه واگذاری سهام به اعضای باشگاه و پیشکسوتان پرسپولیس
  • راهبری ۵ مرکز معاینه فنی تهران به بخش خصوصی واگذار می شود
  • واگذاری راهبری پنج مرکز معاینه فنی تهران به بخش خصوصی
  • جزئیات نحوه بررسی صلاحیت متقاضیان بلوک ۸۵ درصدی سرخابی‌ها
  • خصوصیات الزامی برای اعضای هیات مدیره سرخابی ها پس از واگذاری
  • جیب پرپول سرخابی‌ها و صنعتی‌ها در نقل و انتقالات / جزئیات شرایط تخفیف قرارداد واگذاری سرخابی‌ها
  • اعلام شرایط تخفیف ۱۰ درصدی کل قرارداد واگذاری سرخابی‌ها
  • آدرس غلط به کل کل پرسپولیسی ها و استقلالی ها | دخل و خرج سرخابی ها بعد از واگذاری چه می شود؟
  • پرویز مظلومی: با واگذاری سرخابی‌ها راه آسیا باز شد/ به عنوان هوادار در خدمت تیم هستم
  • با واگذاری سرخابی‌ها راه آسیا باز شد/ به عنوان هوادار در خدمت تیم هستم